|
|
موضوع مطلب : لوازم سالن تکثیر teruy |
|
|
انجمن های تخصصی ماهی و آکواریوم صفحه اول انجمن » لوازم سالن تکثیر اعضا | صفحه 1 از 1 | |
|
|
| نويسنده | پيغام | |||
|---|---|---|---|---|
| teruy
|
|
|
||
|
ناظم نمونه آبان ماه
![]() وضعيت:
![]() نام: محسن بهزادي
تعداد ارسالها: 1771
میانگین ارسالها در روز: 0.12
امتياز: 18401
تشکر کرده: 538
تشکر شده 2375 بار در 1202 پست
محل سكونت: همه جای ایران سرای من است
حالت شخصی من:
![]() |
||||
|
یه کم صبر کنید به محض کامل شدن همش رو در اختیار تون میزارم _________________ تا آسمان راهی نمانده .... انتقاد از مدیران |
||||
|
کاربرانی که برای این ارسال از teruy تشکر کرده اند aqua-quest, abolfazl22 |
||||
| teruy
|
|
|
||
|
ناظم نمونه آبان ماه
![]() وضعيت:
حالت شخصی من:
![]() |
||||
|
سلام به همه
همونطور كه ابوالفضل جان گفت وقتي ميخواي راش بندازي به نظر چيز فوق العاده ساده اي مياد ولي وقتي ميري تو خرج ديگه در نمياي. من هرچي به ذهنم ميرسه رو مينويسم و اگه چيزي رو جا انداختم بگين تا اضافه كنم. قبل از ساخت همچين فضايي بايد براي مصرف آب و برق خوتون راه حلهايي رو پيدا كنين كه ورشكست نشين.و پيداكردن اين راه حل ها هم به خود شخص و نوع مكانش و چند تا فاكتور ديگه بستگي داره. براي صرفه جويي برق من براي مخزن هام بطور جداگانه سيستم نورپردازي ندارم و فقط در صورت نياز و مطالعه به استفاده از يه نوع لامپ شارژي كه خودم ساختم و 60 تا دونه led داره كارام رو انجام ميدم. براي صرفه جويي در آب هم من علاوه بر دستگاه آب شيرين كن يه نوع تسويه دست ساز هم دارم كه به وسيله اون آب رو سيفون ميكنم. براي صرفه جويي در مصرف پول هم از غذا و دارو هاي دست ساز استفاده ميكنم. و به همين دليل وجود يه يخچال براي فريز نگه داشتن غذا هاي يخ زده توي سالن اجباريه. براي عدم ايجاد مشكل در هنگام برق رفتگي احتمالي هم وجود يه موتور روبين ضروري و از اوجب واجباته. و اگه قراره وقتتون رو در سالن سپري كنين و با توجه به فضاي گرم و پر از رطوبت اونجا نياز به يك مكان براي استراحت دارين. براي مولد گيري هميشه بايد يه مخزن بزگ جدا از همه مخزن هاتون داشته باشين تا بتونين بدون دردسر ازش استفاده كنيد. سيستم گرمايش سالن ديسكس پاييزي از يك بخاري گازسوز و سه فن براي توزيع يكنواخت گرما سود مي برد. در اين سالن ماهي ها در مخازن جداگانه تا سن 3 ماهگي بالغ شده و سپس براي ورود به بازار وارد مخزن هاي قرنطينه مي شوند. اين سالن داراي 8 مخزن 40 ليتري قرنطينه بيماري است تا سلامت ماهيها به طور كامل تضمين شود. آب مورد استفاده از دستگاه آب شيرين كن تامين ميشود كه قادر است در روز 400 ليتر آب با درجه سختي 7 پي پي ام تحويل دهد و آب سيفون شده از مخازن هم با همين دستگاه مجددا تسويه ميشود. مخازن در اين سالن به صورت سه طبقه قرار دارند تا از حد اقل فضا حداكثر استفاده به عمل آيد. ببينيد چقد چسپ استفاده شده!!!
ابزار فوق العاده مهمتري نيز وجود دارد كه آن اميد و پشتكار است كه بدون آنها قادر به ادامه كار نخواهيد بود. از توضيحات اجمالي عذرخواهي ميكنم واگر سوالي باشه در خدمتم. _________________ تا آسمان راهی نمانده .... انتقاد از مدیران |
||||
|
کاربرانی که برای این ارسال از teruy تشکر کرده اند aqua-quest |
||||
| abolfazl22
|
|
|
||
|
معاون انجمن
![]() وضعيت:
![]() نام: ابوالفضل عسکری
تعداد ارسالها: 5575
میانگین ارسالها در روز: 0.36
امتياز: 38625
تشکر کرده: 2907
تشکر شده 5372 بار در 3368 پست
محل سكونت: زاهدان
حالت شخصی من:
![]() |
||||
|
سلام محسن جان انشالله موفق باشی
تعداد کل تانک ها و ابعادشونو میشه بگی؟؟؟ اگر ممکنه بگو برای ماهیان مولد چه تعداد تانک با چه ابعادی و برای چند عدد استفاده کردی؟ برای تکثیر چندتا تانک با چه ابعادی داری؟؟؟ برای رقم بندی چه تعداد تانک؟؟ اصلا رقم بندی میکنی؟؟؟ اگر ممکنه ابعاد و نوع شیشه مورد استفاده رو بگو و چه تعداد ماهی در چند مخزن موفق باشی _________________ ورود به آکواریومیست |
||||
| teruy
|
|
|
||
|
ناظم نمونه آبان ماه
![]() وضعيت:
حالت شخصی من:
![]() |
||||
سلام ابوالفضل جان چه خبره داداش اين همه سوال هزينه داره داداش كي پرداختش ميكنه؟رسول؟عمراً.ولي از اونجايي كه ما آخر مرام هستيم بهت ميگم. تعداد كل مخزنام حدود 140 تا هست و ابعادشون بسته به كارايي شون خب متفاوته تعداد 40 مخزن 80 ليتري براي مولد هاي ديسكس و تعداد 16 عدد مخزن 60 ليتري براي تعدادي ديگه از ماهي هام. منظورت از رقم بندي رو نفهميدم بعدي!!! 112 متر شيشه6 ميل 40 متر شيشه4 ميل و 15 متر شيشه 10 ميل رو استفاده كردم بسته به اندازه ماهي ها تعدادشون رو هم تغيير ميكنه مثلا تعداد20 عدد ديسكس 2 اينچي رو توي مخزن 75 ليتري نگهداي خواهم كرد و به همين ترتيب هر چه اندازه ماهي ها بزرگتر ميشه تعدادشون هم بيشتر ميشه. ديگه سوالي نبود؟ _________________ تا آسمان راهی نمانده .... انتقاد از مدیران |
||||
|
کاربرانی که برای این ارسال از teruy تشکر کرده اند mahi_nabati, aqua-quest |
||||
| abolfazl22
|
|
|
||
|
معاون انجمن
![]() وضعيت:
حالت شخصی من:
![]() |
||||
|
سلام
چی داداش قضیه پولی شد؟؟؟ پس سوالی ندارم یعنی لاروها رو هر 15روز رقم بندی(جدا کردن لاروهای بزرگتر از کوچکترها) میکنی؟؟؟ ابعاد مخازن و حجمشون به نظرت مقداری کم نیست؟؟؟؟ کلا چندتا مولد داری؟؟؟ چندتا پیش مولد؟؟؟؟ اگر سوال پرسیدن ناراحتت میکنه بگو _________________ ورود به آکواریومیست |
||||
| teruy
|
|
|
||
|
ناظم نمونه آبان ماه
![]() وضعيت:
حالت شخصی من:
![]() |
||||
سلام داداش آره بچه ماهي ها توي سيستم من داراي رقم بندي 15 روزه هستند و به ازاي هر 15 روز كه بزرگتر ميشن وارد يه مخزن بزرگتر ميشن تا سن 3 ماهگي. من ابعاد كلي مخازن رو گفتم و اين در حالي هست كه من همه حجم مخزن رو هم پر نميكنم.طي تماس هايي كه با جك واتللي داشتم(از طريق ايميل) راهنمايي هاي كرد كه يكيشون ميزان حجم مخزن مولدين بود كه ميگفت با 50 ليتر هم به راحتي ميتوني تكثير كني!!! ديسكس مولد ندارم و 108 عدد پيش مولد دارم. داداش،رفيق،دوست گرامي ما{از دوست به دردي درنار نخواهيم شد}پس هر چه ميخواهد دل تنگت بگو. _________________ تا آسمان راهی نمانده .... انتقاد از مدیران |
||||
|
کاربرانی که برای این ارسال از teruy تشکر کرده اند aqua-quest |
||||
| abolfazl22
|
|
|
||
|
معاون انجمن
![]() وضعيت:
حالت شخصی من:
![]() |
||||
|
سلام
ممنون بعد تو سیستم غذایت از غذای زنده استفاده میکنی؟؟ پرورشی خودت هست؟؟؟ قصد تکثیر چه ماهیای رو داری؟؟؟؟ چرا 3ماه نگهداری میکنی؟؟؟ فعلا اینا تو ذهنم بود _________________ ورود به آکواریومیست |
||||
| ramiy
|
|
|
||
|
کاربر فعال
![]() وضعيت:
![]() نام: ramin
22 آبان ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 163
میانگین ارسالها در روز: 0.01
امتياز: 1018
تشکر کرده: 58
تشکر شده 34 بار در 20 پست
|
||||
حالا من سوال میکنم
شما چقدر هزینه کردی ؟ البته با این چیزایی که من خوندم فکر کنم خیلی زیاد شده ، شاید در حدود 10 تومن !
چقدر شما آهن خریدی ؟ اگه ممکنه یه سری عکس از سالنت بزار راستی کجا این سالن رو درست کردی ؟ (پارکینگ ، زیر زمین ، پشت بام ، کوچه و ... ؟ ) چقدر این تاپیک شبیه تاپیک صندلی داغ شده |
||||
| teruy
|
|
|
||
|
ناظم نمونه آبان ماه
![]() وضعيت:
حالت شخصی من:
![]() |
||||
|
سلام دوست من اول ببخشيد كه دير شد و دوم بازم ببخشيد كه پستتون رو حذف كردم چون خلاف قوانين بود. اما هزينه من حدود 15 تومن شده و حدود 1 تومن خريد پايه هاي فلزي شد.عكس هم از سالن گذاشتم و توي تايپيك سالن تكثير تروي هست.و اين سالن رو هم توي زير زمين ساختم. بازم اگه سوالي بود در خدمتيم. _________________ تا آسمان راهی نمانده .... انتقاد از مدیران |
||||
|
کاربرانی که برای این ارسال از teruy تشکر کرده اند abolfazl22, aqua-quest |
||||
| teruy
|
|
|
||
|
ناظم نمونه آبان ماه
![]() وضعيت:
حالت شخصی من:
![]() |
||||
سلام ابوالفضل جان ببخشيد كه جوابت دير شد به عنوان غذاي زنده از نوزاد گوپي رودخونه اي و مولي استفاده ميكنم و به احتمال زياد بچه فلاور.در مورد پرورشي بودنش هم كه ديگه آره همش محصول خودم خواهند بود. تمركز من روي ديسكس هست ولي خب تا اون جواب بده از فلاور و پرت و اسكار و گرين ترور و اوراتوس و بارش و زنده زاها و آرواناكارا و همينا هست ديگه. من در حالت عادي فقط ميتونم ماهي ها رو تا 4 ماه نگه دارم و مخازنم اجازه نگهداري بيشتر رو نميده. بازم بپرسيا خجالت نكش. _________________ تا آسمان راهی نمانده .... انتقاد از مدیران |
||||
|
کاربرانی که برای این ارسال از teruy تشکر کرده اند aqua-quest, abolfazl22 |
||||
|
|
||||
|
|
انجمن های تخصصی ماهی و آکواریوم صفحه اول انجمن » لوازم سالن تکثیر اعضا | صفحه 1 از 1 | |
~ يا ~ عضويت در سايت شرایط ارسال سوالات ( در صورت عدم رعایت شرایط به سوالات شما پاسخ داده نخواهدشد )
|
| شما نمي توانيد براي اين انجمن مطلب ارسال كنيد . شما نمي توانيد براي مطالب اين انجمن جوابيه بفرستيد شما نمي توانيد مطالب ارسالي خود به اين انجمن را ويرايش كنيد . شما نمي توانيد مطلب ارسالي خود به اين انجمن را حذف نمائيد . شما نمي توانيد به نظرسنجي هاي اين انجمن راي دهيد . شما نيمتوانيد فايل هاي خود را به تالار اضافه نمائيد شما نيمتوانيد فايل هاي موجود در تالارها را دريافت نمائيد |