سايت تخصصي ماهيان آكواريومي: انجمن هاي تخصصي

انجمن های تخصصی ماهی و آکواریوم :: نمايش موضوعات - برخورد اطرافیان با آکواریوم ما
ورود به سيستم
نام كاربري :

كلمه عبور:

ورود اتوماتيك به سيستم هنگام هر بازديد

انجمن های تخصصی ماهی و آکواریوم صفحه اول انجمن
انجمن های تخصصی ماهی و آکواریوم

موضوع مطلب : برخورد اطرافیان با آکواریوم ما

صفحه 1 از 12 | رفتن به صفحه 1, 2, 3 ... 10, 11, 12  بعدي

نمايش موضوع قبلي نمايش موضوع بعدي

نويسنده پيغام
abolfazl22

ارسال شده در: سه شنبه، 6 بهمن ماه ، 1388 21:30:55 | موضوع مطلب: برخورد اطرافیان با آکواریوم ما پاسخ همراه با اعلان

معاون انجمن
معاون انجمن

وضعيت: آفلاین
نام: ابوالفضل عسکری
15 خرداد ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 5575
میانگین ارسالها در روز: 0.36
امتياز: 38625
تشکر کرده: 2907
تشکر شده 5372 بار در 3368 پست
محل سكونت: زاهدان
 حالت شخصی من:

سلام دوستان عزیزم
مطمئنن هرکدوم ازما مشکلات خانوادگی در ارتباط با آکواریوم ها مواجه هستیم که صورت های مختلفی داره مثلا خانوم ها ماهی هارو هوو درنظر میگیرند (البته بی انصافی نشه بعضیا از خودمونم مشتاق ترند) و پدرومادرها به عنوان وقت تلف کنی و کار عبث و بی فایده و از راه بدر شدن فرزند میدونند که تحریم ها اقتصادی و بازررسی های مختلفو انجام میدن
حالا ما در اینجا قصد داریم تا با عنوان کردن مشکلاتمون هم همدردی کنیم و هم با همفکری راه حلی برای رفع اون پیدا کنیم

من از خودم شروع کنم
من 1تانک اصلی دارم و 1تانک فرعی برای تکثیر و درمان و...
خانواده خیلی مخالف هستن با خرید ماهی و تکثیر ماهی و... که همه اینا نشات میگیره از لج بازی ها و خودخواهی های برادر کوچکترم که 21ساله هست و فقط فکر میکنه غذابدی و آبو سالانه یا ماهیانه عوض کنی کافیه و دیگر هیچ
همش بابام باهام دعوا داره که تو خیر سرت اقتصاد خوندی باید از هممون بیشتر پول داشته باشی و کلی حساب پس انداز ولی حتی 1ریالم نداری چرا همش دارو و غذا و ماهی میخری اینا هیچ صودی ندارند و فقط دردسر و خرج اضافی هست
روزی چند مرحله تهدید میشودم و کلی با برادر دعوا داشتیم
برای درآوردن خرج تانک اقدام به خرید 2عدد کت فیش میکنم و به سایز میرشونم و هرکدومو دونه ای 5تا7تومن میفروشم و گاهی بیشتر و کمتر اینجوری غذا برای 2ماه و خرید کت سری بعد و مقدار پول برام میمونه که اونم با برادر گرامی تقسیم میکنم
دلیل انتخاب کت برای اینکار اینکه زود رشد میبکنه و خواهان زیاد داره خصوصا پلنگی و حلزون هم راحت تکثیر پرورش میشه
اوایل پدر مسخرم میکرد نمیذاشت سالن بزنم ولی وقتی از سودش گفتم و گفتم شیلات اینجور مزایای قرار میده و اینکه اداره شیلات اطلاعاتمو تایید کرده و.... موافقت کرده سالن بزینم و.....
همیشه خواهستید کاری کنید اول کار نگید اینقدر هزینه داره و اینقدر دردسر و شکست بگید اینقدر سود داره در مدت این زمان و با این وسایل و..... اینجوری خانواده حمایت میکنند چون بلاخره اوناهم خیر و صلاح و موفقیت مارو میخوان پس باید راه موفقیت بهشون نشون داد
ببخشید خیلی چرت و پرت گفتم شرمنده
موفق باشید

ورود به آکواریومیست
بازگشت به بالا رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي ارسال ايميل بازديد از سايت ارسال كننده مطلب شناسه Yahoo

کاربرانی که برای این ارسال از abolfazl22 تشکر کرده اند edoniss, golebibo, mahi_nabati, fishali, aqua-quest, mojtaba_iut63, SABI

golebibo

ارسال شده در: سه شنبه، 6 بهمن ماه ، 1388 22:07:53 | موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

مدير بخش عكس ، فيلم و دانلود

نام: مصطفي
20 آبان ماه ، 1387
تعداد ارسالها: 313
میانگین ارسالها در روز: 0.02
امتياز: 2764
تشکر کرده: 239
تشکر شده 478 بار در 241 پست
محل سكونت: یه کلبه وسط اکواریوم

خوب بذار من هم بگم
یه تانک دارم و یه تنگ ماهی و تقریبا سه سال میشه که اکواریوم دارم از قبلش میخواستم اکواریوم بخرم ولی هیچ وقت نمیذاشتن تا اینکه رفتم خونه داییم و اکواریومشون را خونواده دیدن تا دیدم داره خوششون میاد من هم گفتم باید بخرم و خلاصه عزم را جزم کردم و نقشه کشیدم که برم اکواریوم بسازم رفتم وسایلش را خریدم و سفارش اکواریوم را دادم و موقع تحویل یه مقدار پول دادم به بابام و گفتم با ماشین برو بگیرش و خودم نمیدونم کجا گم و گور شدم خلاصه بابام رفته بود و اورده بود ولی شوکه شده بود و میگفت چرا اینقدر بزرگه این راسته یه بشکه توش اب میگریره گفتم کاریه که دیگه شده
اوایل خیلی دردسر داشتم و از ماهی ها خوششون نمیومد اما الان دیگه تقریبا یکی از سرگرمی های خونواده شده و به طوری که وقتی مهمون ها میان خونمون نزدیک نیم ساعت تا یه ساعت راجع به اکواریوم حرف میزنیم راستش را بخواین الان دیگه علاقه پدرم به ماهیا شاید از من هم بیشتر شده باشه
ولی باز هم هنوز بعضی وقت ها دچار دردسر میشم مثلا اوقاتی که میخوام اب اکواریوم را عوض کنم و ...
راستی اگه موافقت بشه میخوام یه اکواریوم درست کنم که طولش 75 و ارتفاعش هم 75 باشه و ماهی های زیباتر و قشنگتری نگه دارم و این اکواریوم را که دارم را از وسط نصفش کنم برای تکثیر و... البته گفتم که میدونم نمیتونم به نتیجه برسم
خوب دیگه سرتون را درد نمیارم همین جا تموم میکنم
بازگشت به بالا رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي ارسال ايميل بازديد از سايت ارسال كننده مطلب شناسه Yahoo

کاربرانی که برای این ارسال از golebibo تشکر کرده اند abolfazl22, mahi_nabati, fishali, aqua-quest

mahi_nabati

ارسال شده در: چهارشنبه، 7 بهمن ماه ، 1388 09:28:21 | موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

مدیر انجمن ساخت آکواریوم
مدیر انجمن ساخت آکواریوم

نام: داداش علي
27 مرداد ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 1596
میانگین ارسالها در روز: 0.1
امتياز: 12293
تشکر کرده: 2228
تشکر شده 1180 بار در 722 پست
 حالت شخصی من:

سلام بچه ها
به به چه بخش باحالي.
بله من هم مثل بقيه بچه ها يه مشكلاتي داشتم.
من از دوران بچگي عشق پرنده و ماهي و جكو جونور داشتم.اما چون جوجه بودم و نميتونستم خودم كاراشونو كنم بهم اجازه نميدادن كه نگه داري كنم.منم هميشه يواشكي يا رو پشت بوم يا تو راه پله ها بچه گربه و كبوتر نگه ميداشتم كه خوب بعد از دو روزي ديگه اثري ازشون نبود.
تا اينكه رسيدم اول راهنمايي و با كلي اسرارو بد بختي يه اكواريوم 60 سانتي جور كردم و خوب چون چيزي ازش نميدونستم هميشه درد سر داشتيم كه بعد از چند ماهي شيشه كفش ترك كرد و انداختمش بيرون.
بعد از اون خيلي تلاش كردم كه بازم راه بندازم كه موفق نبودم.تا اينكه چند سال پيش يه مشكلي برام پيش اومد و خانواده خواستن يه جوري ارامشو بهم برگردونن كه خوب چون ميدونستم عشقم جكو جونوره واسم پرنده خريدن و يه سالي تو كار پرنده بودم و ديدم خيلي درد سر داره و همين تابستون پيش رفتم با بابا يه اكواريوم با تجهيزاتي كه ميدونستم خريدم.اولاش زياد خانواده باهاشون رابطه نداشتن ولي يه مدت كه گذشت همه بهشون علاقه پيدا كردن جوري كه الان چند تا از اشناهامونم كه تانك منو ديدن رفتن و واسه خودشون اكواريوم درست كردن كه از مال منم بزرگ تره.بعد از ساخت تانكم كه يه روز به مشكل خوردم اومدم اينترنت و خوردم به پست همين سايت خودمون و رفيقاي گلي مثل شما پيدا كردم كه بهترين شانس زندگيمه.
اوووه چقد حرف زدم ها.ببخشيد بچه ها.
موفق باشيد

بازگشت به بالا رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي ارسال ايميل شناسه Yahoo

کاربرانی که برای این ارسال از mahi_nabati تشکر کرده اند golebibo, fishali, aqua-quest

fishali

ارسال شده در: چهارشنبه، 7 بهمن ماه ، 1388 16:24:26 | موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

مدير انجمن ماهيان
مدير انجمن ماهيان

نام: علی حسن زاده
6 بهمن ماه ، 1387
تعداد ارسالها: 1092
میانگین ارسالها در روز: 0.07
امتياز: 10719
تشکر کرده: 2152
تشکر شده 1024 بار در 626 پست
محل سكونت: نصف جهان
 حالت شخصی من:

سلام بچه ها
شما حرفاتونو زدین بذارین منم وراجی کنم و آخرسر هم یه راه حلی جلوی پام بذارین:
منم مثل هم اسمیم(علی: ماهی نباتی) از همون بچگی عشق پرنده و ماهی و جک و جونور داشتم. فکر کنم 7-8 سالم بود که یه آکواریوم 40تایی داشتم بدون هیچ تجهیزاتی برای ماهی قرمزای عید، بعد بابام رفت چندتا ماهی برام خرید که یادم نیست چی بودند فقط یادمه یه جفت زندانی(معروف به گوره خری) هم بودند که یکیشون همه رو کشت و خودشم حدود 10 سال عمر کرد(خدا بیامرزه این قاتل جانی رو که نفرین صدها ماهی پشت سرشه) ما که اسمشو نمیدونستیم بهش میگفتیم ماهی گوشتخوار و به این بنده خدا جگر مرغ میدادم حتی (گالب به روتون) سوسک کوچیک و مگسم میخورد با هیچ ماهی ای هم حتی کتفیش 2-3 برابر خودش سازگاری نداشت. البته کوپی و مولی هم تو یه آکواریوم 40تایی دیگه داشتم. رفت و رسید به اول دبیرستان که یه رفیق ماهی باز پیدا کردم و برای عیددیدنی عموی بابام هم که رفته بودیم بجای عیدی یه آکواریوم 70تایی که یکی از شیشه هاش شکشسته بود و بیکار تو زیرزمینشون بود بهم داد. من هی غر به جون ننه بابام میزدم و اونا موافقت نمیکردند تا اینکه خود عموی بابام پرسید ماجرا چیه و بهش گفتند و گفت بردار برو منم از خدامه. منم بردم و ماهیای مختلفی رو هی عوض کردم که بخوام بگم خیلی طولانی میشه(حالشو ندارم بگم ) تا اینکه دوتا فنکوس شکاری و سه تا معمولی تو این آکواریوم نگه داشتم فنکوس شکاریا موقع خرید کوچیکتر از معمولیا بودند ولی خیلی زود دوبرابر اونا شدند و کشتنشون منم دیدم که اینا روز به روز دارند بزرگتر میشند از فرصت استفاده کردم و به مامان و بابام دوباره گیر دادم و گفتم این آکواریوم براشون کوچیکه و یه 1متری بخرین اولش شدیدا مخالفت میشد ولی کم کم از پسرعمومو که دیدند قشنگ شده بابام راضی شد(البته به شرط معدل) ..............(ایناشم حال نداشتم بگم ) تا اینکه بعداز چندبار تعویض ماهی 8تا پرت ریز و 8تا بارب حلب گرفتم و ........ الانم هنوز 3تا از اون پرتا رو دارم بقیه هم فروخته شدند به آشناها(تلفات نداشت خدا رو شکر) ..............
آقا من خیلی حال و حوصله ندارم و اگه بخوام کامل تعریف کنم یه کتیبه باید بنویسم
حالا گیر دادم که یه آکواریوم 1.5متری بگیرم ولی به هیچ وجه راضی نمیشند. شما راهی برای حل این مشکل دارین؟ آخه معدل این ترمم هم خراب شده و تا اومدم نمره ها رو درست کنم زمان اعتراض تموم شده بود بابام از این آکواریوم فعلی خیلی خوشش اومده و میگه همین خوبه و معدلتم اگه خوب شد گوشی موبایلتو ارتقا میدم نه آکواریومتو
آخیش بالاخره کتیبه نویسیم تموم شد
دیدین مال خودم طولانی تره؟!
حالا اگه کسی راه حلی داره ممنون میشم بگه
سعدي*
بازگشت به بالا رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي ارسال ايميل

کاربرانی که برای این ارسال از fishali تشکر کرده اند aqua-quest, mahi_nabati, golebibo, SABI

nicebluesky

ارسال شده در: پنجشنبه، 15 بهمن ماه ، 1388 10:22:10 | موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

نام: بهنام
21 آذر ماه ، 1387
تعداد ارسالها: 832
میانگین ارسالها در روز: 0.05
امتياز: 5189
تشکر کرده: 567
تشکر شده 661 بار در 401 پست
محل سكونت: دزفول

سلام به همه بچه های گل و دوستان گرامی
من هم از بچگی علاقه بسیار زیادی به نگهداری از حیوانات خونگی داشتم...جوجه خیلی داشتم..پرنده داشتم و ماهی و ....هر کسی یه جور مشکل داره....من یه آکواریوم کوچیک دارم که اوایل که تجهیزاتشو میخریدم و زمان عوض کردن آب و اینجورچیزا،هی بهم میگفتن این آکواریوم چی داره که این همه خرج میکنی و تمام وقتتو میزاری پاش و و و و ....خلاصه همینطور موج منفی میفرستادن....ولی بعد از چند ماه که گذشت و ماهیام نی نی اوردن کم کم خونواده هم خوششون اومد...این موضوع هم که خونواده ها از آکواریوم خوششون نمیاد به دلیل اینه که تا الان فقط ماهی قرمز عیدو دیدن و از آکواریوم چیزی نمیدونن...تا حالا هم وابستگی و علاقه ای به ماهی نداشتن...حالا هم میخوام یه آکواریوم 2 متری درست کنم...بابام هم رضایت داده حتی گفت اگر میخوای بزرگتر درست کن که قشنگتر بشه...ولی حالا که رفتم قیمت کردم دیدم اینقدر پول ندارم....من عادت دارم چیزایی که میخوام با پول خودم میخرم و زیاد دست به دامن بابام نمیشم...2متری فعلاً کنسل شد ... تا چند وقت دیگه یه تانک 120سانتی درست میکنم...
خلاصه این هم از ما...
موفق باشید
پدر مومن من...مادر مقدس من...نماز تو یک ورزش تکراریست بدون هیچ اثر اخلاقی و اصلاح عملی و حتی نتیجه بهداشتی!که صبح و ظهر و شب انجام می دهی اما نه معانی الفاظ و ارکانش را میدانی و نه فلسفه حقیقی و هدف اساسیش را میفهمی.تمام نتیجه کار تو و آثار نماز تو این است که پشت تو قوز درآورد و پیشانی صافت پینه بست و فرق من بی نماز با تو نمازگزار فقط این است که من این دو علامت تقوا را ندارم..!

کاربرانی که برای این ارسال از nicebluesky تشکر کرده اند golebibo

fishali

ارسال شده در: پنجشنبه، 15 بهمن ماه ، 1388 11:27:58 | موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

مدير انجمن ماهيان
مدير انجمن ماهيان

نام: علی حسن زاده
6 بهمن ماه ، 1387
تعداد ارسالها: 1092
میانگین ارسالها در روز: 0.07
امتياز: 10719
تشکر کرده: 2152
تشکر شده 1024 بار در 626 پست
محل سكونت: نصف جهان
 حالت شخصی من:

سلام آسمان آبی زیبا
اسمت بهنام بود؟
آقا خوش به حالت! من که هرچی زور میزنم حداقل 1.5 متری بخرم رضایت نمیدند اما بابای تو میگه ...... اما خودت نمیخوای؟!
خدا شانس بده!
سعدي*
بازگشت به بالا رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي ارسال ايميل

shab_tab2001

ارسال شده در: پنجشنبه، 15 بهمن ماه ، 1388 11:30:25 | موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

مدير انجمن بيماري
مدير انجمن بيماري

نام: حميدرضاعباس زاده
13 مرداد ماه ، 1387
تعداد ارسالها: 1267
میانگین ارسالها در روز: 0.08
امتياز: 10094
تشکر کرده: 582
تشکر شده 1109 بار در 692 پست
محل سكونت: كرمان
 حالت شخصی من:

nicebluesky مي نويسد :
سلام به همه بچه های گل و دوستان گرامی
من هم از بچگی علاقه بسیار زیادی به نگهداری از حیوانات خونگی داشتم...جوجه خیلی داشتم..پرنده داشتم و ماهی و ....هر کسی یه جور مشکل داره....من یه آکواریوم کوچیک دارم که اوایل که تجهیزاتشو میخریدم و زمان عوض کردن آب و اینجورچیزا،هی بهم میگفتن این آکواریوم چی داره که این همه خرج میکنی و تمام وقتتو میزاری پاش و و و و ....خلاصه همینطور موج منفی میفرستادن....ولی بعد از چند ماه که گذشت و ماهیام نی نی اوردن کم کم خونواده هم خوششون اومد...این موضوع هم که خونواده ها از آکواریوم خوششون نمیاد به دلیل اینه که تا الان فقط ماهی قرمز عیدو دیدن و از آکواریوم چیزی نمیدونن...تا حالا هم وابستگی و علاقه ای به ماهی نداشتن...حالا هم میخوام یه آکواریوم 2 متری درست کنم...بابام هم رضایت داده حتی گفت اگر میخوای بزرگتر درست کن که قشنگتر بشه...ولی حالا که رفتم قیمت کردم دیدم اینقدر پول ندارم....من عادت دارم چیزایی که میخوام با پول خودم میخرم و زیاد دست به دامن بابام نمیشم...2متری فعلاً کنسل شد ... تا چند وقت دیگه یه تانک 120سانتی درست میکنم...
خلاصه این هم از ما...
موفق باشید

سلام
بهترين كار اينه كه دست نگه داري و پولارو جمع كني تا يه دو متري بگيري
چون بعدش اين 120 سانتي رو دستت ميمونه.
موفق باشي

shab_tab2001

ارسال شده در: پنجشنبه، 15 بهمن ماه ، 1388 11:46:04 | موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

مدير انجمن بيماري
مدير انجمن بيماري

نام: حميدرضاعباس زاده
13 مرداد ماه ، 1387
تعداد ارسالها: 1267
میانگین ارسالها در روز: 0.08
امتياز: 10094
تشکر کرده: 582
تشکر شده 1109 بار در 692 پست
محل سكونت: كرمان
 حالت شخصی من:

سلام.
علي خوابم گرفت خوب شد خلاصش كردي!!
منم مثل همتون از بچگي عشق جك و رز!! نه ببخشيد جونور بودم ( يهو ياده تايتانيك افتادم!! )
جوجه و ماهي و دو بار هم خرگوش جزو ثابتشون بودن.
ميشد براي عيد 20 تا ماهيه قرمز داشتم! تازه بعد از عيد بود كه بابابزرگ خدابيامرزم هم هرچي ماهي از شب عيد براش مونده بود ( جلوي مغازش ماهي ميآورد ) تقسيم ميكرد كه 14--15 تا هم سهم من بود!
همون موقع مي خواستم آكواريوم بگيرم اما نميذاشتن ( بچه 12 ساله رو چه به اين كارا!؟ )
خلاصه يه چند سالي رو بدون جك و جونور گذروندم تا رسيدم به ارشميدس!! ( خرگوش باهوشم!! )
6 ماه هم ارش رو داشتم تا گربه سياهه بد اومد خفش كرد!! بعد دوباره بي جك و جونور شدم تا.....
5 سال بعدش كه رفتم سر خونه زندگي خودم!
بالاخره يه تانك خريدم و با گوپي و مولي و ... شروع كردم ( 100*30*30 ) ابعادش بسكه ناجور بود!! ( به علت جاش ) عوضش كردم و يه 120*30*60 گرفتم
حالا هم دارم با خانومم صحبت ميكنم بلكه راضي بشه يدونه 80*30*40 و يدونه مثلثي ( براي گوشه ديوار ) رديف كنم
فعلا موافقت ضمني حاصل شده تا بعدش چي بشه!
علي خوابت گرفت؟
1- آره گرفت ====> خب بگير بخواب
2- نه نگرفت ====> واسه خودت رو بگير بخون تا بگيره!!
مزاح كردم علي جون
موفق باشيد

کاربرانی که برای این ارسال از shab_tab2001 تشکر کرده اند golebibo, abolfazl22, fishali

abolfazl22

ارسال شده در: پنجشنبه، 15 بهمن ماه ، 1388 12:02:41 | موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

معاون انجمن
معاون انجمن

نام: ابوالفضل عسکری
15 خرداد ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 5575
میانگین ارسالها در روز: 0.36
امتياز: 38625
تشکر کرده: 2907
تشکر شده 5372 بار در 3368 پست
 حالت شخصی من:

سلام
اشتباه بزرگی میکنی 2متری رو با 120تاق بزنی چون بعدها پشیمون میشی و دیگه نمیتونی بزرگتر بسازی
برای شیشه 2متری 1شیشه 12میل برای کف میخواهد که قیمتش حدود 30هزار درمیاد و بقیه شیشه ها 10میل که حدود 30هزار درمیاد یعنی 60تومن و حدود 7تا6چسب سیستا میبره که هر سیستا 4500تومن هست اگر خودت بسازی اجرت دست نمیدی طرفای 80تا90 برات میوفته ساختش بقیه وسایلم 100هزار در نظر بگیری کلش با 250هزار تومن درمیاد که میتونی نصف از بابات بگیری یا همشو از بابات بگیری بعد از پول ماهیانت کم کنه یه جوری ازش وام قرض الحسنه بگیر اینجوری هیچ اتفاقی نمیوفته
از من میشنوی انجام بده
موفق باشی

ورود به آکواریومیست

کاربرانی که برای این ارسال از abolfazl22 تشکر کرده اند nicebluesky

nicebluesky

ارسال شده در: پنجشنبه، 15 بهمن ماه ، 1388 15:16:04 | موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

نام: بهنام
21 آذر ماه ، 1387
تعداد ارسالها: 832
میانگین ارسالها در روز: 0.05
امتياز: 5189
تشکر کرده: 567
تشکر شده 661 بار در 401 پست
محل سكونت: دزفول

abolfazl22 مي نويسد :
سلام
اشتباه بزرگی میکنی 2متری رو با 120تاق بزنی چون بعدها پشیمون میشی و دیگه نمیتونی بزرگتر بسازی
برای شیشه 2متری 1شیشه 12میل برای کف میخواهد که قیمتش حدود 30هزار درمیاد و بقیه شیشه ها 10میل که حدود 30هزار درمیاد یعنی 60تومن و حدود 7تا6چسب سیستا میبره که هر سیستا 4500تومن هست اگر خودت بسازی اجرت دست نمیدی طرفای 80تا90 برات میوفته ساختش بقیه وسایلم 100هزار در نظر بگیری کلش با 250هزار تومن درمیاد که میتونی نصف از بابات بگیری یا همشو از بابات بگیری بعد از پول ماهیانت کم کنه یه جوری ازش وام قرض الحسنه بگیر اینجوری هیچ اتفاقی نمیوفته
از من میشنوی انجام بده
موفق باشی

ممنون..از این قیمت ها مطمئنید؟ من از یه شیشه بری آشنا قیمت کردم با شیشه 10 گفت 200 تومن 15 تومن هم مزد...اندازش اینه : 200*60*70 حالا یا الکی حساب کرده خواسته بچپونه یا اینجا شیشه گرونه... اگر با 100 تومن تانکش راه بیوفته حتماً میزنم... میزشو میزارم پای بابام که با کابینت ها یه دفعه بگیره(آخه تازه خونه ساختیم هنوز کابینتاش آماده نشده)....از قیمت حدودی شیشه ها خبر دارید؟ اینتور که این یارو حساب کرد شیشه 10 متری 35 تقریباً میشه..
خیلی ممنون
سلام..پست رو ادیت کردم که پست اضافه نزنم
مگه شیشه رو متر مربعی حساب نمیکنن؟یعنی مثلاً شیشه 12 میل 1متر در 1متر 28000 تومن درسته؟شما چطور گفتید 11 متر شیشه نیاز داره؟البته من با قیمتهای شما بر اساس متر مربع حساب کردم با چسب همون 130تومن میشه که شما گفتی...ولی تو 11 مترش موندم...ممنون میشم توضیح بدین
منو ببخشید که همیشه مزاحمم و زیاد سوال میکنم...شرمنده
پدر مومن من...مادر مقدس من...نماز تو یک ورزش تکراریست بدون هیچ اثر اخلاقی و اصلاح عملی و حتی نتیجه بهداشتی!که صبح و ظهر و شب انجام می دهی اما نه معانی الفاظ و ارکانش را میدانی و نه فلسفه حقیقی و هدف اساسیش را میفهمی.تمام نتیجه کار تو و آثار نماز تو این است که پشت تو قوز درآورد و پیشانی صافت پینه بست و فرق من بی نماز با تو نمازگزار فقط این است که من این دو علامت تقوا را ندارم..!

تمامي مطالب ارسال شده:   

صفحه 1 از 12 | رفتن به صفحه 1, 2, 3 ... 10, 11, 12  بعدي

نام کاربري:      کلمه عبور:     

~ يا ~
عضويت در سايت

شرایط ارسال سوالات ( در صورت عدم رعایت شرایط به سوالات شما پاسخ داده نخواهدشد )

آموزش کار با ادیتور و قرار دادن عکس و لینک در مطالب 

شما نمي توانيد براي اين انجمن مطلب ارسال كنيد .
شما نمي توانيد براي مطالب اين انجمن جوابيه بفرستيد
شما نمي توانيد مطالب ارسالي خود به اين انجمن را ويرايش كنيد .
شما نمي توانيد مطلب ارسالي خود به اين انجمن را حذف نمائيد .
شما نمي توانيد به نظرسنجي هاي اين انجمن راي دهيد .
شما نيمتوانيد فايل هاي خود را به تالار اضافه نمائيد
شما نيمتوانيد فايل هاي موجود در تالارها را دريافت نمائيد