|
|
موضوع مطلب : رازبورای دم زرد |
|
|
انجمن های تخصصی ماهی و آکواریوم صفحه اول انجمن » رازبوراها | صفحه 1 از 1 | |
|
|
| نويسنده | پيغام | ||
|---|---|---|---|
| nicebluesky
|
|
|
|
|
کاربر فوق حرفه ای
![]() وضعيت:
![]() نام: بهنام
تعداد ارسالها: 832
میانگین ارسالها در روز: 0.05
امتياز: 5189
تشکر کرده: 567
تشکر شده 661 بار در 401 پست
محل سكونت: دزفول
|
|||
![]() ![]() ![]() نام عمومی:رازبورای دم زرد نام علمی : Rasbora tornieri خانواده:سیپرینید زیستگاه:جنوب شرقی آسیا-جریانهای تند سازگاری:کاملا صلح جو تغذیه:همه چیز خوار شرایط نگهداری:رازبورای دم زرد یکی از مقاوم ترین ماهیان است و نیاز به شرایط خاصی در آکواریوم ندارد.آکواریوم این گونه باید فضای کافی برای شنا داشته باشد.یک جریان آرام در تانک مطلوب ماهی است PH: 6.2-7.5 دما : 22-27 سختی آب : 10 تا 15DH اندازه بالغین : نرها 14 و ماده ها 15 سانتیمتر تشخیص جنسیت : ماده ها بزرگترند.همچنین رنگ سرد در نرها بیشتر و درخشانتر است. تولید مثل:تابحال در آکواریوم تکثیر نشده تنوع رنگ:نقره ای - زرد - سیاه -------- منبع :
_________________ پدر مومن من...مادر مقدس من...نماز تو یک ورزش تکراریست بدون هیچ اثر اخلاقی و اصلاح عملی و حتی نتیجه بهداشتی!که صبح و ظهر و شب انجام می دهی اما نه معانی الفاظ و ارکانش را میدانی و نه فلسفه حقیقی و هدف اساسیش را میفهمی.تمام نتیجه کار تو و آثار نماز تو این است که پشت تو قوز درآورد و پیشانی صافت پینه بست و فرق من بی نماز با تو نمازگزار فقط این است که من این دو علامت تقوا را ندارم..! |
|||
|
کاربرانی که برای این ارسال از nicebluesky تشکر کرده اند ABASS11, abolfazl22, CHERKOOLAK |
|||
|
|
|||
|
|
انجمن های تخصصی ماهی و آکواریوم صفحه اول انجمن » رازبوراها | صفحه 1 از 1 | |
~ يا ~ عضويت در سايت شرایط ارسال سوالات ( در صورت عدم رعایت شرایط به سوالات شما پاسخ داده نخواهدشد )
|
| شما نمي توانيد براي اين انجمن مطلب ارسال كنيد . شما نمي توانيد براي مطالب اين انجمن جوابيه بفرستيد شما نمي توانيد مطالب ارسالي خود به اين انجمن را ويرايش كنيد . شما نمي توانيد مطلب ارسالي خود به اين انجمن را حذف نمائيد . شما نمي توانيد به نظرسنجي هاي اين انجمن راي دهيد . شما نيمتوانيد فايل هاي خود را به تالار اضافه نمائيد شما نيمتوانيد فايل هاي موجود در تالارها را دريافت نمائيد |