|
|
موضوع مطلب : سوالات ساخت آكواريوم |
|
|
انجمن های تخصصی ماهی و آکواریوم صفحه اول انجمن » ساخت انواع آکواریوم و تجهیزات | صفحه 120 از 173 | رفتن به صفحه قبلي 1, 2, 3 ... 119, 120, 121 ... 171, 172, 173 بعدي |
|
|
| نويسنده | پيغام | |||
|---|---|---|---|---|
| masood00
|
|
|
||
|
کاربر فوق حرفه ای
![]() وضعيت:
![]() نام: masood
تعداد ارسالها: 506
میانگین ارسالها در روز: 0.03
امتياز: 3469
تشکر کرده: 114
تشکر شده 265 بار در 188 پست
محل سكونت: اراك
حالت شخصی من:
![]() |
||||
|
مسلم جان به نظر من انجل مونو هم بال انجلو و هم باله ودم فایترو میزنه _________________ 19\9 میرم سربازی کرمانشاه محل خدمتم هستش |
||||
|
کاربرانی که برای این ارسال از masood00 تشکر کرده اند Moslem120 |
||||
| 0121
|
|
|
||
|
کاربر فوق حرفه ای
![]() وضعيت:
![]() نام: 0121
4 خرداد ماه ، 1389
تعداد ارسالها: 841
میانگین ارسالها در روز: 0.05
امتياز: 6793
تشکر کرده: 458
تشکر شده 671 بار در 435 پست
محل سكونت: جهنم محله شیاطین
|
||||
سلام دوست عزیز شما باید هرسوالی رو که داری دربخش مربوطه بپرسی تابهتر وزودتر جواب بگیری مثلان سوال درمورد اینکه چه ماهی هایی رو میخوای باهم بندازی باید دربخش سازگاری بپرسی واگرهم میخوای گیاه بزنی درتانکت اول براش بستر اماده کن ولی درمورد فیلتر قدرت فیلتررا دوستان براتون گفتن ولی برای این حجم اب از اکسترنال استفاده کن درموردبخاری تترا هم بخاری های خوبی هستن اب بندی خوبی هم دارن ومیشه اوناروکامل زیراب گذاشت بدون از مشکل البته برای تانک شما بخاری زیر400وات نگیر موفق باشی _________________ 0121 |
||||
|
کاربرانی که برای این ارسال از 0121 تشکر کرده اند Moslem120 |
||||
| garmsar
|
|
|
||
|
کاربر حرفه ای
![]() وضعيت:
![]() نام: hamed
تعداد ارسالها: 256
میانگین ارسالها در روز: 0.02
امتياز: 1707
تشکر کرده: 52
تشکر شده 124 بار در 89 پست
محل سكونت: گرمسار
حالت شخصی من:
![]() |
||||
|
سلام
آیادرسته که بعدازساختن آکواریوم جدیدوخشک شدن چسبها برای آبگیری 1یا2بارتوتانک جدید اب ونمک بریزی تامواد سمی چسبهاازبین بره و اون ابوتخلیه کنی بعدش آبی که برای ماهی لازم داری توتانک بریزی |
||||
| teruy
|
|
|
||
|
ناظم نمونه آبان ماه
![]() وضعيت:
![]() نام: محسن بهزادي
تعداد ارسالها: 1771
میانگین ارسالها در روز: 0.12
امتياز: 18401
تشکر کرده: 538
تشکر شده 2375 بار در 1202 پست
محل سكونت: همه جای ایران سرای من است
حالت شخصی من:
![]() |
||||
سلام دوست من منظور اب كردن تمام تانك نيست منظور شستوشوي با آب و نمك هست كه ميتوني اين كار روبا يه ستل آب نمك غليظ و يه اسفنج انجام بدي. _________________ تا آسمان راهی نمانده .... انتقاد از مدیران |
||||
|
کاربرانی که برای این ارسال از teruy تشکر کرده اند abolfazl22, mahi_nabati, garmsar |
||||
| masood00
|
|
|
||
|
کاربر فوق حرفه ای
![]() وضعيت:
حالت شخصی من:
![]() |
||||
|
سلام
مگه قرار از چسب صنعتی استفاده کنی که سم داشته باشه هیچکدوم از چسب هایی که برای اکواریوم ساختن استفاده میشه مثل سیستا _ رازی و .... سمی نیستن فقط بعد از خشک شدن چسب یه کمی بوی تندی داره که اون هم به ندرت از بین میره و مشکلی واسه ماهیا نداره _________________ 19\9 میرم سربازی کرمانشاه محل خدمتم هستش |
||||
|
کاربرانی که برای این ارسال از masood00 تشکر کرده اند mahi_nabati |
||||
| nicebluesky
|
|
|
||
|
کاربر فوق حرفه ای
![]() وضعيت:
![]() نام: بهنام
تعداد ارسالها: 832
میانگین ارسالها در روز: 0.05
امتياز: 5189
تشکر کرده: 567
تشکر شده 661 بار در 401 پست
محل سكونت: دزفول
|
||||
|
سلام
یه آکواریوم 50*30*40 با شیشه 4 درست کردم...سه تا پل پایین و دوتا بالا به نظر شما اگر دو پل بالا نباشه مشکلی پیش میاد؟ _________________ پدر مومن من...مادر مقدس من...نماز تو یک ورزش تکراریست بدون هیچ اثر اخلاقی و اصلاح عملی و حتی نتیجه بهداشتی!که صبح و ظهر و شب انجام می دهی اما نه معانی الفاظ و ارکانش را میدانی و نه فلسفه حقیقی و هدف اساسیش را میفهمی.تمام نتیجه کار تو و آثار نماز تو این است که پشت تو قوز درآورد و پیشانی صافت پینه بست و فرق من بی نماز با تو نمازگزار فقط این است که من این دو علامت تقوا را ندارم..! |
||||
| masood00
|
|
|
||
|
کاربر فوق حرفه ای
![]() وضعيت:
حالت شخصی من:
![]() |
||||
|
سلام بهنام جان
این ابعاد نیازی به پل نداشته نگران نباش _________________ 19\9 میرم سربازی کرمانشاه محل خدمتم هستش |
||||
|
کاربرانی که برای این ارسال از masood00 تشکر کرده اند nicebluesky |
||||
| mbz
|
|
|
||
|
کاربر فوق حرفه ای
![]() وضعيت:
![]() نام: ایلیا
تعداد ارسالها: 960
میانگین ارسالها در روز: 0.06
امتياز: 6818
تشکر کرده: 322
تشکر شده 847 بار در 510 پست
محل سكونت: بیرجند
حالت شخصی من:
![]() |
||||
|
سلام دوستان
من می خوام یک آکواریم جدید در ابعاد 160 در 80 در 40 بزنم خوب نظر خودم اینه که شیشه کف رو 12 میل بذارم و بقیه رو هم 10 میل 2 تا پل پایین 2 طرف و یک پل بزرگ هم بالا وسط نظرتون رو بگین؟ و اما در مورد پایش من آکواریمی که الان دارم ابعادش 120 در 70 در 35 (با شیشه 10 میل) و پایش رو با قوطی 3 در 3 درست کردم و روش هم ام دی اف کار کردم حالا این آکواریم جدید رو هم می خوام اینجوری درست کنم (یعنی روش ام دی اف کار کنم) ولی از قوطی 4 در 4 استفاده کنم می خوام پایش 6 تا پایه داشته باشه ( یعنی قید هم از وسط بزنم) و از بالا هم 3 قید کنمش و روش رو یک ورق نازک بذارم و بعد روش ام دی اف کار کنم و یک میز شیک در بیارم و بالاش هم یک اف دی ام محکم بذارم و بعد آکاسیو و بعد هم آکواریم
خوب نظرتون در مورد این چیه؟ کارم درسته یا نه؟ منو راهنمایی کنید که چی کار کنم ارتفاع پایشو چند بگیرم و ... ممنون _________________ من خیلی وقتا ساکتم، سردم…
وقتی که میرم تو خودم شاید پاییز سال بعد برگردم! |
||||
| mbz
|
|
|
||
|
کاربر فوق حرفه ای
![]() وضعيت:
![]() نام: ایلیا
تعداد ارسالها: 960
میانگین ارسالها در روز: 0.06
امتياز: 6818
تشکر کرده: 322
تشکر شده 847 بار در 510 پست
محل سكونت: بیرجند
حالت شخصی من:
![]() |
||||
|
ببخشید که این پست اضافی رو زدم
این عکس آکواریم الان منه می خوام این جدیده رو هم این سبکی درست کنم تقریبا با کمی تغییرات ![]() _________________ من خیلی وقتا ساکتم، سردم…
وقتی که میرم تو خودم شاید پاییز سال بعد برگردم! |
||||
| fsb
|
|
|
||
|
کاربر حرفه ای
![]() وضعيت:
![]() نام: حامد رضائی نژاد
26 بهمن ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 417
امتياز: 2932
تشکر کرده: 156
تشکر شده 532 بار در 283 پست
محل سكونت: استان کرمان
|
||||
|
شیشه 10 میل ، دوتا پل 30 سانت بالا ، وسط و همینطور 2 تا پایین
محل پلها رو اندازه گیری دقیق کن چسب کاری باید حساب شده باشه و حرفه ای در غیر این صورت هر روز با تانک برنامه داری |
||||
|
|
||||
|
|
انجمن های تخصصی ماهی و آکواریوم صفحه اول انجمن » ساخت انواع آکواریوم و تجهیزات | صفحه 120 از 173 | رفتن به صفحه قبلي 1, 2, 3 ... 119, 120, 121 ... 171, 172, 173 بعدي |
~ يا ~ عضويت در سايت شرایط ارسال سوالات ( در صورت عدم رعایت شرایط به سوالات شما پاسخ داده نخواهدشد )
|
| شما نمي توانيد براي اين انجمن مطلب ارسال كنيد . شما نمي توانيد براي مطالب اين انجمن جوابيه بفرستيد شما نمي توانيد مطالب ارسالي خود به اين انجمن را ويرايش كنيد . شما نمي توانيد مطلب ارسالي خود به اين انجمن را حذف نمائيد . شما نمي توانيد به نظرسنجي هاي اين انجمن راي دهيد . شما نيمتوانيد فايل هاي خود را به تالار اضافه نمائيد شما نيمتوانيد فايل هاي موجود در تالارها را دريافت نمائيد |