سايت تخصصي ماهيان آكواريومي: انجمن هاي تخصصي

انجمن های تخصصی ماهی و آکواریوم :: نمايش موضوعات - گامبوزيا
ورود به سيستم
نام كاربري :

كلمه عبور:

ورود اتوماتيك به سيستم هنگام هر بازديد

انجمن های تخصصی ماهی و آکواریوم صفحه اول انجمن
انجمن های تخصصی ماهی و آکواریوم

موضوع مطلب : گامبوزيا

صفحه 1 از 4 | رفتن به صفحه 1, 2, 3, 4  بعدي

نمايش موضوع قبلي نمايش موضوع بعدي

نويسنده پيغام
abolfazl22

ارسال شده در: شنبه، 31 مرداد ماه ، 1388 00:49:13 | موضوع مطلب: گامبوزيا پاسخ همراه با اعلان

معاون انجمن
معاون انجمن

وضعيت: آفلاین
نام: ابوالفضل عسکری
15 خرداد ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 5575
میانگین ارسالها در روز: 0.36
امتياز: 38625
تشکر کرده: 2907
تشکر شده 5372 بار در 3368 پست
محل سكونت: زاهدان
 حالت شخصی من:

نام رایج: گامبوزیا
نام مترادف:

Mosquitofish

،Heterandria affinis
نام علمی:
Gambusia affinis

خانواده: زنده زاو زا خانواده:

Poeciliidae کپورماهیان دندان
دار

زیستگاه:

جنوب شرقی ایالات متحده آمریکا

رژیم غذایی: همه چیز خوار
خلق و خو: بی آزار
سازگاری: با ماهیان گیاه خوار
اسیدی و قلیایی:6تا8 PH
دما:12 تا 29 درجه سانتی گراد
سختی آب: 5 تا19 dh
اندازه:

نرها 4سانتی متر و ماده ها 7سانتی متر

سطح شنا: میانه و پایین
فعالیت: روزکار
سن بلوغ: 3 ماهگی
طول عمر: 2 سال
نرها لوله جنسی خارج از بدن و نزدیک معقد بیرون هست و ماده ها رنگ ساده دارند.

این ماهی در ایران به عنوان ماهیخوراک و کنترل کننده پشه (بیماری مالاریا)استفاده می شودو در کشورهاپیشرفته برای کنترل آفات کشاورزی.

عکس نرو مادهSadپایینی نره و بالایی ماده)

و..
ماده:
[/font">

ماده شکم پر:

ورود به آکواریومیست
بازگشت به بالا رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي ارسال ايميل بازديد از سايت ارسال كننده مطلب شناسه Yahoo

کاربرانی که برای این ارسال از abolfazl22 تشکر کرده اند rodrigo, aqua-quest, jmimi, fishali

abolfazl22

ارسال شده در: جمعه، 13 شهريور ماه ، 1388 01:30:00 | موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

معاون انجمن
معاون انجمن

15 خرداد ماه ، 1388
 حالت شخصی من:

سلام
این ماهی مانند گوپی سخت جان هست و یه همه چیز خوار میتواند باشد چون هیچ غذایی رو پس نمیزنه
در آبهای خیلی کقیف تا تمیز میتواند زندگی کند نیاز های خاصی نداره فقط غذا و ماهی ماده برای تکثیر
من الان یکی دارم میخوام اگر بشه با گوپی جفت بزنم اگر نشد ماده شو پیدا کنم
زنده زا می باشد
دمای قابل تکثیر 28
صلح جو میباشد ولی نباید با ماهیانی که میخورنش باشه یعنی بزرگتر و مهاجم
با تمام گیاه خوارن سازگاری داره
موفق باشید

ورود به آکواریومیست
بازگشت به بالا رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي ارسال ايميل بازديد از سايت ارسال كننده مطلب شناسه Yahoo

shab_tab2001

ارسال شده در: جمعه، 13 شهريور ماه ، 1388 10:37:16 | موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

مدير انجمن بيماري
مدير انجمن بيماري

نام: حميدرضاعباس زاده
13 مرداد ماه ، 1387
تعداد ارسالها: 1267
میانگین ارسالها در روز: 0.08
امتياز: 10094
تشکر کرده: 582
تشکر شده 1109 بار در 692 پست
محل سكونت: كرمان
 حالت شخصی من:

سلام.
شايد بحثم رو جاي بدي مطرح كرده باشم.
يه بنده خدايي تعريف مي كرد مي گفت رفته جيرفت يه مقداري گوپي جويي گرفته!!!!!(اصطلاحي كه خودش گفت به معني گوپي اهل جوي آب ) و آورده تو تانك خونه و تكثير كرده و به فك و فاميل داده.
بعد از يك هفته همه ماهي هاي ملت رو خوردن!!!
ميگم نكنه از همين ها بودن ( ربط پست به مطلب همين جا بود )!!!

abolfazl22

ارسال شده در: جمعه، 13 شهريور ماه ، 1388 13:54:03 | موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

معاون انجمن
معاون انجمن

15 خرداد ماه ، 1388
 حالت شخصی من:

سلام
گوپی وحشی یه همه چیز خوار هست گوشتم میخوره
گامبوزیا از گوپی خیلی کوچکتره و نمیتونه به ماهی دیگه ای آزار برسونه تازه در خطر انقراض هست

ورود به آکواریومیست

fishali

ارسال شده در: جمعه، 13 شهريور ماه ، 1388 14:38:33 | موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

مدير انجمن ماهيان
مدير انجمن ماهيان

نام: علی حسن زاده
6 بهمن ماه ، 1387
تعداد ارسالها: 1092
میانگین ارسالها در روز: 0.07
امتياز: 10719
تشکر کرده: 2152
تشکر شده 1024 بار در 626 پست
محل سكونت: نصف جهان
 حالت شخصی من:

shab_tab2001 مي نويسد :
سلام.
يه بنده خدايي تعريف مي كرد مي گفت رفته جيرفت يه مقداري گوپي جويي گرفته!!!!!(اصطلاحي كه خودش گفت به معني گوپي اهل جوي آب ) و آورده تو تانك خونه و تكثير كرده و به فك و فاميل داده.

سلام
بهتر بود تو بخش کوپی مطرح میشد ولی حالا که مطرح شده منم بگم که از این کوپی هایی که میگی که بدن و دم و باله ی یکدست خاکی رنگ دارند و اصلا زیبایی هم ندارند تو زاینده رود پرند(البته نه حالا که خشکه موقعی که آب داشته باشه) خیلی هم وحشیند فقط کافیه چند روز بندازیشون پیش کوپی ها یا سایر گیاهخوارات تا جسدشونو تحویلت بدند. سرعت تکثیرشونم مثل سایر زنده زاها خیلی زیاده بعضیا تو دهمون برای آبیاری مزارع از استخر گلی استفاده میکنند چندتا دونه از این ماهیا رو انداختند تو استخر یه ساله کل استخر رو گرفتند. سرتونو درد نیارم تنها مزیت کوپی جویی یا وحشی اینه که یه خوراک مجانی و خوب برای گوشتخواراند البته اگه برای خوراک گرفتینشون چند روز نگهشون دارید تا مطمئن بشید مریض نباشند چون من خودم مریضاشونو دادم به پنکوسی باله بلندام مریض شدند و مردند Sad
سعدي*
بازگشت به بالا رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي ارسال ايميل

shab_tab2001

ارسال شده در: شنبه، 14 شهريور ماه ، 1388 09:46:13 | موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

مدير انجمن بيماري
مدير انجمن بيماري

نام: حميدرضاعباس زاده
13 مرداد ماه ، 1387
تعداد ارسالها: 1267
میانگین ارسالها در روز: 0.08
امتياز: 10094
تشکر کرده: 582
تشکر شده 1109 بار در 692 پست
محل سكونت: كرمان
 حالت شخصی من:

fishali مي نويسد :

shab_tab2001 مي نويسد :
سلام.

سلام
بهتر بود تو بخش کوپی مطرح میشد ولی حالا که مطرح شده منم بگم که از این کوپی هایی که میگی که بدن و دم و باله ی یکدست خاکی رنگ دارند و اصلا زیبایی هم ندارند تو زاینده رود پرند(البته نه حالا که خشکه موقعی که آب داشته باشه) خیلی هم وحشیند فقط کافیه چند روز بندازیشون پیش کوپی ها یا سایر گیاهخوارات تا جسدشونو تحویلت بدند. سرعت تکثیرشونم مثل سایر زنده زاها خیلی زیاده بعضیا تو دهمون برای آبیاری مزارع از استخر گلی استفاده میکنند چندتا دونه از این ماهیا رو انداختند تو استخر یه ساله کل استخر رو گرفتند. سرتونو درد نیارم تنها مزیت کوپی جویی یا وحشی اینه که یه خوراک مجانی و خوب برای گوشتخواراند البته اگه برای خوراک گرفتینشون چند روز نگهشون دارید تا مطمئن بشید مریض نباشند چون من خودم مریضاشونو دادم به پنکوسی باله بلندام مریض شدند و مردند Sad

سلام.
آخه بحث اصلي در باره اين بود كه آيا اينا چين؟ شايدگ گامبوزيا بودن؟
چونكه شايد براي مهار بعضي گونه ها همونطور كه ابولفضل گفت استفاده شده بودن و به اونجا رسيده بودن . مسئله اين بود.
وگرنه اطلاع حاصل شده كه مطالب بايد در جاي خودشون مطرح بشن.

gardooneh

ارسال شده در: پنجشنبه، 6 اسفند ماه ، 1388 12:47:32 | موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

کاربر فعال
کاربر فعال

نام: شهرام بیطار
5 اسفند ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 180
میانگین ارسالها در روز: 0.01
امتياز: 1349
تشکر کرده: 168
تشکر شده 246 بار در 130 پست

سلام دوستان ، این ماهی ای که به اشتباه توی ایران بهش گوپی وحشی گفته میشه و تو اکثر رودخونه های ایران هم میشه پیداش کرد همون گامپوزیا هستش که در سال 1347 توسط دولت به همه آبگیر های آب شیرین اضافه شد تا با پشه مالاریا مبارزه کنه . چند نوع اون رو خودم از رودخونه های شمال گرفتم . نگه داریش با گوپی اشتباهه و همه رو نابود میکنه . ولی خودشون رو با هم میشه توی یه تانک جداگانه نگه داشت . به همه بیماریها و همه شرایط مقاوم هستش . تا جایی هم که من اطلاع دارم گونه های موجود در ایران نه تنها در خطر انقراض نیست که همه جا رو هم گرفتن و هر روز هم در حال زیاد شدن هستن .

کاربرانی که برای این ارسال از gardooneh تشکر کرده اند fishali, aqua-quest

fishali

ارسال شده در: جمعه، 7 اسفند ماه ، 1388 12:08:37 | موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

مدير انجمن ماهيان
مدير انجمن ماهيان

نام: علی حسن زاده
6 بهمن ماه ، 1387
تعداد ارسالها: 1092
میانگین ارسالها در روز: 0.07
امتياز: 10719
تشکر کرده: 2152
تشکر شده 1024 بار در 626 پست
محل سكونت: نصف جهان
 حالت شخصی من:

سلام دوست عزیز
دستت درد نکنه
راست میگی. نسبت به کوپی خیلی خشنه و داغونش میکنه. تو زاینده رود هم خیلی زیاد شده بعضی از روستایی ها هم چندجفت از رودخونه گرفتند ریختند تو استخرشون(که باهاش زمین کشاورزی آبیاری میکنند) حالا موندند تو کار اینا که کل استخرو تصرف کردند
سعدي*
بازگشت به بالا رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي ارسال ايميل

کاربرانی که برای این ارسال از fishali تشکر کرده اند aqua-quest

EZN-74

ارسال شده در: يكشنبه، 27 تير ماه ، 1389 12:28:05 | موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

کاربر نیمه فعال
کاربر نیمه فعال

نام: عمادالدین
4 خرداد ماه ، 1389
تعداد ارسالها: 103
میانگین ارسالها در روز: 0.01
امتياز: 2068
تشکر کرده: 82
تشکر شده 39 بار در 25 پست
محل سكونت: استان کرمان-شهرX
 حالت شخصی من:

اینا هر چند وقت یه بار میزان؟
من دیروز 11تا گرفتم الان 4تا فقط مونده (چندتاشون دهنشون بادمیکرد و یکی دو ساعت بعد میمردن)حالا اینا زنده میمونن؟
صبح یکیشون مثل پنکوسی شنامیکرد(نصفه عقبی بدنشو به چپ و راست میداد و دمشو تکون نمیداد)نزدیک دمشم داغون شده بود نکنه مولیها و گوپی ها زدنشون؟
ممنون ميشم نظرتون
بازگشت به بالا رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي بازديد از سايت ارسال كننده مطلب شناسه Yahoo

0121

ارسال شده در: يكشنبه، 27 تير ماه ، 1389 13:10:31 | موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

نام: 0121
4 خرداد ماه ، 1389
تعداد ارسالها: 841
میانگین ارسالها در روز: 0.05
امتياز: 6793
تشکر کرده: 458
تشکر شده 671 بار در 435 پست
محل سكونت: جهنم محله شیاطین

EZN-74 مي نويسد :
اینا هر چند وقت یه بار میزان؟
من دیروز 11تا گرفتم الان 4تا فقط مونده (چندتاشون دهنشون بادمیکرد و یکی دو ساعت بعد میمردن)حالا اینا زنده میمونن؟
صبح یکیشون مثل پنکوسی شنامیکرد(نصفه عقبی بدنشو به چپ و راست میداد و دمشو تکون نمیداد)نزدیک دمشم داغون شده بود نکنه مولیها و گوپی ها زدنشون؟

سلام بعد ازجفتگیری حدود20روزبعدمیزان
درمورد درگیریشون بامولی که فک نکنم چون داشتم کنارهم ومشکلی هم نبوده ولی باگوپی نداشتم امابچه های سایت درپست های قبلی زدن که ازگوپی وحشیتره وگوپی روداغون میکنه
این ماهی هامعمولان بخاطرفضای بدنگه داری ممکنه بیماربودن ودرتانک شمامردن میتونیدبه بیماری هم مشکوک باشید موفق باشی
بازگشت به بالا رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي ارسال ايميل شناسه Yahoo

کاربرانی که برای این ارسال از 0121 تشکر کرده اند EZN-74

تمامي مطالب ارسال شده:   

صفحه 1 از 4 | رفتن به صفحه 1, 2, 3, 4  بعدي

نام کاربري:      کلمه عبور:     

~ يا ~
عضويت در سايت

شرایط ارسال سوالات ( در صورت عدم رعایت شرایط به سوالات شما پاسخ داده نخواهدشد )

آموزش کار با ادیتور و قرار دادن عکس و لینک در مطالب 

شما نمي توانيد براي اين انجمن مطلب ارسال كنيد .
شما نمي توانيد براي مطالب اين انجمن جوابيه بفرستيد
شما نمي توانيد مطالب ارسالي خود به اين انجمن را ويرايش كنيد .
شما نمي توانيد مطلب ارسالي خود به اين انجمن را حذف نمائيد .
شما نمي توانيد به نظرسنجي هاي اين انجمن راي دهيد .
شما نيمتوانيد فايل هاي خود را به تالار اضافه نمائيد
شما نيمتوانيد فايل هاي موجود در تالارها را دريافت نمائيد