سلام.دوستان من يه آكواريوم بزرگ راه انداختم فقط به پشتوانه مطالبي كه مطالعه كردم.تا به حال هم نكته اي به جز سازگاري ماهي هام تا اين اندازه آزارم نداده.در تمام مدت ماهي هام درگيرن . هم ديگه رو مي كشن.من دو تا پرت دو نا گرين ترور دوتا سيلور شارك سه تا اسكار معمولي و دو تا هم اسكار سلطنتي دم بلند دارم.(كه دمشون در حدود سه سانتي متره) تمام ماهي ها م حدودا پنج تا هفت سانتي متر ن.از ماهي هايي كه هميگه رو كشتن و عوضشون كردم بگذريم اما بعد دو هفته كه اين دو نوع اسكار با هم زندگي كردن يه دفعه اي اسكار هاي سياه به اسكار هاي سفيد حمله كردن و چيزي از دم و باله اونا باقي نذاشتن كه من سفيد ها رو جدا كردم.حالا دو تا سوال دارم.آيا اضافه كردن يه ماهي به تانكي كه پيش از اين چند ماهي توش زندگي مي كردن آداب خاصي داره كه اونا در گير نشن؟ مثلا من همراه اون اسكار هاي سياه دو تا سيلور شارك هم آوردم با نا اميدي كامل و متتظر بودم كه اسكار ها سيلور شاركها رو قورت بدن اما عجيبه كه هيچ در گيري اي به وجود نيومد در عوض اسكار هاي تازه وارد دو تا اسكار قديمي رو زدن.يعني الان اگه بخوام بازم سيلور شارگ بگيرم ممكنه كه اسكار ها به سيلور هاي جديد حمله كنن؟ به عبارت ديگه آيا ورود هم زمان چند ماهي به يه تانك با اضافه كردن اونا با فاصله زماني تفاوتي داره يا نه.و دومين سوالم اينه كه چرا وقتي ماهي هاي كتك خورده رو جدا مي كنم و توي تانكي ميذارم ( كه البته كوچيكه ولي هم اكسيژن داره هم بخاري ) تا اين اندازه افسرده مي شن و روزها فقط بي حركت يه گوشه مي ايستن؟ آيا اين درگيري ها و افسردگي ها برا قلمرو طلبيه؟ من چه كار مي تونم بكنم؟ منتظر كمك دوستان هستم.
لینک های مفید
درباره AquaQuest
سایت AquaQuest با عنوان نخستین مرجع تخصصی ماهی و آکواریوم با زبان پارسی فعالیت خود را در سال 1386 آغاز کرد . تاکنون AquaQuest همواره سعی در پیشرفت علوم مربوط به ماهی و آکواریوم داشته است . AquaQuest مفتخر است که تاکنون همراه بیش از 10 هزار کاربر بوده است.
ارتباط با مدیریت