سلام دوست عزیز محترم
در مورد نمک از نمک بسته دو کیلویی بریت ول اگه اشتباه نکنم از آکواریوم نسیم خریدم استفاده می کنم.
میزان شوری رو با دستگاه های مکانیکی که داخلش آب می ریزی و عقربه نشان می ده متوجه میشم.البته درست کار می کنم
میزان ph رو با کیت آزمایشگاهی بدست میارم
میزان n2 یا همان نیتریت را با کیت آزمایشگاهی بدست میارم
در مورد افزایش ph درست می فرمودین من آب بدون نمک البته دو لیتر دو لیتر در طول 24 جهت افزایش آب آکواریوم بدلیل تبخیر استفاده می کردم که بعد متوجه شدم چه شوکی انجام می دم.
الان مشکل ph با راهنمایی شما تقریبا کامل رفع شده.
برای تغذیه یه گرانول خارجی میدم که خیلی خوششون میاد که اسمشو یادم نیست.
فقط یه سوال برای قرنطینه می تونم یه آکواریوم کوچک داخل آکواریوم اصلی بزارم و اونجا رو برای قرنطینه ماهی نگاه داری کنم که دیگه مشکل گرما و اکسیژن و... نداشته باشم.؟؟؟
ضمنا فیلترها رو هم جمع کردم و فشردش کردم و یه فیلتر ساک هم خریدم.
دونه های رو ماهی هم که می گفتم هی کم و گاهی بیشتر مشخص میشه گاهی فکر می کنم نکنه نمک یا ذرات معلق باشه که بهش چسبیده ولی چندتا دونه اشون جاشون ثابت مونده،مگم ماهی رو درش بیارم با یه قلمو نرم پاکش کنم چطوره؟ ؟؟؟ ببینم بر داشته میشه دونه ها.؟؟؟
لینک های مفید
درباره AquaQuest
سایت AquaQuest با عنوان نخستین مرجع تخصصی ماهی و آکواریوم با زبان پارسی فعالیت خود را در سال 1386 آغاز کرد . تاکنون AquaQuest همواره سعی در پیشرفت علوم مربوط به ماهی و آکواریوم داشته است . AquaQuest مفتخر است که تاکنون همراه بیش از 10 هزار کاربر بوده است.
ارتباط با مدیریت