|
|
موضوع مطلب : نگهداری گلدفیش و کوی در استخر ( حوضچه ) |
|
|
انجمن های تخصصی ماهی و آکواریوم صفحه اول انجمن » كاراسيوس ها ( ماهي هاي حوضچه ) | صفحه 1 از 1 | |
|
|
| نويسنده | پيغام | ||||
|---|---|---|---|---|---|
| aqua-quest
|
|
|
|||
|
مدیر کل آکواریوم
![]() وضعيت:
![]() نام: رسول گل محمّدی
تعداد ارسالها: 2816
میانگین ارسالها در روز: 0.18
امتياز: 13137
تشکر کرده: 6451
تشکر شده 3841 بار در 1856 پست
محل سكونت: یه آکواریوم دریایی
حالت شخصی من:
![]() |
|||||
|
ماهیان سردسیری همانند گلدفیش و کوی و دیگر حیوانات خانگی در میان مردم جهان خیلی محبوب هستند . گلدیش و کوی از خانواده ی کپورماهیان هستند با این تفاوت که گلدفیش فاقد باله های چربی دار Barbel است . گلدفیش در رنگ های مختلفی وجود دارد که آن ها هم برای تانک و هم برای حوضچه مناسب هستند ، اگرچه برخی گونه ها به خصوص فنسی ( Fancy ) شرایط نگهداری متفاوتی دارند و نگهداری آن ها تمام طول سال در حوضچه توصیه نمی شود . انواع گلدفیش گلدفیش ممکن است رنگ طلایی خود را از دست دهد ، یا نسبتاً هر رنگ گلدفیش با تغییر طیف نوری که در زیر آن نگهداری می شود تغییر می کند و بدین گونه سبب تغییر رنگ فلس ها در یک دوره ی زمانی می شود . عمدتاً دو نوع گلدفیش وجود دارد ، یک گونه با بدن تخم مرغی و یک گونه با بدن صاف . گلدفیش های با بدن صاف مقاوم ترند و راحت تر نگهداری می شوند ، که این گونه ها برای مبتدی ها مناسب ترند . از جمله گلدفیش های با بدن صاف می توان به گونه های common ، comet ، wakin ، jikin و shubunkin goldfish اشاره کرد. از گلدفیش های با بدن تخم مرغی هم می توان به fantail ، ryukin ، veiltail ، oranda ، pearlscale ، telescope-eyed ، black moor ، ranchu و bubble-eye اشاره کرد . لازم به ذکر است که گلدفیش های با بدن تخم مرغی به استثنای fantail ، ryukin و black moor برای نگهداری در حوضچه یا استخر مناسب نیستند . کوی و گلدفیش در حوضچه "تفاوت های گلدفیش و کوی" کوی و برخی گونه های گلدفیش محبوبیت خاصی برای نگهداری در حوضچه دارند . آن ها می توانند در دماهای خیلی کم حوضچه زنده بمانند ، تا زمانی که اکسیژن کافی وجود داشته باشد و حوض تماماً یخ نزند .
Common goldfish ، London و Bristol shubunkins ، jikin ، wakin ، comet و fantail می توانند در تمام طول سال در حوضچه نگهداری شوند ، حتی در دماهای زیر دمای رایج زندگی آن ها . Moor ، veiltail ، oranda ، lionhead و گلدفیش های با جثه ضعیف را تنها می توان در تابستان در حوضچه نگهداری کرد . ( در مناطق سردسیر ) در طول ماه های زمستان گلدفیش کم تحرک می شود ، غذا نمی خورد و اغلب در کف حوضچه می ماند . این یک رفتار طبیعی برای گلدفیش است و زمانی که هوا گرم تر شود دوباره شروع به فعالیت می کنند . حداقل ارتفاع حوض برای نگهداری گلدفیش باید 80 سانتی متر باشد ، حلزون Ramshorn برای خوردن انواع جلبک ها در حوضچه مناسب است . PH مورد نیاز گلدفیش بین 6 تا 8 بوده و در محدوده دمایی 40 تا 105 درجه ی فارنهایت قادر به زندگی است . گلدفیش ماهی مقاومی است ولی نمی تواند مدت زمان طولانی در دماهای بالاتر زندگی کند . آن ها نیاز به اکسیژن زیادی دارند . کلر ، آمونیاک و مواد شیمیایی دیگر خیلی برای این ماهی خطرناک است ، غذادهی آن ها هم باید به گونه ای باشد که در عرض 5 دقیقه همه ی غذاها را بخورند و پس مانده ای بر جا نماند . در دوره هایی که سرمای هوا خیلی زیاد می شود ، می توان آن ها را به داخل خانه انتقال داد . رفتار : گلدفیش می تواند طیف وسیعی از رفتارهای اجتماعی را نشان دهد . هنگامی که ماهی جدید به تانک معرفی می شود ، به او پرخاشگری می کند و یا ممکن است باله های او را زخمی نماید. تکثیر گلدفیش و کوی تکثیر گلدفیش به 2000 سال پیش در چین باستان بر می گردد ولی تکثیر گلدفیش در کمتر از 200 سال پیش در شمال ژاپن آغاز شده است . گلدفیش همانند سیپرینیدها تخم گذار است . آن ها تخم های چسبنده ای دارند که به گیاهان آبی می چسبانند . تخم ها معمولاً در 3 تا 5 روز زمانی که دمای آب بین 66 تا 75 درجه ی فارنهایت باشد هچ می شوند . نگهداری از گلدفیش گلدفیش باید در شرایطی شبیه محل زندگی خودش نگهداری شود ، آکواریوم باید فضای کافی برای شنای آزادانه ماهی ها داشته باشد ، آب تانک باید فیلتر شود ولی استفاده از بخاری ضروری نمی باشد . منابع :
_________________ زندگی تفسیر سه کلمه است خندیدن بخشیدن و فراموش کردن پس بخند ببخش و فراموش کن |
|||||
|
کاربرانی که برای این ارسال از aqua-quest تشکر کرده اند E90, abolfazl22, fishali, nima21, tetra2008, amirghazilou |
|||||
| mahi_nabati
|
|
|
|||
|
مدیر انجمن ساخت آکواریوم
![]() ![]() وضعيت:
![]() نام: داداش علي
تعداد ارسالها: 1596
میانگین ارسالها در روز: 0.1
امتياز: 12293
تشکر کرده: 2228
تشکر شده 1180 بار در 722 پست
محل سكونت: زاهدان
حالت شخصی من:
![]() |
|||||
|
سلام بچه ها
من مي خوام يه اكواريوم با كوي راه بندازم.ولي شنيدم يكم اين ماهي دير غذا خور ميشه درسته؟؟؟؟ بعد ميشه با گلد فيشها هم نگهداريشون كنم؟؟؟؟ شرايط آبشون چطوريه؟؟؟ گلد فيش ها شنيدم نسبت به بيماري ها حساس هستن.بايد چيكار كنم كه بيمار نشن؟؟؟؟ و كلا نكته اي يا تجربه اي در نگهداري از اين ماهي كسي داره؟؟؟؟ راستي بچه ها درجه مناسب براي كوي فيش من خوندم كه بين 18 تا22 هستش بعد تو اين دما نميشه كت هارو نگه داشت خوب براي تميز كاري چه ماهي رو بايد استخدام كرد؟؟؟؟ ممنون _________________ تازه كار ها حتما بخونن :::: سيكل ازت |
|||||
| mahi_nabati
|
|
|
|||
|
مدیر انجمن ساخت آکواریوم
![]() ![]() وضعيت:
حالت شخصی من:
![]() |
|||||
|
سلام بچه ها
كسي نبود مارو راهنمايي كنه؟؟؟؟ راستي چنتا سوال ديگه هم برام پيش اومده. رفتم و دوتا كوي خوشگل خريدم كه خيلي نازن.البته يكم ميترسن كه شنيدم كم كم خو ميگيرن. حالا من به اينا غذا رو آبي بدم يا زير آبي؟؟؟؟ بعد مي خوام به اين تانك گلد فيش و ماهي عيدي هم اضافه كنم.البته ماهي عيدي رو مي خوام ضد عفونيش كنم بعد اضافه كنم.با آب نمك ضد عفوني بكنم؟؟؟؟؟ ممنون _________________ تازه كار ها حتما بخونن :::: سيكل ازت |
|||||
| shahed
|
|
|
|||
|
کاربر حرفه ای
![]() وضعيت:
![]() نام: شاهد الماسی
11 آبان ماه ، 1387
تعداد ارسالها: 449
میانگین ارسالها در روز: 0.03
امتياز: 3016
تشکر کرده: 195
تشکر شده 378 بار در 212 پست
محل سكونت: hannover
|
|||||
سلام کوی ماهی حوض فقط از کشور ژاپن آمده و نگهداری اون مثل ماهی قرمز وطنی و بیشتر کشور ها برای حوض مصرف میشه ولی توی ایران اکواریمی شده کت فیش هم باهاش میتونی نگهداری کنی , من یه کت 2 سانتی با یه فایتر با هم نگهداری میکردم بدون بخاری , کتم بزرگ شد انداختم تو تانک اصلی , هیچ مشکلی پیش نمیاد. تمام زیبای کوی به اینه که تمام دهانشو از آب میاره بیرون برای غذا خوردن و همیشه غذا رو آبی ولی دونه بزرگ بهش مبدن یه فیلم میزارم بگیرش ببین حتما
|
|||||
|
کاربرانی که برای این ارسال از shahed تشکر کرده اند mahi_nabati, fishali |
|||||
| mahi_nabati
|
|
|
|||
|
مدیر انجمن ساخت آکواریوم
![]() ![]() وضعيت:
حالت شخصی من:
![]() |
|||||
|
سلام بچه ها
ممنون شاهد جان. من ديروز رفتم دوتاشو گرفتم و خيلي دارم باهاشون كيف ميكنم.ولي اصلا غذاي رو آبي نميخورن و فقط بهشون لوفاك زير آبي ميدم كه يكيشون خوب ميخوره. امروز ميرم چنتا ماهي عيد خوشگل و گلد فيش هم ميگيرم.براي تانكشون تركيب مهتابي سفيد و آبي بگيرم بهتره يا تركيب مهتابي و سبز؟؟؟؟؟ براشون از همين غذاهاي رو آبي انرژي ميگيرم كه عادتشون بدم غذاي رو آبي بخورن. شاهد جان اين فيلمه خيلي واسه من حجيم بود و نتونستم دانلودش كنم.ميبيني چه وضعيتي داريم.هنوزم دايال آپ استفاده ميكنيم ميرم كافينت دانلودش ميكنم.دستت درد نكنه. مرسي _________________ تازه كار ها حتما بخونن :::: سيكل ازت |
|||||
| shahed
|
|
|
|||
|
کاربر حرفه ای
![]() وضعيت:
11 آبان ماه ، 1387
|
|||||
سلام لوفاک رو آبی گیر بیار مخصوص کوی به نظر من ماهی قرمز معمولی ننداز باهاش اگه ماهی قرمز خریدی 3 دومه بگیر زیبا تره گلد فیش قشنگ زیاده با نژادهای مختلف با کوی با رنگهای مختلف گلد فیش آب رو سریع کثیف میکنه حواست به تسفیه باشه رنگ لامپ سبز بعد مدتی خسته میکنه ولی آبی یا سفید بهتر من دیونه تانک گلدفیشم با سپاس |
|||||
|
کاربرانی که برای این ارسال از shahed تشکر کرده اند mahi_nabati, fishali |
|||||
| mahi_nabati
|
|
|
|||
|
مدیر انجمن ساخت آکواریوم
![]() ![]() وضعيت:
حالت شخصی من:
![]() |
|||||
|
سلام بچه ها
ممنون شاهد جان كه توجه ميكني. آره تو همين دو روزه بدجور آبو كثيف كردن.شخم ميزنن كف اكواريومو.الان واسشون غذا انرژي گرفتم كه روي آبي هستش و كم كم دارن بهش عادت ميكنن. آره شاهد جان بدجور خوشكلن و به دلم نشستن و ديگه اصلا نگراني سازگاري رو ندارم.البته مي خوام يه دسته چش چراغي هم بگيرم كه خيلي دوسشون دارم.به نظرم قشنگ ميشه. نظرت در مورد غذاي كوي هيكاري چيه؟؟؟؟ تترا چه غذايي واسه كوي و گلد فيشا داره؟؟؟؟ ممنون _________________ تازه كار ها حتما بخونن :::: سيكل ازت |
|||||
| shahed
|
|
|
|||
|
کاربر حرفه ای
![]() وضعيت:
11 آبان ماه ، 1387
|
|||||
سلام هیکاری غذای خوبی برای کوی و عکس تترا کوی هم برات میزارم
|
|||||
|
کاربرانی که برای این ارسال از shahed تشکر کرده اند fishali, mahi_nabati |
|||||
| mahi_nabati
|
|
|
|||
|
مدیر انجمن ساخت آکواریوم
![]() ![]() وضعيت:
حالت شخصی من:
![]() |
|||||
|
سلام بچه ها
اين كوي پوست چرمي كه ميگن چطوريه؟؟؟؟ شنيدم از نسل هاي اصيل كوي هستش درسته؟؟؟؟ به نظرتون دونه اي چند ميتونم گير بيارم؟؟؟؟؟ اگه عكسم بذارين كه عاليه. مرسي _________________ تازه كار ها حتما بخونن :::: سيكل ازت |
|||||
|
|
|||||
|
|
انجمن های تخصصی ماهی و آکواریوم صفحه اول انجمن » كاراسيوس ها ( ماهي هاي حوضچه ) | صفحه 1 از 1 | |
~ يا ~ عضويت در سايت شرایط ارسال سوالات ( در صورت عدم رعایت شرایط به سوالات شما پاسخ داده نخواهدشد )
|
| شما نمي توانيد براي اين انجمن مطلب ارسال كنيد . شما نمي توانيد براي مطالب اين انجمن جوابيه بفرستيد شما نمي توانيد مطالب ارسالي خود به اين انجمن را ويرايش كنيد . شما نمي توانيد مطلب ارسالي خود به اين انجمن را حذف نمائيد . شما نمي توانيد به نظرسنجي هاي اين انجمن راي دهيد . شما نيمتوانيد فايل هاي خود را به تالار اضافه نمائيد شما نيمتوانيد فايل هاي موجود در تالارها را دريافت نمائيد |