با سلام . یه تجربه کوچیک جدید که گفتم شاید به درد دوستان هم بخوره و اینکه تو سایت نتونستم پیدا کنم .
بنده یک هفته پیش رفتم یه مغازه اکوا چمن بخرم . ایشون با اینکه چمن داشتن ولی گویا دکور بود و فروشی نبود و به بنده گفتن که بذر چمن دارم .
یه بسته خیلی کوچیک بود داد به من . حدود 200 دونه بذر بود توش خیلی هم ریز بودن .
بنده هم اوردم به روش های زیر کاشتم و خدا رو شکر تا اینجا همشون جوونه زدن .
و اما نحوه کاشت من .
به سه روش کاشتم من همرو مینویسم .
1. یه تانک 30 لیتری داشتم . یکم کود ریختم کامل پوشوند کف تانکو . البته زیرش هم سنگریزه و کود قاطی بود که لزومی نداره شما بریزین . یه لایه نازک کود باشه کافیه .
بعد یه مقدار بذر پاشیدم رو کود . بعد با اب پاش که یکم هم کود مایع قاطیش بود اب پاشی کردم . بعد روشو با نایلون محافظ پوشوندم که رطوبتش تا حدودی حفظ بشه و مرطوب بمونه .
روزی یه بار محاافظه باز میکردم قشنگ اب پاشی میکردم . بعد حدود پنج روز شروع کردن به جوونه زدن .
این هم جوونه ها .
یکم دقت کنین پیدا میشن . ببخشید کیفت عکسا پایینه .
2. یه شیشه سس داشتم مثل قبلی یکم کود ریختم بذر پاشیدم ولی تو این تا سطح کود اب پر کردم و درشو محکم بستم .
تا رطوبت حفظ بشه داخلش . سرعت جوونه زدن تو این روش بیشتر بود .
3. این روش رو فروشنده بهم گفت . و تو نلبکی امتحان کردم بنده. مثل قبلی ها کود میریزی بعد بذر
بعدش با اب پاش مرطوب میکنی . بعد یه پارچه میزاری روش و اونم مرطوب میکنی . و نباید بزاری تا پارچه خشک بشه .
معذرت میخوام که سرتون رو درد اوردم .
سعی میکنم از بذر ها و پیشرفتشون عکس بزارم .
یا علی «ع»
لینک های مفید
درباره AquaQuest
سایت AquaQuest با عنوان نخستین مرجع تخصصی ماهی و آکواریوم با زبان پارسی فعالیت خود را در سال 1386 آغاز کرد . تاکنون AquaQuest همواره سعی در پیشرفت علوم مربوط به ماهی و آکواریوم داشته است . AquaQuest مفتخر است که تاکنون همراه بیش از 10 هزار کاربر بوده است.
ارتباط با مدیریت