|
|
موضوع مطلب : راهنمایی در مورد گذاشتن عکس در آواتور |
|
|
انجمن های تخصصی ماهی و آکواریوم صفحه اول انجمن » آموزش های انجمن | صفحه 1 از 1 | |
|
|
| نويسنده | پيغام | |||
|---|---|---|---|---|
| BARBUS
|
|
|
||
|
کاربر اخراج شده
![]() وضعيت:
![]() نام: mohammad
13 فروردين ماه ، 1389
تعداد ارسالها: 88
میانگین ارسالها در روز: 0.01
امتياز: 629
تشکر کرده: 120
تشکر شده 46 بار در 28 پست
محل سكونت: خراب شده اصفهان که هر چی می کشم از دست اصفهان می کشم
|
||||
|
سلام دوستان
من هر چی گشتم نتونستم پیدا کنم که چطوری باید بذارم لطف کنین راهنمایی کنید ممنون _________________ کوچیک شما محمد |
||||
| ROZabi
|
|
|
||
|
مدیر انجمن ساخت آکواریوم
![]() وضعيت:
![]() نام: amir
23 بهمن ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 1004
میانگین ارسالها در روز: 0.07
امتياز: 7675
تشکر کرده: 791
تشکر شده 924 بار در 541 پست
|
||||
سلام نميدونم تاپيك رو درست زديد يا نه اساتيد خودشون تصميم ميگيرن. بالاي تاپيك-مشخصات بري پيدا ميكني. _________________ به جمع يكساله هاي سايت پيوستم
آکواریوم rozabi (آكوام كامل شد) صفحه ي 12 |
||||
|
کاربرانی که برای این ارسال از ROZabi تشکر کرده اند BARBUS, fishali |
||||
| abolfazl22
|
|
|
||
|
معاون انجمن
![]() وضعيت:
![]() نام: ابوالفضل عسکری
تعداد ارسالها: 5575
میانگین ارسالها در روز: 0.36
امتياز: 38625
تشکر کرده: 2907
تشکر شده 5372 بار در 3368 پست
محل سكونت: زاهدان
حالت شخصی من:
![]() |
||||
|
سلام
محمد جان رویه این گزینه • مشخصات • کلیک کن و در قسمت پایین توضیح داده که چکار کنی قفل نمیشه تا برای بقیه دوستانم مفید باشه _________________ ورود به آکواریومیست |
||||
|
کاربرانی که برای این ارسال از abolfazl22 تشکر کرده اند ROZabi, BARBUS, fishali, kingcity, Reihaneh |
||||
|
|
||||
|
|
انجمن های تخصصی ماهی و آکواریوم صفحه اول انجمن » آموزش های انجمن | صفحه 1 از 1 | |
~ يا ~ عضويت در سايت شرایط ارسال سوالات ( در صورت عدم رعایت شرایط به سوالات شما پاسخ داده نخواهدشد )
|
| شما نمي توانيد براي اين انجمن مطلب ارسال كنيد . شما نمي توانيد براي مطالب اين انجمن جوابيه بفرستيد شما نمي توانيد مطالب ارسالي خود به اين انجمن را ويرايش كنيد . شما نمي توانيد مطلب ارسالي خود به اين انجمن را حذف نمائيد . شما نمي توانيد به نظرسنجي هاي اين انجمن راي دهيد . شما نيمتوانيد فايل هاي خود را به تالار اضافه نمائيد شما نيمتوانيد فايل هاي موجود در تالارها را دريافت نمائيد |