|
|
موضوع مطلب : سواردتيل يا دم شمشيري |
|
|
انجمن های تخصصی ماهی و آکواریوم صفحه اول انجمن » زنده زاها | صفحه 1 از 8 | رفتن به صفحه 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 بعدي |
|
|
| نويسنده | پيغام | |||||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| dalton_the_boss
|
|
|
||||||||
|
مدیر بازنشسته
![]() وضعيت:
![]() نام: وحيد
19 فروردين ماه ، 1387
تعداد ارسالها: 140
میانگین ارسالها در روز: 0.01
امتياز: 12
تشکر کرده: 2
تشکر شده 67 بار در 40 پست
محل سكونت: مشهد
|
||||||||||
|
نام گروه ماهیان : poecilidae
نام خانواده: دم شمشیری نام ماهیان : دم شمشیری (رنگهای مختلف) طول حداکثر: 13 سانتی متر سطح شنا: تمام سطوح آب مکانهای جاگیری :میان تخته سنگهاو گیاهان آبزی نور مناسب: روشن ، بدون تابش مستقیم آفتاب همزیستی: سازگار با تمام ماهیان آکواریومی تغذیه: غذای خشک خصوصیات فیزیکوشیمیایی : دما 25درجه سانتی گراد - سختی آب 14 درجه - PH= 7.3 دشواری نگهداری: گروه 2 رفتار و نوع تولید مثل : زنده زا،این ماهی زیبااز محبوبترین ماهیان اکواریومی است. زائده شمشیر مانند ماهی نر را از ماده ها جدا میکند. حرکات زیبا و مهربانی این ماهی باعث شده است، توجه اکثر آکواریوم دارها به آن جلب شود. این ماهی به سرد شدن آب حساس است. _________________ دوستدار شما دالتون رییس |
||||||||||
| yaqoub
|
|
|
||||||||
|
مدیر بازنشسته
![]() ![]() وضعيت:
![]() نام: yaqoub
14 فروردين ماه ، 1387
تعداد ارسالها: 87
امتياز: 6
تشکر کرده: 7
تشکر شده 39 بار در 20 پست
محل سكونت: جزيره قشم
حالت شخصی من:
![]() |
||||||||||
يه عكس قشنگ از دم شمشيري نر سفيد رنگ ![]() _________________ تا تواني دل به دست آور دل شكستن هنر نمي باشد ! |
||||||||||
| iman11
|
|
|
||||||||
|
کاربر جدید
![]() وضعيت:
![]() نام: iman11
1 شهريور ماه ، 1387
تعداد ارسالها: 8
میانگین ارسالها در روز: 0
امتياز: 0
تشکر کرده: 0
تشکر شده 0 بار در 0 پست
|
||||||||||
|
من يك جفت سواردتيل داشتم كه نر آن مرد واحساس ميكنم شكم ماده روز به روز بزرگتر ميشود آيا احتمال باردار شدن است؟درصورتي كه نرندارد بچه میزايد؟ _________________ iman_hamed_jahrome |
||||||||||
| iman11
|
|
|
||||||||
|
کاربر جدید
![]() وضعيت:
1 شهريور ماه ، 1387
تشکر شده 0 بار در 0 پست
|
||||||||||
|
سواردتيل فنسي چيست؟درخواست عكسهاي بيشتر دمشمشيري /ممنون _________________ iman_hamed_jahrome |
||||||||||
| iman11
|
|
|
||||||||
|
کاربر جدید
![]() وضعيت:
1 شهريور ماه ، 1387
تشکر شده 0 بار در 0 پست
|
||||||||||
|
دوره بارداري سواردتيل چه مدت است؟ _________________ iman_hamed_jahrome |
||||||||||
| aqua-quest
|
|
|
||||||||
|
مدیر کل آکواریوم
![]() وضعيت:
![]() نام: رسول گل محمّدی
تعداد ارسالها: 2816
میانگین ارسالها در روز: 0.18
امتياز: 13137
تشکر کرده: 6451
تشکر شده 3841 بار در 1856 پست
محل سكونت: یه آکواریوم دریایی
حالت شخصی من:
![]() |
||||||||||
سلام پست پياپي نزنيد و سوالاتتون را در يك پست مطرح كنيد . در مورد سال هم بله . مي تونه باردار باشه . زنده زاها تا چند ماه مي تونند اسپرم نر را در بدن خود نگه دارند .
سوارتلي كه دمش حالت كمان داره . مثل عكس :
معمولا يك ماهه . _________________ زندگی تفسیر سه کلمه است خندیدن بخشیدن و فراموش کردن پس بخند ببخش و فراموش کن |
||||||||||
| siamak398
|
|
|
||||||||
|
دارنده زیباترین آکواریوم
![]() وضعيت:
![]() نام: سيامك
11 آذر ماه ، 1387
تعداد ارسالها: 141
امتياز: 490
تشکر کرده: 183
تشکر شده 91 بار در 37 پست
محل سكونت: تبریز
|
||||||||||
|
سلام. خسته نباشيد. من يه سوال داشتم .ممنون ميشم اگه جواب بديد. نگيد كه بخش هاي سايت رو نگاه كنيد چون نگاه كردم. من يه ماده دم شمشيري فنسي دارم و دو تا نر. ميخواستم بدون رفتارهاي قبل زايمان و تغيرشكلقبل زايمان چيه؟ چون سياهي شكمش به خاطر رنگ قرمزش خوب ديده نميشه. از نظر باد شكمش هم چطور ميشه چون همين الان هم يكمي از نر ها چاق تره. يه سوال ديگه يه جفت دم شمشيري قرمز معمولي دارم كه نر فنسي خيلي ازيتش ميكنه. اين امر طبيعيه؟ _________________ ناله را هر چند میخواهم که پنهان دارمش سینه میگوید که من تنگ آمده ام فریاد کن |
||||||||||
| aqua-quest
|
|
|
||||||||
|
مدیر کل آکواریوم
![]() وضعيت:
حالت شخصی من:
![]() |
||||||||||
سلام حاملگی دم شمشیری های تیره را فقط با نگاه از بالا می توان فهمید که بدنش از پهلوها به طور غیرعادی بزرگ شده و از بالا یک بیضی مایل به دایره به نظر می آید . از چند ساعت قبل از زایمان هم مخرجش حالت آویزان شدن پیدا کرده و از حالت عادی بزرگتر می شود . در ضمن در سایت دم شمشیری فنسی با نام دم شمشیری وحشی معرفی شده که علتش همین دعواییه که می گید . اگر آسیبی به ماهیتون نرسید مشکلی نیست ولی اگر احساس کردید ممکنه به هم آسیب برسانند حتماً جداشون کنید . _________________ زندگی تفسیر سه کلمه است خندیدن بخشیدن و فراموش کردن پس بخند ببخش و فراموش کن |
||||||||||
|
کاربرانی که برای این ارسال از aqua-quest تشکر کرده اند siamak398 |
||||||||||
| siamak398
|
|
|
||||||||
|
دارنده زیباترین آکواریوم
![]() وضعيت:
![]() نام: سيامك
11 آذر ماه ، 1387
تعداد ارسالها: 141
امتياز: 490
تشکر کرده: 183
تشکر شده 91 بار در 37 پست
محل سكونت: تبریز
|
||||||||||
|
[سلام
حاملگی دم شمشیری های تیره را فقط با نگاه از بالا می توان فهمید که بدنش از پهلوها به طور غیرعادی بزرگ شده و از بالا یک بیضی مایل به دایره به نظر می آید . از چند ساعت قبل از زایمان هم مخرجش حالت آویزان شدن پیدا کرده و از حالت عادی بزرگتر می شود . در ضمن در سایت دم شمشیری فنسی با نام دم شمشیری وحشی معرفی شده که علتش همین دعواییه که می گید . اگر آسیبی به ماهیتون نرسید مشکلی نیست ولی اگر احساس کردید ممکنه به هم آسیب برسانند حتماً جداشون کنید .] سلام و خسته نباشید. ممنون از زحماتی که میکشید. دم شمشیرس فنسی من حامله هستش و شکمش باد کرده ولی نه بصورت غیر عادی. ولی پری شب که نگاهش میکردم مخرجش به اندازه نوک خودکار زده بیرون از اون موقعه انداختمش تو زایشگاه ولی هنوز زایمان نکرده. اگه میشه بازم زحمت بکشید و بیشتر راهنمائی کنید چون هم ناشی هستم و م هم اولین بار هستش که میخوام از فنشی بچه بگیرم. اگه عکس هم از فنسی 3 یا 4 ساعت قبل زایمان دارید بزارید. ممنون میشم. |
||||||||||
| aqua-quest
|
|
|
||||||||
|
مدیر کل آکواریوم
![]() وضعيت:
حالت شخصی من:
![]() |
||||||||||
سلام شاید هنوز برای زایمانش زوده . شما اگه آکواریوم جدا دارید دم شمشیری حامله را جدا کنید تا هر موقع زایمان کرد خودتون زایمان اونو مشاهده کنید و برای دفعات بعد بتونید زمان زایمان را تشخیص بدید . شما هم اگه می تونید چند تا عکس از ماهی تون ( از بالا ، بدنش و مخرجش ) بگیرید و اینجا قرار بدید تا ببینیم واقعاً حامله هست یا نه . _________________ زندگی تفسیر سه کلمه است خندیدن بخشیدن و فراموش کردن پس بخند ببخش و فراموش کن |
||||||||||
|
کاربرانی که برای این ارسال از aqua-quest تشکر کرده اند siamak398 |
||||||||||
|
|
||||||||||
|
|
انجمن های تخصصی ماهی و آکواریوم صفحه اول انجمن » زنده زاها | صفحه 1 از 8 | رفتن به صفحه 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 بعدي |
~ يا ~ عضويت در سايت شرایط ارسال سوالات ( در صورت عدم رعایت شرایط به سوالات شما پاسخ داده نخواهدشد )
|
| شما نمي توانيد براي اين انجمن مطلب ارسال كنيد . شما نمي توانيد براي مطالب اين انجمن جوابيه بفرستيد شما نمي توانيد مطالب ارسالي خود به اين انجمن را ويرايش كنيد . شما نمي توانيد مطلب ارسالي خود به اين انجمن را حذف نمائيد . شما نمي توانيد به نظرسنجي هاي اين انجمن راي دهيد . شما نيمتوانيد فايل هاي خود را به تالار اضافه نمائيد شما نيمتوانيد فايل هاي موجود در تالارها را دريافت نمائيد |