|
|
موضوع مطلب : تاثير نمك بر گياهان آبزي |
|
|
انجمن های تخصصی ماهی و آکواریوم صفحه اول انجمن » تجربیات نگهداری گیاهان | صفحه 1 از 1 | |
|
|
| نويسنده | پيغام | |||
|---|---|---|---|---|
| teruy
|
|
|
||
|
ناظم نمونه آبان ماه
![]() وضعيت:
![]() نام: محسن بهزادي
تعداد ارسالها: 1771
میانگین ارسالها در روز: 0.12
امتياز: 18401
تشکر کرده: 538
تشکر شده 2375 بار در 1202 پست
محل سكونت: همه جای ایران سرای من است
حالت شخصی من:
![]() |
||||
|
سلام به همه
اين تايپي رو براي جواب دادن به سوال يكي از دوستان كاربر ايجاد كردم كه براشون از تجربه خودم در مورد استفاده از نمك در مورد گياهان آبزي بگم. چون طبق قوانين سايت از تجربيات فقط بايد در انجمن تجربيات صحبت به ميون بياد. من نمك رو به مقدار زياد در تانكي كه داراي گياهان برگ سيبي،پشت قرمز،گندمي،دم گربه اي و شويدي بوده استفاده كردم و فقط گياه گندمي من از اين بابت آسيب ديد.مخزنم گنجايش 500 ليتر آب رو داشت و از ديسكس نگهداري ميكردم. _________________ تا آسمان راهی نمانده .... انتقاد از مدیران |
||||
|
کاربرانی که برای این ارسال از teruy تشکر کرده اند mahi_nabati, abolfazl22, aqua-quest |
||||
| irarkh
|
|
|
||
|
کاربر فعال
![]() وضعيت:
![]() نام: AR.KH
29 فروردين ماه ، 1389
تعداد ارسالها: 209
میانگین ارسالها در روز: 0.01
امتياز: 1290
تشکر کرده: 52
تشکر شده 136 بار در 80 پست
محل سكونت: تهران
|
||||
|
سلام
از اینکه تجربتون رو به اشتراک گذاشتید تشکر میکنم. منتهی از نظر من طرح یک تجربه بدون فاکتورهای فنی خاص نه تنها کارآمد نخواهد بود بلکه ممکن است افراد کم تجربه را هم دچار اشکال کند. ضمنا" به نظر شما جواب گرفتن از این قسم تجربیات یکباره قابل استناد است؟ همانطور که می دونید آستانه تحمل شوری گیاهان هوازی و آبی شیرین ,بسته به نوع گیاه, مقدار از پیش تعریف شده ایست که وجود نمک بیش از آن مقدار باعث از دست دادن آب در گیاه و در نهایت تخریب آن خواهد شد. پس در اولین گام دانستن آستانه تحمل شوری هر گیاه حائز اهمیت خواهد بود. اما در مورد تجربه شما هیچ اشاره ای به فاکتورهای آب و بستر استفاده شده در زمان تست و همچنین مقدار دقیق نمک استفاده شده و مدت زمان آن نشده است. |
||||
|
کاربرانی که برای این ارسال از irarkh تشکر کرده اند mahi_nabati |
||||
| teruy
|
|
|
||
|
ناظم نمونه آبان ماه
![]() وضعيت:
حالت شخصی من:
![]() |
||||
سلام دوست من متاسفانه شما قبل از خوندن قوانين(اين انجمن فقط جهت ارائه تجربيات افراد مي باشد و ممكن است تجربيات يك كاربر در مورد كاربر ديگه اي با شرايط متفاوت صدق نكند) اقدام به ايراد گرفتن نموده ايد. در اين انجمن فقط تجربيات عنوان ميشود و هيچ كس توصيه اي در خصوص استفاده از تجريات خود به ديگران نميكند. اما در مورد ايرادات شما: 1-گياه يا هر موجود ديگه اي زماني آب بدن خود را در اثر شوري زياد از دست خواهند داد كه فشار اسمزي بدن آنها با محيط پيرامونشان تناسب خود را از دست دهد و اين زماني اتفاق خواهد افتاد كه آب محيط پيرامون به حدي از نمك اشباء شده باشد كه بتواند به راحتي آب بدن ساير موجودات محيط را جذب كند و اين مقدار استفاده از نمك را نه فقط من بلكه هيچ كس ديگري نيز توصيه ننموه است كه نگران استفاده از آن توسط كاربران باشيم. 2-تنها فاكتورهاي آب كه ميتواند در هنگام استفاده از نمك موثر باشد دما و سختي آنست كه با وجود ماهي ديسكس در آكواريوم مشخص ميشود كه دماي آب از 30 درجه بالاتر نميرود و سختي آب هم از 3 بالاتر نميرود و با كمي دقت در نوشته هاي اينجانب به راحتي ميتوان به آن پي برد.حتي تازه كار ترين كاربر ها هم اينها را ميدانند. 3-اما در مورد مقدار نمك مصرفي اگر شما تا به حال از نمك استفاده نموده ايد واژه مقدار زياد بيانگر بيشتر بودن ميزان استفاده از حالت معمولي خواهد بود.كه ميزان مصرف آن را مشخص مي نمايد. _________________ تا آسمان راهی نمانده .... انتقاد از مدیران |
||||
| irarkh
|
|
|
||
|
کاربر فعال
![]() وضعيت:
29 فروردين ماه ، 1389
|
||||
|
سلام
البته که من کم تجربه نیاز به داشتن فاکتور های کاملی دارم تا متوجه منظور نهفته در چند خط نوشته شما بشم. مخصوصا" مقدار زیاد نمک که با وجود جستجوهای مستمر در تارنمای جهانی و از میان انواع استانداردها هنوز موفق به یافتن این مقیاس اندازه گیری نشدم. به طور مثال من از یک قاشق مربا خوری نمک در حالت بحرانی و یک قاشق چای خوری در حالت عادی در هر 10 لیتر آب استفاده می کنم. ضمنا" منظورتون بند 3 که مربوط به ذکر مشخصات تجربی هست که نبود؟ در مورد بند 1 که فرمودید اشباء, نیازی به اشباع نیست بلکه همانطوری که اشاره کردم هر گیاه , و در قالب کلی همگی گیاهان, آستاته تحمل شوری دارند که با یک عدد مشخص شده و الزاما" به معنی اشباء نمکی نخواهد بود. اگر خواستید برای گیاهان هوازی رو براتون بگم که با کمی تخمین قابل تعمیم برای گیاهان آبزی هم هست. |
||||
| teruy
|
|
|
||
|
ناظم نمونه آبان ماه
![]() وضعيت:
حالت شخصی من:
![]() |
||||
سلام در واقع آستانه تحمل شوري همون زمانيه كه فشار اسمزي به هم ميخوره و قطعا هم يك عدد داره و براي همه گياهان قابل ذكر است. و با توجه به اينكه بهم خوردن تعادل اسمزي به اين شكل فقط در مورد گياهان آبي صدق ميكنه نميدونم چرا گياهان هوازي(كه هيچ وقت در چنين محيطي قرار نميگيرند)رو به عنوان مثال مطرح كردين. در مورد مصرف نمك نياز به جستجو در تارنماي جهاني نبود.شما بدليل تلاش بسيار سر در گم شده ايد وگرنه مقادير كم و متوسط و زياد هميشه و در همه جا بيانگر يك اندازه ميباشند و بعنوان مثال از بين اعداد 1 و 2و 3 مطمئنن وقتي صحبت از زياد ميشود منظور 1 و 2 نيستند و يا اگر صحبت از كم شد منظور 3 و 2 نيستند كه براي فهميدن اين موضوع هم نيازي به جستوجو هاي جهاني نبوده است. بنا بر اين وقتي صحبت از مصرف زياد نمك ميشود به قول شما منظور يك قاشق سوپ خوري و يا يك قاشق غذاخوري كه به ترتيب به عنوان مصرف كم و متوسط در نظر گرفته ميشوند نيست. دانستن اين موضوع هم فقط به كمي(فقط كمي)تجربه نياز است. _________________ تا آسمان راهی نمانده .... انتقاد از مدیران |
||||
| irarkh
|
|
|
||
|
کاربر فعال
![]() وضعيت:
29 فروردين ماه ، 1389
|
||||
| دوست عزیز جای تعجبه که در مورد گیاهان هوازی نمیدونید, چون استراکچر گیاهی بر خلاف سایر جانداران در خشکی و آب بسیار شبیه هم هست با این تفاوت که عناصر اولیه همانند O2 ,Co2 و غلظت آنها در خشکی و آب قابل مقایسه نبوده و 100 البته در آب کمتر از خشکی است, به همین خاطر هم برخی از گیاهان قابلیت سازگاری و بقاء در اکوسیستم آبی و عمل فتوسنتز را دارند. بستر گیاه هوازی هم دارای ترکیبات نمکی و شوری است. سنجش شوری این بستر در گیاه آبزی توام با آب پیرامون گیاه اندازه گیری می شود. توصیه می کنم با یک متخصص کشاورزی مشورت کنید. در مورد مقیاس اندازه گیری زیاد شما هم هنوز به استاندارد خاصی نرسیدم. چه بسا از نظر من یک ملاقه نمک هم زیاد نباشد. به نظر من بازگو کردن یک تجربه و یک خاطره بایستی دارای تفاوتهائی باشد. | ||||
| teruy
|
|
|
||
|
ناظم نمونه آبان ماه
![]() وضعيت:
حالت شخصی من:
![]() |
||||
|
سلام
اولا كه ما در مود برخي از گياهان خشكي صحبت نمبكنيم دو بحث مربوط به گياهان آبي هست و بهتره هي بحث گياهان خشكي رو پيش نكشيد و چيزي هم كه مشخص هست در گياهان خشكي اين خشكي هواست كه آب رو از بدن گياه خارج ميكنه نه نمك موجو در هوا!!!كه بحث ما به اون مربوط ميشد. خاطره اي(به قول شما) كه اينجا در موردش بحث شده مربوط به روز اول دبستان نبوده بلكه مربوط به نگهداري يه گياه طبيعي بوده كه با توجه به قوانين به همين تاپيك مربوط ميشده. در مورد تارنماي جهاني هم ظاهرا تار نماي شما مشكل دارد وگر نه با مراجعه به سايت هاي معتبر و پرسش از كارشناسان فن خواهيد ديد ميزان استفاده نمك در درمان بيماري ها چقدر مي باشد.براي مثال به اين آدرس مراجعه كنيد تا ببينيد كه كارشناس خبره ماهي(جك واتللي) حمام نمك را با دز 7.5 قاشق غذا خوري در هر 4 ليتر توصيه كرده در حالي كه شما استفاده از دو يا سه قاشق را زياد مي پنداريد. اينجا _________________ تا آسمان راهی نمانده .... انتقاد از مدیران |
||||
|
|
||||
|
|
انجمن های تخصصی ماهی و آکواریوم صفحه اول انجمن » تجربیات نگهداری گیاهان | صفحه 1 از 1 | |
~ يا ~ عضويت در سايت شرایط ارسال سوالات ( در صورت عدم رعایت شرایط به سوالات شما پاسخ داده نخواهدشد )
|
| شما نمي توانيد براي اين انجمن مطلب ارسال كنيد . شما نمي توانيد براي مطالب اين انجمن جوابيه بفرستيد شما نمي توانيد مطالب ارسالي خود به اين انجمن را ويرايش كنيد . شما نمي توانيد مطلب ارسالي خود به اين انجمن را حذف نمائيد . شما نمي توانيد به نظرسنجي هاي اين انجمن راي دهيد . شما نيمتوانيد فايل هاي خود را به تالار اضافه نمائيد شما نيمتوانيد فايل هاي موجود در تالارها را دريافت نمائيد |