نوشته اصلی توسط
mehdi1474
داداش من از چسب سیستا که استفاده میکردم همه ی پاس ها رو پشت سره هم میزدم چون قدرت چسبندگی بالایی داشت و زود سفت میشد
بعدشم که پاتکس میزنم پاس ها رو پشت هم میزنم خوب این چسب ها زود خشک میشن
در مورد چسب این دوستمون زیاد اطلاعات ندارم ولی من خودم چسبکاری زیاد میکنم و یکی از کارهام با چسب کاری آکواریوم و امسال اون مرتبطت هست برای درزگیری و عایق کاری و این کارا بخاطر این تجربه دارم
ولی دو مرحله چسب کاری بد نیست در صورتیکه کیفیت چسب خوب باشه و پاس ها رو خوب بهم بچسبونه ولی یه تیکه بودن اگر تمیزکاری رو حفظ کنی عالی تره یعنی بعد از اینکه پاس ریشه رو زدی و درزها گرفته شد بلافاصله پاس پرکنی رو بزنی هم چسبت شفافیت خودش رو حفظ میکنه و هم اینکه چروک نمیوفته به پاس اول
من هر آکواریومی که درست کردم با این روش هیچ مشکلی نداشتم نه از نظر آب بندی و نه چیز دیگه
بهترین روش هم اینه که کاری کنی چسب بین درزها حتما بره و قبل اینکه شیشه ها رو کنار هم بزاری یکم چسب بزنی لبه های شیشه و بعد مکعب خودتو درست کنی اینطوری استحکام آکواریوم شدیدا بالا میره و حتی با یک بار چسبکاری هم مشکلی پیش نمیاد برات
من حتی با یک لایه نازک از چسب آکواریوم رو راه انداختم بحث اندازه و تعداد چسب نیست بحث کیفیت چسبکاری هست