|
|
موضوع مطلب : حل پیغام " موضوع يا مطلب مورد نظر شما وجود ندارد. " |
|
|
انجمن های تخصصی ماهی و آکواریوم صفحه اول انجمن » آموزش های انجمن | صفحه 1 از 1 | |
|
|
| نويسنده | پيغام | |||
|---|---|---|---|---|
| aqua-quest
|
|
|
||
|
مدیر کل آکواریوم
![]() وضعيت:
![]() نام: رسول گل محمّدی
تعداد ارسالها: 2816
میانگین ارسالها در روز: 0.18
امتياز: 13137
تشکر کرده: 6451
تشکر شده 3841 بار در 1856 پست
محل سكونت: یه آکواریوم دریایی
حالت شخصی من:
![]() |
||||
|
سلام
حتماً برای شما پیش آمده که قصد مشاهده ی یک تاپیک را با کلیک روی نام آن از بلوک " آخرين ارسال هاي انجمن هاي تخصصي " در صفحه ی اصلی سایت داشته اید که با پیغام " موضوع يا مطلب مورد نظر شما وجود ندارد. " مواجه شدید . این خطا زمانی رخ می دهد که آخرین پست تاپیک مورد نظر پاک شده است ( به دلیل مخالفت با قوانین توسط مدیران و یا توسط خود کاربر ) ، و چون با کلیک روی نام آن تاپیک در بلوک " آخرين ارسال هاي انجمن هاي تخصصي " به آدرس آخرین پست آن تاپیک می روید ( پست حذف شده ) با این پیغام مواجه می شوید . اما اگر مایلید تاپیک مورد نظر را مشاهده نمایید ، به انجمن های تخصصی ماهی و آکواریوم رفته ، روی نام بخش مورد نظر که تاپیک مورد نظر شما در آن ایجاد شده کلیک کنید و از این طریق روی نام تاپیک کلیک کنید تا همه ی پست های آن را مشاهده نمایید . مثلاً در صورتی که هنگام مشاهده ی تاپیک فلاورهورن با این پیغام مواجه شدید ، به صفحه ی اول انجمن ها رفته ، روی بخش سیکلیده ها از شاخه انواع ماهیان کلیک کنید تا وارد این بخش شوید ، سپس روی عنوان تاپیک فلاور هورن کلیک کنید . اگر سوال یا مشکلی هم در این مورد بود در همین تاپیک بیان کنید . _________________ زندگی تفسیر سه کلمه است خندیدن بخشیدن و فراموش کردن پس بخند ببخش و فراموش کن |
||||
|
کاربرانی که برای این ارسال از aqua-quest تشکر کرده اند ROZabi, abolfazl22, reptal, lord73 |
||||
| abolfazl22
|
|
|
||
|
معاون انجمن
![]() وضعيت:
![]() نام: ابوالفضل عسکری
تعداد ارسالها: 5575
میانگین ارسالها در روز: 0.36
امتياز: 38625
تشکر کرده: 2907
تشکر شده 5372 بار در 3368 پست
محل سكونت: زاهدان
حالت شخصی من:
![]() |
||||
|
فقط 1راهنمایی من کنم
زمانی که وارد انجمن سیکلیده ها شدید و خواستید پست رو ببینید ولی اون پیام بود مثلا اگر تعداد صفحات فلاور 50تابود اون پیامو داد شما رو صفحه 49کلیک کنید تا آخرین پیام رو ببینید _________________ ورود به آکواریومیست |
||||
|
کاربرانی که برای این ارسال از abolfazl22 تشکر کرده اند ROZabi, aqua-quest, reptal |
||||
| irarkh
|
|
|
||
|
کاربر فعال
![]() وضعيت:
![]() نام: AR.KH
29 فروردين ماه ، 1389
تعداد ارسالها: 209
میانگین ارسالها در روز: 0.01
امتياز: 1290
تشکر کرده: 52
تشکر شده 136 بار در 80 پست
محل سكونت: تهران
|
||||
|
سلام
تصور می کنم این مشکل تو ورژن 3 حل شده باشه. اصولا" این کد خطا در ورژن 2 هنگام محاسبه اشتباه تعداد صفحات در آدرس دهی قدیم صفحات PHPBB پیش می اومد. |
||||
| abolfazl22
|
|
|
||
|
معاون انجمن
![]() وضعيت:
![]() نام: ابوالفضل عسکری
تعداد ارسالها: 5575
میانگین ارسالها در روز: 0.36
امتياز: 38625
تشکر کرده: 2907
تشکر شده 5372 بار در 3368 پست
محل سكونت: زاهدان
حالت شخصی من:
![]() |
||||
|
سلام بابا بزرگ
تاجایی که من اطلاع دارم هنوز 3نیامده آمده؟ _________________ ورود به آکواریومیست |
||||
| irarkh
|
|
|
||
|
کاربر فعال
![]() وضعيت:
![]() نام: AR.KH
29 فروردين ماه ، 1389
تعداد ارسالها: 209
امتياز: 1290
تشکر کرده: 52
تشکر شده 136 بار در 80 پست
محل سكونت: تهران
|
||||
|
Latest stable phpBB Release
Released 2010-03-05 phpBB 3.0.7-PL1 |
||||
| EZN-74
|
|
|
||
|
کاربر نیمه فعال
![]() وضعيت:
![]() نام: عمادالدین
تعداد ارسالها: 103
امتياز: 2068
تشکر کرده: 82
تشکر شده 39 بار در 25 پست
محل سكونت: استان کرمان-شهرX
حالت شخصی من:
![]() |
||||
من اينو دانلود كردم حالا بايد چيكارش كنم؟ _________________ تانک1: ابعاد:130*30*60 ماهیان: يك آذرخش - دو پنكوسي - يك سيچلايد گوره خري - يك سيچلايد زرد - دو سيچلايد آبي - دو نايف - يك اسكار - سه پرت - دو لجنخوار ممنون ميشم نظرتون |
||||
| aqua-quest
|
|
|
||
|
مدیر کل آکواریوم
![]() وضعيت:
![]() نام: رسول گل محمّدی
تعداد ارسالها: 2816
میانگین ارسالها در روز: 0.18
امتياز: 13137
تشکر کرده: 6451
تشکر شده 3841 بار در 1856 پست
محل سكونت: یه آکواریوم دریایی
حالت شخصی من:
![]() |
||||
|
سلام دوستان
اینی که شما دادید لینک ورژن 3 هست ، ولی ما از bbtonuke استفاده می کنیم نه phpbb ، یعنی phpbb ست شده با نیوک که سایت phpnuke.ir منتشر می کنه و هنوز کامل نشده . هر زمان که کامل شد ما نصبش می کنیم . _________________ زندگی تفسیر سه کلمه است خندیدن بخشیدن و فراموش کردن پس بخند ببخش و فراموش کن |
||||
|
|
||||
|
|
انجمن های تخصصی ماهی و آکواریوم صفحه اول انجمن » آموزش های انجمن | صفحه 1 از 1 | |
~ يا ~ عضويت در سايت شرایط ارسال سوالات ( در صورت عدم رعایت شرایط به سوالات شما پاسخ داده نخواهدشد )
|
| شما نمي توانيد براي اين انجمن مطلب ارسال كنيد . شما نمي توانيد براي مطالب اين انجمن جوابيه بفرستيد شما نمي توانيد مطالب ارسالي خود به اين انجمن را ويرايش كنيد . شما نمي توانيد مطلب ارسالي خود به اين انجمن را حذف نمائيد . شما نمي توانيد به نظرسنجي هاي اين انجمن راي دهيد . شما نيمتوانيد فايل هاي خود را به تالار اضافه نمائيد شما نيمتوانيد فايل هاي موجود در تالارها را دريافت نمائيد |