صفحه 1 از 42 12311 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 417

سوالات تغذیه نوزادها و بچه ماهی ها

در تکثیر ماهی ها تزیینی تغذیه نوزادها بزرگترین و مهمترین رل را بازی می کند .اکثرا دیده می شود که تکثیر برخی انواع ماهی ها با موفقیت انجام می شود ولی سه چهار روز پس از تکثیر تمام یا قسمت عمده ای از بچه ماهی ها خواهند مرد . تخم ماهی ها مانند تخم مرغ دارای زرده بزرگی است که فقط قسمت بسیار کمی از آن صرف رشد و نمو جنین شده و قسمت عمده آن پس از تولد ، به صورت توده ای بنام کیسه زرده زیر شکم نوزاد چسبیده است .در چند روز اول بسته به نوع ماهی و درجه حرارت، نوزاد احتیاجی به غذا نداشته و تمام نیاز خود را از مواد غذایی کیسه زرده می گیرد.همین که دو سوم کیسه زرده جذب شد ، مرحله تغذیه مختلط شروع می شود که در آن ماهی برای رشد و نمو خود ، هم از غذای موجود در آب و هم از مانده ذخیره کیسه زرده استفاده می کند .پس از جذب شدن کامل مواد غذایی کیسه زرده ، تمام نیاز غذایی نوزاد باید از بیرون یعنی محیط اطراف او تامین گردد . شروع تغذیه مختلط بحرانی ترین مرحله در تکثیر و پرورش ماهی ها است .اگر در این چند روز به نوزادها غذای خوب ، مناسب و کافی داده شود ماهی ها بخوبی رشد و نمو کرده و مقاومت آنها در برابر کم غذایی و بیماریهای بعدی زیاد خواهد شد . بسته بندی ماهی و اندازه نوزاد ، نوع غذایی که باید داده شود متفاوت است .برای مثال نوزاد سیکلیدها اکثرا درشت هستند و تغذیه مختلط آنها را می توان با دافنی های بسیار ریز شروع کرد ، در صورتیکه در ماهی هایی که نوزادهای آنها کوچک است تغذیه با دافنی های ریز را باید ، یکی دو هفته پس از تولدشان شروع نمود . بهترین غذا برای نوزاد ماهی ها هنگام شروع تغذیه مختلط انواع فیتوپلانکتنها و انفوزوئرها می باشند ( روش تولید انفوزوئرها یا مژه داران شرح داده شده است ) . پلانکتن ها را می توان از استخرها یا آبگیرهایی که رنگ آب آنها سبز شده و فاقد آلودگی می باشند تامین نمود .برای این منظور می توان یک یا دو سطل آب سبز رنگ از یکی از منابع فوق برداشت کرده و روزی 3 تا 5 بار هر دفعه دو تا سه لیوان از آن داخل آکوآریوم ریخت .قبل از هر وعده تغذیه آنها با فیتوپلانکتن ها می توان بتعداد لیوانهایی که به آنها آب سبز داده می شود ، از آب آکوآریوم برداشت نمود تا جای کافی برای ریختن آب سبز وجود داشته باشد .همزمان با تکثیر ماهی ها باید اقدام به کشت انفوزوئرها نمود .هنگام تغذیه باید به طور متناوب آنها را با آب محتوی انفوزوئرها و آب سبز غذا داد . در صورت عدم امکان تولید انفوزوئرها و تهیه آب سبز ، تغذیه اولیه نوزادها را می توان با زرده تخم مرغ انجام داد .برای این منظور باید تخم مرغ را به خوبی پخت تا زرده آن کاملا سفت شود .پس از آن باید زرده جدا شده و در یخچال قرار گیرد .تعدادی دستمال 15 × 15 سانتیمتر از تنذیب ( تنظیف) یا پارچه های مشابه آن درست کرده و در هر بار تغذیه مقداری از زرده تخم مرغ به درشتی یک نخود یا کوچکتر ( بسته به تراکم نوزادها ) را داخل دستمال گذاشته و چهار گوشه آنرا بالا آورد .پس ازخرد کردن زرده با انگشتها ، با فرو بردن دستمال در نقاط مختلف سطح آکوآریوم و بخصوص در محل تراکم نوزادها ، ذرات زرده در داخل آب پخش می شوند .مدت زمان فروبردن دستمال محتوی زرده در آب در هربار نباید از 3 ثانیه بیشتر باشد .باید حداکثر کوشش برای جلوگیری از آلوده شدن آب آکوآریوم از طریق مصرف زرده تخم مرغ زیادی باید بعمل آید .آلوده شدن آب ممکن است باعث مرگ و می ر نوزادها گردد .تغذیه با زرده تخم مرغ را می توان سه یا چهار روز ادامه داد .اگر انفوزوئرها ، آب سبز و زرده تخم مرغ بطور یک در میان به نوزادها داده شود ارزش بهتری خواهند داشت . غذای زنده باید موقعی به نوزادها داده شود که قدرت گرفتن و خوردن آنها را داشته باشند .بدیهی است اگر دافنی یا سیکلوپس به آنها داده می شود باید ریزترین آنها با الک جدا شده و در هر بار تغذیه باندازه لازم و کافی به آنها داده شود .در صورت عدم امکان تهیه غذای زنده ، پس از اینکه نوزادها قادر به خوردن غذاهای آماده خرده شده گردیدند ، می توان آنها را با دو یا سه نوع از این غذاها بطور متناوب تغذیه نمود . ______________________________ دلم میخواست دست مرگ را از دامن امید ما کوتاه می کردند .
    ویرایش توسط mohammad sharifi : 06-19-2013 در ساعت 07:40 PM

نام
    رضا
    سلام خدمت دوستان عزیز،
    من 2 برگ کاهو رو توی یه ماهیتابه گذاشتم روشم آب آکواریوم ریختم یه هفته ای بیرون توی آفتاب بود ولی سبز نشد،یه کم زرد شد!
    بعد می خاستم بپرسم الان یه مقدار آبش کثیفه چون بیرون بوده گردو خاکو مو و ...
    اشکالی نداره همین طوری برای بچه ماهیام بریزم؟واینکه گفته بودن تو آکواریوم لاروای گوارمی متیلن بلو بریزم،این برای آب سبز مشکلی نداره یا کلا همه ی آبو سیفون کنم؟یا اصلا زرده ی تخم مرغ بریزم؟
    از راهنماییتون متشکرم.

نام
    پویا اعتمادی
    خوب میجوشوندیش دیگه آفتاب نمی خواست

نام
    محمد شريفي
    نقل قول نوشته اصلی توسط rzaa نمایش پست ها
    سلام خدمت دوستان عزیز،
    من 2 برگ کاهو رو توی یه ماهیتابه گذاشتم روشم آب آکواریوم ریختم یه هفته ای بیرون توی آفتاب بود ولی سبز نشد،یه کم زرد شد!
    بعد می خاستم بپرسم الان یه مقدار آبش کثیفه چون بیرون بوده گردو خاکو مو و ...
    اشکالی نداره همین طوری برای بچه ماهیام بریزم؟واینکه گفته بودن تو آکواریوم لاروای گوارمی متیلن بلو بریزم،این برای آب سبز مشکلی نداره یا کلا همه ی آبو سیفون کنم؟یا اصلا زرده ی تخم مرغ بریزم؟
    از راهنماییتون متشکرم.
    سلام دوست عزیز اخه چرا این کار رو انجام دادید ... احتیاجی نیست به این همه کار .... که بعد چند روز تازه کلی الودگی وارد اب میکنین و کلی هم تلفات .... چند تا برگ کاهو رو بر دارین ابش رو بگیرن و یه مقدار بریزین توو اب .... یه کم هم اب اسفناج البته کم چون اهن داره زیاد واسه بچه ماهی خوب نیست .... میتونید با برگ کاهو قاطی کنی و بعد چند روز هم آرتمیا رو استفاده کنید ... موفق باشی
    مواظب مهربونی هاتون باشید . . .

با سلام خدمت دوستان
    پست بالا رو خوندم اما نتونستم جواب سوالات رو بگیرم. از نویسنده پست هم تشکر می کنم (پلاس عزیز)
    چند روز بعد از یکی از دوستان حدود 100 قطعه بچه ماهی اسکار بند انگشتی خواهم گرفت
    تا حالا بچه اسکار پرورش ندادم
    از دوستان میخواستم منو راهنمایی کنند
    1- از چه غذاهایی استفاده کنم؟ (دست ساز یا آماده// بحت اقتصادی اش هم برام مهمه)
    2- چند بار غذا بدم در روز؟ فکر میکنم برنامه غذا دهی تانک سایز با آکواریوم معمولی فرق بکنه
    3- می دونم که اسکارها تنوع غذایی دوست دارند. در این مورد هم منو راهنمایی بفرمایید
    4- در بیشتر پست ها این طور گفته شده که ماهی ها باید در عرض 3 تا 5 دقیقه خوراک رو بخورند و تموم بشه . اما من می ترسم که غذا کم باشه . چون غذای کم هم در عرض 3 دقیقه تموم میشه و اگه این اتفاق برای بچه اسکار ها بیافته بین اونها رقابت شدیدی ایجاد خواد شد

در اخر از شما ممنونم

نام
    Ali
    با سلام
    1 - انواع غذاهای خشک و شرکتی مخصوص سیچلایدها ( هر روز یک وعده صبح)
    2 - غذای دست ساز - مخلوط دل گوساله + اسفناج + سیر + میگو تازه ( هر روز یک وعده عصر )
    3- آرتمیا هچ شده ( در هفته 3 الی 4 وعده )
    4- کرم خونی منجمد ( در هفته یک الی 2 وعده )
    5- غذاهای زنده ( در هفته یک الی 2 وعده )
    هفته ای یکبار هم غذا ندید
    ZOOM ZOOM

سلام علی آقای گل
    داداشم مرسی که جواب دادین
    داداش می تونید در مورد مقدار غذا دهی هم راهنمایی کنید؟؟ از کجا بفهمم که غذا دهی ام کم نبوده
    برند مخصوصی رو برای غذا های اماده معرفی می کنید داداش؟

نام
    Ali
    نقل قول نوشته اصلی توسط omidsaman نمایش پست ها
    سلام علی آقای گل
    داداشم مرسی که جواب دادین
    داداش می تونید در مورد مقدار غذا دهی هم راهنمایی کنید؟؟ از کجا بفهمم که غذا دهی ام کم نبوده
    برند مخصوصی رو برای غذا های اماده معرفی می کنید داداش؟
    بهتره وعده های اصلی رو 2 بار بدید - یکی صبح ساعت 8 یکی شب ساعت 8
    بین این وعده ها هم 2 تا 3 وعده مقدار کمتری از وعده اصلی به عنوان میان وعده بدید
    غذاهای شرکت های تترا ، آزو ، تروپیکال ، هیکاری - همگی از برندهای معروف هستند
    ZOOM ZOOM

نام
    StarFish
    سلام دوستان
    من امروز یه فایتر نر آبی خریدم تا با ماده ی آبی رنگ جفتش بزنم
    برا نی نی هاشون که قراره به دنیل بیان آرتمیای قابل زنده کردن خریدم یکی از رفقای توی تاپیکم بهم گفت آب رو سبز کنم
    به نظرتون ایراد نداره جلبکی که روی خروجی آب فیلتر تانک بزرگم هست یکم جدا کنم توی تانک فایتر پخش کنم؟
    مگه بچه فایتر جلبک هم میخوره؟

نام
    Ali
    نقل قول نوشته اصلی توسط omidsaman نمایش پست ها
    غذای دست ساز رو چطرو آماده بکنم؟؟
    لینکش رو دارید؟ میگو و دل گوساله رو باید بپزه؟
    میگو با خودش بیماری نیاره؟؟

ممنون شما هستم
    منظورم میگوی خوراکی هستش
    http://www.aqua-quest.ir/forum/thread11/

نقل قول نوشته اصلی توسط mehdi69 نمایش پست ها
    سلام دوستان
    من امروز یه فایتر نر آبی خریدم تا با ماده ی آبی رنگ جفتش بزنم
    برا نی نی هاشون که قراره به دنیل بیان آرتمیای قابل زنده کردن خریدم یکی از رفقای توی تاپیکم بهم گفت آب رو سبز کنم
    به نظرتون ایراد نداره جلبکی که روی خروجی آب فیلتر تانک بزرگم هست یکم جدا کنم توی تانک فایتر پخش کنم؟
    مگه بچه فایتر جلبک هم میخوره؟
    اون جلبکی که روی فیلتر تشکیل میشه فرق میکنه داداش
    آب سبز داستانش جداست
    بطری نوشابه رو از آب تانک پر کن و درش رو ببند بزار 2.3 روز جلوی آفتاب باشه
    آب سبز درست میشه
    ویرایش توسط Gandolf : 05-25-2013 در ساعت 11:02 PM
    ZOOM ZOOM

صفحه 1 از 42 12311 ... آخرینآخرین