|
|
موضوع مطلب : پلاتي |
|
|
انجمن های تخصصی ماهی و آکواریوم صفحه اول انجمن » زنده زاها | صفحه 1 از 3 | رفتن به صفحه 1, 2, 3 بعدي |
|
|
| نويسنده | پيغام | |||
|---|---|---|---|---|
| dalton_the_boss
|
|
|
||
|
مدیر بازنشسته
![]() وضعيت:
![]() نام: وحيد
19 فروردين ماه ، 1387
تعداد ارسالها: 140
میانگین ارسالها در روز: 0.01
امتياز: 12
تشکر کرده: 2
تشکر شده 67 بار در 40 پست
محل سكونت: مشهد
|
||||
|
نام گروه ماهیان : poecilidae
نام خانواده: پلاتی نام ماهیان : پلاتی (رنگهای مختلف) طول حداکثر: 6 سانتی متر سطح شنا: میان آب مکانهای جاگیری :میان تخته سنگهاو گیاهان آبزی نور مناسب: روشن ، بدون تابش مستقیم آفتاب همزیستی: سازگار با تمام ماهیان آکواریومی تغذیه: غذای خشک خصوصیات فیزیکوشیمیایی : دما 22درجه سانتی گراد - سختی آب 20 درجه - PH= 7.5 دشواری نگهداری: گروه 1 رفتار و نوع تولید مثل : زنده زا،این ماهی زیبا نیاز خاصی ندارد و برای پرورش توأ م با تمام گروه های دیگر مناسب است. پلاتی قرمز یا مرجانی به علت اختلاف رنگ آن با رنگ سبز گیاهان از محبوبیت بیشتری برخوردار است _________________ دوستدار شما دالتون رییس |
||||
| iman11
|
|
|
||
|
کاربر جدید
![]() وضعيت:
![]() نام: iman11
1 شهريور ماه ، 1387
تعداد ارسالها: 8
میانگین ارسالها در روز: 0
امتياز: 0
تشکر کرده: 0
تشکر شده 0 بار در 0 پست
|
||||
|
من يك جفت پلاتي دارم اما باهم جفت گيري نميكنند دليلش چيست ؟ ممنون _________________ iman_hamed_jahrome |
||||
| iman11
|
|
|
||
|
کاربر جدید
![]() وضعيت:
![]() نام: iman11
1 شهريور ماه ، 1387
تعداد ارسالها: 8
امتياز: 0
تشکر کرده: 0
تشکر شده 0 بار در 0 پست
|
||||
|
راههاي تشخيص نروماده پلاتي؟ _________________ iman_hamed_jahrome |
||||
| yaqoub
|
|
|
||
|
مدیر بازنشسته
![]() ![]() وضعيت:
![]() نام: yaqoub
14 فروردين ماه ، 1387
تعداد ارسالها: 87
میانگین ارسالها در روز: 0.01
امتياز: 6
تشکر کرده: 7
تشکر شده 39 بار در 20 پست
محل سكونت: جزيره قشم
حالت شخصی من:
![]() |
||||
دوست عزيز به اينجا سري بزن هر چي درباره اي اين ماهي بخواي گيرت مي ياد
با تشكر يعقوب قشمي _________________ تا تواني دل به دست آور دل شكستن هنر نمي باشد ! |
||||
| RPG
|
|
|
||
|
کاربر جدید
![]() وضعيت:
![]() نام: ali
27 دي ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 13
امتياز: 107
تشکر کرده: 22
تشکر شده 3 بار در 1 پست
|
||||
|
سلام دوستان
من دوتا پلاتی دیشب خریدم، تقریباً سر حال هستن( یک نر و یک ماده). توی یه تانک نگهداریشون می کنم. چرا زیاد جنب و جوشی ندارن ؟ ( ماده بیشتر اینور و اونور میره ولی غذا نمیخوره، نر خیلی کم اینور و اونور میره ولی غذا میخوره).
اینو هم بگم که خیلی سریع هستن و وقتی که میخوام بگیرمشون گرفتنشون یه خورده سخته. _________________ |
||||
| aqua-quest
|
|
|
||
|
مدیر کل آکواریوم
![]() وضعيت:
![]() نام: رسول گل محمّدی
تعداد ارسالها: 2816
میانگین ارسالها در روز: 0.18
امتياز: 13137
تشکر کرده: 6451
تشکر شده 3841 بار در 1856 پست
محل سكونت: یه آکواریوم دریایی
حالت شخصی من:
![]() |
||||
|
سلام طبيعيه ، هنوز به محيط عادت نكردند و به دليل استرس زياد حركت نمي كنند ولي كلاً پلاتي ماهي آروميه . مگر زمان غذا خوردند كه خيلي سريع دنبال غذا ميره . شما لازم نيست نگران باشيد و فقط شرايط لازم براي زندگيشون را فراهم كنيد ، خودشون به محيط عادت مي كنند . _________________ زندگی تفسیر سه کلمه است خندیدن بخشیدن و فراموش کردن پس بخند ببخش و فراموش کن |
||||
|
کاربرانی که برای این ارسال از aqua-quest تشکر کرده اند RPG |
||||
| RPG
|
|
|
||
|
کاربر جدید
![]() وضعيت:
27 دي ماه ، 1388
تشکر شده 3 بار در 1 پست
|
||||
|
سلام
من الان چند روزه این پلاتی ها رو دارم ولی هنوزم گوشه گیرن، غذا هم نمیخورن. نزدیک غذا ها هم نمیشن !!
مشکل از چیه ؟ _________________ |
||||
| aqua-quest
|
|
|
||
|
مدیر کل آکواریوم
![]() وضعيت:
![]() نام: رسول گل محمّدی
تعداد ارسالها: 2816
میانگین ارسالها در روز: 0.18
امتياز: 13137
تشکر کرده: 6451
تشکر شده 3841 بار در 1856 پست
محل سكونت: یه آکواریوم دریایی
حالت شخصی من:
![]() |
||||
سلام شما از چه غذايي استفاده مي كنيد ؟ به جز پلاتي چه ماهي هايي در تانك نگه مي داريد ؟ ممكنه به دليل صداي فيلتر ، ماهي هاي مهاجم و يا دلايل ديگر استرس داشته باشند كه بالا نمياند . شما بايد ببينيد از چي مي ترسند ؟ شرايط آب ( هوادهي ، دما و ... ) را هم چك كنيد . _________________ زندگی تفسیر سه کلمه است خندیدن بخشیدن و فراموش کردن پس بخند ببخش و فراموش کن |
||||
|
کاربرانی که برای این ارسال از aqua-quest تشکر کرده اند RPG |
||||
| RPG
|
|
|
||
|
کاربر جدید
![]() وضعيت:
27 دي ماه ، 1388
تشکر شده 3 بار در 1 پست
|
||||
|
من از میگو و پولکی. به جزء پلاتی ماهی دیگه ای ندارم. فیلتر ندارم ولی پمپ هوا دارم که صدایی هم نداره و نمیترسن از حبابهاش و صدای حباب ها. آبشون که خوبه. گیاه هم زیاد گذاشتم تقریباً و جا واسه قائم شدنشون هست. هوادهی که خوبه فکر میکنم. دما هم همیشه روی 24-26 هست. مثلاً من میخوام بهشون غذا بدم یهو جیم میشن. و یواش یواش بالا میان یه خورده میخورن بعد عین دیوونه ها یهو هول میکنن و جیم میشن. |
||||
| RPG
|
|
|
||
|
کاربر جدید
![]() وضعيت:
27 دي ماه ، 1388
تشکر شده 3 بار در 1 پست
|
||||
|
بخشید این سوال رو هم اگه میشه جواب بدید.
بعضی وقتا که غذا میخورن از کنار آبششاشون حباب میزنه بیرون !!! ![]()
مشکل از چیه ؟ _________________ |
||||
|
|
||||
|
|
انجمن های تخصصی ماهی و آکواریوم صفحه اول انجمن » زنده زاها | صفحه 1 از 3 | رفتن به صفحه 1, 2, 3 بعدي |
~ يا ~ عضويت در سايت شرایط ارسال سوالات ( در صورت عدم رعایت شرایط به سوالات شما پاسخ داده نخواهدشد )
|
| شما نمي توانيد براي اين انجمن مطلب ارسال كنيد . شما نمي توانيد براي مطالب اين انجمن جوابيه بفرستيد شما نمي توانيد مطالب ارسالي خود به اين انجمن را ويرايش كنيد . شما نمي توانيد مطلب ارسالي خود به اين انجمن را حذف نمائيد . شما نمي توانيد به نظرسنجي هاي اين انجمن راي دهيد . شما نيمتوانيد فايل هاي خود را به تالار اضافه نمائيد شما نيمتوانيد فايل هاي موجود در تالارها را دريافت نمائيد |