|
|
موضوع مطلب : پلی پتریوس (Polypterus)(پولی یا آذرخش) |
|
|
انجمن های تخصصی ماهی و آکواریوم صفحه اول انجمن » ساير ماهي ها | صفحه 3 از 3 | رفتن به صفحه قبلي 1, 2, 3 |
|
|
| نويسنده | پيغام | |||
|---|---|---|---|---|
| abolfazl22
|
|
|
||
|
معاون انجمن
![]() وضعيت:
![]() نام: ابوالفضل عسکری
تعداد ارسالها: 5575
میانگین ارسالها در روز: 0.36
امتياز: 38625
تشکر کرده: 2907
تشکر شده 5372 بار در 3368 پست
محل سكونت: زاهدان
حالت شخصی من:
![]() |
||||
|
سلام آقا آرمین
پولی در آکواریوم به صورت طبیعی تکثیر نمیشه با هورمون های مخصوص تکثیر میکنند و چیزی نمیگن که چطور _________________ ورود به آکواریومیست |
||||
| yarihaker
|
|
|
||
|
در ابتدای فعالیت
![]() وضعيت:
![]() نام: mohamad
تعداد ارسالها: 69
میانگین ارسالها در روز: 0
امتياز: 431
تشکر کرده: 55
تشکر شده 4 بار در 3 پست
محل سكونت: قيامدشت
|
||||
|
آيا ميشه پلي آذرخش و تايگر آذرخش رو با هم نگه داشت؟
امروز رفتم آكواريومي محلمون هم پلي داشت هم تايگر پلي حدودا 13 سانتي ميداد5 تومن تايگر 5 سانتي هم ميداد8 تومن تايگر ها كه مثل مرده ها افتاده بودن كف تانك . ولي پولي ها بعضي وقتا يه تكوني به خودشون ميدادن در مورد خلق و خوي اين دو مدل و تغذيشون و همزيستي و ميزان رشدشون كسي ميتونه كمكي بكنه آخه همين روزا ميخوام برم بگيرم _________________ سايز تانك: 80در35 ارتفاع45 ماهي ها: بلك گوست لوچ دلقك كت اسپرت آروانا سيلور پلي آذرخش |
||||
| amooemad
|
|
|
||
|
کاربر نمونه آبان ماه
![]() وضعيت:
![]() نام: عماد
24 فروردين ماه ، 1390
تعداد ارسالها: 826
میانگین ارسالها در روز: 0.05
امتياز: 5955
تشکر کرده: 295
تشکر شده 711 بار در 466 پست
محل سكونت: بندرگز
|
||||
|
سلام
من یه پلی معمولی دارم خیلی ماهیه جالبیه مخصوصا وقتی یه کرم خاکی یا حشره واسش میندازی خیلی باحال شکارش میکنه واقعا جالبه. در مورد عادات پلی تایگر اطلاعاتی ندارم اما بعید میدونم فرق زیادی با هم داشته باشن. تا جایی که من میدونم بهتره این ماهیارو با همجنس خودشون نگه نداری چون با هم درگیر میشن البته من خودم امتحان نکردم اما اینطوری شنیدم _________________ گر بر سر نفس خود امیری مردی گر بر دگران خورده نگیری مردی مردی نبود فتاده را پای زدن گر دست فتاده ای بگیری مردی یادداشتهایی پیرامون موسیقی ایرانی
|
||||
|
کاربرانی که برای این ارسال از amooemad تشکر کرده اند yarihaker, boozzai |
||||
| EHSAN3650
|
|
|
||
|
کاربر نمونه آبان ماه
![]() وضعيت:
![]() نام: EHS@N
11 مرداد ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 1821
میانگین ارسالها در روز: 0.12
امتياز: 13044
تشکر کرده: 1650
تشکر شده 2459 بار در 1309 پست
محل سكونت: تهران
|
||||
سلام ماهي مورد نظر اسم همشون پلي پتروس هست حالا معمولي يا تايگر مدل تايگر اينجوريه بي تحرك اگر تحرك بيشتر ميخواي بايد دنبال اندليچريش بگردي ولي وحشي تر هست. كلا ماهي بي آزاري تحرك كم شب گرد قدرت بينايي ضعيف برعكس بويايي قوي ميتوني هر چند تا بخواي با هم نگه داري كني مبارك باشه پيشاپيش _________________ یه دنیا آرامش |
||||
|
کاربرانی که برای این ارسال از EHSAN3650 تشکر کرده اند boozzai, yarihaker, hesam_civil, fishali |
||||
| amirghazilou
|
|
|
||
|
مدير تالار آب شور
![]() وضعيت:
![]() نام: امیر قاضی لو
8 دي ماه ، 1389
تعداد ارسالها: 192
میانگین ارسالها در روز: 0.01
امتياز: 1483
تشکر کرده: 44
تشکر شده 362 بار در 148 پست
محل سكونت: تبریز
|
||||
|
پیرو فرمایش آقای احسان:
این ماهی ها ازماهیان ابتدایی به شمار میان. کیسه ای شبیه شش دارن و میتونن بیرون از اب زنده بمونن. بعضی وقتها (شرایط بد آب) راه میافتن و از آب اکواریوم بیرون میان. حتما حفاظ روی اکواریوم بذارین |
||||
|
کاربرانی که برای این ارسال از amirghazilou تشکر کرده اند boozzai, fishali, hesam_civil, EHSAN3650, yarihaker |
||||
| yarihaker
|
|
|
||
|
در ابتدای فعالیت
![]() وضعيت:
![]() نام: mohamad
تعداد ارسالها: 69
میانگین ارسالها در روز: 0
امتياز: 431
تشکر کرده: 55
تشکر شده 4 بار در 3 پست
محل سكونت: قيامدشت
|
||||
|
دوسه هفته ای هست که یه پلی گرفتم
شکارچی خوبیه ولی انگار چشماش اصلا نمیبینه آخه یه بار دیدم ماهی خوراک جلوی دهنش بی حرکت وایساده بود ولی اصلا نمیدیدش ولی وقتی یه تکون خورد پلی سریع متوحهش شد و یه لغمش کرد در کل خیلی ماهی باهال و با هوشیه انگار شعورش خیلی بیشتر از ماهیاست _________________ سايز تانك: 80در35 ارتفاع45 ماهي ها: بلك گوست لوچ دلقك كت اسپرت آروانا سيلور پلي آذرخش |
||||
| EHSAN3650
|
|
|
||
|
کاربر نمونه آبان ماه
![]() وضعيت:
![]() نام: EHS@N
11 مرداد ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 1821
میانگین ارسالها در روز: 0.12
امتياز: 13044
تشکر کرده: 1650
تشکر شده 2459 بار در 1309 پست
محل سكونت: تهران
|
||||
سلام اين ماهي بينايي كمي داره و از روي حواس ديگه شكار و غذا مي خوره. با تشكر _________________ یه دنیا آرامش |
||||
|
کاربرانی که برای این ارسال از EHSAN3650 تشکر کرده اند reptal, boozzai, fishali, yarihaker |
||||
| amooemad
|
|
|
||
|
کاربر نمونه آبان ماه
![]() وضعيت:
![]() نام: عماد
24 فروردين ماه ، 1390
تعداد ارسالها: 826
میانگین ارسالها در روز: 0.05
امتياز: 5955
تشکر کرده: 295
تشکر شده 711 بار در 466 پست
محل سكونت: بندرگز
|
||||
|
سلام
من یه پلی دارم که کلا چشم نداره!!! هرچی روی سرش گشتم چیزی به عنوان چشم ندیدم!! فقط یه نقطه به اندازه سر سوزن هست. چرا اینجوریه؟ پلی هایی که توی بازار میبینم همشون چشم دارن حالا ممکنه بیناییشون ضعیف باشه اما چشم دارن. اما بویایی و جهت یابیش خیلی قویه به محض حرکات سریع ماهیا میفهمه موقع غذاخوردنه. شکارچیه فوق العاده ای هم هست. _________________ گر بر سر نفس خود امیری مردی گر بر دگران خورده نگیری مردی مردی نبود فتاده را پای زدن گر دست فتاده ای بگیری مردی یادداشتهایی پیرامون موسیقی ایرانی
|
||||
|
کاربرانی که برای این ارسال از amooemad تشکر کرده اند boozzai, fishali, yarihaker |
||||
|
|
||||
|
|
انجمن های تخصصی ماهی و آکواریوم صفحه اول انجمن » ساير ماهي ها | صفحه 3 از 3 | رفتن به صفحه قبلي 1, 2, 3 |
~ يا ~ عضويت در سايت شرایط ارسال سوالات ( در صورت عدم رعایت شرایط به سوالات شما پاسخ داده نخواهدشد )
|
| شما نمي توانيد براي اين انجمن مطلب ارسال كنيد . شما نمي توانيد براي مطالب اين انجمن جوابيه بفرستيد شما نمي توانيد مطالب ارسالي خود به اين انجمن را ويرايش كنيد . شما نمي توانيد مطلب ارسالي خود به اين انجمن را حذف نمائيد . شما نمي توانيد به نظرسنجي هاي اين انجمن راي دهيد . شما نيمتوانيد فايل هاي خود را به تالار اضافه نمائيد شما نيمتوانيد فايل هاي موجود در تالارها را دريافت نمائيد |