|
|
موضوع مطلب : درمان زخم و قارچ ماهی |
|
|
انجمن های تخصصی ماهی و آکواریوم صفحه اول انجمن » معرفی و درمان بیماری | صفحه 5 از 10 | رفتن به صفحه قبلي 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 بعدي |
|
|
| نويسنده | پيغام | |||
|---|---|---|---|---|
| abolfazl22
|
|
|
||
|
معاون انجمن
![]() وضعيت:
![]() نام: ابوالفضل عسکری
تعداد ارسالها: 5575
میانگین ارسالها در روز: 0.36
امتياز: 38625
تشکر کرده: 2907
تشکر شده 5372 بار در 3368 پست
محل سكونت: زاهدان
حالت شخصی من:
![]() |
||||
|
سلام
زخم رویه بدن بیشتر به خاطر انگل ها هست نمک و دما رو خوب آمدی دارو میتونی از آمپی سیلین استفاده کنی خیلی قوی _________________ ورود به آکواریومیست |
||||
| teruy
|
|
|
||
|
ناظم نمونه آبان ماه
![]() وضعيت:
![]() نام: محسن بهزادي
تعداد ارسالها: 1771
میانگین ارسالها در روز: 0.12
امتياز: 18401
تشکر کرده: 538
تشکر شده 2375 بار در 1202 پست
محل سكونت: همه جای ایران سرای من است
حالت شخصی من:
![]() |
||||
|
سلام دوست من درمان ماهي رو توي مخزن اصلي هيچ كس توصيه نميكنه و اين كار شما ممكنه باعث ايجاد استرس به بقيه ماهي ها هم بشه و يا بيماري ماهي بيمار به بقيه سرايت كنه.پس قرنطينه رو جدي بگير.حتما نبايد مخزن داشته باشي با يه ستل يا تشت هم كارت ميشه و فقط ميخواد يه شعله اكسيژن توش گذاشت. _________________ تا آسمان راهی نمانده .... انتقاد از مدیران |
||||
| mbz
|
|
|
||
|
کاربر فوق حرفه ای
![]() وضعيت:
![]() نام: ایلیا
تعداد ارسالها: 969
میانگین ارسالها در روز: 0.06
امتياز: 6896
تشکر کرده: 330
تشکر شده 860 بار در 517 پست
محل سكونت: بیرجند
حالت شخصی من:
![]() |
||||
|
محسن عزیز ممنون که راهنمایی کردی منو
ولی خوب من یک دراگون 30 سانتی رو تویه کدوم قابلمه می تونم نگه داری کنم و کجاش بخاری واسه بالا بردن دما بذارم؟ و سنگ هوا واسه اکسیژن؟ من اگه بخوام اون دراگون رو تویه قابلمه بذارم باید دیگی که مادرم توش حلیم هر سال 48 درست میکنه رو تصرف کنم که این هم جز محالات این عالم هستی حالا که راهی ندارم و شما هم دعا کنید خوب بشه و یک راهی بگید که زودتر به نتیجه برسم و بقیه ماهی هام مریض نشن البته ماهی های من همگی بزرگ هستن و مقاوم ولی خوب... ![]() _________________ بوی لجـن گرفتـه انبـوه خاطـراتـــم... دیـروز: رنگ وحشـت، فردا: دوباره تکـرار! |
||||
| mbz
|
|
|
||
|
کاربر فوق حرفه ای
![]() وضعيت:
حالت شخصی من:
![]() |
||||
|
سلام
صبح که از خواب بيدار شدم ماهي هام بي حال بودن گريه ماهيم هم خيلي شنا مي کنه البته غذا مي خوردن ولي خوب مثل قبل نبودن مي خوام بدونم اين واسه چيه؟ واسه اينکه داروي ضد عفوني ريختم با سنگ نمک يا واسه اينکه دما رو بردم بالاتر يا واسه اينکه فيلتر رو خاموش کردم تا زغال اکتيوش کار نکنه؟ و يک چيز ديگه: کسي از داروهاي مارک (vitakraft) خبر داره؟ چيزي مي دونه که مال کجاست اينا و چقدر معتبر و از اين به بعد استفاده کنم يا نه؟ اصلا چيه؟ من که از ضد عفونيش استفاده کردم چون فقط همونش معلوم بود که چيه يک مدل ديگه هم بود روش نوشته بود Anti ICH که من نفهميدم چيه ميشه راهنمايي کنيد؟ --------------------------------------------------------------------------------------- راستی ابولفضل جان ممنون از راهنماییت ولی بیشتر توضیح بده (کارهای من درست بوده یا نه؟) و در مورد آمپی سلین باید ازت سوال کنم همون کپسول هایی که خودمون از داروخونه می خریم و می خوریم؟ مارک خاصی نداره؟ همونا رو واسه ماهی استفاده کنم؟ و چقدر بریزم؟ من تانکم 120 در 35 در 70 برای بقیه ماهی ها خراب نمیشه؟ ماهی ها رو نمی کشه؟ بیشتر توضیح بده ممنوننننننننن _________________ بوی لجـن گرفتـه انبـوه خاطـراتـــم... دیـروز: رنگ وحشـت، فردا: دوباره تکـرار! |
||||
| mbz
|
|
|
||
|
کاربر فوق حرفه ای
![]() وضعيت:
حالت شخصی من:
![]() |
||||
![]() ![]()
چرا کسی جواب منو نمیده؟
قدیما سایتتون بهتر و فعالتر بود من شاکی هستم ![]() _________________ بوی لجـن گرفتـه انبـوه خاطـراتـــم... دیـروز: رنگ وحشـت، فردا: دوباره تکـرار! |
||||
| abolfazl22
|
|
|
||
|
معاون انجمن
![]() وضعيت:
![]() نام: ابوالفضل عسکری
تعداد ارسالها: 5575
میانگین ارسالها در روز: 0.36
امتياز: 38625
تشکر کرده: 2907
تشکر شده 5372 بار در 3368 پست
محل سكونت: زاهدان
حالت شخصی من:
![]() |
||||
خوب تمام سوالاتو در بالا جواب دادم با رنگ قرمز امری بود درخدمتم _________________ ورود به آکواریومیست |
||||
|
کاربرانی که برای این ارسال از abolfazl22 تشکر کرده اند aqua-quest, reptal |
||||
| mbz
|
|
|
||
|
کاربر فوق حرفه ای
![]() وضعيت:
حالت شخصی من:
![]() |
||||
|
ممنون از همگی
دراگونم مثل روز اولش شد
فقط یک سوالی که می دونم جاش اینجا نیست رو بپرسم؟ این ماهی با این دهن گشادی که داره امکان داره روزی اسکارهای 30 سانتی و کت فیش 35 سانتی منو بخوره؟ ![]() _________________ بوی لجـن گرفتـه انبـوه خاطـراتـــم... دیـروز: رنگ وحشـت، فردا: دوباره تکـرار! |
||||
| 0121
|
|
|
||
|
کاربر فوق حرفه ای
![]() وضعيت:
![]() نام: 0121
4 خرداد ماه ، 1389
تعداد ارسالها: 841
میانگین ارسالها در روز: 0.05
امتياز: 6793
تشکر کرده: 458
تشکر شده 671 بار در 435 پست
محل سكونت: جهنم محله شیاطین
|
||||
سلام2ست عزیز درمورد اسکارات چون سایزشون بالاست به این زودیها نمیتونه حتی نیگاشون هم کنه وردتیل هم ماهی که سایزدهانش نباشه نزدیکش هم نمیره درموردکت فیش هم بعید میدونم اصلان بهش نزدیک بشه چون من دریکی از تانکهام که ردتیل دارم 3کت فیش دارم که راحت 2تاش سایز دهانشه ولی اصلان طرفشون هم نمیره وفک کنم باید به خاطرجنس پوستشون باشه موفق باشی _________________ 0121 |
||||
|
کاربرانی که برای این ارسال از 0121 تشکر کرده اند aqua-quest |
||||
| mbz
|
|
|
||
|
کاربر فوق حرفه ای
![]() وضعيت:
حالت شخصی من:
![]() |
||||
|
سلام
بچه ها نمی دونم جای این سوالم درسته یا نه؟ ولی من به یکی از باکسهای فیلتر تو آبیم به خاطر اینکه شل شده بود و جدا میشد یک ذره چسب نواری زدم و الان تو آب می خواستم بدونم چسب نواری موجب بیماری که نمیشه؟ اسکارام 2 روز بی حال هستن یعنی مثل قبلا نیستن البته واسه غذا می آن جلو و رفتارشون غیر عادی نیست فقط مثل قبل نیستن و به نظرم بیشتر یک گوشه خواب هستن اکسیژن و همه چی رو چک کردم درسته ولی کلا افسرده هستن و به نظرم رنگشون هم یک کم پریده به خاطر این چسبا که نیست؟ چسب نواری معمولی یک کم زدم تا سفت بشه _________________ بوی لجـن گرفتـه انبـوه خاطـراتـــم... دیـروز: رنگ وحشـت، فردا: دوباره تکـرار! |
||||
| teruy
|
|
|
||
|
ناظم نمونه آبان ماه
![]() وضعيت:
![]() نام: محسن بهزادي
تعداد ارسالها: 1771
میانگین ارسالها در روز: 0.12
امتياز: 18401
تشکر کرده: 538
تشکر شده 2375 بار در 1202 پست
محل سكونت: همه جای ایران سرای من است
حالت شخصی من:
![]() |
||||
سلام دوست من صمغ موجود روي چسپ نواري در آب حل نميشه و خودش بيماري ايجاد نميكنه ولي بهتر بود از چسپ هاي آكواريوم استفاده مي كردين. در مورد ماهيتون هم ممكنه به خاطر كيفيت آب باشه.50% آبتون رو سيفون كنيد و در صورت ادامه حالات اونا به ما به وسيله يه عكس از ماهي هاتون گزارش بدين. _________________ تا آسمان راهی نمانده .... انتقاد از مدیران |
||||
|
کاربرانی که برای این ارسال از teruy تشکر کرده اند aqua-quest |
||||
|
|
||||
|
|
انجمن های تخصصی ماهی و آکواریوم صفحه اول انجمن » معرفی و درمان بیماری | صفحه 5 از 10 | رفتن به صفحه قبلي 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 بعدي |
~ يا ~ عضويت در سايت شرایط ارسال سوالات ( در صورت عدم رعایت شرایط به سوالات شما پاسخ داده نخواهدشد )
|
| شما نمي توانيد براي اين انجمن مطلب ارسال كنيد . شما نمي توانيد براي مطالب اين انجمن جوابيه بفرستيد شما نمي توانيد مطالب ارسالي خود به اين انجمن را ويرايش كنيد . شما نمي توانيد مطلب ارسالي خود به اين انجمن را حذف نمائيد . شما نمي توانيد به نظرسنجي هاي اين انجمن راي دهيد . شما نيمتوانيد فايل هاي خود را به تالار اضافه نمائيد شما نيمتوانيد فايل هاي موجود در تالارها را دريافت نمائيد |