|
|
موضوع مطلب : صدف آب شيرين Freshwater Clam |
|
|
انجمن های تخصصی ماهی و آکواریوم صفحه اول انجمن » بی مهرگان آکواریومی | صفحه 1 از 4 | رفتن به صفحه 1, 2, 3, 4 بعدي |
|
|
| نويسنده | پيغام | |||
|---|---|---|---|---|
| rodrigo
|
|
|
||
|
مدیر بازنشسته
![]() وضعيت:
![]() نام: reza
31 فروردين ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 488
میانگین ارسالها در روز: 0.03
امتياز: 5451
تشکر کرده: 220
تشکر شده 485 بار در 252 پست
محل سكونت: khozestan-izeh
|
||||
|
سلام
نام: صدف آب شيرين نام علمي: .Corbicual sp خانواده : Corbiculidae حداقل اندازه تانك مناسب : 38 ليتر خلق و خو : صلح طلب و آرام دماي مناسب : 18 تا 29 درجه سانتي گراد اسيديته : 6.5 تا 8 سختي آب : 8 تا 10 رنگ بندي : قهوه اي /خاكستري /كرم رژيم غذايي: همه چيزخوار زادگاه اصلي: آسيا ، برمه ، تايلند توضيحات جانبي: صدف آب شيرين كمك به فيلتراسيون آب كرده و باعث شفافتر شدن آب آكواريوم مي شود.اين صدف اين عمل را با خوردن ته مانده غذاها و حتي مواد فاسد انجام ميدهد.اين را بايد به ياد داشت كه صدف آبهاي شيرين تحمل هيچگونه از داروهاي اكواريومي را ندارد.هيچگاه صدف آب شيرين را به تانكي كه تازه در آن دارو ريخته ايد انتقال ندهيد مگر آنكه دارو با استفاده از زغال اكتيو و فيلتراسيون مناسب و جايگزيني آب تازه از بين رفته باشد
با احترام _________________ امضاء بلد نيستم ميزنم
(0_0) |
||||
| NARAQI110
|
|
|
||
|
کاربر نیمه فعال
![]() وضعيت:
![]() نام: حامد
3 اسفند ماه ، 1387
تعداد ارسالها: 141
میانگین ارسالها در روز: 0.01
امتياز: 492
تشکر کرده: 63
تشکر شده 21 بار در 12 پست
محل سكونت: ايران
|
||||
|
حالااین موجود توایران پیدامیشه ؟ _________________ اسکارباهوش ترین ماهی آکواریوم |
||||
| abolfazl22
|
|
|
||
|
معاون انجمن
![]() وضعيت:
![]() نام: ابوالفضل عسکری
تعداد ارسالها: 5575
میانگین ارسالها در روز: 0.36
امتياز: 38625
تشکر کرده: 2907
تشکر شده 5372 بار در 3368 پست
محل سكونت: زاهدان
حالت شخصی من:
![]() |
||||
|
سلام
آره پیدا میشه زاهدان هست اما گرونه تهران باید باشه فکرکنم ماهیران یا ساختمان پلاسکو باشه و اگر نبود سفارش بدی میارند برات _________________ ورود به آکواریومیست |
||||
|
کاربرانی که برای این ارسال از abolfazl22 تشکر کرده اند NARAQI110 |
||||
| nima21
|
|
|
||
|
کاربر حرفه ای
![]() وضعيت:
![]() نام: nima
18 دي ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 498
امتياز: 3587
تشکر کرده: 320
تشکر شده 177 بار در 124 پست
محل سكونت: رامسر(کاسپین)
حالت شخصی من:
![]() |
||||
سلام
فک کنم همه اکواریوم دارها دوس داشته باشن یکی 2تا ازین صدفاا توی اکواریومشون داشته باشن.من صدفای کیشو خیلی دارم در رنگها و طرح های مختلف ولی اونا همشون مردن.وقتی گفت که یه صدف واست میارم که زنده ی اول باور تکردم.وقتی دیده خیلی ذوق کردم
اون صدفیکه میگفتین اینه؟اگه اینه که اصلا گرون نیست یا شاید اینجا گرون نیست.البته اینو توی اکواریوم فروشی ها من تاحالا ندیدم.اینو یکی از بچه ها واسم اورد/گفت بازم واست میارم.گفتم 10تا دیگه واسم بیاره وقتی همه جا ساکت میشه دوتا صدف نمنم باز میشه.توش یه گوشته سفید هست.تا بهش دست میزنی میبنده خودشوووو 1.چطوری باید تغذیشون کرد؟ 2.اینارو تکثیر هم میشه کرد؟ 3.اگه توشون یه ذره ریز بذاری اینا مروارید درست نمیکنند؟
4.اون جاها قیمتش چنده؟ بازم واستون عکس میذارم.
![]() _________________ تو اگر در تپش باغ خدا را دیدی،همت کن و بگوماهی ها حوضشان بی آب است.(سهراب سپهری) رنگین کمان سهم کسانیست که تا اخرین لحظه زیر باران می مانند سکوتم از رضایت نیست.......!!!!!! |
||||
|
کاربرانی که برای این ارسال از nima21 تشکر کرده اند behrooz_marefat |
||||
| shab_tab2001
|
|
|
||
|
مدير انجمن بيماري
![]() وضعيت:
![]() نام: حميدرضاعباس زاده
13 مرداد ماه ، 1387
تعداد ارسالها: 1267
میانگین ارسالها در روز: 0.08
امتياز: 10094
تشکر کرده: 582
تشکر شده 1109 بار در 692 پست
محل سكونت: كرمان
حالت شخصی من:
![]() |
||||
|
سلام.
اگه اين صدفا باشه يه زماني شب عيد تهران پر بود ( سال 41-42 ) حدود ده سال پيش. اون موقع ماهي اگه بود 50 تومن اينا بودن 300 تومن!! ببخشيد اطلاعاتم يه م تاريخ مصرفشون گذشته بود. موفق باشيد _________________ پروردگارا ؛ آنان كه همه چيز دارند مگر تورا ؛ به سخره ميگيرند آنان كه هيچ چيز ندارند مگر تورا
|
||||
| fishali
|
|
|
||
|
مدير انجمن ماهيان
![]() وضعيت:
![]() نام: علی حسن زاده
6 بهمن ماه ، 1387
تعداد ارسالها: 1092
میانگین ارسالها در روز: 0.07
امتياز: 10719
تشکر کرده: 2152
تشکر شده 1024 بار در 626 پست
محل سكونت: نصف جهان
حالت شخصی من:
![]() |
||||
یه سوال نامربوط: حمیدجون مطمئنی سال 41-42 حدود ده سال پیشه؟؟؟!!! بازم ببخشید که نامربوط بود آخه تقصیر این حمیدرضای حواس پرته ![]() _________________ مكن خيره بر زيردستان ستم كه دستيست بالاي دست تو هم *سعدي* |
||||
| mojtaba_iut63
|
|
|
||
|
کاربر حرفه ای
![]() وضعيت:
![]() نام: mojtaba
4 بهمن ماه ، 1387
تعداد ارسالها: 329
میانگین ارسالها در روز: 0.02
امتياز: 1877
تشکر کرده: 83
تشکر شده 295 بار در 189 پست
محل سكونت: اصفهان
|
||||
|
سلام
من که تا حالا ندیدم حالا کسی قیمت واقعیش میدونه؟ _________________ روح ماهی ،باشکوه ترین شناگر از اول اردیبهشت میرم سربازی و دیگه نمیتونم بیام سایت البته تا اموزشی تمام بشه وبعد ببینیم کجا می افتیم اگه اصفهان بیفتم بازم در خدمتیم آموزشی تمام شد و الان 1 ماهی هست که شیرازم ولی دیگه میتونم بیام سایت.تهران که بودم همه اکواریومی ها رفتم تجربه بدی نبود |
||||
| nima21
|
|
|
||
|
کاربر حرفه ای
![]() وضعيت:
18 دي ماه ، 1388
حالت شخصی من:
![]() |
||||
|
سلام
یعنی هیچکدوم از بچه ها ازینا تاحالا ندیده و امارشو نداره؟مرسی _________________ تو اگر در تپش باغ خدا را دیدی،همت کن و بگوماهی ها حوضشان بی آب است.(سهراب سپهری) رنگین کمان سهم کسانیست که تا اخرین لحظه زیر باران می مانند سکوتم از رضایت نیست.......!!!!!! |
||||
| abolfazl22
|
|
|
||
|
معاون انجمن
![]() وضعيت:
![]() نام: ابوالفضل عسکری
تعداد ارسالها: 5575
میانگین ارسالها در روز: 0.36
امتياز: 38625
تشکر کرده: 2907
تشکر شده 5372 بار در 3368 پست
محل سكونت: زاهدان
حالت شخصی من:
![]() |
||||
سلام من این صدفارو چندین سال پیش حدود 51 یا 52 در رودخانه ها زابل دیدم که میخواستم برای خودم چندتا بردارم البته موقع شنا دیدم بابا زد پس کلم یادم رفت بردارم درمورد تغذیش چیزی نمیدونم فقط تو رودخانه دیدم _________________ ورود به آکواریومیست |
||||
|
کاربرانی که برای این ارسال از abolfazl22 تشکر کرده اند aqua-quest, nima21 |
||||
| nima21
|
|
|
||
|
کاربر حرفه ای
![]() وضعيت:
18 دي ماه ، 1388
حالت شخصی من:
![]() |
||||
|
سلام بچه ها
مثل اینکه واقعا این صدفا تانکو تمیز میکنند. این صدفه یه چیز گوشتی توش هتت که مثل حلزونه.اون سمتیکه باز میشرو به سمتشن میکنه و وقتی احساس خطر نکرد یکمی از خودشو میده بیرون و میره تویشنها.حالا اون داخل چکار داره میکنه با خداست .ولی من فکر میکنم که دداره اون داخل اشغالارو میخوره. به پسر عمم گفتم 10 تا دیگه واسم بیاره.دونه ای 100 تومن
میشه یه امار بگیرن بچه ها که شهرهای دیگه قیمتش چنده؟مرسیییییییی _________________ تو اگر در تپش باغ خدا را دیدی،همت کن و بگوماهی ها حوضشان بی آب است.(سهراب سپهری) رنگین کمان سهم کسانیست که تا اخرین لحظه زیر باران می مانند سکوتم از رضایت نیست.......!!!!!! |
||||
|
|
||||
|
|
انجمن های تخصصی ماهی و آکواریوم صفحه اول انجمن » بی مهرگان آکواریومی | صفحه 1 از 4 | رفتن به صفحه 1, 2, 3, 4 بعدي |
~ يا ~ عضويت در سايت شرایط ارسال سوالات ( در صورت عدم رعایت شرایط به سوالات شما پاسخ داده نخواهدشد )
|
| شما نمي توانيد براي اين انجمن مطلب ارسال كنيد . شما نمي توانيد براي مطالب اين انجمن جوابيه بفرستيد شما نمي توانيد مطالب ارسالي خود به اين انجمن را ويرايش كنيد . شما نمي توانيد مطلب ارسالي خود به اين انجمن را حذف نمائيد . شما نمي توانيد به نظرسنجي هاي اين انجمن راي دهيد . شما نيمتوانيد فايل هاي خود را به تالار اضافه نمائيد شما نيمتوانيد فايل هاي موجود در تالارها را دريافت نمائيد |