صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
نمایش نتایج: از 11 به 15 از 15
    نقل قول نوشته اصلی توسط Fazmetr_600 نمایش پست ها
    سلام دوستان من تو اکواریومم دلقکام تخم میزارن ولی بعد از یه مدتی که تخمها تقریبا کامل شده ماهیا حدودا 12 روز بعد ماهی نر شروع به خوردن اون میکنه چندین بار این جوری شده تو رو خدا کمک کنید حیفه
    سلام دوست عزیز
    دمای تانکت وقتی پایینه تخمها دیرتر باز میشن مدت زمانی که شما میگی یه خورده زیاده معمولا باید تو 8 روز تخمها باید باز شن بعد از این مدتی که گفتی تغییراتی توتخمها مشاهده نکردی؟ (لاروها دیده میشن)یا تخمها رو قارچ نمیزنه؟
    البته گاهی اوقات والدین دچار جنون میشن وتخمها رو میخورن که در این صورت باید تخمها رو از تانک خارج کرد وبه روش مصنوعی پرورش داد یا جفت نر رو عوض کنی که اینم مشکلات خودشو داره
    ویرایش توسط mojtaba1362 : 03-26-2014 در ساعت 04:36 PM

http://www.aqua-quest.ir/forum/thread8413/ آکواریوم 800 لیــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــتریmoitaba 1362

داخل تهران خیابان هنگام یک اقا پسر جوان 25 ساله با دوست اش که 24 ساله هست کارگاه تکثیر دلق به صورت حرفه ای راه انداختن و موفق هم بودن و به قیمت فوق العاده پاینی میفروشن و از هر مدل دلقگ از ام بلک وایت رد و... کشیدن ! دوستانی که تهران هستن در صورت خرید بگین ادرسشو بدم برید بخرید !

نام
    پوریا عاملی
    سلام دارم میسوزم 4تا دلقک داشتم که دوتاشون جفت خورده بودن ولی نتونستم ازش نوزادی بگیریم اب هم مشکل شیمی نداشت نمی دونم چرا تخما بار ور نشدن اگر ممکنه بگید داروی خاصی میخواد برای بار بری

نام
    Bluetooth
    سلام من یک سالی میشه که دو تا دلقک مرون گلد دارم که مدام شن ها رو جابجا می کنن نر یا ماده بودنشون رو از کجا تشخیص بدم؟
    کنارشون یک جراح باله بادبانی هم دارم
    سایز آکواریوم طول100*عرض60*ارتفاع80
    یک شقایق موکتی هم دارم که دلقک ماهیام اصلا سمتش هم نمیرن

نام
    رضا
    نقل قول نوشته اصلی توسط myhero نمایش پست ها
    سلام من یک سالی میشه که دو تا دلقک مرون گلد دارم که مدام شن ها رو جابجا می کنن نر یا ماده بودنشون رو از کجا تشخیص بدم؟
    کنارشون یک جراح باله بادبانی هم دارم
    سایز آکواریوم طول100*عرض60*ارتفاع80
    یک شقایق موکتی هم دارم که دلقک ماهیام اصلا سمتش هم نمیرن
    سلام
    توی دلقک هایی که واقعا جفت باشن مهمترین تفاوت بین نر و ماده اختلاف سایز زیاد هست ، دلقک ماده خیلی بزرگتر از دلقک نر هست
    بهترین شقایق برای maroon ، شقایق بابل هست

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12