|
|
موضوع مطلب : مولي |
|
|
انجمن های تخصصی ماهی و آکواریوم صفحه اول انجمن » زنده زاها | صفحه 29 از 43 | رفتن به صفحه قبلي 1, 2, 3 ... 28, 29, 30 ... 41, 42, 43 بعدي |
|
|
| نويسنده | پيغام | ||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|
| lastblog
|
|
|
|||||
|
کاربر حرفه ای
![]() وضعيت:
![]() نام: farhad
تعداد ارسالها: 403
میانگین ارسالها در روز: 0.03
امتياز: 2745
تشکر کرده: 168
تشکر شده 170 بار در 121 پست
محل سكونت: kermanshah
حالت شخصی من:
![]() |
|||||||
دوست عزیز چرا آرزو به دل موندی؟ _________________ |
|||||||
| masood00
|
|
|
|||||
|
کاربر فوق حرفه ای
![]() وضعيت:
![]() نام: masood
تعداد ارسالها: 506
امتياز: 3469
تشکر کرده: 114
تشکر شده 265 بار در 188 پست
محل سكونت: اراك
حالت شخصی من:
![]() |
|||||||
سلام چرا مولی هام کامل نمی زان وهر بار نصف شکمشونو خالی میکنن شدن مثل مرغ روزی 2 تا بچه میزان ![]() _________________ 19\9 میرم سربازی کرمانشاه محل خدمتم هستش |
|||||||
| teruy
|
|
|
|||||
|
ناظم نمونه آبان ماه
![]() وضعيت:
![]() نام: محسن بهزادي
تعداد ارسالها: 1771
میانگین ارسالها در روز: 0.12
امتياز: 18401
تشکر کرده: 538
تشکر شده 2375 بار در 1202 پست
محل سكونت: همه جای ایران سرای من است
حالت شخصی من:
![]() |
|||||||
سلام دوست من اين عادت مولي و گوپي هست كه معمولا همه بچه هاش رو يه دفعه بيرون نميريزه و معمولا هم اين از روي استرس هست و اينكه همه نوزادان اين ماهي ها در آن واحد آماده خروج از بدن مادر نيستند پس نگران نباش كه ممكنه ماهيت چيزيش باشه. _________________ تا آسمان راهی نمانده .... انتقاد از مدیران |
|||||||
|
کاربرانی که برای این ارسال از teruy تشکر کرده اند masood00 |
|||||||
| hkm
|
|
|
|||||
|
در ابتدای فعالیت
![]() وضعيت:
![]() نام: hassan
20 تير ماه ، 1389
تعداد ارسالها: 62
میانگین ارسالها در روز: 0
امتياز: 402
تشکر کرده: 5
تشکر شده 7 بار در 6 پست
محل سكونت: shahrake marlik
|
|||||||
| سلام حدودا 18 تا مولی دارم که نمی دونم کدوشون کی زاییده حدودا 9 تا بچه مولی می بینم تو تانک می خواستم بدونم بچه مولی موقعه بدنیا اومدن رنگ داره اخه واسه من قشنگ رنگ دارن . و وقتی بدنیا میان اندازشون چقدره الان بچه مولیا رو راحت می بینم می خوام بدونم چند وقتشونه و یک سوال دیگه اینا کی بالغ می شن | |||||||
| masood00
|
|
|
|||||
|
کاربر فوق حرفه ای
![]() وضعيت:
حالت شخصی من:
![]() |
|||||||
|
سلام
لارو مولی از زمان متولد شدنش کاملا دیده میشه که اندازش حدودا نیم سانت هستش و در 3 ماهگی بالغ میشن _________________ 19\9 میرم سربازی کرمانشاه محل خدمتم هستش |
|||||||
|
کاربرانی که برای این ارسال از masood00 تشکر کرده اند aqua-quest |
|||||||
| asimo
|
|
|
|||||
|
کاربر نیمه فعال
![]() وضعيت:
![]() نام: parham
تعداد ارسالها: 140
میانگین ارسالها در روز: 0.01
امتياز: 1001
تشکر کرده: 111
تشکر شده 59 بار در 38 پست
محل سكونت: شیراز
حالت شخصی من:
![]() |
|||||||
|
سلام:
2مولی دارم یکیشون میفته دنبال بقیه ماهیها ودمشونو میزنه نرهم هست(اصلا مولی میتونه دم ماهی هارو میزنه؟؟) باید چیکارش کنم؟؟(راهی برای درمانش هست یانه؟) این سوال جاش اینجاست؟ شاد باشید ![]() _________________ گوگل یه نظرسنجی گذاشته که خلیج فارس درسته یا اسم جعلی خلیج عربی از همتون می خوام به لینک زیر برین و به خلیج تا ابد فارس رای بدین
این خبر رو به هر کی می تونید برسونید خواهشا ای |
|||||||
| masood00
|
|
|
|||||
|
کاربر فوق حرفه ای
![]() وضعيت:
حالت شخصی من:
![]() |
|||||||
|
سلام
چند روزی بود که ماهی مولیم ابشش سمت چپش سیاه شده و حدود یک هفته بود که درست شنا نمیکرد و دمشو میداد پایین و سرشم به سمت بالا میداد و بعد حرکت میکرد یا حتی بعضی مواقع مینشست کف اکواریوم اما 2 روزه که کج میشه به سمت چپ درست همون وری که ابشش سیاه شده و طبق عقربه های ساعت به دور خودش میگرده حالا بیماریش چیه درمان داره یه سوال دیگه اونم اینکه یکی دیگه از مولیهام دمش خورده شده یا که پوسیدگی باله و دم داره که اونو نمیدونم اما راهی واسه ترمیم شدنش هست _________________ 19\9 میرم سربازی کرمانشاه محل خدمتم هستش |
|||||||
| abolfazl22
|
|
|
|||||
|
معاون انجمن
![]() وضعيت:
![]() نام: ابوالفضل عسکری
تعداد ارسالها: 5575
میانگین ارسالها در روز: 0.36
امتياز: 38625
تشکر کرده: 2907
تشکر شده 5372 بار در 3368 پست
محل سكونت: زاهدان
حالت شخصی من:
![]() |
|||||||
سلام دوست من اگر نسبت نر به ماده رو 1به 3 بگیرید دیگه مولیتون به ماهیای دیگه کاری نمیده برای نرت 3تا ماده بگیر
سلام سوالتو بایددر بخش بیماری میپرسیدی نه اینجا در مورد بیماری اولی باید در بخش بیماری عکس بذاری تا دقیق بشه گفت احتمال انگل آبششی هست در مورد بیماری دم خورده میتونی از جنرال تونیک استفاده کنی تا انگل از بین بره بعد خود بالا ترمیم میشه در هر صورت درمان هر دو بیماری جنرال تونیک هست موفق باشید _________________ ورود به آکواریومیست |
|||||||
| hkm
|
|
|
|||||
|
در ابتدای فعالیت
![]() وضعيت:
![]() نام: hassan
20 تير ماه ، 1389
تعداد ارسالها: 62
میانگین ارسالها در روز: 0
امتياز: 402
تشکر کرده: 5
تشکر شده 7 بار در 6 پست
محل سكونت: shahrake marlik
|
|||||||
| چند وقت پیش یک بحثی شد یکی از بچه ها گفته بود همه بچه مولیاش ماده است من هم همین مشکل رو دارم راه حلی پیدا شد ؟ | |||||||
| CHERKOOLAK
|
|
|
|||||
|
کاربر فوق حرفه ای
![]() وضعيت:
![]() نام: فرهود مفتونی
6 شهريور ماه ، 1389
تعداد ارسالها: 697
میانگین ارسالها در روز: 0.05
امتياز: 5683
تشکر کرده: 576
تشکر شده 357 بار در 225 پست
محل سكونت: تهران شرق
|
|||||||
فکر میکنم این مشکل برای دیگرزنده زاها هم باشه(گوپی) ایا میشه با افزیش یا کاهش دما , در جنسیت بچه ها تغییر ایجاد کرد؟ _________________ |
|||||||
|
|
|||||||
|
|
انجمن های تخصصی ماهی و آکواریوم صفحه اول انجمن » زنده زاها | صفحه 29 از 43 | رفتن به صفحه قبلي 1, 2, 3 ... 28, 29, 30 ... 41, 42, 43 بعدي |
~ يا ~ عضويت در سايت شرایط ارسال سوالات ( در صورت عدم رعایت شرایط به سوالات شما پاسخ داده نخواهدشد )
|
| شما نمي توانيد براي اين انجمن مطلب ارسال كنيد . شما نمي توانيد براي مطالب اين انجمن جوابيه بفرستيد شما نمي توانيد مطالب ارسالي خود به اين انجمن را ويرايش كنيد . شما نمي توانيد مطلب ارسالي خود به اين انجمن را حذف نمائيد . شما نمي توانيد به نظرسنجي هاي اين انجمن راي دهيد . شما نيمتوانيد فايل هاي خود را به تالار اضافه نمائيد شما نيمتوانيد فايل هاي موجود در تالارها را دريافت نمائيد |