|
|
موضوع مطلب : نوزاد کوسه ماهی |
|
|
انجمن های تخصصی ماهی و آکواریوم صفحه اول انجمن » ساير ماهي ها | صفحه 1 از 1 | |
|
|
| نويسنده | پيغام | |||
|---|---|---|---|---|
| tagi
|
|
|
||
|
در ابتدای فعالیت
![]() وضعيت:
![]() نام: علی
تعداد ارسالها: 26
میانگین ارسالها در روز: 0
امتياز: 167
تشکر کرده: 10
تشکر شده 12 بار در 8 پست
محل سكونت: تو چشمان ماهیام
حالت شخصی من:
![]() |
||||
|
سلام.
جایی بهتر از اینجا پیدا نکردم حیفم اومد این عکس رو نبینید راستش چند روز پیش رفته بودم بازار ماهی فروشها اتفاقا یه بچه کوسه هم تو تورشون گیر کرده بود با خودم گفتم یه همچین چیزی جون میده واسه یه آکواریوم بزرگ آب شور. اینم یه عکس از سلطان اقیانوسها. |
||||
|
کاربرانی که برای این ارسال از tagi تشکر کرده اند nicebluesky |
||||
| mh_nox
|
|
|
||
|
کاربر حرفه ای
![]() وضعيت:
![]() نام: محمد همزه يي
تعداد ارسالها: 380
میانگین ارسالها در روز: 0.02
امتياز: 2510
تشکر کرده: 300
تشکر شده 179 بار در 120 پست
محل سكونت: تهران / پیروزی
حالت شخصی من:
![]() |
||||
|
سلام
یه آکواریوم توو شریعتی داره اون که از همه بزرگتره (اسمش رو یادم نیست الان ) تووی او آکواریوم بزرگ آخریه نگه می داره الان اولین بار که دیدم 3 تا بودن حدود 40 50 سانت وقتی دیدمشون باور کنید 5 دقیقه نتونستم تکون بخورم با اینکه بچه بودن آنچنان ابهتی داشتن که خدا می دونه _________________ دو درخت گرچه از هم دورند ، اما ، ریشه در خاک مشترک دارند ... |
||||
| nicebluesky
|
|
|
||
|
کاربر فوق حرفه ای
![]() وضعيت:
![]() نام: بهنام
تعداد ارسالها: 832
میانگین ارسالها در روز: 0.05
امتياز: 5189
تشکر کرده: 567
تشکر شده 661 بار در 401 پست
محل سكونت: دزفول
|
||||
|
سلام
چه جالب ... شما بچه کجایی؟ اینو توی آکواریوم میزارن چطور تغذیه میکنن؟وقتی بزرگ شد کجا میندازنش؟ اصلا به نظر شما درسته همچین موجودیو توی آکواریوم نگهداری کرد؟مثل شیر توی قفس میمونه..... _________________ پدر مومن من...مادر مقدس من...نماز تو یک ورزش تکراریست بدون هیچ اثر اخلاقی و اصلاح عملی و حتی نتیجه بهداشتی!که صبح و ظهر و شب انجام می دهی اما نه معانی الفاظ و ارکانش را میدانی و نه فلسفه حقیقی و هدف اساسیش را میفهمی.تمام نتیجه کار تو و آثار نماز تو این است که پشت تو قوز درآورد و پیشانی صافت پینه بست و فرق من بی نماز با تو نمازگزار فقط این است که من این دو علامت تقوا را ندارم..! |
||||
| tagi
|
|
|
||
|
در ابتدای فعالیت
![]() وضعيت:
![]() نام: علی
تعداد ارسالها: 26
میانگین ارسالها در روز: 0
امتياز: 167
تشکر کرده: 10
تشکر شده 12 بار در 8 پست
محل سكونت: تو چشمان ماهیام
حالت شخصی من:
![]() |
||||
سلام. من بچه تبریزم اما الان یه 10 سالی میشه که ساکن بندر عباس هستم میشه با لاشه ماهی ها ویا گوشت چهارپایان تغذیه کرد.(و یا گوشت بچه آدم)
جهت یادآوری باید بگم هستن ماهیهای تزئینی که اونا هم خطرناک باشن مثل پیرانا و .... در ضمن آکواریوم حاوی کوسه باید مخصوص باشه یعنی فکر همه جاشو کرده باشن |
||||
|
کاربرانی که برای این ارسال از tagi تشکر کرده اند nicebluesky |
||||
| EHSAN3650
|
|
|
||
|
کاربر نمونه آبان ماه
![]() وضعيت:
![]() نام: EHS@N
11 مرداد ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 1811
میانگین ارسالها در روز: 0.12
امتياز: 12978
تشکر کرده: 1641
تشکر شده 2437 بار در 1300 پست
محل سكونت: تهران
|
||||
اکورایم پرشین خ شریعتی به سمت شمال بعد از ملک چسبیده به رولان الان یدونش مونده (من فکر میکنم بعد از مدتی میمرند بع علت کمی جا) _________________ یه دنیا آرامش |
||||
| irarkh
|
|
|
||
|
کاربر فعال
![]() وضعيت:
![]() نام: AR.KH
29 فروردين ماه ، 1389
تعداد ارسالها: 209
میانگین ارسالها در روز: 0.01
امتياز: 1290
تشکر کرده: 52
تشکر شده 136 بار در 80 پست
محل سكونت: تهران
|
||||
|
سلام
تو تهران خیلی از آکواریومی های آب شور دارند. تصور می کنم کوسه جزء حیوانات حفاظت شده شکاری باشه و خرید و فروشش ممنوع . |
||||
|
|
||||
|
|
انجمن های تخصصی ماهی و آکواریوم صفحه اول انجمن » ساير ماهي ها | صفحه 1 از 1 | |
~ يا ~ عضويت در سايت شرایط ارسال سوالات ( در صورت عدم رعایت شرایط به سوالات شما پاسخ داده نخواهدشد )
|
| شما نمي توانيد براي اين انجمن مطلب ارسال كنيد . شما نمي توانيد براي مطالب اين انجمن جوابيه بفرستيد شما نمي توانيد مطالب ارسالي خود به اين انجمن را ويرايش كنيد . شما نمي توانيد مطلب ارسالي خود به اين انجمن را حذف نمائيد . شما نمي توانيد به نظرسنجي هاي اين انجمن راي دهيد . شما نيمتوانيد فايل هاي خود را به تالار اضافه نمائيد شما نيمتوانيد فايل هاي موجود در تالارها را دريافت نمائيد |