صفحه 1 از 43 12311 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 421

نام
    alireza

طریقه ساخت co2 دست ساز

سلام دوستان
    طریقه ساخت co2 دست ساز داخل این انجمن نبود و بعضی از دوستان تقاضای آموزشش رو داشتن
    خوب همون طور که همه ما میدونیم این سیستم رو دوست خوبمون آقای سجاد به ما ها یاد داده و من فقط میخوام آموزش ایشون رو داخل این انجمن هم بزارم

مواد لازم :
    بطری 1.5 لیتری یا 2.5 لیتری نوشابه (بطری مقاوم تر مناسب تر هست)
    شلنگ هوای آکواریوم
    ترمینال هوا
    مخمر نان یا جو (نانوایی ها دارن)
    شکر
    آب

ابتدا سر بطری رو با هویه یا هر چیز دیگه سوراخ میکنید طوری که سوراخ صاف باشه و خردگی در جداره هاش مشاهده نشه سوراخ رو کمتر از انداه قطر شلنگ در نظر میگیرم تا هنگامی که شلنگ را وارد کردیم کاملا داخل آن فیت و گاز به بیرون نشت نده برای اطمینان اینکار بعد از وارد کردن شلنگ داخل سر بطری ، درب بطری را محکم بسته و از شلنگ داخل بطری با دهان هوا وارد کرده و تا قدرت دارید به بطری از طریق دم فشار وارد کنید و برای اطمینان بیشتر اینکار را با قرار دادن بطری در زیر آب انجام دهید تا از نشت نشدن گاز به بیرون اطمینان حاصل کنید یا از چسب پی وی سی استفاده کنید .
    پس از آماده کردن بطری ها به تعداد مورد نیاز اکنون مرحله آماده کردن محلول مخمر و شکر که مهم است در دستور کار قرار میگیرد من برای 3 عدد بطری 1.5 لیتری 500 گرم شکر و یک و نیم قاشق چای خوری مخمر اعلاء نان بکار میبرم ابتدا نیم کیلو شکر را دخل آب که نباید کلر دار باشد حل کرده و سپس مخمر را به آن اضافه ، و در بطری ها به یک میزان تقسیم میکنم و سپس با آب بطری را به حجم مناسب که فضای خالی باقی بماند مطابق شکل میرسانم هر چقدر تعداد بطری ها بیشتر شود و مقدار مخمر کمتر شود ماندگاری و تولید گاز بیشتر میشود من با اینکه دیفیوژر ندارم و دست ساز هست دیفیوژیم به مدت یکماه و بیشتر این سیستم جوابگوی تانک میشه و حال اگه شما قدرت و ماندگاری بیشتری خواستید باید تعداد بطریها را اضافه، از طرفی مقدار مخمر رو کمتر و کمتر کنید و تا چند ماه باید جواب بده
    وقتی مرحله بالا رو انجام دادید اکنون سر بطری ها را بسته و به ترمینال هوا متصل کنید بصورت سری و یک شلنگ خروجی از ترمینال گرفته و به دیفیوژر وصل میکنید بعد از گذشت ساعاتی گاز تولید شده و شما میتوانید از طریق اهرم های ترمینال هوا سرعت گاز را تنظیم کنید و در هنگام شب کلا سیستم را ببندید بدون اینکه مشکلی ایجاد شده و یا بطری با ترکیدن مواجه شود از طرفی گاز ذخیره شده و برای روز بعد مورد استفاده قرار میگیرد

نکانتی که در ساخت باید دقت کرد :
    بطری مطمئن ومناسب باشد
    بطری و سیستم نشت نداشته باشد و کاملا آب بندی شده باشد
    مقدار مخمر کم باشد و زیاده روی نشود در غیر اینصورت ترکیدن بطری و کتک خوردن از همسر و مادر خانه و سایر موارد بر عهده سازنده است
    بطری را کاملا از آب پر نکنید
    از آب کلر دار استفاده نشود
    و آب رو تا سر بطری پر نکنید این موضوع خیلی مهم هست بهترین حالت از نصف کمی بیشتر هست!
    مزایا :
    ماندگاری بالا
    قابلیت تنظیم گاز و قطع در هنگام شب
    تولید این گاز اولا بصورت طبیعی و بیولوژیک است و به همراه این تخمیر درصد پایینی الکل هم به محیط اضافه میشود که ضد عفونی کننده است
    راحتی در ساخت و در دسترس بودن
    ارزان و مقرون به صرفه
    بعد از اتمام تخمیر شکر میتونید با تقطیر محلول ، الکل اتانول برای مصارف بهداشتی بدست بیارید !!

اینم عکس :
    gdkjn.jpg
    img_5119.jpg

از اینجا از آقای سجاد تشکر میکنم بابت این آموزش خوبشون
    از آقای مجید (بچه مشهدی) تشکر میکنم بابت عکس
    منبع:کاربر (sadjad)
    ویرایش توسط alireza95 : 11-25-2013 در ساعت 11:24 PM

نام
    احمد
    یه سوال دوست من این چند وقت جواب میده؟

نام
    alireza
    نقل قول نوشته اصلی توسط hellboy1366 نمایش پست ها
    اگر همه چی درست انجام بشه 20 الی 30 روز یکبار باید شارژ بشه!
    آببندی خیلی مهمه!

با تشکر از دوستمون، اینم تصویر شماتیک از این سیستم که از یک سایت خارجی برداشتم:

bigdiyco255.jpg

دوست عزیز بستگی داره به میزان شکر و میزان خمیر مایه مورد استفاده. هر چه خمیر مایه بیشتر باشه واکنش سریع تر، میزان CO2 بیشتر و مدت گاز دهی کمتر می شه. توی سایتی که من چک کردم نوشته بود برای دو لیوان شکر و نصف قاشق چایخوری خمیر مایه، حدود 1 ماه جواب می ده.

سلام دوستان يك سوال داشتم خدمتتون من تازه يدونه تانك نيمه گياهي راه انداختم اگه از اين سيستم co2 استفاده كنم براي ورود گاز به داخل تانك از سنگ هوا استفاده كنم يا وصلش كنم به پمپ اينترنال مكانيكي؟ سوال ديگه اينكه مقدار co2 وارد شده به تانك بايد چقدر باشه ؟ اونوقت اگه از co2 استفاده ميكنيم ديگه پمپ هوا نبايد بزاريم؟؟ ممنونم ازتون

چرا وقتی شب شیرو ببندیم نمیترکه؟؟

نام
    علی
    درود

آقا علیرضا این روش برای اسیدی کردن آب استفاده نمیشه؟؟؟
    مقاله جمع آوری شده در مورد فلاور هورن

بعضی از آدمها مثل عکس هستن زیادی که بزرگشون میکنی کیفیتشون میاد پایین

نام
    امیر حسین
    نقل قول نوشته اصلی توسط kenzo نمایش پست ها
    درود

آقا علیرضا این روش برای اسیدی کردن آب استفاده نمیشه؟؟؟
    میشه ولی بسیار سریع این اتفاق میوفته و باعث مرگ دیسکس هاتون میشه
    اگر بخوایید این کارو بکنید در اول کار نباید ماهی داخل تانک باشه
    بعد هم ماهی رو کم کم آب به آب کنید
    و در ادامه هم باید همیشه ادامه داشته باشه تا به ماهی ها شوک ph وارد نشه
    نرو بدون تو اینجا سخته
    نرو بدون تو اینجا سخت میگذره
    همین!

نام
    alireza
    نقل قول نوشته اصلی توسط retail نمایش پست ها
    سلام دوستان يك سوال داشتم خدمتتون من تازه يدونه تانك نيمه گياهي راه انداختم اگه از اين سيستم co2 استفاده كنم براي ورود گاز به داخل تانك از سنگ هوا استفاده كنم يا وصلش كنم به پمپ اينترنال مكانيكي؟ سوال ديگه اينكه مقدار co2 وارد شده به تانك بايد چقدر باشه ؟ اونوقت اگه از co2 استفاده ميكنيم ديگه پمپ هوا نبايد بزاريم؟؟ ممنونم ازتون
    سلام
    هم میشه از سنگ هوا استفاده کرد و هم پمپ اینترنال هر دوتا خوبه ولی پمپ اینترنال بهتر حل میکنه!
    البته سنگ هوا هم باید حباباش ریز باشن که آموزش داخل انجمن هست اینم لینک:
    ساخت دیفیوژر سرامیکی با سنگ هوای معمولی!
    مقدار co2 وارد شده هم اگر تستر دارین باید روی 20 الی 25 باشه اگر تستر ندارین با حباب شمار تعداد حباب های وارد شده باید در یک ثانیه یک حباب بدین
    بله باید هوا دهی در روز قطع بشه و شبا هوا دهی انجام بشه

اضافه شده پس از 2 minutes :

نقل قول نوشته اصلی توسط فرهاد قلی خانی نمایش پست ها
    چرا وقتی شب شیرو ببندیم نمیترکه؟؟
    اگر مقدار مخمر رو به اندازه بریزین شبا نمیترکه!
    با کم ریختن مخمر سرعت واکنش کم میشه و طی شب بطی پر میشه و روز ها خالی
    ویرایش توسط alireza95 : 07-21-2013 در ساعت 09:23 PM

نام
    بهرام
    سلام دوستان راستش من یه تانک500 لیتری دارم الان هم دارم اماده ش میکنم واسه ورود دیسکس
    این وسط میخام کریپتون و بیدی و گیاهای مقاوم استفاده کنم اونم تعداش تقریبا از هر کدوم 10 تا و دیسکس 15 تا سایز 2.5اینچ بنظرتون برای اینکه هم گیاهام راحت باشن هم ماهیام من از سیستم co2استفاده کنم یا نه؟
    دست سازش کاربردی هستش؟
    اینم بگم الان یکی دو روز هستش که فقط دارم در مورد co2مطلب میخونم ولی تا حالا اینو متوجه شدم واسه تانک گیاهی کامل واجب هستش ولی تو این حجم اب با این تعداد ماهی و گیاه الان واجه واسه من ؟
    خوشحال میشم در مورد خطرات سیستم دست ساز واسه گیاها و ماهیای دیسکس هم راهنمائیم کنین

صفحه 1 از 43 12311 ... آخرینآخرین