|
|
موضوع مطلب : موسيقي و تاثير آن بر آبزيان |
|
|
انجمن های تخصصی ماهی و آکواریوم صفحه اول انجمن » موسیقی در آکواریوم | صفحه 1 از 2 | رفتن به صفحه 1, 2 بعدي |
|
|
| نويسنده | پيغام | ||||
|---|---|---|---|---|---|
| omid-mohebbi
|
|
|
|||
|
مدیر بازنشسته
![]() وضعيت:
![]() نام: اميد محبي
25 بهمن ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 177
میانگین ارسالها در روز: 0.01
امتياز: 1200
تشکر کرده: 103
تشکر شده 210 بار در 98 پست
محل سكونت: بندرعباس
حالت شخصی من:
![]() |
|||||
|
سلام به همه دوستان عزيز و گرامي
افتخار اين نصيب من شد كه در خدمت شما عزيزان باشم. اول كمي خودم رو معرفي ميكنم من اميد محبي هستم 34 ساله و ساكن بندرعباس ( شرجي و گرما ) سالهاست كه كار موسيقي ( آهنگسازي و صدابرداري ) انجام ميدم و كار اصليم مديريت استوديو صدابرداري هستش. و البته مثل همه شما عاشق مخلوقات خداوند و مخصوصا ابزيان.. بعد از چند سال كه كار نگهداري ماهيان رو ترك كرده بودم دوباره عشق اين مخلوقات زيباي خدا به سرم زد و دوباره شروع كردم. در مورد موسيقي و تاثير اون روي موجودات و مخصوصا سگ و كاسكو ها تجربياتي داشتم مخصوصا كاسكو ها كه يكيشون رو توي دفتر كارم داشتم و فقط موقع پخش موسيقي و بالاخص گيتار شروع به صحبت ميكرد و منم لذت ميبردم. در مورد ماهيان تجربه كمي داشتم اما با كمي تحقيق در مورد دامنه فركانسي تونستم محدوده اونها رو بشناسم و با كمي وقت گذاشتن تاثير اون رو ببينم.! اصول اوليه : گوش انسان ميتونه فركانسها 30 هرتر تا 20000 هرتز ( معادل 20 كيلو هرتز ) رو به راحتي بشنوه. البته با بالا رفتن سن توانايي شنيدن فركانسهاي بالا كمتر ميشه و مثلا سگ و خفاش حتي ميتونن فركانسهاي بالاتر از گوش انسان رو به راحتي بشنون. انسان ميتونه صداي تيك تاك يه ساعت ديواري رو از يك متري بشنوه اما مثلا سگ ميتونه همون صدا رو از فاصله 10 متري بشنوه.! اما در مورد ماهياها اين دامنه كمي متفاوت تره. يعني اونها طبق منابعي كه من خوندم ميتونن فركانسهايي رو كه در دامنه انسان نيست بشنون. منظور فركانسهاي پائين ( low ) هستش. براي اينكه بيتونيم موسيقي مناسب براي اين گونه موجودات پخش كنيم بايد روي موسيقي تغييراتي انجام بديم. حالا اين تغييرات چي هستن ؟ تا حالا ديدين يه اهنگساز براي ماهيها اهنگ بسازه ؟ مسلما نه پس موسيقي هايي كه ما گوش ميكنيم براي گوش انسان ساخته شده و در زمان ميكس و مسترينگ موسيقي تمامي فركانسهاي پائين كه معمولا در موسيقي هستن و به گوش انسان نميرسه رو حذف ميكنن كه كار كاملا عادي هستش ( 30 هرتز به پائين ) حالا ما بايد چيكار كنيم.؟ بهترين كار اينه كه موسيقي مورد نظرمون رو در يه برنامه تخصصي باز كنيم و با استفاده از اكولايزري كه بتونه دامنه 20 تا 20 كيلوهرتز رو بهمون بده فركانسهاي پائين رو كه حذف شدن تقويت كنيم. البته ممكنه كمي موسيقي به نظر ما مسخره و بي روج بشه اما مهم ماهي ها هستن كه بتونن اون رو بشنون.! من براي اينكار ميتونم خيلي نرم افزار معرفي كنم. اما الان كه چندتاشون رو ديدم بهترين و كم حجم ترينشون كه اكولايزر خوبي داشته باشه و دوستان نخوام برن و دنبال پلاگينهاي ويژه بگردن اين برنامه بود : sony sound forge كه داراي ورژن هاي زيادي هستش و توي همه سي دي هاي كينگها هم گير مياد.! همه اين ورژن ها ميتونن كارتون رو انجام بدن از ورژن 5 تا الان كه 10 اون هم اومده. اما ورژن 7 هم كم حجمه و هم راحتتر و همچنين 8 .. در اينجا براي دوستاني كه اين برنامه رو ندارن لينك دانلود قرار ميدم و عزيزان بعد از اينكه تهيه كردن و نصب نمودن در مورد نحوه كار و اعمال تغييرات اون در قالب يه فايل pdf براتون با عكس قرار ميدم. اينم لينكهاي دانلود. : ورژن 9 : با حجم 171 مگابايت
اگه براي دوستان امكان دانلود نيست ميتونن از فروشگاههاي نرم افزار خريداري كنن. يا اگه سي دي هاي كينگ داريد مطمئند باشيد در قسمت multi media ميتونيد حدا اقل يه ورژن از اون رو پيدا كنيد. موفق باشيد. |
|||||
|
کاربرانی که برای این ارسال از omid-mohebbi تشکر کرده اند abolfazl22, mahi_nabati, nicebluesky, ariamohsen, fishali, aqua-quest |
|||||
| mahi_nabati
|
|
|
|||
|
مدیر انجمن ساخت آکواریوم
![]() ![]() وضعيت:
![]() نام: داداش علي
تعداد ارسالها: 1596
میانگین ارسالها در روز: 0.1
امتياز: 12293
تشکر کرده: 2228
تشکر شده 1180 بار در 722 پست
محل سكونت: زاهدان
حالت شخصی من:
![]() |
|||||
|
سلام بچه ها
دستت درد نهكنه اميد جان.توضيحات خوبي بود. نميشه يه اهنگ كه خودت ميدوني خوبرو تبديل كني بعد بذاري واسه دانلود؟؟؟؟ كار آدم تنبلي مث منم راحت ميشه. دستت درد نكنه.موفق باشي _________________ تازه كار ها حتما بخونن :::: سيكل ازت |
|||||
| omid-mohebbi
|
|
|
|||
|
مدیر بازنشسته
![]() وضعيت:
25 بهمن ماه ، 1388
حالت شخصی من:
![]() |
|||||
چرا كه نه ...؟ ميشه اما مهم اينه كه خودت هم ياد بگيري... آخرش كه چي...؟ بايد يه روز بتوني خودت موسيقي مورد نظرت رو براي ماهيهات انتخاب و پخش كني. بذار بخش دوم رو كه نوشتم نجوه اينكار رو اموزش ميدم باور نميكني اما تبديل موسيقي براي شنوايي ماهي ها كمتر از 5 دقيقه طول ميكشه.! فردا براتون فايل pdf اماده ميكنم و ميذارم. _________________
|
|||||
| shab_tab2001
|
|
|
|||
|
مدير انجمن بيماري
![]() وضعيت:
![]() نام: حميدرضاعباس زاده
13 مرداد ماه ، 1387
تعداد ارسالها: 1267
میانگین ارسالها در روز: 0.08
امتياز: 10094
تشکر کرده: 582
تشکر شده 1109 بار در 692 پست
محل سكونت: كرمان
حالت شخصی من:
![]() |
|||||
|
سلام.
خيلي جالبه. واقعا لذت بردم. انشالله مطالب جامع تري كه بذاريد براي پرورشگاه شايد پخش آهنگ هم داشتم!! رقص نور هم ميگيرم كه ديگه نور علي نور بشه. موفق باشي _________________ پروردگارا ؛ آنان كه همه چيز دارند مگر تورا ؛ به سخره ميگيرند آنان كه هيچ چيز ندارند مگر تورا
|
|||||
|
کاربرانی که برای این ارسال از shab_tab2001 تشکر کرده اند omid-mohebbi |
|||||
| abolfazl22
|
|
|
|||
|
معاون انجمن
![]() وضعيت:
![]() نام: ابوالفضل عسکری
تعداد ارسالها: 5575
میانگین ارسالها در روز: 0.36
امتياز: 38625
تشکر کرده: 2907
تشکر شده 5372 بار در 3368 پست
حالت شخصی من:
![]() |
|||||
|
سلام
امیدجان آقا دستت دردنکنه ولی 171مگابایت حجم با این سرعت 365 روز وقت میبره ممنون _________________ ورود به آکواریومیست |
|||||
| omid-mohebbi
|
|
|
|||
|
مدیر بازنشسته
![]() وضعيت:
25 بهمن ماه ، 1388
حالت شخصی من:
![]() |
|||||
|
ميتونيد از توي كينگها برداريد الحمد لله راحت ميشه گيرشون اورد. _________________
|
|||||
|
کاربرانی که برای این ارسال از omid-mohebbi تشکر کرده اند abolfazl22 |
|||||
| nicebluesky
|
|
|
|||
|
کاربر فوق حرفه ای
![]() وضعيت:
![]() نام: بهنام
تعداد ارسالها: 832
میانگین ارسالها در روز: 0.05
امتياز: 5189
تشکر کرده: 567
تشکر شده 661 بار در 401 پست
محل سكونت: دزفول
|
|||||
|
سلام...ممنون از توضیحاتتون
من ورژن 9 رو از کینگ 2008 نصب کردم...حالا آهنگ رو روی چه بازه فرکانسی تنظیم کنیم؟ محدوده شنوایی هر نوع ماهی متفاوته؟ اسپیکر رو چطوری قرار بدیم که بازده خوبی داشته باشه؟مثلاً صدا از بالا پخش بشه یا از اطراف تانک؟ _________________ پدر مومن من...مادر مقدس من...نماز تو یک ورزش تکراریست بدون هیچ اثر اخلاقی و اصلاح عملی و حتی نتیجه بهداشتی!که صبح و ظهر و شب انجام می دهی اما نه معانی الفاظ و ارکانش را میدانی و نه فلسفه حقیقی و هدف اساسیش را میفهمی.تمام نتیجه کار تو و آثار نماز تو این است که پشت تو قوز درآورد و پیشانی صافت پینه بست و فرق من بی نماز با تو نمازگزار فقط این است که من این دو علامت تقوا را ندارم..! |
|||||
| omid-mohebbi
|
|
|
|||
|
مدیر بازنشسته
![]() وضعيت:
25 بهمن ماه ، 1388
حالت شخصی من:
![]() |
|||||
|
بخش دومش رو به عنوان :
اماده سازي موسيقي براي آبريان قرار دادم.
بله اكثر ماهيها دامنه شنوايي مشخص و نزديك به هم دارن كه البته بعضي هاشون مثل كوسه ها و والها و دلفينها دامنه وسيع تري رو ميتونن بشنون كه البته فكر نميكنم تو اكواريوم من و يا شما از نوع ابزيان باشن. ![]() |
|||||
|
کاربرانی که برای این ارسال از omid-mohebbi تشکر کرده اند fishali, abolfazl22, nicebluesky, aqua-quest |
|||||
| abolfazl22
|
|
|
|||
|
معاون انجمن
![]() وضعيت:
![]() نام: ابوالفضل عسکری
تعداد ارسالها: 5575
میانگین ارسالها در روز: 0.36
امتياز: 38625
تشکر کرده: 2907
تشکر شده 5372 بار در 3368 پست
حالت شخصی من:
![]() |
|||||
|
سلام آقا امید
من امروز رفتم دنبال نرم افزار ویرایش موسیقی البته سر کوچه چون دستم شکسته نمیتونم رانندگی کنم و کسی منو بیرون نمیبره که در عذابم بهم گفت نرم افزار eJay techno 5.0 هم این کارو میکنه و برای DJها هست خریدمش و رو لب تابم نصب کردم به خاطر پایین بودن سیستم بالا نیامد مگر بعد با سیستم خونه امتحان کنم و تا حالا با این نرم افزار کار نکردم شما که استاد این کارید اول بگید یارو درست گفته سرم کلاه نذاشته و آموزش کار باهم بذارید ممنونم از محبتتون _________________ ورود به آکواریومیست |
|||||
| omid-mohebbi
|
|
|
|||
|
مدیر بازنشسته
![]() وضعيت:
25 بهمن ماه ، 1388
حالت شخصی من:
![]() |
|||||
|
سلام...
والله متاسفانه سرتون كلاه گذاشته..( امان از دست اين فروشنده هاي نا بلد. !! )
همون برنامه sony sound forge خيلي بهتره. _________________
|
|||||
|
|
|||||
|
|
انجمن های تخصصی ماهی و آکواریوم صفحه اول انجمن » موسیقی در آکواریوم | صفحه 1 از 2 | رفتن به صفحه 1, 2 بعدي |
~ يا ~ عضويت در سايت شرایط ارسال سوالات ( در صورت عدم رعایت شرایط به سوالات شما پاسخ داده نخواهدشد )
|
| شما نمي توانيد براي اين انجمن مطلب ارسال كنيد . شما نمي توانيد براي مطالب اين انجمن جوابيه بفرستيد شما نمي توانيد مطالب ارسالي خود به اين انجمن را ويرايش كنيد . شما نمي توانيد مطلب ارسالي خود به اين انجمن را حذف نمائيد . شما نمي توانيد به نظرسنجي هاي اين انجمن راي دهيد . شما نيمتوانيد فايل هاي خود را به تالار اضافه نمائيد شما نيمتوانيد فايل هاي موجود در تالارها را دريافت نمائيد |