|
|
موضوع مطلب : آلبوم نژادهای جک دمپسی ( Dempsey Cichlid ) |
|
|
انجمن های تخصصی ماهی و آکواریوم صفحه اول انجمن » عکس هاي آکواريوم | صفحه 1 از 1 | |
|
|
| نويسنده | پيغام | ||
|---|---|---|---|
| abolfazl22
|
|
|
|
|
ناظم ارشد آکواریوم
![]() وضعيت:
![]() نام: ابوالفضل عسکری
تعداد ارسالها: 5166
میانگین ارسالها در روز: 0.35
امتياز: 34816
تشکر کرده: 2579
تشکر شده 4726 بار در 3037 پست
محل سكونت: زاهدان
حالت شخصی من:
![]() |
|||
|
سلام بچه ها اینم نژادهای جک دمپسی که قولشو داده بودم اونایی که نژادشو بدونم میکنم اونایی که ندونمم شما بگید
اگر نام نژادی اشتباه بود اول منو ببخشید و صحیح رو بگید تا ویرایش بشه شرایط نگهداری و تکثیرششون یکی هست امیدوارم مفید باشه جک دمپسی طلایی نر
اینم ماده طلایی
جک دمپسی صورتی
جک دمپسی سوبسترا یا کوتوله آبی(بسیار نادر و خیلی گران حتی در 1اینچی)
جک دمپسی شاهزاده ماده
نرش
جک دمپسی اسمارتومتر
نژادشو نمیدونم
جک دمپسی آورگرون
جک دمپسی سادر
جک دمپسی اسپانگلن
جک دمپسی از ترکیب نژاد طلایی و صورتی
جک دمپسی بتی
جک دمپسی دارکنس
جک دمپسی شیطان قرمز ماده
نرش
جک دمپسی لوستا
مادش
اینم تصویر عشقی ![]() _________________ ای بازیگر گریه نکن ما هممون بازیگریم صبح که از خواب پا میشیم نقاب به صورت میزنیم |
|||
|
کاربرانی که برای این ارسال از abolfazl22 تشکر کرده اند golebibo, aqua-quest, ashkanp |
|||
| abolfazl22
|
|
|
|
|
ناظم ارشد آکواریوم
![]() وضعيت:
حالت شخصی من:
![]() |
|||
|
سلام
این عکسم مربوط به بعد از لب گرفتن ها می باشد از عشق اینجوری میشن ![]() _________________ ای بازیگر گریه نکن ما هممون بازیگریم صبح که از خواب پا میشیم نقاب به صورت میزنیم |
|||
|
کاربرانی که برای این ارسال از abolfazl22 تشکر کرده اند golebibo, aqua-quest, ashkanp |
|||
| abolfazl22
|
|
|
|
|
ناظم ارشد آکواریوم
![]() وضعيت:
حالت شخصی من:
![]() |
|||
اینم جک دمپسی آبی خودمون
![]() _________________ ای بازیگر گریه نکن ما هممون بازیگریم صبح که از خواب پا میشیم نقاب به صورت میزنیم |
|||
|
کاربرانی که برای این ارسال از abolfazl22 تشکر کرده اند edoniss, ashkanp, aqua-quest |
|||
| lord73
|
|
|
|
|
کاربر حرفه ای
![]() وضعيت:
![]() نام: کوروش
تعداد ارسالها: 270
میانگین ارسالها در روز: 0.02
امتياز: 1797
تشکر کرده: 49
تشکر شده 52 بار در 42 پست
محل سكونت: mashhad
حالت شخصی من:
![]() |
|||
اینم چند تا عکس دیگه از جک دمپسی
![]() _________________ ترجیح میدهم با کفشهایم در خیابان راه بروم و به خدا فکر کنم تا اینکه در مسجد بنشینم و به کفشهایم فکر کنم (شریعتی) ------------------------------------------- WWW.BOYMAKER.PERSIANBLOG.IR |
|||
| abolfazl22
|
|
|
|
|
ناظم ارشد آکواریوم
![]() وضعيت:
حالت شخصی من:
![]() |
|||
|
سلام تو چه دشمنی با من داری؟؟؟؟ _________________ ای بازیگر گریه نکن ما هممون بازیگریم صبح که از خواب پا میشیم نقاب به صورت میزنیم |
|||
|
|
|||
|
|
انجمن های تخصصی ماهی و آکواریوم صفحه اول انجمن » عکس هاي آکواريوم | صفحه 1 از 1 | |
~ يا ~ عضويت در سايت شرایط ارسال سوالات ( در صورت عدم رعایت شرایط به سوالات شما پاسخ داده نخواهدشد )
|
| شما نمي توانيد براي اين انجمن مطلب ارسال كنيد . شما نمي توانيد براي مطالب اين انجمن جوابيه بفرستيد شما نمي توانيد مطالب ارسالي خود به اين انجمن را ويرايش كنيد . شما نمي توانيد مطلب ارسالي خود به اين انجمن را حذف نمائيد . شما نمي توانيد به نظرسنجي هاي اين انجمن راي دهيد . شما نيمتوانيد فايل هاي خود را به تالار اضافه نمائيد شما نيمتوانيد فايل هاي موجود در تالارها را دريافت نمائيد |