|
|
موضوع مطلب : گامبوزيا |
|
|
انجمن های تخصصی ماهی و آکواریوم صفحه اول انجمن » زنده زاها | صفحه 1 از 4 | رفتن به صفحه 1, 2, 3, 4 بعدي |
|
|
| نويسنده | پيغام | ||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|
| abolfazl22
|
|
|
|||||
|
معاون انجمن
![]() وضعيت:
![]() نام: ابوالفضل عسکری
تعداد ارسالها: 5575
میانگین ارسالها در روز: 0.36
امتياز: 38625
تشکر کرده: 2907
تشکر شده 5372 بار در 3368 پست
محل سكونت: زاهدان
حالت شخصی من:
![]() |
|||||||
|
نام رایج: گامبوزیا نام مترادف: Mosquitofish ،Heterandria affinis نام علمی: Gambusia affinis خانواده: زنده زاو زا خانواده: Poeciliidae کپورماهیان دندان دار زیستگاه: جنوب شرقی ایالات متحده آمریکا رژیم غذایی: همه چیز خوار خلق و خو: بی آزار سازگاری: با ماهیان گیاه خوار اسیدی و قلیایی:6تا8 PH دما:12 تا 29 درجه سانتی گراد سختی آب: 5 تا19 dh اندازه: نرها 4سانتی متر و ماده ها 7سانتی متر سطح شنا: میانه و پایین فعالیت: روزکار سن بلوغ: 3 ماهگی طول عمر: 2 سال جنسیت: نرها لوله جنسی خارج از بدن و نزدیک معقد بیرون هست و ماده ها رنگ ساده دارند. این ماهی در ایران به عنوان ماهیخوراک و کنترل کننده پشه (بیماری مالاریا)استفاده می شودو در کشورهاپیشرفته برای کنترل آفات کشاورزی. عکس نرو ماده
ماده: [/font">
_________________ ورود به آکواریومیست |
|||||||
|
کاربرانی که برای این ارسال از abolfazl22 تشکر کرده اند rodrigo, aqua-quest, jmimi, fishali |
|||||||
| abolfazl22
|
|
|
|||||
|
معاون انجمن
![]() وضعيت:
حالت شخصی من:
![]() |
|||||||
|
سلام
این ماهی مانند گوپی سخت جان هست و یه همه چیز خوار میتواند باشد چون هیچ غذایی رو پس نمیزنه در آبهای خیلی کقیف تا تمیز میتواند زندگی کند نیاز های خاصی نداره فقط غذا و ماهی ماده برای تکثیر من الان یکی دارم میخوام اگر بشه با گوپی جفت بزنم اگر نشد ماده شو پیدا کنم زنده زا می باشد دمای قابل تکثیر 28 صلح جو میباشد ولی نباید با ماهیانی که میخورنش باشه یعنی بزرگتر و مهاجم با تمام گیاه خوارن سازگاری داره موفق باشید _________________ ورود به آکواریومیست |
|||||||
| shab_tab2001
|
|
|
|||||
|
مدير انجمن بيماري
![]() وضعيت:
![]() نام: حميدرضاعباس زاده
13 مرداد ماه ، 1387
تعداد ارسالها: 1267
میانگین ارسالها در روز: 0.08
امتياز: 10094
تشکر کرده: 582
تشکر شده 1109 بار در 692 پست
محل سكونت: كرمان
حالت شخصی من:
![]() |
|||||||
|
سلام.
شايد بحثم رو جاي بدي مطرح كرده باشم. يه بنده خدايي تعريف مي كرد مي گفت رفته جيرفت يه مقداري گوپي جويي گرفته!!!!!(اصطلاحي كه خودش گفت به معني گوپي اهل جوي آب ) و آورده تو تانك خونه و تكثير كرده و به فك و فاميل داده. بعد از يك هفته همه ماهي هاي ملت رو خوردن!!! ميگم نكنه از همين ها بودن ( ربط پست به مطلب همين جا بود )!!! _________________ پروردگارا ؛ آنان كه همه چيز دارند مگر تورا ؛ به سخره ميگيرند آنان كه هيچ چيز ندارند مگر تورا
|
|||||||
| abolfazl22
|
|
|
|||||
|
معاون انجمن
![]() وضعيت:
حالت شخصی من:
![]() |
|||||||
|
سلام
گوپی وحشی یه همه چیز خوار هست گوشتم میخوره گامبوزیا از گوپی خیلی کوچکتره و نمیتونه به ماهی دیگه ای آزار برسونه تازه در خطر انقراض هست _________________ ورود به آکواریومیست |
|||||||
| fishali
|
|
|
|||||
|
مدير انجمن ماهيان
![]() وضعيت:
![]() نام: علی حسن زاده
6 بهمن ماه ، 1387
تعداد ارسالها: 1092
میانگین ارسالها در روز: 0.07
امتياز: 10719
تشکر کرده: 2152
تشکر شده 1024 بار در 626 پست
محل سكونت: نصف جهان
حالت شخصی من:
![]() |
|||||||
سلام بهتر بود تو بخش کوپی مطرح میشد ولی حالا که مطرح شده منم بگم که از این کوپی هایی که میگی که بدن و دم و باله ی یکدست خاکی رنگ دارند و اصلا زیبایی هم ندارند تو زاینده رود پرند(البته نه حالا که خشکه موقعی که آب داشته باشه) خیلی هم وحشیند فقط کافیه چند روز بندازیشون پیش کوپی ها یا سایر گیاهخوارات تا جسدشونو تحویلت بدند. سرعت تکثیرشونم مثل سایر زنده زاها خیلی زیاده بعضیا تو دهمون برای آبیاری مزارع از استخر گلی استفاده میکنند چندتا دونه از این ماهیا رو انداختند تو استخر یه ساله کل استخر رو گرفتند. سرتونو درد نیارم تنها مزیت کوپی جویی یا وحشی اینه که یه خوراک مجانی و خوب برای گوشتخواراند البته اگه برای خوراک گرفتینشون چند روز نگهشون دارید تا مطمئن بشید مریض نباشند چون من خودم مریضاشونو دادم به پنکوسی باله بلندام مریض شدند و مردند _________________ مكن خيره بر زيردستان ستم كه دستيست بالاي دست تو هم *سعدي* |
|||||||
| shab_tab2001
|
|
|
|||||
|
مدير انجمن بيماري
![]() وضعيت:
![]() نام: حميدرضاعباس زاده
13 مرداد ماه ، 1387
تعداد ارسالها: 1267
میانگین ارسالها در روز: 0.08
امتياز: 10094
تشکر کرده: 582
تشکر شده 1109 بار در 692 پست
محل سكونت: كرمان
حالت شخصی من:
![]() |
|||||||
سلام. آخه بحث اصلي در باره اين بود كه آيا اينا چين؟ شايدگ گامبوزيا بودن؟ چونكه شايد براي مهار بعضي گونه ها همونطور كه ابولفضل گفت استفاده شده بودن و به اونجا رسيده بودن . مسئله اين بود. وگرنه اطلاع حاصل شده كه مطالب بايد در جاي خودشون مطرح بشن. _________________ پروردگارا ؛ آنان كه همه چيز دارند مگر تورا ؛ به سخره ميگيرند آنان كه هيچ چيز ندارند مگر تورا
|
|||||||
| gardooneh
|
|
|
|||||
|
کاربر فعال
![]() وضعيت:
![]() نام: شهرام بیطار
تعداد ارسالها: 180
میانگین ارسالها در روز: 0.01
امتياز: 1349
تشکر کرده: 168
تشکر شده 246 بار در 130 پست
|
|||||||
|
سلام دوستان ، این ماهی ای که به اشتباه توی ایران بهش گوپی وحشی گفته میشه و تو اکثر رودخونه های ایران هم میشه پیداش کرد همون گامپوزیا هستش که در سال 1347 توسط دولت به همه آبگیر های آب شیرین اضافه شد تا با پشه مالاریا مبارزه کنه . چند نوع اون رو خودم از رودخونه های شمال گرفتم . نگه داریش با گوپی اشتباهه و همه رو نابود میکنه . ولی خودشون رو با هم میشه توی یه تانک جداگانه نگه داشت . به همه بیماریها و همه شرایط مقاوم هستش . تا جایی هم که من اطلاع دارم گونه های موجود در ایران نه تنها در خطر انقراض نیست که همه جا رو هم گرفتن و هر روز هم در حال زیاد شدن هستن . _________________ با درود و سپاس فراوان : شهرام |
|||||||
|
کاربرانی که برای این ارسال از gardooneh تشکر کرده اند fishali, aqua-quest |
|||||||
| fishali
|
|
|
|||||
|
مدير انجمن ماهيان
![]() وضعيت:
![]() نام: علی حسن زاده
6 بهمن ماه ، 1387
تعداد ارسالها: 1092
میانگین ارسالها در روز: 0.07
امتياز: 10719
تشکر کرده: 2152
تشکر شده 1024 بار در 626 پست
محل سكونت: نصف جهان
حالت شخصی من:
![]() |
|||||||
|
سلام دوست عزیز
دستت درد نکنه راست میگی. نسبت به کوپی خیلی خشنه و داغونش میکنه. تو زاینده رود هم خیلی زیاد شده بعضی از روستایی ها هم چندجفت از رودخونه گرفتند ریختند تو استخرشون(که باهاش زمین کشاورزی آبیاری میکنند) حالا موندند تو کار اینا که کل استخرو تصرف کردند ![]() _________________ مكن خيره بر زيردستان ستم كه دستيست بالاي دست تو هم *سعدي* |
|||||||
|
کاربرانی که برای این ارسال از fishali تشکر کرده اند aqua-quest |
|||||||
| EZN-74
|
|
|
|||||
|
کاربر نیمه فعال
![]() وضعيت:
![]() نام: عمادالدین
تعداد ارسالها: 103
میانگین ارسالها در روز: 0.01
امتياز: 2068
تشکر کرده: 82
تشکر شده 39 بار در 25 پست
محل سكونت: استان کرمان-شهرX
حالت شخصی من:
![]() |
|||||||
|
اینا هر چند وقت یه بار میزان؟
من دیروز 11تا گرفتم الان 4تا فقط مونده (چندتاشون دهنشون بادمیکرد و یکی دو ساعت بعد میمردن)حالا اینا زنده میمونن؟ صبح یکیشون مثل پنکوسی شنامیکرد(نصفه عقبی بدنشو به چپ و راست میداد و دمشو تکون نمیداد)نزدیک دمشم داغون شده بود نکنه مولیها و گوپی ها زدنشون؟ _________________ تانک1: ابعاد:130*30*60 ماهیان: يك آذرخش - دو پنكوسي - يك سيچلايد گوره خري - يك سيچلايد زرد - دو سيچلايد آبي - دو نايف - يك اسكار - سه پرت - دو لجنخوار ممنون ميشم نظرتون |
|||||||
| 0121
|
|
|
|||||
|
کاربر فوق حرفه ای
![]() وضعيت:
![]() نام: 0121
4 خرداد ماه ، 1389
تعداد ارسالها: 841
میانگین ارسالها در روز: 0.05
امتياز: 6793
تشکر کرده: 458
تشکر شده 671 بار در 435 پست
محل سكونت: جهنم محله شیاطین
|
|||||||
سلام بعد ازجفتگیری حدود20روزبعدمیزان درمورد درگیریشون بامولی که فک نکنم چون داشتم کنارهم ومشکلی هم نبوده ولی باگوپی نداشتم امابچه های سایت درپست های قبلی زدن که ازگوپی وحشیتره وگوپی روداغون میکنه این ماهی هامعمولان بخاطرفضای بدنگه داری ممکنه بیماربودن ودرتانک شمامردن میتونیدبه بیماری هم مشکوک باشید موفق باشی |
|||||||
|
کاربرانی که برای این ارسال از 0121 تشکر کرده اند EZN-74 |
|||||||
|
|
|||||||
|
|
انجمن های تخصصی ماهی و آکواریوم صفحه اول انجمن » زنده زاها | صفحه 1 از 4 | رفتن به صفحه 1, 2, 3, 4 بعدي |
~ يا ~ عضويت در سايت شرایط ارسال سوالات ( در صورت عدم رعایت شرایط به سوالات شما پاسخ داده نخواهدشد )
|
| شما نمي توانيد براي اين انجمن مطلب ارسال كنيد . شما نمي توانيد براي مطالب اين انجمن جوابيه بفرستيد شما نمي توانيد مطالب ارسالي خود به اين انجمن را ويرايش كنيد . شما نمي توانيد مطلب ارسالي خود به اين انجمن را حذف نمائيد . شما نمي توانيد به نظرسنجي هاي اين انجمن راي دهيد . شما نيمتوانيد فايل هاي خود را به تالار اضافه نمائيد شما نيمتوانيد فايل هاي موجود در تالارها را دريافت نمائيد |