|
|
موضوع مطلب : زغال اكتيو |
|
|
انجمن های تخصصی ماهی و آکواریوم صفحه اول انجمن » شیمی آب | صفحه 17 از 20 | رفتن به صفحه قبلي 1, 2, 3 ... 16, 17, 18, 19, 20 بعدي |
|
|
| نويسنده | پيغام | |||
|---|---|---|---|---|
| 0121
|
|
|
||
|
کاربر فوق حرفه ای
![]() وضعيت:
![]() نام: 0121
4 خرداد ماه ، 1389
تعداد ارسالها: 841
میانگین ارسالها در روز: 0.05
امتياز: 6793
تشکر کرده: 458
تشکر شده 671 بار در 435 پست
محل سكونت: جهنم محله شیاطین
|
||||
سلام داداش نوید ذغال اکتیو رابرای همه ماهیهامیشه استفاده کرد ولی به صورت مقطعی نه مداوم البته درتانک گیاهی اصلان توصیه نمیشه موفق باشی _________________ 0121 |
||||
| mharm
|
|
|
||
|
کاربر نیمه فعال
![]() وضعيت:
![]() نام: Mohsen
تعداد ارسالها: 122
میانگین ارسالها در روز: 0.01
امتياز: 757
تشکر کرده: 16
تشکر شده 16 بار در 13 پست
محل سكونت: تهران
حالت شخصی من:
![]() |
||||
|
سلام
بچه ها آيا نشانه اي است كه بفهميم زمان تعويض ذغال شده و ديگه ذغالمون كارآيي نداره؟ |
||||
| irarkh
|
|
|
||
|
کاربر فعال
![]() وضعيت:
![]() نام: AR.KH
29 فروردين ماه ، 1389
تعداد ارسالها: 209
امتياز: 1290
تشکر کرده: 52
تشکر شده 136 بار در 80 پست
|
||||
سلام شما علاقه ای ندارید پست های قبلی رو بخونید؟ |
||||
|
کاربرانی که برای این ارسال از irarkh تشکر کرده اند abolfazl22 |
||||
| EHSAN3650
|
|
|
||
|
کاربر نمونه آبان ماه
![]() وضعيت:
![]() نام: EHS@N
11 مرداد ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 1821
میانگین ارسالها در روز: 0.12
امتياز: 13044
تشکر کرده: 1650
تشکر شده 2459 بار در 1309 پست
|
||||
|
سلام خدمت دوستان عزيزتر از جان
زغال بجز خاصيت از بين بردن بو تانك و گرفتن رنگ اب (كريستالي كردن اب) خاصيت ديگه اي داره؟البته يادم رفت بگم اثر دارو را هم از اب ميگره. خوب باين شرايط استفاده اون ضروري نيست اما من در فيلتر اكسترنالي كه خريدم زغال داشت كه من حذفش كردم آيا كار من درست بوده ؟ (دلايشم اين بود كه من زماني كه سيفون ميكنم aqua safe ميريزم در صورت بودن زغال خاصيتش از بين ميره پس ريختن اين ماده بيفايدش از نمك هم نميتونم استفاده كنم چون گياه دارم) شايدم در كل من اشتباه مي كنم.اگه اشتباه نمي كنم چرا اين زغال همه جاهست. _________________ یه دنیا آرامش |
||||
| abolfazl22
|
|
|
||
|
معاون انجمن
![]() وضعيت:
![]() نام: ابوالفضل عسکری
تعداد ارسالها: 5575
میانگین ارسالها در روز: 0.36
امتياز: 38625
تشکر کرده: 2907
تشکر شده 5372 بار در 3368 پست
محل سكونت: زاهدان
حالت شخصی من:
![]() |
||||
|
سلام زغال اکتیو بجز این خواصی که گفتی خیلی خواص دیگه هم داره
1- جذب مواد زاید 2- جذب آمونیاک 3- تولید باکتری تصریع کننده سیکل ازت 4- جذب مواد سمی و... _________________ ورود به آکواریومیست |
||||
|
کاربرانی که برای این ارسال از abolfazl22 تشکر کرده اند mahi_nabati, EHSAN3650 |
||||
| irarkh
|
|
|
||
|
کاربر فعال
![]() وضعيت:
![]() نام: AR.KH
29 فروردين ماه ، 1389
تعداد ارسالها: 209
امتياز: 1290
تشکر کرده: 52
تشکر شده 136 بار در 80 پست
|
||||
|
سلام با توجه به اینکه گیاه دارید کار کاملا" درستی انجام دادید. چون ذغال اکتیو کلیه املاح و ریز مغذی های لازم برای گیاه رو جذب می کند. ضمنا" استفاده مداوم از زغال در دراز مدت باعث بروز بیماری هگزامیتا خواهد شد. |
||||
|
کاربرانی که برای این ارسال از irarkh تشکر کرده اند EHSAN3650, abolfazl22 |
||||
| mahi_nabati
|
|
|
||
|
مدیر انجمن ساخت آکواریوم
![]() ![]() وضعيت:
![]() نام: داداش علي
تعداد ارسالها: 1596
میانگین ارسالها در روز: 0.1
امتياز: 12293
تشکر کرده: 2228
تشکر شده 1180 بار در 722 پست
حالت شخصی من:
![]() |
||||
|
سلام بچه ها
چرا ميگن نبايد زغال اكتيو رو فقط زمان فيلتراسيون تو تانك بذارين و بعد بايد برش دارين؟؟؟؟؟ يكي از دوستان ميگفت اگه زغال اكتيو رو بشوري و بذاري داخل تانك تا زماني كه تموم بشه ميشه ازش استفاده كرد.درسته؟؟ فك نمي كنم اينطور باشه. ممنون _________________ تازه كار ها حتما بخونن :::: سيكل ازت |
||||
| aqua-quest
|
|
|
||
|
مدیر کل آکواریوم
![]() وضعيت:
![]() نام: رسول گل محمّدی
تعداد ارسالها: 2816
میانگین ارسالها در روز: 0.18
امتياز: 13143
تشکر کرده: 6453
تشکر شده 3843 بار در 1857 پست
محل سكونت: یه آکواریوم دریایی
حالت شخصی من:
![]() |
||||
سلام علی جان جمله ی اولت برای من خیلی مفهوم نبود . ببین زغال را مقعطی تو تانک استفاده می کنند ، دلیلش هم اینه که اگه بخواد همیشه باشه ، کل املاح آبو می گیره و میشه آب مقطر ، چنین آبی هم برای ماهی ها مناسب نیست ، پس زغال نباید همیشه در فیلتر باشه . مواردی هم که بیش تر از زغال استفاده میشه گرفتن بوی آب و از بین بردن اثر دارو هست ، به همین دلیل زمان درمان نباید از زغال استفاده بشه ، همینطور زمانی که دارویی را برای افزایش کیفیت آب بهش اضافه می کنیم . منظورت را از تموم شدن زغال نمی فهمم ، ببین زغال مثل مدیاهای دیگه فیلتر یک سری منافذ داره که چون اکتیو شده خاصیت بیش تره و راحت تر و سریع تر املاح را جذب می کنه ولی وقتی منافذش پر بشه عملاً غیر استفاده میشه ، به همین دلیل باید بعد از یه مدت عوض بشه . مدتش هم برای زغال های چینی یک ماه و برای آلمانی بعد از 3 ماه است . _________________ زندگی تفسیر سه کلمه است خندیدن بخشیدن و فراموش کردن پس بخند ببخش و فراموش کن |
||||
|
کاربرانی که برای این ارسال از aqua-quest تشکر کرده اند mahi_nabati, EHSAN3650 |
||||
| mahi_nabati
|
|
|
||
|
مدیر انجمن ساخت آکواریوم
![]() ![]() وضعيت:
![]() نام: داداش علي
تعداد ارسالها: 1596
میانگین ارسالها در روز: 0.1
امتياز: 12293
تشکر کرده: 2228
تشکر شده 1180 بار در 722 پست
حالت شخصی من:
![]() |
||||
|
سلام بچه ها
خيلي ممنون رسول جان من تازه روشن شدم. پس اين رفيق ما چيزي از زغال اكتيو نميدونست. مرسي _________________ تازه كار ها حتما بخونن :::: سيكل ازت |
||||
| rimaen
|
|
|
||
|
در ابتدای فعالیت
![]() وضعيت:
![]() نام: امیر حسین
30 دي ماه ، 1389
تعداد ارسالها: 38
میانگین ارسالها در روز: 0
امتياز: 240
تشکر کرده: 33
تشکر شده 3 بار در 2 پست
محل سكونت: البرز
|
||||
|
سلام دوستان
ذغال اکتیو رو از کجا میشه تهیه کرد ؟ قیمتش تو چه حدوداییه؟ پیروز باشید. |
||||
|
|
||||
|
|
انجمن های تخصصی ماهی و آکواریوم صفحه اول انجمن » شیمی آب | صفحه 17 از 20 | رفتن به صفحه قبلي 1, 2, 3 ... 16, 17, 18, 19, 20 بعدي |
~ يا ~ عضويت در سايت شرایط ارسال سوالات ( در صورت عدم رعایت شرایط به سوالات شما پاسخ داده نخواهدشد )
|
| شما نمي توانيد براي اين انجمن مطلب ارسال كنيد . شما نمي توانيد براي مطالب اين انجمن جوابيه بفرستيد شما نمي توانيد مطالب ارسالي خود به اين انجمن را ويرايش كنيد . شما نمي توانيد مطلب ارسالي خود به اين انجمن را حذف نمائيد . شما نمي توانيد به نظرسنجي هاي اين انجمن راي دهيد . شما نيمتوانيد فايل هاي خود را به تالار اضافه نمائيد شما نيمتوانيد فايل هاي موجود در تالارها را دريافت نمائيد |