|
|
موضوع مطلب : گياه سعد كوتاه قد |
|
|
انجمن های تخصصی ماهی و آکواریوم صفحه اول انجمن » گياهان آکواريومي | صفحه 1 از 1 | |
|
|
| نويسنده | پيغام | ||
|---|---|---|---|
| abolfazl22
|
|
|
|
|
معاون انجمن
![]() وضعيت:
![]() نام: ابوالفضل عسکری
تعداد ارسالها: 5575
میانگین ارسالها در روز: 0.36
امتياز: 38625
تشکر کرده: 2907
تشکر شده 5372 بار در 3368 پست
محل سكونت: زاهدان
حالت شخصی من:
![]() |
|||
|
گياه سعد كوتاه قد acorus gramineus
گياه سعد كوتاه قد يا acorus gramineus از گندميان رقم پاسيلاس و واريجاتوس از خانواده شيپوريان بوده و در ژاپن در منطقه باغباني يافت ميشود. سعد كوتاه قد يا آكوروس گرامينه ئوس acorus gramineus يك گياه بوته مانند است كه به بلنداي 25 تا 30 سانتيمتر با برگهاي بلند ، باريك ، نوار مانند و در حداكثر بلندي ، منحني شكل هستند گياه سعد كوتاه قد يك گياه مردابي و دوزيست بوده و ميتواند با زندگي در زير آب وفق يابد. رقم پاسيلاس با برگهاي كوتاه و محكم 4 تا 10 سانتيمتر و رقم واريجاتوس با برگهاي به بلنداي 40 تا 50 سانتيمتر و رگه هاي زرد رنگ يافت ميشود و نسبت به رقم اصلي رايج تر هستند. تكثير گياه سعد كوتاه قد از طريق تقسيم دسته ها يا ريزومها يا همان ساقه هاي زير زميني است . به اين صورت كه نوك آنها را قطع و پايه ساقه آنها را در آب سطحي كه عمق آب به تدريج افزايش مي يابد كاشته ميشود. دماي مناسب براي گياه سعد كوتاه قد 15 تا 20 درجه سانتيگراد بوده و در 18 درجه سانتيگراد بهتر عمل ميكند. گياه سعد كوتاه قد به phيا اسيديته خنثي ، آب سبك و نور متوسط تا طبيعي نيازمند است. خاك ماسب براي گياه سعد كوتاه قد رس يا خاك رس به همراه تورب بوده و به چيز خاصي نياز ندارند. گونه سعد كوتاه قد معمولا در آكواريومهاي كوچك كاربرد دارد. گياهان تزئيني آكواريومي _________________ ورود به آکواریومیست |
|||
|
کاربرانی که برای این ارسال از abolfazl22 تشکر کرده اند rodrigo, aqua-quest, reptal |
|||
| sahandsilent
|
|
|
|
|
در ابتدای فعالیت
![]() وضعيت:
![]() نام: sahand
22 مرداد ماه ، 1389
تعداد ارسالها: 32
میانگین ارسالها در روز: 0
امتياز: 205
تشکر کرده: 4
تشکر شده 7 بار در 7 پست
محل سكونت: کرج
|
|||
| من داشتم بعد از یه مدتی برگاش میریزه و از بین میره | |||
|
کاربرانی که برای این ارسال از sahandsilent تشکر کرده اند aqua-quest |
|||
| aqua-quest
|
|
|
|
|
مدیر کل آکواریوم
![]() وضعيت:
![]() نام: رسول گل محمّدی
تعداد ارسالها: 2816
میانگین ارسالها در روز: 0.18
امتياز: 13137
تشکر کرده: 6451
تشکر شده 3841 بار در 1856 پست
محل سكونت: یه آکواریوم دریایی
حالت شخصی من:
![]() |
|||
|
سلام
اینم عکس هاش : _________________ زندگی تفسیر سه کلمه است خندیدن بخشیدن و فراموش کردن پس بخند ببخش و فراموش کن |
|||
|
کاربرانی که برای این ارسال از aqua-quest تشکر کرده اند reptal |
|||
| sahandsilent
|
|
|
|
|
در ابتدای فعالیت
![]() وضعيت:
![]() نام: sahand
22 مرداد ماه ، 1389
تعداد ارسالها: 32
میانگین ارسالها در روز: 0
امتياز: 205
تشکر کرده: 4
تشکر شده 7 بار در 7 پست
محل سكونت: کرج
|
|||
| ,واسه من ریشه هاش پیاز داشت | |||
|
کاربرانی که برای این ارسال از sahandsilent تشکر کرده اند Ali_1361 |
|||
| nicebluesky
|
|
|
|
|
کاربر فوق حرفه ای
![]() وضعيت:
![]() نام: بهنام
تعداد ارسالها: 832
میانگین ارسالها در روز: 0.05
امتياز: 5189
تشکر کرده: 567
تشکر شده 661 بار در 401 پست
محل سكونت: دزفول
|
|||
|
سلام
میشه توضیح بیشتری راجع به تکثیر بدید؟ اگه با عکس باشه بهتره ممنون _________________ پدر مومن من...مادر مقدس من...نماز تو یک ورزش تکراریست بدون هیچ اثر اخلاقی و اصلاح عملی و حتی نتیجه بهداشتی!که صبح و ظهر و شب انجام می دهی اما نه معانی الفاظ و ارکانش را میدانی و نه فلسفه حقیقی و هدف اساسیش را میفهمی.تمام نتیجه کار تو و آثار نماز تو این است که پشت تو قوز درآورد و پیشانی صافت پینه بست و فرق من بی نماز با تو نمازگزار فقط این است که من این دو علامت تقوا را ندارم..! |
|||
|
|
|||
|
|
انجمن های تخصصی ماهی و آکواریوم صفحه اول انجمن » گياهان آکواريومي | صفحه 1 از 1 | |
~ يا ~ عضويت در سايت شرایط ارسال سوالات ( در صورت عدم رعایت شرایط به سوالات شما پاسخ داده نخواهدشد )
|
| شما نمي توانيد براي اين انجمن مطلب ارسال كنيد . شما نمي توانيد براي مطالب اين انجمن جوابيه بفرستيد شما نمي توانيد مطالب ارسالي خود به اين انجمن را ويرايش كنيد . شما نمي توانيد مطلب ارسالي خود به اين انجمن را حذف نمائيد . شما نمي توانيد به نظرسنجي هاي اين انجمن راي دهيد . شما نيمتوانيد فايل هاي خود را به تالار اضافه نمائيد شما نيمتوانيد فايل هاي موجود در تالارها را دريافت نمائيد |