|
|
موضوع مطلب : آکواریوم میثم ( جفت خوردن تگزاسی و پرت) |
|
|
انجمن های تخصصی ماهی و آکواریوم صفحه اول انجمن » آکواريوم اعضا | صفحه 5 از 8 | رفتن به صفحه قبلي 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 بعدي |
|
|
| نويسنده | پيغام | ||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|
| 0121
|
|
|
|||||
|
کاربر فوق حرفه ای
![]() وضعيت:
![]() نام: 0121
4 خرداد ماه ، 1389
تعداد ارسالها: 841
میانگین ارسالها در روز: 0.05
امتياز: 6793
تشکر کرده: 458
تشکر شده 671 بار در 435 پست
محل سكونت: جهنم محله شیاطین
|
|||||||
|
سلام دوست عزیز اول اینکه این تحقیق شما درچه سایتی بوده که این مطالب .............. رو گذاشته به نظرم چنین جفتگیری اگربخواد تگزاس سرخ نتیجش بشه احتمالش 1به1000وبانظر2ستتون کاملان موافقم موفق باشی _________________ 0121 |
|||||||
| msbmeysam
|
|
|
|||||
|
در ابتدای فعالیت
![]() وضعيت:
![]() نام: meysam
4 شهريور ماه ، 1389
تعداد ارسالها: 68
میانگین ارسالها در روز: 0
امتياز: 430
تشکر کرده: 2
تشکر شده 11 بار در 9 پست
|
|||||||
شما بفرمایید بخش سيکليده ها آمریکایی تو قسمت سیکلید تگزاسی خودتون متوجه می شید که حرفم درسته یا نه؟(توی همین سایت) و از پایین خط پنجمش رو بخونید که که دقیقا همینو نوشته: ماهی تگزاس را میتوان با بعضی از گونه های دیگر ترکیب کرد و سیچلایدهای رده جدید را بدست آورد 1 موردی کلیدی که من میگم امیدوارم دوستان با ذوق این مورد رو دنبال کنند ترکیب تگزاز نر با ماهی پرت قرمز ماده اصل که منجر به بوجود آمدن بچه تگزازهای قرمز میشود |
|||||||
| 0121
|
|
|
|||||
|
کاربر فوق حرفه ای
![]() وضعيت:
![]() نام: 0121
4 خرداد ماه ، 1389
تعداد ارسالها: 841
امتياز: 6793
تشکر کرده: 458
تشکر شده 671 بار در 435 پست
محل سكونت: جهنم محله شیاطین
|
|||||||
سلام دوست عزیز این توضیح درمورد سیکلید تگزاسی فقط توی همین سایت نیست وخیلی ازسایتهای دیگه هم دقیقان مثل همین توضیح روگذاشتن حالا کدوم از کدوم مطلب گرفته کاری نداریم تاجاییکه اطلاع دارم وهمونطوری که درپست قبل هم گفتم باجفت زدن تگزاس باپرت سرخ برای گرفتن ردتگزاس احتمالش 1به1000 به گفته خودتون شماتحقیقی کردید تاحدودی هم 2رسته ولی نواقص زیادی داره برای تکثیر ردتگزاس 1باید نرحتمان تگزاس سبزباشه 2ماده هم پرت خونی اونم از1نژادخاص باشه حالاشمااگه این مواردی رو که گفتم داشته باشید نتیجه جفت خوردن این 2ماهی بازهم مستقیمان رد تگزاس نمیشه واگرهم بشه احتمالش خیلی کمه ولی شما میتونید بچه هایی که ازاین 2ماهی میگیرید نژادشون رواصلاح کنیدتابه ردتگزاس برسید وبخاطرهمین موارده که ردتگزاس خیلی کمیابه وبه ندرت گیر میادوقیمت بالایی هم داره موفق باشی _________________ 0121 |
|||||||
| msbmeysam
|
|
|
|||||
|
در ابتدای فعالیت
![]() وضعيت:
4 شهريور ماه ، 1389
تشکر شده 11 بار در 9 پست
|
|||||||
|
اگه اینطوره پس چرا بیشتر سایتها این مطلبو نوشتن؟توی قسما نظراتش حتی یک نفرش هم منکر این قضیه نشد که اینکار شدنی نیست و اگه هم بشه خیلی سخته.بلکه بر عکس همه گفتند اگه حوصله نداری دنبالش بگردی تگزاسی سبز و با پرا قرمز جفت بزن....
و اگر حر شما درست باشه باید بیخیال تگزاسی قرمز شد کلا چون کسی حوصله ی این همه کار رو نداره که اول نگزاسی سیز و با پرت قرمز جفت بزنه و بعد از بچه ها شون یه نژاد دیگه تکثیر کنه ..... |
|||||||
| msbmeysam
|
|
|
|||||
|
در ابتدای فعالیت
![]() وضعيت:
4 شهريور ماه ، 1389
تشکر شده 11 بار در 9 پست
|
|||||||
|
بچه ها دوتا تگزاسی ها و همینطور آروانای قشنگم بیماری ایک گرفته روی بدنشون نقطه های سفید ریز زده که یکی از تگزاسیهام بیحال شده و اون یکی و آروانا هنوز خوب هستن و غذاشونم کامل می خورن
آخه واسه چی اینجوری شد
یه داروی ضد سفیدک و انگل گرفتم و دمای آب رو بالا بردم بقیش دیگه با خداست به نظرتون ماهی های مریض رو توی یه تانک جدا بندازم یا لازم نیست؟ |
|||||||
| nicebluesky
|
|
|
|||||
|
کاربر فوق حرفه ای
![]() وضعيت:
![]() نام: بهنام
تعداد ارسالها: 839
امتياز: 5231
تشکر کرده: 569
تشکر شده 673 بار در 406 پست
محل سكونت: دزفول
|
|||||||
|
سلام
اگه بتونی حمام نمک بدی خیلی بهتر از دارو جواب میده چون ایک بیماری پوستی هست نمک خیلی خوب روش اثر میزاره و سریع خوب میشه _________________ پدر مومن من...مادر مقدس من...نماز تو یک ورزش تکراریست بدون هیچ اثر اخلاقی و اصلاح عملی و حتی نتیجه بهداشتی!که صبح و ظهر و شب انجام می دهی اما نه معانی الفاظ و ارکانش را میدانی و نه فلسفه حقیقی و هدف اساسیش را میفهمی.تمام نتیجه کار تو و آثار نماز تو این است که پشت تو قوز درآورد و پیشانی صافت پینه بست و فرق من بی نماز با تو نمازگزار فقط این است که من این دو علامت تقوا را ندارم..! |
|||||||
| msbmeysam
|
|
|
|||||
|
در ابتدای فعالیت
![]() وضعيت:
4 شهريور ماه ، 1389
تشکر شده 11 بار در 9 پست
|
|||||||
یکی از تگزاسی هام دار فانی رو بالا رفت
توی آکواریوم نمک هم ریختم ولی تاثیر چندانی نداشت بقیه ی ماهی ها هم دارن مبتلا می شن |
|||||||
| EHSAN3650
|
|
|
|||||
|
کاربر نمونه آبان ماه
![]() وضعيت:
![]() نام: EHS@N
11 مرداد ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 1821
میانگین ارسالها در روز: 0.12
امتياز: 13044
تشکر کرده: 1650
تشکر شده 2459 بار در 1309 پست
محل سكونت: تهران
|
|||||||
اولا راجع با اين بيماري تو بخش بيماريها كاملا بحث شده شما يه نگاه بنداز اما براي اينكه كارت راه بيفته 1-سيفون روزانه 20 در صد 2-بالا بردن دماي اب 2 درجه 3-اضافه كردن نمك و استفاده از داروي فقط خارجي مثل microlift ich out 4-عمل كردن طبق دستورالعمل دارو مدوا تو تانك اصلي بايد انجام بشه تااين مريضي ريشه كن بشه _________________ یه دنیا آرامش |
|||||||
| msbmeysam
|
|
|
|||||
|
در ابتدای فعالیت
![]() وضعيت:
4 شهريور ماه ، 1389
تشکر شده 11 بار در 9 پست
|
|||||||
دوستان از کمکتون ممنونم بیماری ریشه کن شده |
|||||||
| msbmeysam
|
|
|
|||||
|
در ابتدای فعالیت
![]() وضعيت:
4 شهريور ماه ، 1389
تشکر شده 11 بار در 9 پست
|
|||||||
| سلام دوستان دیروز دوتا پرت خوشکل قرمز به جمع ماهیام اضافه شدن که عکسش رو به زودی براتون می زارم.تصمیم دارم دو تا گرین تیلور هم بگیرم | |||||||
|
|
|||||||
|
|
انجمن های تخصصی ماهی و آکواریوم صفحه اول انجمن » آکواريوم اعضا | صفحه 5 از 8 | رفتن به صفحه قبلي 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 بعدي |
~ يا ~ عضويت در سايت شرایط ارسال سوالات ( در صورت عدم رعایت شرایط به سوالات شما پاسخ داده نخواهدشد )
|
| شما نمي توانيد براي اين انجمن مطلب ارسال كنيد . شما نمي توانيد براي مطالب اين انجمن جوابيه بفرستيد شما نمي توانيد مطالب ارسالي خود به اين انجمن را ويرايش كنيد . شما نمي توانيد مطلب ارسالي خود به اين انجمن را حذف نمائيد . شما نمي توانيد به نظرسنجي هاي اين انجمن راي دهيد . شما نيمتوانيد فايل هاي خود را به تالار اضافه نمائيد شما نيمتوانيد فايل هاي موجود در تالارها را دريافت نمائيد |