|
|
موضوع مطلب : نحوه پخش موسيقي براي ابزيان. |
|
|
انجمن های تخصصی ماهی و آکواریوم صفحه اول انجمن » موسیقی در آکواریوم | صفحه 1 از 2 | رفتن به صفحه 1, 2 بعدي |
|
|
| نويسنده | پيغام | ||||
|---|---|---|---|---|---|
| omid-mohebbi
|
|
|
|||
|
مدیر بازنشسته
![]() وضعيت:
![]() نام: اميد محبي
25 بهمن ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 177
میانگین ارسالها در روز: 0.01
امتياز: 1200
تشکر کرده: 103
تشکر شده 210 بار در 98 پست
محل سكونت: بندرعباس
حالت شخصی من:
![]() |
|||||
|
سلام دوستان.
در اين قسمت و بعد از طي شدن مراحل قبلي نوبت ميرسه به چگونگي پخش موسيقي براي ماهيها... در استوديوهاي موسيقي و در ويزورها ( شيشه هاي بين اتاق سكوت و اتاق كنترل ) از شيشه ها براي ديدن داخل اتاق سكوت و همچنين با قرار دادن شيشه ها با زاويه يا همون اريب... سعي ميكنن فركانسها رو بشكنن. و شيشه در اين مورد بهترين ابزار براي شكستن فركانسهاي موسيقي هستش. اين شكست فركانس ميتونه در مورد تانكها هم صدق كنه.! پس براي پخش موسيقي چيكار كنيم.؟ اول اينكه اب بهترين رسانا براي فركانسهاي صوتي هستش چه درون آب و چه روي آب.. براي پخش موسيقي براي ابزيان دوحالت مفروض هستش. : اول اينكه از اسپيكرها و باندها درون اب استفاده كنيم كه يا گير نمياد و يا خيلي گرونن.! دوم اينكه موسيقي رو روي سطح و بالاي آب پخش كنيم. البته ميشه موسيقي رو روبروي تانك هم پخش كرد اما درصد فركانسهايي كه به درون تانك نفوذ ميكنه خيلي كمتر ميشه.! من خودم پابه هاي باندهام رو بالاتر گرفتم و موسيقي رو روي درپوش تانك پخش ميكنم. بهترين و كم هزينه ترين كار اينه كه شما از باند ها و اسپيكرهايي كه در حال حاصر توي بازار هستش و معمولا براي موبايلها استفاده ميشن بهره بگيريد و اونها رو طوري روي درپوش تانك قرار بدين كه با شيب روي سطح آب پخش بشه. اين اسپيكرها داراي ورودي usb هستن كه ميتونيد يه قلش مموري كه توش موسيقي ريختين رو بهش وصل كنيد و كارتون راحتتر بشه فقط در مورد خريد همونطوري كه قبلا گفتم مدلي رو انتخاب كنيد كه بيتونه باس خوبي پخش كنه كه لازمه شنوايي ماهيها فركانسهاي باس هستش.. قيمت اونها هم از 5000 هستش الي ماشالله.!! اميدوارم اين مطلب يراتون مفيد واقع شده باشه. موفق باشيد. |
|||||
|
کاربرانی که برای این ارسال از omid-mohebbi تشکر کرده اند abolfazl22, aqua-quest, fishali, golebibo |
|||||
| shab_tab2001
|
|
|
|||
|
مدير انجمن بيماري
![]() وضعيت:
![]() نام: حميدرضاعباس زاده
13 مرداد ماه ، 1387
تعداد ارسالها: 1267
میانگین ارسالها در روز: 0.08
امتياز: 10094
تشکر کرده: 582
تشکر شده 1109 بار در 692 پست
محل سكونت: كرمان
حالت شخصی من:
![]() |
|||||
|
سلام.
من اون موزيك رو كه آپ كرده بوديد دانلود كردم! خودم هم خيلي حال كردم چه برسه به ماهيا! حالا سوال اينجاست >>>>>> من براي پرورشگاهم كه 10 تا تانك داره كه نميتونم برم 10 تا اسپيكر بگيرم يه اسپيكر 5 تيكه براشون بذارم توي محيط بسته پرورشگاه با باس بالا جواب ميده؟ بايد فكر همسايه هارو هم كرد _________________ پروردگارا ؛ آنان كه همه چيز دارند مگر تورا ؛ به سخره ميگيرند آنان كه هيچ چيز ندارند مگر تورا
|
|||||
|
کاربرانی که برای این ارسال از shab_tab2001 تشکر کرده اند abolfazl22 |
|||||
| omid-mohebbi
|
|
|
|||
|
مدیر بازنشسته
![]() وضعيت:
25 بهمن ماه ، 1388
حالت شخصی من:
![]() |
|||||
|
بله امكان پذير هستش.
نيازي به پخش با صداي بلند هم نداريد. كافيه اسپيكر ها رو جوري بذاريد كه بالاي تانكها قرار بگيره. _________________
|
|||||
|
کاربرانی که برای این ارسال از omid-mohebbi تشکر کرده اند aqua-quest, abolfazl22 |
|||||
| abolfazl22
|
|
|
|||
|
معاون انجمن
![]() وضعيت:
![]() نام: ابوالفضل عسکری
تعداد ارسالها: 5575
میانگین ارسالها در روز: 0.36
امتياز: 38625
تشکر کرده: 2907
تشکر شده 5372 بار در 3368 پست
محل سكونت: زاهدان
حالت شخصی من:
![]() |
|||||
|
سلام
به نظرتون در روز چندساعت براشون موسیقی بذاریم؟ نظر من 1ساعت قبل از غذا دادن به مدت 30دقیقه و 1ساعت بعد از غذاخوردن به مدت 30دقیقه _________________ ورود به آکواریومیست |
|||||
| omid-mohebbi
|
|
|
|||
|
مدیر بازنشسته
![]() وضعيت:
25 بهمن ماه ، 1388
حالت شخصی من:
![]() |
|||||
|
زمان پخش موسيقي نيازي به زياد بودن نداره.
بين يك تا دوساعت در روز كافيه... زمان و مقدارش رو خودتون ميتونيد تنظيم كنيد.
اينم به نظر من فكر خوبيه. چرا به فكر خودم نزد ؟! ![]() _________________
|
|||||
|
کاربرانی که برای این ارسال از omid-mohebbi تشکر کرده اند abolfazl22 |
|||||
| abolfazl22
|
|
|
|||
|
معاون انجمن
![]() وضعيت:
حالت شخصی من:
![]() |
|||||
|
سلام
دلیل این نظر اینکه موسیقی باعث اشتهای بیشتر و هضم راحتر میشه و 15دقیقه قیل از خاموشی به مدت 10دقیقه خیلی مفیده _________________ ورود به آکواریومیست |
|||||
| fishali
|
|
|
|||
|
مدير انجمن ماهيان
![]() وضعيت:
![]() نام: علی حسن زاده
6 بهمن ماه ، 1387
تعداد ارسالها: 1092
میانگین ارسالها در روز: 0.07
امتياز: 10719
تشکر کرده: 2152
تشکر شده 1024 بار در 626 پست
محل سكونت: نصف جهان
حالت شخصی من:
![]() |
|||||
سلام ابوالفضل باباجون! بايد فكر بقيه هم باشيم. اگه آخر شب آهنگ بذاريم والدينمون چي ميگند؟! ميگند برو بگير بخواب(بچه) همين آكواريومتم جمع ميكنيما ببخشيد اگه بي ربط شد ضمن تشكر از آقا اميد ![]() _________________ مكن خيره بر زيردستان ستم كه دستيست بالاي دست تو هم *سعدي* |
|||||
|
کاربرانی که برای این ارسال از fishali تشکر کرده اند abolfazl22 |
|||||
| abolfazl22
|
|
|
|||
|
معاون انجمن
![]() وضعيت:
حالت شخصی من:
![]() |
|||||
|
سلام علی
ببین موسیقی چیزی هست که هیچکس از گوش دادنش بدش نمیاد حتی اونایی که حرام میدونند من برای کاکتوسام(گیاهی خاردار و زیبا )موسیقی بخش میکردم رشد فوق العاده ای داشتن ولی از زمانی که وقت رسیدن بهشونو ندارم(دانشگاه که قدیم میرفتم) رشدشون متوقف شده ولی الان دوباره شروع به پخش رسیدگی کردم دوباره دارند حال میکنند
دلیل بخش موسیقی قبل از خواب برای ماهیا اینکه راحت بخوابن و در طول روز چرت نزنند _________________ ورود به آکواریومیست |
|||||
| fishali
|
|
|
|||
|
مدير انجمن ماهيان
![]() وضعيت:
![]() نام: علی حسن زاده
6 بهمن ماه ، 1387
تعداد ارسالها: 1092
میانگین ارسالها در روز: 0.07
امتياز: 10719
تشکر کرده: 2152
تشکر شده 1024 بار در 626 پست
محل سكونت: نصف جهان
حالت شخصی من:
![]() |
|||||
|
بازم سلام ميدونم كسي بدش نمياد به خصوص موسيقي آروم. ولي اگه خواب باشي يا بخواي بخوابي يكي آهنگ برات بذاره اعصابت خورد نميشه؟ بعضيا(مثل خودم) نميتونند بخوابند درضمن ميدونيم كاكتوس چيه لازم به توضيح نيست
اصلا بيخيال. خيلي بي ربط شد موفق باشي _________________ مكن خيره بر زيردستان ستم كه دستيست بالاي دست تو هم *سعدي* |
|||||
| nicebluesky
|
|
|
|||
|
کاربر فوق حرفه ای
![]() وضعيت:
![]() نام: بهنام
تعداد ارسالها: 832
میانگین ارسالها در روز: 0.05
امتياز: 5189
تشکر کرده: 567
تشکر شده 661 بار در 401 پست
محل سكونت: دزفول
|
|||||
|
سلام به دوستان...
میخواستم بدونم تنوع موسیقی هم تاثیر داره؟مثل تنوع غذا....آیا اگر برای پخش موسیقی زمان خاصی تعیین بشه بهتره یا فرقی نداره؟مثلاً هر روز ساعت 8صبح و 8شب به مدت نیم ساعت... من گوپی هام عادت کردن وقتی نزدیک آکواریوم میشینم یه گوشه جمع میشن برای غذا...چند روزه قبل از غذا دادن آهنگ میزارم و میشینم حرکاتشونو نگاه میکنم...وقتی آهنگ پخش میشه در امتداد شیشه بالا و پایین میکنن و تمایلات جنسیشون بیشتر میشه ...نرها سریع میرن دنبال ماده ها....ولی به محض اینکه آهنگ تموم میشه فوری میان برای غذا...دوباره اگر آهنگ رو بزارم بیخیال غذا میشن...برام جالبه...ولی رقص خاصی ازشون ندیدم...شاید اگر برای نئون پخش کنیم بهتر باشه...چون نئون گروهی حرکت میکنه...نظر شما چیه؟_________________ پدر مومن من...مادر مقدس من...نماز تو یک ورزش تکراریست بدون هیچ اثر اخلاقی و اصلاح عملی و حتی نتیجه بهداشتی!که صبح و ظهر و شب انجام می دهی اما نه معانی الفاظ و ارکانش را میدانی و نه فلسفه حقیقی و هدف اساسیش را میفهمی.تمام نتیجه کار تو و آثار نماز تو این است که پشت تو قوز درآورد و پیشانی صافت پینه بست و فرق من بی نماز با تو نمازگزار فقط این است که من این دو علامت تقوا را ندارم..! |
|||||
|
|
|||||
|
|
انجمن های تخصصی ماهی و آکواریوم صفحه اول انجمن » موسیقی در آکواریوم | صفحه 1 از 2 | رفتن به صفحه 1, 2 بعدي |
~ يا ~ عضويت در سايت شرایط ارسال سوالات ( در صورت عدم رعایت شرایط به سوالات شما پاسخ داده نخواهدشد )
|
| شما نمي توانيد براي اين انجمن مطلب ارسال كنيد . شما نمي توانيد براي مطالب اين انجمن جوابيه بفرستيد شما نمي توانيد مطالب ارسالي خود به اين انجمن را ويرايش كنيد . شما نمي توانيد مطلب ارسالي خود به اين انجمن را حذف نمائيد . شما نمي توانيد به نظرسنجي هاي اين انجمن راي دهيد . شما نيمتوانيد فايل هاي خود را به تالار اضافه نمائيد شما نيمتوانيد فايل هاي موجود در تالارها را دريافت نمائيد |