|
|
موضوع مطلب : سال اصلاح الگوي مصرف |
|
|
انجمن های تخصصی ماهی و آکواریوم صفحه اول انجمن » سرآغاز / به انجمن های تخصصی AQua-Quest خوش آمدید | صفحه 1 از 1 | |
|
|
| نويسنده | پيغام | ||
|---|---|---|---|
| teruy
|
|
|
|
|
ناظم نمونه آبان ماه
![]() وضعيت:
![]() نام: محسن بهزادي
تعداد ارسالها: 1771
میانگین ارسالها در روز: 0.12
امتياز: 18401
تشکر کرده: 538
تشکر شده 2375 بار در 1202 پست
محل سكونت: همه جای ایران سرای من است
حالت شخصی من:
![]() |
|||
|
سلام به همگي
حتما همه شما سروران ميدونيد كه امسال سال اصلاح الگوي مصرفه.ما ايراني ها طبق آمار و ارقام از همه دنيا بيشتر انرژي استفاده ميكنيم در واقع بهتره بگم كه متاسفانه انرژي رو هدر ميديم. بيايد از همين الان ما ديگه راه رو عوضي نريم.ما همه تو خونه خودمون يك يا چند تا مخزن ماهي داريم و ميتونيم سرفه جويي رو از همين جا شروع كنيم. دوستان من الان هوا كاملا گرم شده و ديگه نيازي به استفاده كردن از بخاري نيست و ميتونيد با خيال راحت اونو خاموش كنيد. نيازي نيست كه حتما لامپ هاي مخزناي ما از صبح روشن باشه.چه اشكالي داره اگه فقط وقتي ميخوايم از تماشاي ماهيا مون لذت ببريم اونا رو روشن كنيم. اميدوارم هيشكي نگه كه اينا مگه چقد برق مصرف ميكنن؟چون به هر حال اندك اندك جمع گردد. موفق و پيروز و سربلند باشيد. _________________ تا آسمان راهی نمانده .... انتقاد از مدیران |
|||
|
کاربرانی که برای این ارسال از teruy تشکر کرده اند aqua-quest, golebibo, abolfazl22 |
|||
|
|
|||
|
|
انجمن های تخصصی ماهی و آکواریوم صفحه اول انجمن » سرآغاز / به انجمن های تخصصی AQua-Quest خوش آمدید | صفحه 1 از 1 | |
~ يا ~ عضويت در سايت شرایط ارسال سوالات ( در صورت عدم رعایت شرایط به سوالات شما پاسخ داده نخواهدشد )
|
| شما نمي توانيد براي اين انجمن مطلب ارسال كنيد . شما نمي توانيد براي مطالب اين انجمن جوابيه بفرستيد شما نمي توانيد مطالب ارسالي خود به اين انجمن را ويرايش كنيد . شما نمي توانيد مطلب ارسالي خود به اين انجمن را حذف نمائيد . شما نمي توانيد به نظرسنجي هاي اين انجمن راي دهيد . شما نيمتوانيد فايل هاي خود را به تالار اضافه نمائيد شما نيمتوانيد فايل هاي موجود در تالارها را دريافت نمائيد |