|
|
موضوع مطلب : اسکیرین سیور |
|
|
انجمن های تخصصی ماهی و آکواریوم صفحه اول انجمن » اسکرين سيور آکواريومي | صفحه 1 از 1 | |
|
|
| نويسنده | پيغام | ||
|---|---|---|---|
| daryaee
|
|
|
|
|
در ابتدای فعالیت
![]() وضعيت:
![]() نام: 123
17 فروردين ماه ، 1387
تعداد ارسالها: 72
میانگین ارسالها در روز: 0
امتياز: 12
تشکر کرده: 1
تشکر شده 9 بار در 3 پست
|
|||
|
دوستان عزیز
برای دانلود 3 تا از زیباترین اسکیرین سیورهای موجود به آدرس زیر مراجعه کنید.
|
|||
| aqua-quest
|
|
|
|
|
مدیر کل آکواریوم
![]() وضعيت:
![]() نام: رسول گل محمّدی
تعداد ارسالها: 2816
میانگین ارسالها در روز: 0.18
امتياز: 13137
تشکر کرده: 6451
تشکر شده 3841 بار در 1856 پست
محل سكونت: یه آکواریوم دریایی
حالت شخصی من:
![]() |
|||
|
سلام
ممنون خوب بود . سومي را دارم مي گيرم . فقط خوب بود در اينجا فايل ها را مي زاشتيد بعد لينك منبع را مي داديد كه مجبور نمي شديم بريم اونجا و دانلود كنيم . _________________ زندگی تفسیر سه کلمه است خندیدن بخشیدن و فراموش کردن پس بخند ببخش و فراموش کن |
|||
| daryaee
|
|
|
|
|
در ابتدای فعالیت
![]() وضعيت:
17 فروردين ماه ، 1387
تشکر شده 9 بار در 3 پست
|
|||
|
سلام
يه اسكرين سيور ديگه كه قابليت تنظيم شنها تعداد و انواع ماهيها و نور رو به شما ميده اسكرين سيور _________________ و هنگامى كه رحمتى به مردم بچشانيم، از آن خوشحال مىشوند; و هرگاه رنج و مصيبتى بخاطر اعمالى كه انجام دادهاند به آنان رسد، ناگهان مايوس مىش |
|||
|
کاربرانی که برای این ارسال از daryaee تشکر کرده اند aqua-quest |
|||
| daryaee
|
|
|
|
|
در ابتدای فعالیت
![]() وضعيت:
17 فروردين ماه ، 1387
تشکر شده 9 بار در 3 پست
|
|||
|
Dream Aquarium screen saver
dreamaquariumxp را نصب کنید. از داخل فلدر FIX فایل dreamaquariumxpfull را در فلدری که برنامه نصب شده کپی کرده سپس اجرا کنید. برنامه را ببندید و از فلدری که برنامه نصب شده فایل enter serial number را اجرا و سریال را وارد کنید. Dream Aquarium _________________ و هنگامى كه رحمتى به مردم بچشانيم، از آن خوشحال مىشوند; و هرگاه رنج و مصيبتى بخاطر اعمالى كه انجام دادهاند به آنان رسد، ناگهان مايوس مىش |
|||
| daryaee
|
|
|
|
|
در ابتدای فعالیت
![]() وضعيت:
17 فروردين ماه ، 1387
تشکر شده 9 بار در 3 پست
|
|||
|
يه اسكرين سيور ورژن جديد
با اين برنامه ميتونيد با غذا دادن به ماهيها اونا رو چاق تر كنيد يا ماهيهاتون رو كم يا زياد كنين اسکرین سیور پسورد فایل:
_________________ و هنگامى كه رحمتى به مردم بچشانيم، از آن خوشحال مىشوند; و هرگاه رنج و مصيبتى بخاطر اعمالى كه انجام دادهاند به آنان رسد، ناگهان مايوس مىش |
|||
| ariamohsen
|
|
|
|
|
مدیر بازنشسته
![]() وضعيت:
![]() نام: محسن
2 مرداد ماه ، 1387
تعداد ارسالها: 663
میانگین ارسالها در روز: 0.04
امتياز: 3081
تشکر کرده: 176
تشکر شده 561 بار در 337 پست
محل سكونت: کره زمین
حالت شخصی من:
![]() |
|||
|
خيلي باحالن ولي دانلودشون خيلي دردسر داره ! _________________ حقیقت گفت مرا برهنه بگذارید و پیرایه بر من مبندید زیرا من هیچگاه از برهنگی خود شرمسار نیستم.... |
|||
| yaqoub
|
|
|
|
|
مدیر بازنشسته
![]() ![]() وضعيت:
![]() نام: yaqoub
14 فروردين ماه ، 1387
تعداد ارسالها: 87
میانگین ارسالها در روز: 0.01
امتياز: 6
تشکر کرده: 7
تشکر شده 39 بار در 20 پست
محل سكونت: جزيره قشم
حالت شخصی من:
![]() |
|||
|
سلام دوستان
اسكيرين سيور زيبايي براتو‹ آموردم يه آكواريوم آب شور و با يه ساعت رو شيشه اينم يه عكس از اين اسكرين سيور
لينك دانلود :
_________________ تا تواني دل به دست آور دل شكستن هنر نمي باشد ! |
|||
|
کاربرانی که برای این ارسال از yaqoub تشکر کرده اند aqua-quest |
|||
|
|
|||
|
|
انجمن های تخصصی ماهی و آکواریوم صفحه اول انجمن » اسکرين سيور آکواريومي | صفحه 1 از 1 | |
~ يا ~ عضويت در سايت شرایط ارسال سوالات ( در صورت عدم رعایت شرایط به سوالات شما پاسخ داده نخواهدشد )
|
| شما نمي توانيد براي اين انجمن مطلب ارسال كنيد . شما نمي توانيد براي مطالب اين انجمن جوابيه بفرستيد شما نمي توانيد مطالب ارسالي خود به اين انجمن را ويرايش كنيد . شما نمي توانيد مطلب ارسالي خود به اين انجمن را حذف نمائيد . شما نمي توانيد به نظرسنجي هاي اين انجمن راي دهيد . شما نيمتوانيد فايل هاي خود را به تالار اضافه نمائيد شما نيمتوانيد فايل هاي موجود در تالارها را دريافت نمائيد |