|
|
موضوع مطلب : غذاي تركيبي |
|
|
انجمن های تخصصی ماهی و آکواریوم صفحه اول انجمن » غذاهای فریز شده | صفحه 1 از 2 | رفتن به صفحه 1, 2 بعدي |
|
|
| نويسنده | پيغام | |||
|---|---|---|---|---|
| teruy
|
|
|
||
|
ناظم نمونه آبان ماه
![]() وضعيت:
![]() نام: محسن بهزادي
تعداد ارسالها: 1771
میانگین ارسالها در روز: 0.12
امتياز: 18401
تشکر کرده: 538
تشکر شده 2375 بار در 1202 پست
محل سكونت: همه جای ایران سرای من است
حالت شخصی من:
![]() |
||||
|
غذاي تركيبي
اين غذا را خودم ساختم و مخلوطي از مواديه كه واسه همه ماهيا مفيده و تشكيل شده از همه اون چيزايي كه ما به ماهيامون ميديم.من اين غذا رو واسه فلاوراي خودم درست كردم و رنگ اونا رو مخصوصا نر رو به اندازه اي تغيير داد كه فروشندش نتونست اونو تشخيص بده. مواد تشكيل دهنده: كاهو- اسفناج – هويج – نخود –باقلا – سفيده آب پز شده تخم مرغ – قطره مولتي ويتامين – آنتي بيوتيك(آموكسيسيلين) – دل چرخ كرده بدون چربي مرغ – ماهي كيلكا نحوه آماده كردن: ابتدا بايد كاهو و اسفناج رو كاملا آب پز كنيد.نخود و باقلا و هويج رو هم همينطور .بعد همه اينا رو تو گوشت چرخ كن ريخته و دوبار چرخ كنيد،بعد دل مرغ رو اضافه كنيد و مجددا چرخ كنيد.بعد ماهي كيلكا و سفيده تخم مرغ اضافه بشه و مجددا چرخ بشه.حالا يه آنتي بيوتيك و قطره مولتي ويتامين رو اضافه كنيد و كاملا مخلوطشون كنيد،بعد دوباره چرخش كنيد تا خوب با هم مخلوط بشن. بعد اونا رو با يه وسيله مثل قاشق رو يه پلاستيك فريزر بريزيد.ميتونيد رو هر پلاستيك يه قاشق از غذايي كه آماده كرديد رو بريزيد و اونو تو فريزر بذاريد. بايد به اين نكته توجه كنيد كه نخود و باقلا رو زياد نكنيد چون باعث كثيف شدن آب آكواريوم ميشه،اگه هم كاهو و اسفناج رو زياد كنيد مواد چسپنگي خودشو از دست ميده و تو آب قبل از خورده شدن توسط ماهي از هم مي پاشه.و در ضمن نبايد مطلقا از ساقه كاهو و اسفناج استفاده كنيد چون اين قسمتا خوب چرخ نميشه و ممكنه تو گلوي ماهي گير كنه و ماهي رو بكشه. من نميتونم بهتون بگم دقيقا از هر ماده چقد استفاده كنيد چون خودم بصورت عيني اضافه ميكردم و اندازه نميگرفتم ولي اگه بخوام بصورت تقريبي بگم به اين شكل ميشه: دل مرغ 100گرم اسفناج و كاهو 50گرم ماهي كيلكا 100گرم باقلا و نخود فرنگي 50گرم هويج 50گرم قطره مولتيويتامين 15گرم تخم مرغ 1عدد آنتي بيوتيك به مقدار لازم _________________ تا آسمان راهی نمانده .... انتقاد از مدیران |
||||
|
کاربرانی که برای این ارسال از teruy تشکر کرده اند lord73, abolfazl22, himler, aqua-quest, EHSAN3650 |
||||
| peyman-hamidi
|
|
|
||
|
کاربر جدید
![]() وضعيت:
![]() نام: peyman
9 خرداد ماه ، 1389
تعداد ارسالها: 8
میانگین ارسالها در روز: 0
امتياز: 48
تشکر کرده: 5
تشکر شده 0 بار در 0 پست
|
||||
|
مرسی دوست عزیز از لطفتون.
این غذا برای یه فلاور چه جوریه ؟ روی چی بیشتر تاثیر داره ؟ هد ؟ رنگ ؟ اندازه ؟ بیشتر فکر بزرگ شدنشم. _________________ یه فلاور دارم ... آخ اگه بزرگ شه ... |
||||
| reptal
|
|
|
||
|
ناظم ارشد آکواریوم
![]() وضعيت:
![]() نام: ايمان
24 فروردين ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 2403
میانگین ارسالها در روز: 0.16
امتياز: 19075
تشکر کرده: 1516
تشکر شده 2186 بار در 1378 پست
محل سكونت: 1 گوشه ای از ایران زمین
|
||||
|
سلام
1 برای تشکر از گزینه تشکر از کابر استفاده کنید 2 این غذا بیشتر برای رشد ماهی خوبه تا رنگ و هد. برای رنگ و هد می تونی از هورمون های مخصوص استفاده کنی. هورمون های مختلفی واسه هد و واسه رنگ فلاور وجود داره موفق باشی _________________ کوروش پا شو که کشور تو راه مهیبیهء.بنگر که ملت تو خواب عمیقیهء. ببین به 2 دنیا داریم می گیم که ما برتریم. در حالی که ما ها همه1 مشت گدا پروریم. ببین 1 جوان از نه دلش داره می گه .اینجا لواط و زنا جزئی از کردار نیکه کوروش ناموس فروشی رو دور قیمته.کوروش ملت گفتار نیکش فوش و غیبته کوروش تو رو تحقیر و ویران کردن. اسمت خط خورده از تقویم ایران رسما راستی مقبرت بر اثر بلا ها رفته .عکست فقط سر در قلیون سرا ها نصبه کور |
||||
|
کاربرانی که برای این ارسال از reptal تشکر کرده اند peyman-hamidi |
||||
| HassanHM
|
|
|
||
|
در ابتدای فعالیت
![]() وضعيت:
![]() نام: حسن
24 بهمن ماه ، 1389
تعداد ارسالها: 49
امتياز: 359
تشکر کرده: 3
تشکر شده 7 بار در 7 پست
محل سكونت: سپاهان
حالت شخصی من:
![]() |
||||
| خورشت مقوی برا ماهیا به نظر میرسه | ||||
| vampaier
|
|
|
||
|
کاربر جدید
![]() وضعيت:
![]() نام: amir
28 تير ماه ، 1390
تعداد ارسالها: 24
امتياز: 143
تشکر کرده: 9
تشکر شده 10 بار در 6 پست
|
||||
| واسه آنجل هم میشه استفاده کرد ؟????????????? | ||||
| teruy
|
|
|
||
|
ناظم نمونه آبان ماه
![]() وضعيت:
![]() نام: محسن بهزادي
تعداد ارسالها: 1771
امتياز: 18401
تشکر کرده: 538
تشکر شده 2375 بار در 1202 پست
محل سكونت: همه جای ایران سرای من است
حالت شخصی من:
![]() |
||||
|
سلام دوست من
این عذا رو میتونی برای ماهی هایی که غذاهای اونها بر پایه غذاهای گوشتی استواره استفاده کنید. _________________ تا آسمان راهی نمانده .... انتقاد از مدیران |
||||
| taherhitler
|
|
|
||
|
کاربر نیمه فعال
![]() وضعيت:
![]() نام: taher
1 ارديبهشت ماه ، 1390
تعداد ارسالها: 81
میانگین ارسالها در روز: 0.01
امتياز: 522
تشکر کرده: 52
تشکر شده 20 بار در 16 پست
محل سكونت: مشهد
|
||||
|
با سلام
دیروز واسه آفریقایی هام یه غذای ترکیبی ساختم میخواستم بدونم نظر دوستان چیه دل گاو 60% اسفناج 25% فلفل دلمه ای 5% بامیه 5% موز 5% به همهی اینا چند قطره مولتی ویتامین اضافه کردم +یک حبه سیر + 1 عدد قرص مترونیدازول وزن کل شد حدود 400 گرم همشو با چرخ گوشت چرخ کردم آفریقایی ها خوب میخوردن 3 روزه تانک آفریقایی رو راه اندازی کردم پرت ها هم وزن خودشون از اینا خوردن
به دلیل استفاده از موز و بامیه توی آب متلاشی نشد از هم ![]() _________________ Hitler Is Back |
||||
| amooemad
|
|
|
||
|
کاربر نمونه آبان ماه
![]() وضعيت:
![]() نام: عماد
24 فروردين ماه ، 1390
تعداد ارسالها: 826
میانگین ارسالها در روز: 0.05
امتياز: 5955
تشکر کرده: 295
تشکر شده 711 بار در 466 پست
محل سكونت: بندرگز
|
||||
|
سلام
به نظرت مترونیدازولش یه مقدار زیاد نیست؟ در ضمن فکر میکنم این غذا چون بایندر (ماده ای که باعث چسبیدن قطعات غذا به هم میشه) مناسبی نداره اگه یه مقدار توی آب بمونه متلاشی میشه باید یه فکری به حال این موضوع هم بکنی. _________________ گر بر سر نفس خود امیری مردی گر بر دگران خورده نگیری مردی مردی نبود فتاده را پای زدن گر دست فتاده ای بگیری مردی یادداشتهایی پیرامون موسیقی ایرانی
|
||||
|
کاربرانی که برای این ارسال از amooemad تشکر کرده اند taherhitler |
||||
| EHSAN3650
|
|
|
||
|
کاربر نمونه آبان ماه
![]() وضعيت:
![]() نام: EHS@N
11 مرداد ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 1811
امتياز: 12978
تشکر کرده: 1641
تشکر شده 2437 بار در 1300 پست
محل سكونت: تهران
|
||||
سلام منم با عماد موافقم موز وبامیه حذف بشه بهتر چرا برای چسبندگی از تخم مرغ استفاده نمی کنی _________________ یه دنیا آرامش |
||||
|
کاربرانی که برای این ارسال از EHSAN3650 تشکر کرده اند taherhitler |
||||
| reptal
|
|
|
||
|
ناظم ارشد آکواریوم
![]() وضعيت:
![]() نام: ايمان
24 فروردين ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 2403
میانگین ارسالها در روز: 0.16
امتياز: 19075
تشکر کرده: 1516
تشکر شده 2186 بار در 1378 پست
محل سكونت: 1 گوشه ای از ایران زمین
|
||||
|
سلام موز 1 مقدار سنگینه. بهتره از میوه هایی مثل سیب و هویج استفاده کنی. در مورد بامیه. یامیه از نفخ و ورم معده جلوگیری می کنه. . در مورد مترانیدازول به نظر من نیازی نبود. سیر خودش از بیماری های انگلی جلوگیری می کنه و میزان دارویی هم که زدی زیاده. موفق باشی _________________ کوروش پا شو که کشور تو راه مهیبیهء.بنگر که ملت تو خواب عمیقیهء. ببین به 2 دنیا داریم می گیم که ما برتریم. در حالی که ما ها همه1 مشت گدا پروریم. ببین 1 جوان از نه دلش داره می گه .اینجا لواط و زنا جزئی از کردار نیکه کوروش ناموس فروشی رو دور قیمته.کوروش ملت گفتار نیکش فوش و غیبته کوروش تو رو تحقیر و ویران کردن. اسمت خط خورده از تقویم ایران رسما راستی مقبرت بر اثر بلا ها رفته .عکست فقط سر در قلیون سرا ها نصبه کور |
||||
|
کاربرانی که برای این ارسال از reptal تشکر کرده اند EHSAN3650, taherhitler |
||||
|
|
||||
|
|
انجمن های تخصصی ماهی و آکواریوم صفحه اول انجمن » غذاهای فریز شده | صفحه 1 از 2 | رفتن به صفحه 1, 2 بعدي |
~ يا ~ عضويت در سايت شرایط ارسال سوالات ( در صورت عدم رعایت شرایط به سوالات شما پاسخ داده نخواهدشد )
|
| شما نمي توانيد براي اين انجمن مطلب ارسال كنيد . شما نمي توانيد براي مطالب اين انجمن جوابيه بفرستيد شما نمي توانيد مطالب ارسالي خود به اين انجمن را ويرايش كنيد . شما نمي توانيد مطلب ارسالي خود به اين انجمن را حذف نمائيد . شما نمي توانيد به نظرسنجي هاي اين انجمن راي دهيد . شما نيمتوانيد فايل هاي خود را به تالار اضافه نمائيد شما نيمتوانيد فايل هاي موجود در تالارها را دريافت نمائيد |