|
|
موضوع مطلب : با ماشين حساب آنلاين حجم تانك را بدست آوريد |
|
|
انجمن های تخصصی ماهی و آکواریوم صفحه اول انجمن » آموزش های انجمن | صفحه 1 از 1 | |
|
|
| نويسنده | پيغام | ||
|---|---|---|---|
| miladio2
|
|
|
|
|
کاربر فعال
![]() وضعيت:
![]() نام: milad
21 تير ماه ، 1389
تعداد ارسالها: 151
میانگین ارسالها در روز: 0.01
امتياز: 973
تشکر کرده: 17
تشکر شده 59 بار در 37 پست
|
|||
|
سلام.
امروز يه سايت پيدا كردم كه طول و عرض و ارتفاع رو به اينچ بهش ميديد و حجم تانكتون رو برحسب ليتر و گالن بهتون ميده. هر اينچ 2/5 سايته. فقط يه چيز بدونيد كه اين سايت هوشمنده تا تشكر نكنيد براتون محاسبه نمي كنه!!!!!
_________________ متفاوت فکر کنیم... |
|||
| abolfazl22
|
|
|
|
|
معاون انجمن
![]() وضعيت:
![]() نام: ابوالفضل عسکری
تعداد ارسالها: 5575
میانگین ارسالها در روز: 0.36
امتياز: 38625
تشکر کرده: 2907
تشکر شده 5372 بار در 3368 پست
محل سكونت: زاهدان
حالت شخصی من:
![]() |
|||
|
سلام داداش
در صفحه اصلی سایت ما ماشین حساب گذاشتیم که خیلی قابلیت داره حتی حجم آکواریوم ها چند ضعلی رو هم میده و کلی امکانات دیگه سر بزن با عرض معرضت قفلش میکنم _________________ ورود به آکواریومیست |
|||
| aqua-quest
|
|
|
|
|
مدیر کل آکواریوم
![]() وضعيت:
![]() نام: رسول گل محمّدی
تعداد ارسالها: 2816
میانگین ارسالها در روز: 0.18
امتياز: 13137
تشکر کرده: 6451
تشکر شده 3841 بار در 1856 پست
محل سكونت: یه آکواریوم دریایی
حالت شخصی من:
![]() |
|||
|
سلام
منم فقط لینک ماشین حساب را اضافه می کنم :
_________________ زندگی تفسیر سه کلمه است خندیدن بخشیدن و فراموش کردن پس بخند ببخش و فراموش کن |
|||
|
|
|||
|
|
انجمن های تخصصی ماهی و آکواریوم صفحه اول انجمن » آموزش های انجمن | صفحه 1 از 1 | |
پاسخ سريع در دسترس نميباشد شرایط ارسال سوالات ( در صورت عدم رعایت شرایط به سوالات شما پاسخ داده نخواهدشد )
|
| شما نمي توانيد براي اين انجمن مطلب ارسال كنيد . شما نمي توانيد براي مطالب اين انجمن جوابيه بفرستيد شما نمي توانيد مطالب ارسالي خود به اين انجمن را ويرايش كنيد . شما نمي توانيد مطلب ارسالي خود به اين انجمن را حذف نمائيد . شما نمي توانيد به نظرسنجي هاي اين انجمن راي دهيد . شما نيمتوانيد فايل هاي خود را به تالار اضافه نمائيد شما نيمتوانيد فايل هاي موجود در تالارها را دريافت نمائيد |