|
|
موضوع مطلب : انتخاب موسيقي مناسب براي ماهيان |
|
|
انجمن های تخصصی ماهی و آکواریوم صفحه اول انجمن » موسیقی در آکواریوم | صفحه 1 از 4 | رفتن به صفحه 1, 2, 3, 4 بعدي |
|
|
| نويسنده | پيغام | |||
|---|---|---|---|---|
| omid-mohebbi
|
|
|
||
|
مدیر بازنشسته
![]() وضعيت:
![]() نام: اميد محبي
25 بهمن ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 177
میانگین ارسالها در روز: 0.01
امتياز: 1200
تشکر کرده: 103
تشکر شده 210 بار در 98 پست
محل سكونت: بندرعباس
حالت شخصی من:
![]() |
||||
|
سلام دوستان
در قسمت سوم به انتخاب موسيقي مناسب براي ماهيان ميپردازيم. تجربه من در مورد پخش موسيقي براي ماهيها روي موسيقي هاي ملايم و آرامش بخش بوده. توصيه ميكنم از موسيقي ملايم .. كلاسيك و يا موسيقيهاي ريلكسيشن كه در يوگا و ورزشهاي مشابه استفاده ميشه بهره بگيريد. البومهاي آقاي كيتارو براي اينكار مناسبن ( تجربه شخصي ) در البوم اين هنرمند به نام كهكشان كه به راحتي هم در ايران گير مياد موسيقي مناسبي هستش كه ميتونيد استفاده كنيد. دقت داشته باشيد موسيقي هايي كه شما رو اروم ميكنه براي ماهيها هم بسيار مناسب و تاثير برانگيز هستش. از پخش موسيقي هاي جنجالي براي ماهي ها خودداري كنيد. چون علاوه بر ايجاد استرس در ماهيها باعث اختلال در سيستم شنوايي اونها ميشه معمولا اين نوع موسيقي به لحاظ شلوغ بودن فركانسهاي پائين بسيار خشني داره كه روي ماهيها تاثير منفي و در نتيجه مرگ اونها رو در بر داره. ( منظور همون موسيقي اوپ ديس اوپ ديس هستش ) كه اصلا براي ماهيهاتون توصيه نيكنم مگه اينكه بخواين ماهي هاتون اينكار رو بكنن :
متاسفانه روي اين سيستمم ( كه فقط براي كار در اينترنت هستش ) موسيقي خوبي نداشتم كه براتون ه عنوان نمونه قرار بدم اما هر طور شده براتون پيدا ميكنم و قرار ميدم كه با سبك موسيقي مناسب اشنا بشيد. تا جلسه بعدي كه نحوه پخش موسيقي رو براتون شرح ميدم شما دنبال موسيقي هايي كه عرض كردم بگرديد و اونها رو طبق تاپيك قبلي اماده كنيد. موفق باشيد. |
||||
|
کاربرانی که برای این ارسال از omid-mohebbi تشکر کرده اند abolfazl22, aqua-quest |
||||
| abolfazl22
|
|
|
||
|
معاون انجمن
![]() وضعيت:
![]() نام: ابوالفضل عسکری
تعداد ارسالها: 5575
میانگین ارسالها در روز: 0.36
امتياز: 38625
تشکر کرده: 2907
تشکر شده 5372 بار در 3368 پست
محل سكونت: زاهدان
حالت شخصی من:
![]() |
||||
|
سلام
امید جان من همیشه موسیقی رپ و راک گوش میدم اونم اکثر مواقع ولوم رو 70هست صدای بلند و زمان بخش ماهیام هیجان زده میشن یعنی یه جا بی حرکت میمونند و کم تحرکت میشن و میان طرف من بهم نگاه میکنند رپ و راک چطوره خوبه یا بد چون دوست دارم هر دو طرف حال کنند(من و ماهیام) نظرت درمورد موسیقی های ژان میشل ژار(الکترونیکی) چیه؟ موسیقی های روان درمانی که برای تخلیه ذهن هست باید راست این کار باشه طبق گفتت در بالا دیگه نمیشه رپ و راک و دنس و متال و... بخش کرد فقط کلاسیک میشه درسته؟ _________________ ورود به آکواریومیست |
||||
| edoniss
|
|
|
||
|
کاربر فعال
![]() وضعيت:
![]() نام: امیرحسین
3 دي ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 227
امتياز: 1506
تشکر کرده: 241
تشکر شده 178 بار در 86 پست
محل سكونت: زنجان
|
||||
از این موسیقیا گوش میکنی بعد جنی میشی میای سر ما خالی میکنی خب. بشین شجریان گوش کن که عواقبم نداره. |
||||
|
کاربرانی که برای این ارسال از edoniss تشکر کرده اند shab_tab2001 |
||||
| omid-mohebbi
|
|
|
||
|
مدیر بازنشسته
![]() وضعيت:
25 بهمن ماه ، 1388
حالت شخصی من:
![]() |
||||
|
سلام. ابوالفضل جان.
فلسفه موسيقي رپ و راك اعتراض هستش... اين اگه براي ماهياهت پخش كني اونها هم معترض ميشن و نظم اكواريومت رو به هم ميريزن...! خير اين نوع موسيقي براي اونها مناسب نيست. علائمش همين كم تحرك شدنشونه. موسيقي ملايم و كلاسيك يا موسيقيهاي كه ريتمهاي كوبنده خطرناك نداشته باشه. كارهاي جناب ژار ( خدا رحمت كنه پدر بزرگوارشون رو كه خالق موسيقي فيلم محمد رسول الله (ص ) بودن ) اگه در تمهاي ملايم باشه مناسبه. _________________
|
||||
|
کاربرانی که برای این ارسال از omid-mohebbi تشکر کرده اند edoniss, abolfazl22, aqua-quest |
||||
| abolfazl22
|
|
|
||
|
معاون انجمن
![]() وضعيت:
![]() نام: ابوالفضل عسکری
تعداد ارسالها: 5575
میانگین ارسالها در روز: 0.36
امتياز: 38625
تشکر کرده: 2907
تشکر شده 5372 بار در 3368 پست
محل سكونت: زاهدان
حالت شخصی من:
![]() |
||||
سلام امیدجان از رپ وراک مید.ونم اعتراضه ولی چندتا خوانند هستن تو رپ که ریتم موسیقیشون آرامونه اونا چی؟مثل یاس--هیچکس--قیامت و تهی و... اینا کمتر خوشونت دارند ولی مثل امینمeminemیا 50سنت خیلی خشن هستن راهی نیست که بشه اون ریتم آرومارم بخش کرد؟ از کارای بابای ژار کم گیر میاد ولی از پسرش فراوان هست حالا میگی شجریان و اصفهانی بذارم؟(مرگ من بگو نه) راستی موسیقی های یانی چطوره؟ _________________ ورود به آکواریومیست |
||||
| reptal
|
|
|
||
|
ناظم ارشد آکواریوم
![]() وضعيت:
![]() نام: ايمان
24 فروردين ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 2403
میانگین ارسالها در روز: 0.16
امتياز: 19075
تشکر کرده: 1516
تشکر شده 2186 بار در 1378 پست
محل سكونت: 1 گوشه ای از ایران زمین
|
||||
|
سلام.
به نظر من واسه مهی هاتون از افتخاری و محمد اصفهانی بزارید تا قاطی هم نکنند. . راستی نظر ماهی ها مثل ا ادم ها در مورد موسیقی فرق داره یا نه. . همه ماهی ها از موسیقی ریتم تند بدشون می یاد. . ؟ _________________ کوروش پا شو که کشور تو راه مهیبیهء.بنگر که ملت تو خواب عمیقیهء. ببین به 2 دنیا داریم می گیم که ما برتریم. در حالی که ما ها همه1 مشت گدا پروریم. ببین 1 جوان از نه دلش داره می گه .اینجا لواط و زنا جزئی از کردار نیکه کوروش ناموس فروشی رو دور قیمته.کوروش ملت گفتار نیکش فوش و غیبته کوروش تو رو تحقیر و ویران کردن. اسمت خط خورده از تقویم ایران رسما راستی مقبرت بر اثر بلا ها رفته .عکست فقط سر در قلیون سرا ها نصبه کور |
||||
| nicebluesky
|
|
|
||
|
کاربر فوق حرفه ای
![]() وضعيت:
![]() نام: بهنام
تعداد ارسالها: 832
میانگین ارسالها در روز: 0.05
امتياز: 5189
تشکر کرده: 567
تشکر شده 661 بار در 401 پست
محل سكونت: دزفول
|
||||
|
سلام...به نظر من یانی خیلی خوبه...من شخصاً وقتی یانی گوش میدم احساس آرامش میکنم...چون تمام بخشهای موسیقیش حساب شده قرار داده شده...مثلاً یک دفعه از ویولون نمیپره رو صدای جاز یا از عود نمیپره رو چنگ...
من یه آهنگ گیتار رو با روشی که گفتید تنظیم کردم ولی به نظر خودم اصلاً تغییری نکرد... _________________ پدر مومن من...مادر مقدس من...نماز تو یک ورزش تکراریست بدون هیچ اثر اخلاقی و اصلاح عملی و حتی نتیجه بهداشتی!که صبح و ظهر و شب انجام می دهی اما نه معانی الفاظ و ارکانش را میدانی و نه فلسفه حقیقی و هدف اساسیش را میفهمی.تمام نتیجه کار تو و آثار نماز تو این است که پشت تو قوز درآورد و پیشانی صافت پینه بست و فرق من بی نماز با تو نمازگزار فقط این است که من این دو علامت تقوا را ندارم..! |
||||
| omid-mohebbi
|
|
|
||
|
مدیر بازنشسته
![]() وضعيت:
25 بهمن ماه ، 1388
حالت شخصی من:
![]() |
||||
|
دوستان عزيز :
موسيقي تند و كوبنده حالت هايي شبيه به كوبيدن مشت به اكواريوم كه همه ديدم چه تاثير بدي روي ماهيها ميذاره و باعث ترسشون ميشه ايجاد ميكنه.!! موسيقيهاي كه ارومتر باشن بيشتر توصيه ميشه. هدف اروم كردن ماهيهاست نه ترسوندن اونها. _________________
|
||||
|
کاربرانی که برای این ارسال از omid-mohebbi تشکر کرده اند abolfazl22, aqua-quest |
||||
| omid-mohebbi
|
|
|
||
|
مدیر بازنشسته
![]() وضعيت:
25 بهمن ماه ، 1388
حالت شخصی من:
![]() |
||||
|
سلام. دوستان
ببخشید اگه کمی با تاخیر براتون نمونه موسیقی گذاشتم سیستم اصلی استودیوم دچار مشکل شده بود و امروز که درست شد براتون نمونه کار از موسیقی کلاسیک و ساخته پاگانینی رو براتون قرار دادم. : نتونستم توی اپلود سنتر سایت بذارم ( گویا با من مشکل داره !! ) : زحمتش با دوستان :
کاربرانی که برای این ارسال از omid-mohebbi تشکر کرده اند edoniss, fishali, abolfazl22, aqua-quest, shab_tab2001, nima21 |
||||
| aqua-quest
|
|
|
||
|
مدیر کل آکواریوم
![]() وضعيت:
![]() نام: رسول گل محمّدی
تعداد ارسالها: 2816
میانگین ارسالها در روز: 0.18
امتياز: 13137
تشکر کرده: 6451
تشکر شده 3841 بار در 1856 پست
محل سكونت: یه آکواریوم دریایی
حالت شخصی من:
![]() |
||||
|
سلام
آپلود شد ، آقا امید شما خواستی فایل بزاری برای من ای میل کن من تو سایت آپلودش می کنم . دانلود نمونه موسیقی کلاسیک برای ماهی های آکواریوم پسورد :
_________________ زندگی تفسیر سه کلمه است خندیدن بخشیدن و فراموش کردن پس بخند ببخش و فراموش کن |
||||
|
کاربرانی که برای این ارسال از aqua-quest تشکر کرده اند fishali, omid-mohebbi, abolfazl22, nima21, aurora |
||||
|
|
||||
|
|
انجمن های تخصصی ماهی و آکواریوم صفحه اول انجمن » موسیقی در آکواریوم | صفحه 1 از 4 | رفتن به صفحه 1, 2, 3, 4 بعدي |
~ يا ~ عضويت در سايت شرایط ارسال سوالات ( در صورت عدم رعایت شرایط به سوالات شما پاسخ داده نخواهدشد )
|
| شما نمي توانيد براي اين انجمن مطلب ارسال كنيد . شما نمي توانيد براي مطالب اين انجمن جوابيه بفرستيد شما نمي توانيد مطالب ارسالي خود به اين انجمن را ويرايش كنيد . شما نمي توانيد مطلب ارسالي خود به اين انجمن را حذف نمائيد . شما نمي توانيد به نظرسنجي هاي اين انجمن راي دهيد . شما نيمتوانيد فايل هاي خود را به تالار اضافه نمائيد شما نيمتوانيد فايل هاي موجود در تالارها را دريافت نمائيد |