|
|
موضوع مطلب : عکس لوله های جنسی ماهیان(سیکلیدها) |
|
|
انجمن های تخصصی ماهی و آکواریوم صفحه اول انجمن » عکس هاي آکواريوم | صفحه 1 از 2 | رفتن به صفحه 1, 2 بعدي |
|
|
| نويسنده | پيغام | |||
|---|---|---|---|---|
| abolfazl22
|
|
|
||
|
معاون انجمن
![]() وضعيت:
![]() نام: ابوالفضل عسکری
تعداد ارسالها: 5575
میانگین ارسالها در روز: 0.36
امتياز: 38625
تشکر کرده: 2907
تشکر شده 5372 بار در 3368 پست
محل سكونت: زاهدان
حالت شخصی من:
![]() |
||||
|
دیدن عکس ها به افراد زیر 18سال توصیه نمی شود
سلام دوستان عکس لوله های جنسی برخی از ماهیان مالاوی ها رو میذارم دوستان 1معیار کلی درباره تشخیص بقیه ماهیا که عکسی پیدا نکردم اینکه سوراخ تخمی ماده ها بزرگتر و گردتر از نرها هست به عبارتی نرها شکل دستگاه تناسلی نرها مانند 8 انگلیسی است ولی ماده ها اون گردی پایین 8 بزرگتره انشالله بدرد بخوره دقیق نمیدونم اینجا باشه یا تو تالار ماهیان فعلان انجا هست تا دوستان نظر بدن ماده زبراقرمز
نر زبرا قرمز
ماده زرد آزمایش
نر زرد آزمایش
ماده پیکاک
نرپیکاک
ماده آلبینو سوکولوفی
نر آبینو سوکولوفی
ماده کینی
نر اوراتوس
نر سوکولوفی
منبع:
_________________ ورود به آکواریومیست |
||||
|
کاربرانی که برای این ارسال از abolfazl22 تشکر کرده اند aqua-quest, novell, mahi_nabati, ghazalb |
||||
| abolfazl22
|
|
|
||
|
معاون انجمن
![]() وضعيت:
حالت شخصی من:
![]() |
||||
![]()
نر فرانتوزا ماده فرانتوزا ![]() _________________ ورود به آکواریومیست |
||||
|
کاربرانی که برای این ارسال از abolfazl22 تشکر کرده اند nicebluesky, ouscar, mojtaba_iut63, aqua-quest, SABI, meisam_shafei, novell |
||||
| nicebluesky
|
|
|
||
|
کاربر فوق حرفه ای
![]() نام: بهنام
تعداد ارسالها: 825
میانگین ارسالها در روز: 0.05
امتياز: 5147
تشکر کرده: 567
تشکر شده 639 بار در 392 پست
محل سكونت: دزفول
|
||||
|
ممنون از زحماتتون....
بسیار مفید و تحریک کننده بود
ردیف 1مونده به آخر(تشخیص فرم دهان تروفئوس) به نظر عکسش سر و ته شده... معنای vent و anus چیه؟ ![]() _________________ پدر مومن من...مادر مقدس من...نماز تو یک ورزش تکراریست بدون هیچ اثر اخلاقی و اصلاح عملی و حتی نتیجه بهداشتی!که صبح و ظهر و شب انجام می دهی اما نه معانی الفاظ و ارکانش را میدانی و نه فلسفه حقیقی و هدف اساسیش را میفهمی.تمام نتیجه کار تو و آثار نماز تو این است که پشت تو قوز درآورد و پیشانی صافت پینه بست و فرق من بی نماز با تو نمازگزار فقط این است که من این دو علامت تقوا را ندارم..! |
||||
| abolfazl22
|
|
|
||
|
معاون انجمن
![]() وضعيت:
حالت شخصی من:
![]() |
||||
|
سلام
خواهش میشه تحریک کننده؟مگرنگفتم زیر18ممنوع؟ به زبان فرانسه هست یعنی مقعد و ورم(تناسلی) درمورد تروفئوس آره دهانه و سرته زدن البته با دوربین مخصوصی رفته شده که دقت و وضوح بالای داره _________________ ورود به آکواریومیست |
||||
|
کاربرانی که برای این ارسال از abolfazl22 تشکر کرده اند nicebluesky |
||||
| mamali136555555
|
|
|
||
|
کاربر حرفه ای
![]() وضعيت:
![]() نام: محمد امين صديق
تعداد ارسالها: 260
میانگین ارسالها در روز: 0.02
امتياز: 1757
تشکر کرده: 174
تشکر شده 131 بار در 80 پست
محل سكونت: تهران_پونك
|
||||
|
از اسكار عكس نداري؟ _________________ روزگاریست شیطان فریاد می زند آدم پیدا کنید سجده می کنم |
||||
| tetra2008
|
|
|
||
|
مدير انجمن بيماري
![]() وضعيت:
![]() نام: علی آبیز
19 خرداد ماه ، 1387
تعداد ارسالها: 548
میانگین ارسالها در روز: 0.04
امتياز: 3786
تشکر کرده: 96
تشکر شده 361 بار در 237 پست
محل سكونت: مشهد
|
||||
سلام آقا کاری نکنین سایتو فیلتر کنن !!! همه سایتهای ... از اینجا شروع کردن !!! العان این عکها فردا .... وای وای ![]() _________________ |
||||
| nicebluesky
|
|
|
||
|
کاربر فوق حرفه ای
|
||||
سلام دوست عزیز سایت هارو دیگه ایقدر الکی فیلتر نمیکنن...این مطلبی که ما گذاشتیم مطلب علمیه و درضمن در مورد انسان ها نیست... بعدش هم باید خدمتتون عرض کنم که این مطلب برای اولین بار در بین سایتهای فارسی زبان،به لطف دوستان در سایت ما قرار گرفته.... موفق باشید _________________ پدر مومن من...مادر مقدس من...نماز تو یک ورزش تکراریست بدون هیچ اثر اخلاقی و اصلاح عملی و حتی نتیجه بهداشتی!که صبح و ظهر و شب انجام می دهی اما نه معانی الفاظ و ارکانش را میدانی و نه فلسفه حقیقی و هدف اساسیش را میفهمی.تمام نتیجه کار تو و آثار نماز تو این است که پشت تو قوز درآورد و پیشانی صافت پینه بست و فرق من بی نماز با تو نمازگزار فقط این است که من این دو علامت تقوا را ندارم..! |
||||
| aqua-quest
|
|
|
||
|
مدیر کل آکواریوم
![]() وضعيت:
![]() نام: رسول گل محمّدی
تعداد ارسالها: 2816
میانگین ارسالها در روز: 0.18
امتياز: 13137
تشکر کرده: 6451
تشکر شده 3838 بار در 1856 پست
محل سكونت: یه آکواریوم دریایی
حالت شخصی من:
![]() |
||||
سلام قبلاً تو انجمن گذاشته بودم ، یه بارم اینجا می زارم . مخرج اسکار نر ( سمت چپ - oo شکل ) و مخرج اسکار ماده ( سمت راست - oO شکل )
nicebluesky جان فکر کنم دوستمون tetra2008 شوخی کردند . _________________ زندگی تفسیر سه کلمه است خندیدن بخشیدن و فراموش کردن پس بخند ببخش و فراموش کن |
||||
|
کاربرانی که برای این ارسال از aqua-quest تشکر کرده اند mamali136555555, oscare, mahi_nabati |
||||
| nicebluesky
|
|
|
||
|
کاربر فوق حرفه ای
|
||||
|
سلام
بله متوجه شدم ... من هم منظور خاصی نداشتم... از بابت عکس مربوط به اسکار هم ممنون.... شاد باشید _________________ پدر مومن من...مادر مقدس من...نماز تو یک ورزش تکراریست بدون هیچ اثر اخلاقی و اصلاح عملی و حتی نتیجه بهداشتی!که صبح و ظهر و شب انجام می دهی اما نه معانی الفاظ و ارکانش را میدانی و نه فلسفه حقیقی و هدف اساسیش را میفهمی.تمام نتیجه کار تو و آثار نماز تو این است که پشت تو قوز درآورد و پیشانی صافت پینه بست و فرق من بی نماز با تو نمازگزار فقط این است که من این دو علامت تقوا را ندارم..! |
||||
| seied
|
|
|
||
|
کاربر جدید
![]() وضعيت:
![]() نام: سیدسالار
10 خرداد ماه ، 1389
تعداد ارسالها: 1
میانگین ارسالها در روز: 0
امتياز: 8
تشکر کرده: 0
تشکر شده 0 بار در 0 پست
|
||||
| سلام دوستان...من میخوام بزنم تو خط پرورش وتکثیر ماهی...بنظرتون می صرفه یا نه؟اخه یه زیرزمین درندشت داریم با کلی وقت ازاد | ||||
|
|
||||
|
|
انجمن های تخصصی ماهی و آکواریوم صفحه اول انجمن » عکس هاي آکواريوم | صفحه 1 از 2 | رفتن به صفحه 1, 2 بعدي |
~ يا ~ عضويت در سايت شرایط ارسال سوالات ( در صورت عدم رعایت شرایط به سوالات شما پاسخ داده نخواهدشد )
|
| شما نمي توانيد براي اين انجمن مطلب ارسال كنيد . شما نمي توانيد براي مطالب اين انجمن جوابيه بفرستيد شما نمي توانيد مطالب ارسالي خود به اين انجمن را ويرايش كنيد . شما نمي توانيد مطلب ارسالي خود به اين انجمن را حذف نمائيد . شما نمي توانيد به نظرسنجي هاي اين انجمن راي دهيد . شما نيمتوانيد فايل هاي خود را به تالار اضافه نمائيد شما نيمتوانيد فايل هاي موجود در تالارها را دريافت نمائيد |