با سلام خدمت همه شما عزیزان، من ازونجایی که به سیچلایدهای آفریقایی علاقه ی زیادی دارم تا الان چندین مدل دکور واسشون چیدم اما چونکه میدیدم ماهیام علاقه ی زیادی به حفره ها دارن تازگی ها این فکر به ذهنم رسید که خودم یه صخره ی طبیعی با حفره های زیاد بسازم تا ماهیام کلی حال کنن و بهشون خوش بگذره، و الانم این صخره رو خودم ساختم با کمترین هزینه ممکن وسایلش رو که شامل: پوکه های ساختمانی: که واسه سبک سازی استفاده میشه(رایگان، یک سطل پر)، سبد(تو خونه داشتیم)، چسب حرارتی(20عدد=دونه ای200تومن)، چسب آکواریوم(یک عدد=5000تومن) و طلق پلاستیکی: واسه شبکه بندی داخل صخره و جداسازی هر کدوم از خونه ها(اونم داشتم) و دیگه خلاصه با کلی سلیقه به خرج دادن و گذاشتن 6-5 ساعت وقت درستش کردم، امیدوارم خوشتون بیاد. ( راستی حجم عکسها رو هم بینهایت کم کردم. در ضمن دوتا صخره ی کوچیک با همین سبک درست کردم با سبدهای کوچکتر که اونارو دو طرف صخره بزرگه گذاشتم.اونم دکور قبلی آکواریوممه و اون کلبه ی روی آکواریوم هم کار خودمه).
لینک های مفید
درباره AquaQuest
سایت AquaQuest با عنوان نخستین مرجع تخصصی ماهی و آکواریوم با زبان پارسی فعالیت خود را در سال 1386 آغاز کرد . تاکنون AquaQuest همواره سعی در پیشرفت علوم مربوط به ماهی و آکواریوم داشته است . AquaQuest مفتخر است که تاکنون همراه بیش از 10 هزار کاربر بوده است.
ارتباط با مدیریت