من قبلا هم در مورد تمامی سوالاتتون پاسخ دادم و شما صرفا نادیده میگیرید و بعد از مدتی دوباره پرسش ها رو تکرار میکنید !
باید بتونید فسفات و نیترات رو کنترل کنید ، مخصوصا فسفات
در غیر این صورت رشد جلبک های مزاحم طبیعی هست (البته کیفیت عکس ها مناسب نیست و من نمیتونم تشخیص بدم این دقیقا چی هست)
در مورد جلبک coralline قبل از نور شرایط مناسب شیمیایی و ثبات برخی پارامتر ها اهمیت زیادی داره
افزایش و ثبات ph (8.1~8.3) باعث افزایش سرعت calcification میشه که در نهایت میتونه باعث افزایش رشد مرجان ها و coralline بشه (فسفات پایین هم سرعت calcification رو افزایش میده)
همچنین مقدار مناسب و ثبات alkalinity ، کلسیم و منیزیم خیلی مهم هست (به ترتیب اهمیت نوشتم ، کنترل و ثابت نگه داشتن alkalinity خیلی مهم هست)
اگه شاهد تغییرات زیاد pH هستید ، میتونید از kalk توی ورودی سیستم ATO استفاده کنید ، اینجوری علاوه بر تامین بخشی و یا تمام alkalinity و کلسیم میتونید pH رو هم توی رنج بالاتری نگهدارید (مانیتورینگ pH توی استفاده از kalk اهمیت زیادی داره هیچ وقت نباید باعث افزایش بیش از حد pH بشه و سرعت تغییرات هم باید محدود باشه)
وقتی تونستید شرایط شیمیایی رو کنترل کنید ، اونوقت میتونید به فکر نور باشه
همونطور که قبلا هم گفتم سفید و یا آبی بودن نور مهم نیست ، نور یاید مناسب باشه اما معمولا ملتی که از نور با دمای رنگ بالاتر استفاده میکنید coralline توی سیستمشون سریعتر رشد میکنه (باز هم میگم شرایط شیمیایی مناسب خیلی خیلی مهم هست و اگه نتونید پارامترهایی که اهمیت داره رو کنترل کنید با مناسب ترین نور دنیا هم موفق نخواهید شد)
لینک های مفید
درباره AquaQuest
سایت AquaQuest با عنوان نخستین مرجع تخصصی ماهی و آکواریوم با زبان پارسی فعالیت خود را در سال 1386 آغاز کرد . تاکنون AquaQuest همواره سعی در پیشرفت علوم مربوط به ماهی و آکواریوم داشته است . AquaQuest مفتخر است که تاکنون همراه بیش از 10 هزار کاربر بوده است.
ارتباط با مدیریت