|
|
موضوع مطلب : ختم جمعی قرآن کریم |
|
|
انجمن های تخصصی ماهی و آکواریوم صفحه اول انجمن » مدیران و کاربران | صفحه 3 از 4 | رفتن به صفحه قبلي 1, 2, 3, 4 بعدي |
|
|
| نويسنده | پيغام | ||
|---|---|---|---|
| baneyekhoda
|
|
|
|
|
در ابتدای فعالیت
![]() وضعيت:
![]() نام: مرغ دريايي
27 مهر ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 28
میانگین ارسالها در روز: 0
امتياز: 174
تشکر کرده: 12
تشکر شده 41 بار در 21 پست
محل سكونت: پشت هيچستان
حالت شخصی من:
![]() |
|||
|
سلام. ايشالله بنده هم فردا دوسنبه جزء 23 رو ميخونم. التماس دعا _________________ براي يافتن مرواريد درياها را جستجو مكن، شايد در گريبان خودت باشد. |
|||
|
کاربرانی که برای این ارسال از baneyekhoda تشکر کرده اند aqua-quest, 0121, nicebluesky |
|||
| baneyekhoda
|
|
|
|
|
در ابتدای فعالیت
![]() وضعيت:
27 مهر ماه ، 1388
حالت شخصی من:
![]() |
|||
|
آنگاه كه در كوچه باغ هاي ياس، حيران و سرگردان، نااميد و پريشان، در جستجوي قطره اي آب، كشتزار خشك و قحطي زده انديشه ات را تسلي ميدهي، از درياي بيكران اميد، لختي برگير و قرآن بخوان.
آنگاه كه غرور، وجودت را گرفت و تفاخر ، شعورت را و ذلت خويش را عزت يافتي و نخوت خويش را همت، قرآن بخوان. آنگاه كه مرگ خود را دور ديدي و حيات خويش را جاويد يافتي و دنيا و آخرت را جدا از هم و دنيا داري و بهشت را كنار هم، قرآن بخوان. آنگاه كه از فرط جهالت، امانت را از ياد بردي و به خيال سعادت، اسير ضلالت گشتي، قرآن بخوان. آنگاه كه نسيان گريبانت را گرفت و عصيان دامانت را و معصيت خويش را معصوميت پنداشتي، قرآن بخوان. آنگاه كه گذشته را حسرت و حال را عسرت و آينده را حيرت احساس كردي ، شب قدر را به ياد آور ، قرآن بخوان. "برگزيده از نوشته شهيد سيد مهدي رجب بيگي" _________________ براي يافتن مرواريد درياها را جستجو مكن، شايد در گريبان خودت باشد. |
|||
|
کاربرانی که برای این ارسال از baneyekhoda تشکر کرده اند aqua-quest, nicebluesky, 0121 |
|||
| baneyekhoda
|
|
|
|
|
در ابتدای فعالیت
![]() وضعيت:
27 مهر ماه ، 1388
حالت شخصی من:
![]() |
|||
|
فردا سه شنبه جزء 24 رو ميخونم. _________________ براي يافتن مرواريد درياها را جستجو مكن، شايد در گريبان خودت باشد. |
|||
|
کاربرانی که برای این ارسال از baneyekhoda تشکر کرده اند aqua-quest, 0121 |
|||
| baneyekhoda
|
|
|
|
|
در ابتدای فعالیت
![]() وضعيت:
27 مهر ماه ، 1388
حالت شخصی من:
![]() |
|||
|
سلام. فردا جزء 25 رو ميخونم _________________ براي يافتن مرواريد درياها را جستجو مكن، شايد در گريبان خودت باشد. |
|||
|
کاربرانی که برای این ارسال از baneyekhoda تشکر کرده اند aqua-quest, 0121 |
|||
| nicebluesky
|
|
|
|
|
کاربر فوق حرفه ای
![]() وضعيت:
![]() نام: بهنام
تعداد ارسالها: 839
میانگین ارسالها در روز: 0.05
امتياز: 5231
تشکر کرده: 569
تشکر شده 673 بار در 406 پست
محل سكونت: دزفول
|
|||
|
سلام
جزء 26 رو میخونم التماس دعا _________________ پدر مومن من...مادر مقدس من...نماز تو یک ورزش تکراریست بدون هیچ اثر اخلاقی و اصلاح عملی و حتی نتیجه بهداشتی!که صبح و ظهر و شب انجام می دهی اما نه معانی الفاظ و ارکانش را میدانی و نه فلسفه حقیقی و هدف اساسیش را میفهمی.تمام نتیجه کار تو و آثار نماز تو این است که پشت تو قوز درآورد و پیشانی صافت پینه بست و فرق من بی نماز با تو نمازگزار فقط این است که من این دو علامت تقوا را ندارم..! |
|||
|
کاربرانی که برای این ارسال از nicebluesky تشکر کرده اند aqua-quest, 0121 |
|||
| nicebluesky
|
|
|
|
|
کاربر فوق حرفه ای
![]() وضعيت:
|
|||
|
شب عفو است و محتاج دعایم ز عمق دل دعایی کن برایم
اگر امشب به معشوقت رسیدی خدا را درمیان اشک دیدی کمی هم نزد او یادی ز ما کن کمی هم جای ما او را صدا کن بگو یا رب فلانی رو سیاهست دو دستش خالی و غرق گناهست بگو یا رب تویی دریای جوشان در این شب رحمتت بر وی بنوشان _________________ پدر مومن من...مادر مقدس من...نماز تو یک ورزش تکراریست بدون هیچ اثر اخلاقی و اصلاح عملی و حتی نتیجه بهداشتی!که صبح و ظهر و شب انجام می دهی اما نه معانی الفاظ و ارکانش را میدانی و نه فلسفه حقیقی و هدف اساسیش را میفهمی.تمام نتیجه کار تو و آثار نماز تو این است که پشت تو قوز درآورد و پیشانی صافت پینه بست و فرق من بی نماز با تو نمازگزار فقط این است که من این دو علامت تقوا را ندارم..! |
|||
| nicebluesky
|
|
|
|
|
کاربر فوق حرفه ای
![]() وضعيت:
|
|||
|
گاهی گمان نمیکنی ولی میشود.گاهی نمیشود،نمیشود که نمیشود.گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است،گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود.گاهی گدای،گدای گدای گدایی و بخت نیست،گاهی تمام شهر گدای تو میشود. _________________ پدر مومن من...مادر مقدس من...نماز تو یک ورزش تکراریست بدون هیچ اثر اخلاقی و اصلاح عملی و حتی نتیجه بهداشتی!که صبح و ظهر و شب انجام می دهی اما نه معانی الفاظ و ارکانش را میدانی و نه فلسفه حقیقی و هدف اساسیش را میفهمی.تمام نتیجه کار تو و آثار نماز تو این است که پشت تو قوز درآورد و پیشانی صافت پینه بست و فرق من بی نماز با تو نمازگزار فقط این است که من این دو علامت تقوا را ندارم..! |
|||
| baneyekhoda
|
|
|
|
|
در ابتدای فعالیت
![]() وضعيت:
27 مهر ماه ، 1388
حالت شخصی من:
![]() |
|||
|
فردا جزء 27 رو ميخونم.
التماس دعا _________________ براي يافتن مرواريد درياها را جستجو مكن، شايد در گريبان خودت باشد. |
|||
|
کاربرانی که برای این ارسال از baneyekhoda تشکر کرده اند 0121, aqua-quest |
|||
| baneyekhoda
|
|
|
|
|
در ابتدای فعالیت
![]() وضعيت:
27 مهر ماه ، 1388
حالت شخصی من:
![]() |
|||
|
امروز جمعه جزء 28 رو ميخونم. _________________ براي يافتن مرواريد درياها را جستجو مكن، شايد در گريبان خودت باشد. |
|||
|
کاربرانی که برای این ارسال از baneyekhoda تشکر کرده اند aqua-quest |
|||
| nicebluesky
|
|
|
|
|
کاربر فوق حرفه ای
![]() وضعيت:
|
|||
|
سلام
امروز جزء29 رو میخونم نماز روزه همه قبول حق!!! _________________ پدر مومن من...مادر مقدس من...نماز تو یک ورزش تکراریست بدون هیچ اثر اخلاقی و اصلاح عملی و حتی نتیجه بهداشتی!که صبح و ظهر و شب انجام می دهی اما نه معانی الفاظ و ارکانش را میدانی و نه فلسفه حقیقی و هدف اساسیش را میفهمی.تمام نتیجه کار تو و آثار نماز تو این است که پشت تو قوز درآورد و پیشانی صافت پینه بست و فرق من بی نماز با تو نمازگزار فقط این است که من این دو علامت تقوا را ندارم..! |
|||
|
کاربرانی که برای این ارسال از nicebluesky تشکر کرده اند aqua-quest |
|||
|
|
|||
|
|
انجمن های تخصصی ماهی و آکواریوم صفحه اول انجمن » مدیران و کاربران | صفحه 3 از 4 | رفتن به صفحه قبلي 1, 2, 3, 4 بعدي |
~ يا ~ عضويت در سايت شرایط ارسال سوالات ( در صورت عدم رعایت شرایط به سوالات شما پاسخ داده نخواهدشد )
|
| شما نمي توانيد براي اين انجمن مطلب ارسال كنيد . شما نمي توانيد براي مطالب اين انجمن جوابيه بفرستيد شما نمي توانيد مطالب ارسالي خود به اين انجمن را ويرايش كنيد . شما نمي توانيد مطلب ارسالي خود به اين انجمن را حذف نمائيد . شما نمي توانيد به نظرسنجي هاي اين انجمن راي دهيد . شما نيمتوانيد فايل هاي خود را به تالار اضافه نمائيد شما نيمتوانيد فايل هاي موجود در تالارها را دريافت نمائيد |