صفحه 20 از 20 نخستنخست ... 10181920
نمایش نتایج: از 191 به 194 از 194

نام
    رضا
    نقل قول نوشته اصلی توسط amin770 نمایش پست ها
    دوستان سلام من تو سایتها هرچی گشتم فرق اسکیمر و پروتیین اسکیمر رو متوجه نشدم هر دو یکیه؟ تفاوتشون چیه ؟
    برای یه تانک شور که بخوای توش ماهی و چندتا مرجان نگه داری کدوم رو باید استفاده کرد؟
    حجم تانک و سامپ : احتمالا 800 تا 1000لیتر

مرسی
    به طور کلی دو تا محصول (عمومی تر) وجود داره که به هر دو به طور خلاصه اسکیمر گفته میشه :
    surface skimmer : که بیشتر توی تانک های گیاهی استفاده میشه
    protein skimmer : که توی تانک های آب شور استفاده میشه

بفرمایید توی تانک قرار هست چی باشه تا بتونم بهتر راهنمایی کنم

سلام
    بنده میخوام از روش ترایتون یک شرکت آلمانی که دقیقترین تست ها رو در دنیا داره استفاده کنم.
    نظر شما دوستان چیه ؟

نقل قول نوشته اصلی توسط AhmadA نمایش پست ها
    فایل پیوست 114573
    بچه ها چیکار کنم از دست این گردهای قهوهای یا همون جلبک های قهوه ایی راحت بشم خسته شدم از دستشون خداوکیلی، شن اضافه کنم یا تعویض کنم؟ شاید جنس شن هایی که اون فرد قبلی که این آک دستش بوده استفاده کرده خوب نبوده و یا از خرگوش خزه خوار استفاده کنم چطوره ممنون میشم راهنماییم کنین
    سلام
    منم همین مشکل رو داشتم کارهایی که انجام دادم مشکل حل شد ولی باید صبر داشته باشید :
    1- تعداد دفعات غذا دهی رو کم کنید من روزی یک دفعه و بعضی روزها یک روز درمیان ( حتماً غذاهای اضافی رو از داخل آکواریوم بردارید )
    2-نور آکواریوم رو به 4 ساعت در روز رسوندم
    3-از کاهنده فسفات و نیترات اسفاده کردم
    4-هر هفته موقع تست کردن آب آکواریوم پدهای سفید رو هم کامل عوض می کردم ( تا جایی که امکان داره شستشو نکنید پدها رو )
    5-هر 15 روز یکبار با آب آکواریوم مدیا ها و سرامیک ها رو تمیز می کردم ( همراه با سیفون کردن 15% از آب آکواریوم )
    مهمتر از همه این بود که سیکل آکواریوم ریخته بود به هم که خوشبختانه درست شد ضمناً اسکیمر پروتئین باید خوب کار کنه ( هر روز کارکرد اسکیمر رو چک کنید )
    تقریباً 3 ماه طول کشید که جلبک های قهوه به طور کامل از بین رفتن

نام
    EXCEPLICThY
    Although the discovery of ICI46, 474 tamoxifen Figure 4, the antiestrogenic, pure trans isomer of a substituted triphenylethylene, was made by Harper, Richardson, and Walpole 45 47 as part of the Fertility Control Program at ICI Pharmaceuticals now AstraZeneca, Cheshire, UK, the study of cancer therapies was Walpole s long term interest <a href=https://zithromax.mom>what does azithromycin treat</a> B and D 1- way ANOVA with Dunnett s multiple- comparison tests with DMSO negative control; F 1- way ANOVA with Tukey s multiple- comparisons test

صفحه 20 از 20 نخستنخست ... 10181920