|
|
موضوع مطلب : اکواریوم عاطفه |
|
|
انجمن های تخصصی ماهی و آکواریوم صفحه اول انجمن » آکواريوم اعضا | صفحه 1 از 9 | رفتن به صفحه 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 بعدي |
|
|
| نويسنده | پيغام | ||
|---|---|---|---|
| atefeh55
|
|
|
|
|
در ابتدای فعالیت
![]() وضعيت:
![]() نام: atefeh
7 تير ماه ، 1389
تعداد ارسالها: 45
میانگین ارسالها در روز: 0
امتياز: 277
تشکر کرده: 29
تشکر شده 23 بار در 11 پست
محل سكونت: شیراز
حالت شخصی من:
![]() |
|||
|
این هم اکواریوم من هست.خوشحال میشم نظر دوستان رو ببینم......قبلا پر از ماهی گیاه خوار بود ردشون کردم واما الان یک هفته
هست که گوتخوارش کردم الان فقط یه لجن خوار و یک تگزاس داخلش هست اما یک پرت و یک تیلور هم اضافش میکنم |
|||
|
کاربرانی که برای این ارسال از atefeh55 تشکر کرده اند nicebluesky, abolfazl22, aqua-quest, saate25 |
|||
| tetra2008
|
|
|
|
|
مدير انجمن بيماري
![]() وضعيت:
![]() نام: علی آبیز
19 خرداد ماه ، 1387
تعداد ارسالها: 555
میانگین ارسالها در روز: 0.04
امتياز: 3834
تشکر کرده: 98
تشکر شده 366 بار در 239 پست
محل سكونت: مشهد
|
|||
|
سلام به شما اکواریوم قشنگی دارین فقط اگه دما سنج داخل آبی بگیرین بهتره ایایی که از بیرون زده میشه بیشتر دمای محیطو نشون میده تا دمای آب
موفق باشید _________________ |
|||
|
کاربرانی که برای این ارسال از tetra2008 تشکر کرده اند atefeh55, kian31 |
|||
| reptal
|
|
|
|
|
ناظم ارشد آکواریوم
![]() وضعيت:
![]() نام: ايمان
24 فروردين ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 2403
میانگین ارسالها در روز: 0.16
امتياز: 19075
تشکر کرده: 1516
تشکر شده 2186 بار در 1378 پست
محل سكونت: 1 گوشه ای از ایران زمین
|
|||
|
سلام
به سايت خوش امديدي. در مورد اندازه تانكتون هم 1 كم توضيح بديد. 2 فكر كنم قدرت فيلتر شما 1كم نسبت به تانك زياده 3 اب تانكتون رو زياد كنيم چيدمان تانكتون زيباست اما اگر به جاي نور سفيد مهتابي از تور ابي استفاده كنيد به نظر من بهتره موفق باشيد _________________ کوروش پا شو که کشور تو راه مهیبیهء.بنگر که ملت تو خواب عمیقیهء. ببین به 2 دنیا داریم می گیم که ما برتریم. در حالی که ما ها همه1 مشت گدا پروریم. ببین 1 جوان از نه دلش داره می گه .اینجا لواط و زنا جزئی از کردار نیکه کوروش ناموس فروشی رو دور قیمته.کوروش ملت گفتار نیکش فوش و غیبته کوروش تو رو تحقیر و ویران کردن. اسمت خط خورده از تقویم ایران رسما راستی مقبرت بر اثر بلا ها رفته .عکست فقط سر در قلیون سرا ها نصبه کور |
|||
| mahi_nabati
|
|
|
|
|
مدیر انجمن ساخت آکواریوم
![]() ![]() وضعيت:
![]() نام: داداش علي
تعداد ارسالها: 1596
میانگین ارسالها در روز: 0.1
امتياز: 12293
تشکر کرده: 2228
تشکر شده 1180 بار در 722 پست
محل سكونت: زاهدان
حالت شخصی من:
![]() |
|||
|
سلام بچه ها
خوش اومدين به سايت. چيدمانتون خيلي خوبه . در باره وسايل داخلش هم توضيح بدين. يه پيشنهاد كه مطمئنم خيلي تانكتون قشنگ ميشه. پشت زمينه اكواريومو سياه بزنين.هم با كاغذ رنگي سياه ميشه هم با برچسب سياه. به نظرم خيلي شيك ميشه و ماهي هاي رنگ روشن مثل همين تگزاستونم توش خيلي بهتر ديده ميشن و اكواريوم از اين حالت شلوغي در مياد. موفق باشيد. _________________ تازه كار ها حتما بخونن :::: سيكل ازت |
|||
| ariamohsen
|
|
|
|
|
مدیر بازنشسته
![]() وضعيت:
![]() نام: محسن
2 مرداد ماه ، 1387
تعداد ارسالها: 663
میانگین ارسالها در روز: 0.04
امتياز: 3081
تشکر کرده: 176
تشکر شده 561 بار در 337 پست
محل سكونت: کره زمین
حالت شخصی من:
![]() |
|||
|
درود
آب آکواریوم کمه ، یه ردیف زوار دیگه بندازید بالا و تا زیر زوار آب بریزید . در کل قشنگه . موفق باشی _________________ حقیقت گفت مرا برهنه بگذارید و پیرایه بر من مبندید زیرا من هیچگاه از برهنگی خود شرمسار نیستم.... |
|||
| abolfazl22
|
|
|
|
|
معاون انجمن
![]() وضعيت:
![]() نام: ابوالفضل عسکری
تعداد ارسالها: 5575
میانگین ارسالها در روز: 0.36
امتياز: 38625
تشکر کرده: 2907
تشکر شده 5372 بار در 3368 پست
حالت شخصی من:
![]() |
|||
|
سلام
آب تانک بیشتر کن از نوری با قدرت 5000کلوین استفاده کن اونمرجان بردار برای تگزاس اصلا مناسب نیست و تگزاست ماده هست دخترا همیشه دنبال هم جنس خودشون هستن براش یه نر بخر ازش تکثیر کن تگزاس بالن زاهدان خیلی گرونه خوشبختانه شما تانکت تو آشپزخانه نیست که منو یه شام مهمون کنی موفق باشی _________________ ورود به آکواریومیست |
|||
| nicebluesky
|
|
|
|
|
کاربر فوق حرفه ای
![]() وضعيت:
![]() نام: بهنام
تعداد ارسالها: 832
میانگین ارسالها در روز: 0.05
امتياز: 5189
تشکر کرده: 567
تشکر شده 661 بار در 401 پست
محل سكونت: دزفول
|
|||
|
سلام
ماهی و آکواریومتون خیلی خوشگله همونطور که دوستان گفتن سطح آب بیاد بالا حذف مرجان دماسنج داخلی پوستر سرمه ای یا مشکی اگر فیلتر ته قرار بگیره بهتره یه جفت برای تگزاس بخر که تنها نباشه ---------- توضیحاتی در مورد سایز آکواریوم موفق باشی _________________ پدر مومن من...مادر مقدس من...نماز تو یک ورزش تکراریست بدون هیچ اثر اخلاقی و اصلاح عملی و حتی نتیجه بهداشتی!که صبح و ظهر و شب انجام می دهی اما نه معانی الفاظ و ارکانش را میدانی و نه فلسفه حقیقی و هدف اساسیش را میفهمی.تمام نتیجه کار تو و آثار نماز تو این است که پشت تو قوز درآورد و پیشانی صافت پینه بست و فرق من بی نماز با تو نمازگزار فقط این است که من این دو علامت تقوا را ندارم..! |
|||
| mahi_nabati
|
|
|
|
|
مدیر انجمن ساخت آکواریوم
![]() ![]() وضعيت:
![]() نام: داداش علي
تعداد ارسالها: 1596
میانگین ارسالها در روز: 0.1
امتياز: 12293
تشکر کرده: 2228
تشکر شده 1180 بار در 722 پست
حالت شخصی من:
![]() |
|||
|
سلام بچه ها
يه چيز ديگه. فكر مي كنم زير اكواريوم فيبر نيست نه؟؟؟؟ اگه نيست حتما بذارين شيشه كفش نشكنه. _________________ تازه كار ها حتما بخونن :::: سيكل ازت |
|||
|
کاربرانی که برای این ارسال از mahi_nabati تشکر کرده اند abolfazl22 |
|||
| abolfazl22
|
|
|
|
|
معاون انجمن
![]() وضعيت:
![]() نام: ابوالفضل عسکری
تعداد ارسالها: 5575
میانگین ارسالها در روز: 0.36
امتياز: 38625
تشکر کرده: 2907
تشکر شده 5372 بار در 3368 پست
حالت شخصی من:
![]() |
|||
|
ههههااااااااااااااااا علی راست میگه
زیر آکواریومت فیبر بذار پولش چیزی نمیشه حدود 2000تومن علی اصولا دخترا جز بین هستن و پسرا کلی بین معلومه تو هورمونات جابه جا شده ![]() _________________ ورود به آکواریومیست |
|||
| nibilala
|
|
|
|
|
در ابتدای فعالیت
![]() وضعيت:
![]() نام: Mostafa
15 ارديبهشت ماه ، 1389
تعداد ارسالها: 25
میانگین ارسالها در روز: 0
امتياز: 155
تشکر کرده: 35
تشکر شده 8 بار در 8 پست
محل سكونت: Tehran
|
|||
|
پایه زیر اکواریومت از کناره هاش کوچیکه و اگه اب بیشتر کنی شاید شیشه کف بشکنه از اون قسمتی که زیرش خالیه.
واسه زیر اکواریومت یه چیز مناسب پیدا کن. |
|||
|
|
|||
|
|
انجمن های تخصصی ماهی و آکواریوم صفحه اول انجمن » آکواريوم اعضا | صفحه 1 از 9 | رفتن به صفحه 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 بعدي |
~ يا ~ عضويت در سايت شرایط ارسال سوالات ( در صورت عدم رعایت شرایط به سوالات شما پاسخ داده نخواهدشد )
|
| شما نمي توانيد براي اين انجمن مطلب ارسال كنيد . شما نمي توانيد براي مطالب اين انجمن جوابيه بفرستيد شما نمي توانيد مطالب ارسالي خود به اين انجمن را ويرايش كنيد . شما نمي توانيد مطلب ارسالي خود به اين انجمن را حذف نمائيد . شما نمي توانيد به نظرسنجي هاي اين انجمن راي دهيد . شما نيمتوانيد فايل هاي خود را به تالار اضافه نمائيد شما نيمتوانيد فايل هاي موجود در تالارها را دريافت نمائيد |