صفحه 3 از 1317 نخستنخست 1234513531035031003 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 21 به 30 از 13165

درگيري بيش از حد ماهي هام!!!

سلام.دوستان من يه آكواريوم بزرگ راه انداختم فقط به پشتوانه مطالبي كه مطالعه كردم.تا به حال هم نكته اي به جز سازگاري ماهي هام تا اين اندازه آزارم نداده.در تمام مدت ماهي هام درگيرن . هم ديگه رو مي كشن.من دو تا پرت دو نا گرين ترور دوتا سيلور شارك سه تا اسكار معمولي و دو تا هم اسكار سلطنتي دم بلند دارم.(كه دمشون در حدود سه سانتي متره) تمام ماهي ها م حدودا پنج تا هفت سانتي متر ن.از ماهي هايي كه هميگه رو كشتن و عوضشون كردم بگذريم اما بعد دو هفته كه اين دو نوع اسكار با هم زندگي كردن يه دفعه اي اسكار هاي سياه به اسكار هاي سفيد حمله كردن و چيزي از دم و باله اونا باقي نذاشتن كه من سفيد ها رو جدا كردم.حالا دو تا سوال دارم.آيا اضافه كردن يه ماهي به تانكي كه پيش از اين چند ماهي توش زندگي مي كردن آداب خاصي داره كه اونا در گير نشن؟ مثلا من همراه اون اسكار هاي سياه دو تا سيلور شارك هم آوردم با نا اميدي كامل و متتظر بودم كه اسكار ها سيلور شاركها رو قورت بدن اما عجيبه كه هيچ در گيري اي به وجود نيومد در عوض اسكار هاي تازه وارد دو تا اسكار قديمي رو زدن.يعني الان اگه بخوام بازم سيلور شارگ بگيرم ممكنه كه اسكار ها به سيلور هاي جديد حمله كنن؟ به عبارت ديگه آيا ورود هم زمان چند ماهي به يه تانك با اضافه كردن اونا با فاصله زماني تفاوتي داره يا نه.و دومين سوالم اينه كه چرا وقتي ماهي هاي كتك خورده رو جدا مي كنم و توي تانكي ميذارم ( كه البته كوچيكه ولي هم اكسيژن داره هم بخاري ) تا اين اندازه افسرده مي شن و روزها فقط بي حركت يه گوشه مي ايستن؟ آيا اين درگيري ها و افسردگي ها برا قلمرو طلبيه؟ من چه كار مي تونم بكنم؟ منتظر كمك دوستان هستم.

نام
    رسول گل محمدی

Re: درگيري بيش از حد ماهي هام!!!

نقل قول نوشته اصلی توسط cavatina
    آيا اضافه كردن يه ماهي به تانكي كه پيش از اين چند ماهي توش زندگي مي كردن آداب خاصي داره كه اونا در گير نشن؟ مثلا من همراه اون اسكار هاي سياه دو تا سيلور شارك هم آوردم با نا اميدي كامل و متتظر بودم كه اسكار ها سيلور شاركها رو قورت بدن اما عجيبه كه هيچ در گيري اي به وجود نيومد در عوض اسكار هاي تازه وارد دو تا اسكار قديمي رو زدن.يعني الان اگه بخوام بازم سيلور شارگ بگيرم ممكنه كه اسكار ها به سيلور هاي جديد حمله كنن؟ به عبارت ديگه آيا ورود هم زمان چند ماهي به يه تانك با اضافه كردن اونا با فاصله زماني تفاوتي داره يا نه.
    سلام
    معمولا سيكليده هايي مثل اسكار و كلا ماهي هاي مهاجم پس از آشنا شدن با تانك سعي به انتخاب قلمرو مي كنند كه در اين ميان با ماهي هاي ديگر زياد درگير مي شوند . در مورد اسكار هاي شما چون اسكار هاي جديد 2 تا بودند تونستند بر اسكار قبلي غلبه كنند . در كل در مورد زمان بهتره ماهي ها از كوچكي با هم باشند چون اگه كمي بزرگ باشند و ماهي جديدي به تانك اضافه شود احتمال درگيري زياده .
    اضافه كردن زماني هم تفاوتي نداره و به نظر من بهتره با هم وارد تانك شوند تا ماهي هايي كه قلمرور دارند نتونند با آنها مقابله كنند .

و دومين سوالم اينه كه چرا وقتي ماهي هاي كتك خورده رو جدا مي كنم و توي تانكي ميذارم ( كه البته كوچيكه ولي هم اكسيژن داره هم بخاري ) تا اين اندازه افسرده مي شن و روزها فقط بي حركت يه گوشه مي ايستن؟ آيا اين درگيري ها و افسردگي ها برا قلمرو طلبيه؟ من چه كار مي تونم بكنم؟ منتظر كمك دوستان هستم
    چون ماهي ها زخمي شدند و تا سالم شدن طول مي كشه اونا گوشه گير مي شوند . مثلا اگه خدايي نكرده مريض بشيد همش مي خوايد يه گوشه بخوابيد و گوشه گير مي شيد . تو ماهي ها هم همينطوره .
    كار خاصي نمي شه كرد . اگر ديدي ماهي ها با هم نمي سازند فورا آنها را رد كن بره چون مطمئن باش اگه بزرگ بشند درگيري شديد تر مي شه .
    زندگی تفسیر سه کلمه است خندیدن بخشیدن و فراموش کردن پس بخند ببخش و فراموش کن

Re: درگيري بيش از حد ماهي هام!

سلام.آيا اضافه كردن يه ماهي به تانكي كه پيش از اين چند ماهي توش زندگي مي كردن آداب خاصي داره كه اونا در گير نشن؟ مثلا من همراه اون اسكار هاي سياه دو تا سيلور شارك هم آوردم با نا اميدي كامل و متتظر بودم كه اسكار ها سيلور شاركها رو قورت بدن اما عجيبه كه هيچ در گيري اي به وجود نيومد در عوض اسكار هاي تازه وارد دو تا اسكار قديمي رو زدن.يعني الان اگه بخوام بازم سيلور شارگ بگيرم ممكنه كه اسكار ها به سيلور هاي جديد حمله كنن؟ به عبارت ديگه آيا ورود هم زمان چند ماهي به يه تانك با اضافه كردن اونا با فاصله زماني تفاوتي داره يا نه.
    در سیکلیده های مهاجم ، ماهی هایی که از قبل در آکواریوم وجود دارند ( در نوع و اندازه یکسان ) نسبت به ماهیهای جدید مهاجم ترند و این بستگی به صفت ماهیان نیز دارد . من توصیه می کنم که ماهیهای ضعیف تر را همیشه چند روز یا بیشتر زودتر از ماهیهای بزرگتر و مهاجم وارد آکواریوم کنید که هم برای ضعفا ابتدا قلمروئی تشکیل داده باشید و هم قلدرها را تازه وارد منصوب کنید تا تادیب شوند . البته همانطور که گفتم به خوی ماهی هم بستگی دارد و ماهیان ( مخصوصا اسکارها) بر اساس نحوه ی نگهداری و نوع تغذیه دارای خو های متفاوتند ، مثلا اگر شما اسکار را از کوچکی با غذاهای زنده گوشتی نظیر دل گاو تغذیه کنید ، خوی تهاجم و پرخاشگری آنها زیاد می شود و می توانید این امر را با 2 روز غذا ندادن به آنها نسبت به خودشان نیز مشاهده کنید . به گونه ای که در برخی از مغازه های فروش ماهی دمای آب را تا حد ممکن پایین می آورند تا سوخت و ساز اسکار ها کم شود و با غذای کمی که به آنها می دهند بلالیی سر هم نیاورند .
    مطمئن باشید اسکارهای شما از این گونه بوده اند که با وجود تازه وارد بودنشان به ماهیهای موجود حمله کرده اند .

آقا به دادم برسين مولي من داره گلد فيشمو ميكشه !!!!!!!!!!!

نام
    رسول گل محمدی
    نقل قول نوشته اصلی توسط immortal
    آقا به دادم برسين مولي من داره گلد فيشمو ميكشه !!!!!!!!!!!
    سلام دوست عزيز
    شما اگه مقالات سايت را مي خونديد متوجه مي شديد كه مولي با گلدفيش سازگار نيست و حتي عكس اين مورد ( كتك كاري مولي با گلدفيش ) هم در مقالات موجوده . پس شما چاره اي جز رد كردن يكي از اين دو ماهي نداريد .

دوست عزیز لطفا در مورد جزئیات تانک خود اطلاعات بیشتری قرار دهید تا پاسخ کامل تری دریافت کنید . در مورد سازگاری مولی و گلدفیش بنده با موارد مشابه شما برخورد کرده ام که تنها راه آن جدا کردن یکی از ماهیان از دیگری است که البته به علت با ارزش تر بودن گلدفیش ، مولی را از آن جدا می کنند.

سلام
    ميخواستم ببينم ميتونم آنجل بزرگ را با پرت و آروانا دريك تانك قرار بدم؟

نگهداری آنجل بزرگ با پاروت مشکلی پیش نمیاره ( در صورت کوچک تر بودن پاروت ) ولی با آروانا مشکل سازه .

نام
    EZEL
    با سلام ...
    ماهي هاي من به ترتيب خريد :
    4 تا اسكار نارنجي (هنوز كوچيكن)
    1 كت فيش
    1آذرخش
    1 ردتيل
    2 تا تگزاس
    2 تا پيرانا
    و 2 تا اوراتوس كه يكي از اوراتوسا به وسيله يكي از اسكارا خورده شد.
    2 تا پرت آبي كوچيك داشتم كه ابتدا به وسيله 1 اوراتوسه باقي مانده(كه نصف پرتهام هم نبود مورد حمله قرار گرفتن و دوتا پرت آبي كوچولو بعد از 2 روز فرار و قايم شدن پشت فيلتر و يه كم قرمز شدن رنگ پوستشون به حالت كج ميوفتادن و در فاصله 3-4 روز مردند...)
    حالا 2 تا پرت آبي بزرگ گرفتم كه 4 برابر اوراتوس هستن...ولي بازم اوراتو اونارو دنبال ميكنه و بهشون حمله ميكنه...و باز هم اينا پاتوقشون شده پست فيلتر آكواريوم...اوراتويس 2 تا تگزاسو هم دنبال ميكنه...از همه هم كوچيكتره...اعصابم رو به هم ريخته...حالا ميترسم اين 2 تا پرت رو هم از دست بدم...
    مگه پرت خودش خشن نيست ؟؟؟ مگه شجاع نيست ؟؟
    آيا ترس پرت هاي جديدم كه 4 برابر اوراتوسن بازم از اوراتوسه ؟ يا از ماهي هاي ديگه ؟؟؟
    من كه قانون سازگاري رو رعايت كردم...بازم چرا بايد اين مشكل پيش بياد ؟؟
    چنان بیگانه با خویشم که حتی سایه آم دیگر نمی آید به دنبالم...!!

نام
    رسول گل محمدی
    نقل قول نوشته اصلی توسط shokolat
    با سلام ...
    ماهي هاي من به ترتيب خريد :
    4 تا اسكار نارنجي (هنوز كوچيكن)
    1 كت فيش
    1آذرخش
    1 ردتيل
    2 تا تگزاس
    2 تا پيرانا
    و 2 تا اوراتوس كه يكي از اوراتوسا به وسيله يكي از اسكارا خورده شد.
    2 تا پرت آبي كوچيك داشتم كه ابتدا به وسيله 1 اوراتوسه باقي مانده(كه نصف پرتهام هم نبود مورد حمله قرار گرفتن و دوتا پرت آبي كوچولو بعد از 2 روز فرار و قايم شدن پشت فيلتر و يه كم قرمز شدن رنگ پوستشون به حالت كج ميوفتادن و در فاصله 3-4 روز مردند...)
    حالا 2 تا پرت آبي بزرگ گرفتم كه 4 برابر اوراتوس هستن...ولي بازم اوراتو اونارو دنبال ميكنه و بهشون حمله ميكنه...و باز هم اينا پاتوقشون شده پست فيلتر آكواريوم...اوراتويس 2 تا تگزاسو هم دنبال ميكنه...از همه هم كوچيكتره...اعصابم رو به هم ريخته...حالا ميترسم اين 2 تا پرت رو هم از دست بدم...
    مگه پرت خودش خشن نيست ؟؟؟ مگه شجاع نيست ؟؟
    آيا ترس پرت هاي جديدم كه 4 برابر اوراتوسن بازم از اوراتوسه ؟ يا از ماهي هاي ديگه ؟؟؟
    من كه قانون سازگاري رو رعايت كردم...بازم چرا بايد اين مشكل پيش بياد ؟؟
    سلام
    من خيلي گفتم سيكليده ها كلا خوي وحشي دارند و نمي شه گفت كه اين ماهي با ماهي ديگه سازگاره . شما مي توني اوراتوست را سير كني كه به ماهي هاي ديگه كاري نداشته باشه .
    البته به نظر من هم غير طبيعيه كه اوراتوس پرت را بزنه . معمولا برعكس اين اتفاق مي افته و به نظر من اوراتوس از اونا آروم تره .