-
-
سلام مبارکه لطفا سریعتر از نمای کلی هم عکس بزارین که بیشتر لذت ببریم.رو رنگ سورومتون هم کار کنین قشنگ میشه
-
عجب آکواریومی.مبارک باشه.
اونایی که راه راه دارن زندانی اند؟
-
خواهش میکنم قابلتونو نداره نمای کلی هم میذارم تو اولین فرصت البته اما در مورد اون ماهی راه راه اسمش فرانتوزاست
چه جوری رنگ سورومو بهتر میکن؟
ویرایش توسط L0rdl0ss : 04-01-2013 در ساعت 11:24 PM
-
با رنگدانه میتونی رنگشو تقویت کنی .بعد از مدتی روی بدن زردش یا خالهای قرمز میزنه یا اینگه تقریبا تمام بدنش قرمز میشه.البته این تجربه شخصی خودم بود.راستی اندازه فرانتوزاها چقدره ؟
-
مدیر بخش
اختصاصی دیسکس
اقا مبارکت باشه
عجب فرانتوساهای مردی داری
-
بزرگه تقربا 25 سانته و کوچیکه 12-13 سانته
رنگدانه رو از کجا میشه تهیه کرد؟ قیمتش چنده؟
-
برای سورمومات لازم نیست رنگدانه گرون بگیری.همون معمولیش هم جواب میده قیمتشم من اینجا یه پاکت 250 گرمیشو گرفتم 7000تومن تو مغازه های ماهی و اکواریوم هم میتونی پیداش کنی.ما که موهامون تو حسرت فرانتوزا سفید شد ولی شما چهار چشمی حواست بهشون باشه
-
بابا اینجا هیج کس نمی دونه این ماهی چیه؟ فروشنده 5 تا دونه 3 سانتی اورده دو ماهه یه دونه هم نتونسته بفروشه. من خودم پول ندارم وگرنه اونا رو هم میخریدم.
من هم بعد از سه سال گشتن اینا رو شانسی پیدا کردم. بزرگه رو 100 کوچیکه رو 50 خریدم.
یه بار یکی از فروشنده های اینجا سر قضیه ای مجبور شد یه فرانتوزا رو سریع رد کنه برای همین مجبور شد یک چهارم قیمت تهران بفروشه اون هم یک هفته طول کشید.
-
اینجا من در به در دنبال فرانتوزا هستم ولی پیدا نمیشه.مردم اصلا نمیشناسنش