صفحه 1 از 5 123 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 48

نام
    Milad

ساخت صخره زیبای حفره دار کاملا طبیعی(حتما ببینید!!!)

با سلام خدمت همه شما عزیزان، من ازونجایی که به سیچلایدهای آفریقایی علاقه ی زیادی دارم تا الان چندین مدل دکور واسشون چیدم اما چونکه میدیدم ماهیام علاقه ی زیادی به حفره ها دارن تازگی ها این فکر به ذهنم رسید که خودم یه صخره ی طبیعی با حفره های زیاد بسازم تا ماهیام کلی حال کنن و بهشون خوش بگذره، و الانم این صخره رو خودم ساختم با کمترین هزینه ممکن وسایلش رو که شامل: پوکه های ساختمانی: که واسه سبک سازی استفاده میشه(رایگان، یک سطل پر)، سبد(تو خونه داشتیم)، چسب حرارتی(20عدد=دونه ای200تومن)، چسب آکواریوم(یک عدد=5000تومن) و طلق پلاستیکی: واسه شبکه بندی داخل صخره و جداسازی هر کدوم از خونه ها(اونم داشتم) و دیگه خلاصه با کلی سلیقه به خرج دادن و گذاشتن 6-5 ساعت وقت درستش کردم، امیدوارم خوشتون بیاد. ( راستی حجم عکسها رو هم بینهایت کم کردم. در ضمن دوتا صخره ی کوچیک با همین سبک درست کردم با سبدهای کوچکتر که اونارو دو طرف صخره بزرگه گذاشتم.اونم دکور قبلی آکواریوممه و اون کلبه ی روی آکواریوم هم کار خودمه).
    تصاوير کوچک فايل پيوست تصاوير کوچک فايل پيوست dsc00906.jpg   dsc00908.jpg   dsc00909.jpg   dsc00907.jpg   dsc00910.jpg  

dsc00911.jpg   dsc00912.jpg   dsc00914.jpg   dsc00915.jpg   dsc00916.jpg  

dsc00917.jpg   dsc00919.jpg   dsc00920.jpg   dsc00921.jpg   dsc00922.jpg  

dsc00923.jpg   dsc00924.jpg   dsc00897.jpg   dsc00901.jpg  

سایز تانکت چقدره؟

نام
    Milad
    سایزش 100*55*30(البته اون 10 سانت جداره رو باید از کل کم کنی دیگه

پوکه ساختموني رو رنگ آميزى کردى?

اون که آهکیه دوست عزیز
    دوستان عزیز من بعد از چند سال برگشتم - امیدوارم دورهم بتونیم تجربیات خوبی رو به اشتراک بزاریم...

نام
    Milad
    نه رنگ طبیعی خودشه!
    این سنگها رو من قبل اینکه این کارو انجام بدم حدود یک هفته تو آب آکواریوم گذاشتم نه رسوب داده تا حالا نه مشکلی واسه سیکل آب آکواریوم بوجود آورده!!!

تازه قبل انجام این کار کلی ضد عفونی کردمشون با آب داغ اونم تو چندین مرحله!!!

اضافه شده پس از 10 minutes :

تازه به محض اینکه اولین صخره رو کذاشتم تو تانکم ماکروی نر زردم اینقدر تحریک شد که رفت جا گرفت و بعد از چند دقیقه با یکی از ماده ها شروع به جفتگیری کرد و الان دهن ماده پر از تخمه(البته چون اونجا مزاحمی نداشتن با خیال راحت تموم تخماشو گذاشت و همشون رو هم بار ور کردن)

اضافه شده پس از 5 minutes :

اون جایی که من ازشون اینا رو گرفتم بهشون میگفتن پوکه های سبک سازی!!!
    ویرایش توسط nostalgia : 01-11-2013 در ساعت 12:47 AM

نام
    امیر حسین
    مساله اهكي بودنشونه كه خيلي مشكل ساز ميشه
    شما بايد اول با جوهر نمك تستش ميكردي بعدش......
    نرو بدون تو اینجا سخته
    نرو بدون تو اینجا سخت میگذره
    همین!

نام
    Milad
    امیر جان میشه بیشتر توضیح بدی که از کجا میدونی این سنگا آهکی هستش و اگه باشه چجور مشکلی ایجاد میکنه؟ و اینکه چطوری باید با جوهر نمک تستش کرد؟؟؟؟

نام
    میلاد
    مسئله آهکی بودن سنگ ها مشکل ساز میشه.
    بعد از اون استفاده از چسب حرارتی اونم توی آکواریوم فکر نمیکنم زیاد کار درستی باشه!
    و اینکه اون سطل رو فکر کنم با رنگ هم رنگ آمیزی کردی که اگر اون هم رنگ ساختمانی باشه که دیگه قطعا مواد شیمیایی که از داخل با ماهی در تماسه مشکل ساز میشه.
    ولی از اینها که بگذریم ایده ی جالبی بود.
    راستی نمیدونم اون تانک که نمای کلبه داشت هنوز هم به همین وضعیته یا اینکه نه.اگر هنوز به این وضعیته در اولین فرصت عوضش کن.این طرح دیگه خیلی خیلی قدیمی شده
    [SIZE=2] [SIZE=2]ماهیان زبون بسته اسير دست مان....... لا اقل زندان بانهاي خوبي باشيم واسشون[/SIZE] [/SIZE]

http://www.aqua-quest.ir/forum/thread3716/#post96896 اینم آکواریوم من

معمولا پوکه های معدنی از جنس آهکه
    اگه سنگ آهکی رو توی تانک بزارید بعد از مدتی آهک که سمی است در آب حل میشود و آب را سمی میکند
    محلولی از جوهر نمک بسازید و سنگ را در آن قوطه ور سازید اگر جوشید آهکیست اگر تغییری نکرد آهکی نیست
    دوستان عزیز من بعد از چند سال برگشتم - امیدوارم دورهم بتونیم تجربیات خوبی رو به اشتراک بزاریم...

صفحه 1 از 5 123 ... آخرینآخرین

کلمات کلیدی این موضوع