سايت تخصصي ماهيان آكواريومي: انجمن هاي تخصصي

انجمن های تخصصی ماهی و آکواریوم :: نمايش موضوعات - پیشگیری از خم شدن کمر ماهی های زنده زا ! ! !
ورود به سيستم
نام كاربري :

كلمه عبور:

ورود اتوماتيك به سيستم هنگام هر بازديد

انجمن های تخصصی ماهی و آکواریوم صفحه اول انجمن
انجمن های تخصصی ماهی و آکواریوم

موضوع مطلب : پیشگیری از خم شدن کمر ماهی های زنده زا ! ! !

صفحه 1 از 2 | رفتن به صفحه 1, 2  بعدي

نمايش موضوع قبلي نمايش موضوع بعدي

نويسنده پيغام
tetra2008

ارسال شده در: يكشنبه، 16 خرداد ماه ، 1389 00:25:15 | موضوع مطلب: پیشگیری از خم شدن کمر ماهی های زنده زا ! ! ! پاسخ همراه با اعلان

مدير انجمن بيماري
مدير انجمن بيماري

وضعيت: آفلاین
نام: علی آبیز
19 خرداد ماه ، 1387
تعداد ارسالها: 555
میانگین ارسالها در روز: 0.04
امتياز: 3834
تشکر کرده: 98
تشکر شده 366 بار در 239 پست
محل سكونت: مشهد

سلام به دوستان یک مشکلی که کسایی که ماهی زنده زا دارن هست ! اینه که بعد از چند وقت یا چند شکم که بچه میکنن کمرشون خم میشه این مطلب برای خودم بسیار اتفاق افتاده این عامل از اینه که کمر این ماده ها بعد چند وقت ریزش میکنه یعنی چطوری بگم لا میشه برای درمان یا اینکه ماهی های زنده زای ما اینطور نشن باید از آرتیما یا تخم میگو باز شده یعنی تازه استفاده کرد بسیار موثره و باعث ضعف در اون قسمت نمیشه و ماهی همیشه سر حال تر از همیشه است امیدوارم از این مطلب استفاده لازم رو بکنین
با تشکر

بازگشت به بالا رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي ارسال ايميل بازديد از سايت ارسال كننده مطلب شناسه Yahoo

کاربرانی که برای این ارسال از tetra2008 تشکر کرده اند irarkh, farid-1376, hamed_t, atena_3006

DANGER

ارسال شده در: يكشنبه، 16 خرداد ماه ، 1389 07:26:25 | موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

کاربر جدید
کاربر جدید

نام: HOOMAN
12 فروردين ماه ، 1389
تعداد ارسالها: 22
میانگین ارسالها در روز: 0
امتياز: 164
تشکر کرده: 11
تشکر شده 6 بار در 6 پست

***سلام***
از مطلب مفیدتون ممنون
من گوپی ها مو با آرتمیا تغذیه می کنم ولی همین مشکل برای من پیش اومده.تازه یک بار هم بیشتر بچه نیاورده. چی کار کنم
اگه شد عکسشو می زارم
HELP MEEEEEEEEEEE
متشکرم :هومن
---------------------------------------------------------------------------------------------
سامسونگ اولین و بزرگ ترین کارخانه تولید کننده لوازم الکترونیکی در جهان
بازگشت به بالا رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي ارسال ايميل بازديد از سايت ارسال كننده مطلب

کاربرانی که برای این ارسال از DANGER تشکر کرده اند obito

reptal

ارسال شده در: يكشنبه، 16 خرداد ماه ، 1389 09:49:53 | موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

ناظم ارشد آکواریوم
ناظم ارشد آکواریوم

نام: ايمان
24 فروردين ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 2403
میانگین ارسالها در روز: 0.16
امتياز: 19075
تشکر کرده: 1516
تشکر شده 2186 بار در 1378 پست
محل سكونت: 1 گوشه ای از ایران زمین

سلام
تترا جان ممنون. اما گاهی خم شدگی کمر به خاطر دعوای شدید هست. ممکنه بر اثر دعوا ستون فقرات ماهی اسیب دیده باشه که دیگه این رو کاریش تمی شه کرد
موفق باشی
کوروش ناموس فروشی رو دور قیمته.کوروش ملت گفتار نیکش فوش و غیبته
کوروش تو رو تحقیر و ویران کردن. اسمت خط خورده از تقویم ایران رسما
راستی مقبرت بر اثر بلا ها رفته .عکست فقط سر در قلیون سرا ها نصبه
کور
بازگشت به بالا رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي ارسال ايميل بازديد از سايت ارسال كننده مطلب

tetra2008

ارسال شده در: يكشنبه، 16 خرداد ماه ، 1389 14:59:38 | موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

مدير انجمن بيماري
مدير انجمن بيماري

نام: علی آبیز
19 خرداد ماه ، 1387
تعداد ارسالها: 555
میانگین ارسالها در روز: 0.04
امتياز: 3834
تشکر کرده: 98
تشکر شده 366 بار در 239 پست
محل سكونت: مشهد

DANGER مي نويسد :
***سلام***
از مطلب مفیدتون ممنون
من گوپی ها مو با آرتمیا تغذیه می کنم ولی همین مشکل برای من پیش اومده.تازه یک بار هم بیشتر بچه نیاورده. چی کار کنم
اگه شد عکسشو می زارم
HELP MEEEEEEEEEEE
متشکرم :هومن
---------------------------------------------------------------------------------------------
سامسونگ اولین و بزرگ ترین کارخانه تولید کننده لوازم الکترونیکی در جهان

سلام هومن جان با آرتیما و تخم میگو زنده تغذیه کنی برطرف میشه من امتحان کردم

موفق باشی

بازگشت به بالا رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي ارسال ايميل بازديد از سايت ارسال كننده مطلب شناسه Yahoo

کاربرانی که برای این ارسال از tetra2008 تشکر کرده اند DANGER

abolfazl22

ارسال شده در: يكشنبه، 16 خرداد ماه ، 1389 17:04:57 | موضوع مطلب: Re: پیشگیری از خم شدن کمر ماهی های زنده زا ! ! ! پاسخ همراه با اعلان

معاون انجمن
معاون انجمن

نام: ابوالفضل عسکری
15 خرداد ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 5575
میانگین ارسالها در روز: 0.36
امتياز: 38625
تشکر کرده: 2907
تشکر شده 5372 بار در 3368 پست
محل سكونت: زاهدان
 حالت شخصی من:

tetra2008 مي نويسد :
سلام به دوستان یک مشکلی که کسایی که ماهی زنده زا دارن هست ! اینه که بعد از چند وقت یا چند شکم که بچه میکنن کمرشون خم میشه این مطلب برای خودم بسیار اتفاق افتاده این عامل از اینه که کمر این ماده ها بعد چند وقت ریزش میکنه یعنی چطوری بگم لا میشه برای درمان یا اینکه ماهی های زنده زای ما اینطور نشن باید از آرتیما یا تخم میگو باز شده یعنی تازه استفاده کرد بسیار موثره و باعث ضعف در اون قسمت نمیشه و ماهی همیشه سر حال تر از همیشه است امیدوارم از این مطلب استفاده لازم رو بکنین
با تشکر

سلام
دلیل خم شدن دم گوپی بعد از چند زایمان یا بدون زایمان بخاطر کمبود ویتامین هست
اینو نمیشه درمان کرد باید پیشگیری کرد با مولتی ویتامین و غذاهای مقوی باید ماهی رو قوی کرد
اگر توتانک گوپی گیاه طبیعی باشه بدلیل تغذیه از چربی رویه برگ ها اینجوری نمیشه
نام دیگر ایین بیماری پیچ خوردگی ستون فقرات هست که بدلیل کمبود ویتامین و کلسیم ستون فقرات ماهی پوکیده میشه و دمش کچ درمیاد

ورود به آکواریومیست

کاربرانی که برای این ارسال از abolfazl22 تشکر کرده اند reptal

armin_69

ارسال شده در: جمعه، 12 شهريور ماه ، 1389 21:42:39 | موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

در ابتدای فعالیت
در ابتدای فعالیت

نام: آرمین
30 مرداد ماه ، 1389
تعداد ارسالها: 30
امتياز: 198
تشکر کرده: 1
تشکر شده 6 بار در 4 پست
محل سكونت: اصفهان

سلام من تکثیر گوپی میکنم واسه پلی پتروسام.
ولی گوپیام کمرهاشون قوس برمیداره مخصوصا ماده ها (از همون بچگی حتی قبل از اینکه به بلوغ برسن)
درسته که بیشترشون توسط ماهی گوشتخوارام خورده میشن ولی میخام بعضیا که خوشگل میشن رو نگه دارم. تو بچگی با آرتمیای زنده تغذیشون میکنم.
میشه در مورد این بیماری توضیح بدین یه جا خوندم به این بیماری میگن بیماری سل آبزیان و اگه کسی میدونه نحوه پیشگیری یا درمانش چیه؟
من اونا رو پیش زبرا دانیو نگه میدارم زبراهام سالمن ولی فقط گوپی های ماده که به دنیا میان اینطوری میشن، یعنی مادرشون که به رحمت خدا رفت تو همون تانک و همون آب اینطوری نشد.
درضمن گوپی ها اصلا علایم بیماری مثل گوشه گیری و غذا نخوردن رو ندارن، خیلی سرحالن ولی با کمر قوس دار...!!!
ممنون کمک کنین

ABASS11

ارسال شده در: شنبه، 13 شهريور ماه ، 1389 14:41:03 | موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

کاربر نیمه فعال
کاربر نیمه فعال

نام: HOSSEIN
2 شهريور ماه ، 1389
تعداد ارسالها: 121
میانگین ارسالها در روز: 0.01
امتياز: 751
تشکر کرده: 82
تشکر شده 92 بار در 51 پست
محل سكونت: نصف جهان
 حالت شخصی من:

armin_69 مي نويسد :
ولی گوپیام کمرهاشون قوس برمیداره مخصوصا ماده ها (از همون بچگی حتی قبل از اینکه به بلوغ برسن)
درسته که بیشترشون توسط ماهی گوشتخوارام خورده میشن ولی میخام بعضیا که خوشگل میشن رو نگه دارم. تو بچگی با آرتمیای زنده تغذیشون میکنم.
میشه در مورد این بیماری توضیح بدین یه جا خوندم به این بیماری میگن بیماری سل آبزیان و اگه کسی میدونه نحوه پیشگیری یا درمانش چیه؟
من اونا رو پیش زبرا دانیو نگه میدارم زبراهام سالمن ولی فقط گوپی های ماده که به دنیا میان اینطوری میشن، یعنی مادرشون که به رحمت خدا رفت تو همون تانک و همون آب اینطوری نشد.
درضمن گوپی ها اصلا علایم بیماری مثل گوشه گیری و غذا نخوردن رو ندارن، خیلی سرحالن ولی با کمر قوس دار...!!!
ممنون کمک کنین

سلام دوست عزیز
با توجه به این که میگین بچه ها هم این مشکل را دارن وفقط بین ماده ها شایع هست به نظر من ماده های مولد رو از نرها جدا کنین و یه مدت با غذاهای باکیفیت خوب هر دو جنس وبه خصوص ماده هارا تقویت کنین اگر غذای گوشتی در دسترس دارین به مقدار خیلی کم وبا فاصله زمانی تغذیه گوشتی رو هم در دسترس ماهیاتون بزارین وهمچنین از جفت کردن مادر و پسر و یا پدر ودختر شدیدا اجتناب کنین . در ضمن گوپی ها آب نیمه سنگین رو دوست دارن . به هر روی من فکر میکنم این موضوع ناشی از تغذی وکیفیت بد آب باشه
بازگشت به بالا رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي ارسال ايميل شناسه Yahoo

کاربرانی که برای این ارسال از ABASS11 تشکر کرده اند aqua-quest, 0121

reptal

ارسال شده در: دوشنبه، 15 شهريور ماه ، 1389 18:45:41 | موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

ناظم ارشد آکواریوم
ناظم ارشد آکواریوم

نام: ايمان
24 فروردين ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 2403
میانگین ارسالها در روز: 0.16
امتياز: 19075
تشکر کرده: 1516
تشکر شده 2186 بار در 1378 پست
محل سكونت: 1 گوشه ای از ایران زمین

obito مي نويسد :
ممنون

سلام
به سايت خوش امديد. لطفا براي تشكر از گزينه از كاربر كه در بالا ي هر پست قرار داده شده است استفاده كنيد و پست نزنيد
موفق باشيد
پست شماحذف شد
کوروش ناموس فروشی رو دور قیمته.کوروش ملت گفتار نیکش فوش و غیبته
کوروش تو رو تحقیر و ویران کردن. اسمت خط خورده از تقویم ایران رسما
راستی مقبرت بر اثر بلا ها رفته .عکست فقط سر در قلیون سرا ها نصبه
کور

0121

ارسال شده در: دوشنبه، 15 شهريور ماه ، 1389 20:58:20 | موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

نام: 0121
4 خرداد ماه ، 1389
تعداد ارسالها: 841
میانگین ارسالها در روز: 0.05
امتياز: 6793
تشکر کرده: 458
تشکر شده 671 بار در 435 پست
محل سكونت: جهنم محله شیاطین

ABASS11 مي نويسد :

armin_69 مي نويسد :
ممنون کمک کنین

سلام دوست عزیز
با توجه به این که میگین بچه ها هم این مشکل را دارن وفقط بین ماده ها شایع هست به نظر من ماده های مولد رو از نرها جدا کنین و یه مدت با غذاهای باکیفیت خوب هر دو جنس وبه خصوص ماده هارا تقویت کنین اگر غذای گوشتی در دسترس دارین به مقدار خیلی کم وبا فاصله زمانی تغذیه گوشتی رو هم در دسترس ماهیاتون بزارین وهمچنین از جفت کردن مادر و پسر و یا پدر ودختر شدیدا اجتناب کنین . در ضمن گوپی ها آب نیمه سنگین رو دوست دارن . به هر روی من فکر میکنم این موضوع ناشی از تغذی وکیفیت بد آب باشه

سلام ضمن تشکراز 2ست بسیارخوبم برای جوابهای عالیش 1مطلب رو هم من اضافه کنم
همونطوری که دوستمون اشاره کرد ماهیهاش حتی قبل از اینکه به بلوغ برسن 2چاراین مشکل میشن وبه نظرمن 1از علتهای اساسیش میتونه ارتفاع زیاد اب برای لاروهاست که دردوران نوزادی وحتی قبل ازبلوغ باعث این مشکل میشه
موفق باشی

armin_69

ارسال شده در: سه شنبه، 16 شهريور ماه ، 1389 02:17:09 | موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

در ابتدای فعالیت
در ابتدای فعالیت

نام: آرمین
30 مرداد ماه ، 1389
تعداد ارسالها: 30
امتياز: 198
تشکر کرده: 1
تشکر شده 6 بار در 4 پست
محل سكونت: اصفهان

اعلام :
HOSSEIN
سلام دوست عزیز

در مورد اجتناب از ازدواج فامیلی که گفتی میخواستم بپرسم اگه ازدواج بین خواهر و برادر باشه چه طور بازم مشکل داره؟

از نظر شرعی نمیگما از نظر پزشکی

تمامي مطالب ارسال شده:   

صفحه 1 از 2 | رفتن به صفحه 1, 2  بعدي

نام کاربري:      کلمه عبور:     

~ يا ~
عضويت در سايت

شرایط ارسال سوالات ( در صورت عدم رعایت شرایط به سوالات شما پاسخ داده نخواهدشد )

آموزش کار با ادیتور و قرار دادن عکس و لینک در مطالب 

شما نمي توانيد براي اين انجمن مطلب ارسال كنيد .
شما نمي توانيد براي مطالب اين انجمن جوابيه بفرستيد
شما نمي توانيد مطالب ارسالي خود به اين انجمن را ويرايش كنيد .
شما نمي توانيد مطلب ارسالي خود به اين انجمن را حذف نمائيد .
شما نمي توانيد به نظرسنجي هاي اين انجمن راي دهيد .
شما نيمتوانيد فايل هاي خود را به تالار اضافه نمائيد
شما نيمتوانيد فايل هاي موجود در تالارها را دريافت نمائيد