|
|
موضوع مطلب : چوب در آكواريوم |
|
|
انجمن های تخصصی ماهی و آکواریوم صفحه اول انجمن » دکوراسیون | صفحه 19 از 33 | رفتن به صفحه قبلي 1, 2, 3 ... 18, 19, 20 ... 31, 32, 33 بعدي |
|
|
| نويسنده | پيغام | ||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|
| garmsar
|
|
|
|||||
|
کاربر حرفه ای
![]() وضعيت:
![]() نام: hamed
تعداد ارسالها: 256
میانگین ارسالها در روز: 0.02
امتياز: 1707
تشکر کرده: 52
تشکر شده 124 بار در 89 پست
محل سكونت: گرمسار
حالت شخصی من:
![]() |
|||||||
سلام من فکر نکنم این چوبی که میگه ازآمازون باشه باتوجه به دوری مسافت ایران باآمازون که درکشورهای مثل بزیل چند تاکشوردیگه که اسمشو نمی دونم ومقرون بصرفه بودن اون الان تو فروشگاه آکواریوم میری همه چوبهاروممیگنه ازآمازونه یا ازمالزیه درصورتی که ازهمین ایران خودم تهیه میکن البته به این معنی نیست که چوب آمازون توایران پیدا نمیشه هست خیلی کم البته این نظرشخصی خودمه |
|||||||
| teruy
|
|
|
|||||
|
ناظم نمونه آبان ماه
![]() وضعيت:
![]() نام: محسن بهزادي
تعداد ارسالها: 1771
میانگین ارسالها در روز: 0.12
امتياز: 18401
تشکر کرده: 538
تشکر شده 2375 بار در 1202 پست
محل سكونت: همه جای ایران سرای من است
حالت شخصی من:
![]() |
|||||||
|
سلام دوست من
چوبهاي وارداتي زيادي با ماركهاي مختلف توي بازار هستند ولي هيچكدومشون رو از آمازون نميآرن!!! اما در مورد ايجاد شرايط مخصوص ديسكس بايد بگم كه چوب درخت انگور هم با خاصيت اسيدي نمودن آب براي ديسكس مناسبه و هميشه هم دم دسته و ارزون قيمت. _________________ تا آسمان راهی نمانده .... انتقاد از مدیران |
|||||||
| m_2k2
|
|
|
|||||
|
کاربر جدید
![]() وضعيت:
![]() نام: mostafa
26 مرداد ماه ، 1389
تعداد ارسالها: 18
میانگین ارسالها در روز: 0
امتياز: 119
تشکر کرده: 5
تشکر شده 1 بار در 1 پست
محل سكونت: خونه ی بابام
|
|||||||
سلام دوستان عزيز در مورد اين چوب ها بايد به دوستان عرض كنم كه اين مغازه دار ها براي فروش بيشتر مي گويند چوب امازون تنها چوبي كه در ايران به صورت كم مي باشد چوب درخت ابنوس هستش كه تنها تفاوتي كه نسبت به چوب هاي ديگر دارد اين است كه شيره ي كمتري از خودش پس مي دهد و نيازي به جوشاندن ندارد تنها مزيت اين چوب همين است ولي دوستان مي توانند از چوب هاي ديگري هم استفاده كنند وتنها كاري كه بايد انجام دهند اين است كه چوب مورد نظر را چند ساعتي در اب بجوشانند البته بايد كنده هاي خشك شده را استفاده نماييد درضمن خود بنده از چوب خشك شده ي درخت پسته استفاده مي كنم و مشكلي هم براي ديسكس هام پيش نيامده و به تازه گي تخم گذاري كرده اند |
|||||||
| siamak398
|
|
|
|||||
|
دارنده زیباترین آکواریوم
![]() وضعيت:
![]() نام: سيامك
11 آذر ماه ، 1387
تعداد ارسالها: 141
میانگین ارسالها در روز: 0.01
امتياز: 490
تشکر کرده: 183
تشکر شده 91 بار در 37 پست
محل سكونت: تبریز
|
|||||||
|
سلام دوستان و اساتید محترم
من به تازگی با تنه درختم یه مشکل پیدا کردم. اول توضیح بدم که تنه رو از فروشگاه ها تهیه کردم و 2 دفعه حسابی جوشوندم تا تو آب غرق شد. حالا یه مدتی هست که تنه یه پودر قهوه ای رنگ میده که همه جای تانکم رو گرفته. انگار که یه خاک نرم قهوه ای رنگه و تو تصفیه هام به صورت لجن جمع میشه. امیدوارم تونسته باشم شرایظ رو واستون ترسیم کنم. من تا چند وقت پیش (حدود 1 ماه) این مشکل رو نداشتم. از 1 ماه پیش 2 تا کت فیش اضافه کردم. همونطور که میدونید کت فیش همیشه در حال مکیدن اشیای اطرافشون هستن. من فکر میکنم به خاطره اوناست که تنه داره اینطور پودر میشه. اگه میشه راهنمائیم کنید که چه کنم. راستی تنه رو هم از یک ماه قبل عید گذاشتم تو تانکم.فکر میکنید دیگه این تنه عمرش تموم شده و باید بندازمش دور؟ ممنون میشم نظراتتون رو بدونم. _________________ ناله را هر چند میخواهم که پنهان دارمش سینه میگوید که من تنگ آمده ام فریاد کن |
|||||||
| masood00
|
|
|
|||||
|
کاربر فوق حرفه ای
![]() وضعيت:
![]() نام: masood
تعداد ارسالها: 506
میانگین ارسالها در روز: 0.03
امتياز: 3469
تشکر کرده: 114
تشکر شده 265 بار در 188 پست
محل سكونت: اراك
حالت شخصی من:
![]() |
|||||||
|
سلام دوست عزيز منم اين مشكلو دارم(چوب هاي من مال درخت انگور)
علتش پوستهاي نازك روي چوب هستش كه بعد از يك مدت شروع به كندن ميكنن و ميريزن كف تانك و براي جلو گيري از اين كار بايد چوبهارو خارج كنيد و لايه هاي روي چوبو كه پوست پوست شده رو جدا كني _________________ 19\9 میرم سربازی کرمانشاه محل خدمتم هستش |
|||||||
|
کاربرانی که برای این ارسال از masood00 تشکر کرده اند siamak398 |
|||||||
| siamak398
|
|
|
|||||
|
دارنده زیباترین آکواریوم
![]() وضعيت:
![]() نام: سيامك
11 آذر ماه ، 1387
تعداد ارسالها: 141
میانگین ارسالها در روز: 0.01
امتياز: 490
تشکر کرده: 183
تشکر شده 91 بار در 37 پست
محل سكونت: تبریز
|
|||||||
سلام دوست عزیز. ممنون از نظری که دادی. اما ماله من پوست پوست نمیشه. پودر میشه. مثل اینکه به سمباده ریز روی چوب سمباده کشیدی. اونطوری پودر میشه.حالا نظرت چیه؟ _________________ ناله را هر چند میخواهم که پنهان دارمش سینه میگوید که من تنگ آمده ام فریاد کن |
|||||||
| masood00
|
|
|
|||||
|
کاربر فوق حرفه ای
![]() وضعيت:
حالت شخصی من:
![]() |
|||||||
|
منظورم همين بود كه شما گفتي
من با سيفون كردن مرتب از جمع شدن شون در تانكم جلوگيري ميكردم اما بعد يك مدت كه دكور تانكو عوض كردم چوبهارو حسابي شستم و با يه چاقو روي چوبو تميز كردم كه تمام قسمتهاي روي چوب كه پودر شده بودو جدا كردم و تا الان كه 2 هفته از اين ماجرا ميگذره مشكلي نداشتم _________________ 19\9 میرم سربازی کرمانشاه محل خدمتم هستش |
|||||||
|
کاربرانی که برای این ارسال از masood00 تشکر کرده اند siamak398 |
|||||||
| CHERKOOLAK
|
|
|
|||||
|
کاربر فوق حرفه ای
![]() وضعيت:
![]() نام: فرهود مفتونی
6 شهريور ماه ، 1389
تعداد ارسالها: 697
میانگین ارسالها در روز: 0.05
امتياز: 5683
تشکر کرده: 576
تشکر شده 357 بار در 225 پست
محل سكونت: تهران شرق
|
|||||||
|
سلام
اين چوب من خيلي احمقه
همش مياد رو اب چي كارش كنم بره تو اب؟ _________________ |
|||||||
| masood00
|
|
|
|||||
|
کاربر فوق حرفه ای
![]() وضعيت:
حالت شخصی من:
![]() |
|||||||
|
سلام اقا فرهود اگه 1 هفته توي اب باشه ديگه روي اب نمياد چون حسابي اب ميكشه به خودش و خيس ميخوره
حالا اگه شما عجله داري و ميخواي تانكتو تزئين كني بايد چندتا سنگ كوچيك روش جا سازي كني يا كه بين چندتا سنگ بزاريش كه اون سنگا از بالا امدنش جلو گيري كنن تا بعد از چند وقت ميتوني سنگارو در بياري از تانكت اگه هم سنگات زيبا بودن بزار بمونن _________________ 19\9 میرم سربازی کرمانشاه محل خدمتم هستش |
|||||||
|
کاربرانی که برای این ارسال از masood00 تشکر کرده اند CHERKOOLAK, aqua-quest, asimo |
|||||||
| CHERKOOLAK
|
|
|
|||||
|
کاربر فوق حرفه ای
![]() وضعيت:
![]() نام: فرهود مفتونی
6 شهريور ماه ، 1389
تعداد ارسالها: 697
میانگین ارسالها در روز: 0.05
امتياز: 5683
تشکر کرده: 576
تشکر شده 357 بار در 225 پست
محل سكونت: تهران شرق
|
|||||||
|
سلام
بعد 10-12 روز بلاخره تصمیمم قطعی شد. میخوام چوب رو بذارم تو تانکم.....اما قبلش باید اینقدر بجوشونم تا رنگ نده؟درسته؟ نمک هم اضافه کنم؟لازمه جلو افتاب بذارمش؟ اسم چوب من چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ میشه یه سری اطلاعات در مورد چوبای مختلف و رنگ وفرم وشکل و...بدید تا بفهمم اسم چوب من چیه........ سپاس _________________ |
|||||||
|
|
|||||||
|
|
انجمن های تخصصی ماهی و آکواریوم صفحه اول انجمن » دکوراسیون | صفحه 19 از 33 | رفتن به صفحه قبلي 1, 2, 3 ... 18, 19, 20 ... 31, 32, 33 بعدي |
~ يا ~ عضويت در سايت شرایط ارسال سوالات ( در صورت عدم رعایت شرایط به سوالات شما پاسخ داده نخواهدشد )
|
| شما نمي توانيد براي اين انجمن مطلب ارسال كنيد . شما نمي توانيد براي مطالب اين انجمن جوابيه بفرستيد شما نمي توانيد مطالب ارسالي خود به اين انجمن را ويرايش كنيد . شما نمي توانيد مطلب ارسالي خود به اين انجمن را حذف نمائيد . شما نمي توانيد به نظرسنجي هاي اين انجمن راي دهيد . شما نيمتوانيد فايل هاي خود را به تالار اضافه نمائيد شما نيمتوانيد فايل هاي موجود در تالارها را دريافت نمائيد |