سلام برادر ممنونم که جواب دادی
و ممنونم که پیامهامو هم جواب دادی
در مورد اسکار خیلی ازش خوشم میاد و باید تکثیرش کنم ولی تو خونه مولد گیری سخته یه آکواریوم 375 لیتری دارم که نمیشه این همه اسکار توش ریخت
تازه بشه هم بعد جفت دادن باید اسکارو دونه 50 یا 40 بخری بعد جفت پیدا کردن باید دونه 7 یا 8 بفروشی بره
برای همینم یه جفت مولد بشه پیدا کرد به نظرم بهتره
تانکم 150 طول داره 50 عرض و 60 ارتفاع که تا 5 سانت شن داره و 50 سانت هم آبش میکنم 5 سانت هم از بالا خالیه
اینم عکس انجلهام که خودم تکثیر کردم و بزرگ کردم گه گداری جاشون که تنگ میشه چند تا میفروشم و دوباره سایز میکنم
امید وارم خوشت اومده باشه و بتونی کمکم کنی .
از اینکه عکس آکواریومم و ماهی هامو میزارم اینجا معذرت میخوام ولی خواستم بدونی خیلی هم دستو پا بسته یا نابلد نیستم فقط شاید یه جفت اسکار مولد بتونه مشگلم رو حل کنه .
شما تخم اسکارهارو تو سایز تانکی میزاشتی تا به لارو تبدیل بشه من چند تا تانک هچری برای تخم انجل دارم یه تانک 50 در 45 در 40 هم دارم
موفق و پیروز باشید
لینک های مفید
درباره AquaQuest
سایت AquaQuest با عنوان نخستین مرجع تخصصی ماهی و آکواریوم با زبان پارسی فعالیت خود را در سال 1386 آغاز کرد . تاکنون AquaQuest همواره سعی در پیشرفت علوم مربوط به ماهی و آکواریوم داشته است . AquaQuest مفتخر است که تاکنون همراه بیش از 10 هزار کاربر بوده است.
ارتباط با مدیریت