سايت تخصصي ماهيان آكواريومي: انجمن هاي تخصصي

انجمن های تخصصی ماهی و آکواریوم :: نمايش موضوعات - اطلاعیه جذب مدیران جدید
ورود به سيستم
نام كاربري :

كلمه عبور:

ورود اتوماتيك به سيستم هنگام هر بازديد

انجمن های تخصصی ماهی و آکواریوم صفحه اول انجمن
انجمن های تخصصی ماهی و آکواریوم

موضوع مطلب : اطلاعیه جذب مدیران جدید

صفحه 1 از 1 |

نمايش موضوع قبلي نمايش موضوع بعدي

نويسنده پيغام
aqua-quest

ارسال شده در: سه شنبه، 2 شهريور ماه ، 1389 14:42:13 | موضوع مطلب: اطلاعیه جذب مدیران جدید پاسخ همراه با اعلان

مدیر کل آکواریوم
مدیر کل آکواریوم

وضعيت: آفلاین
نام: رسول گل محمّدی
4 بهمن ماه ، 1386
تعداد ارسالها: 2816
میانگین ارسالها در روز: 0.18
امتياز: 13143
تشکر کرده: 6453
تشکر شده 3843 بار در 1857 پست
محل سكونت: یه آکواریوم دریایی
 حالت شخصی من:

با توجه به افزایش بخش های سایت ، نیاز به سازماندهی بخش های مورد نظر و بازنشسته شدن چند تن از مدیران سایت ، تصمیم به جذب مدیران جدید برای بخش های انجمن ها گرفته ایم که کاربران کاندید مدیریت باید علاوه بر حضور مستمر در انجمن ها ، توانایی پاسخگویی به سوالات کاربران در بخش مربوطه را دارا باشند .

بخش هایی که نیاز به مدیر دارند :
1- تالار " بیماری ها و روش های درمانی "
2- تالار " انواع ماهیان "
3- تالار " ماهیان آب شور " ( این تالار قرار است به زودی راه اندازی شود و مدیر این بخش باید اطلاعات کافی در مورد این ماهیان داشته باشد )
4- تالار " ساخت و اصول نگهداری آکواریوم "

کاربران واجد شرایط تا 10 شهریور ماه 1389 فرصت دارند آمادگی خود برای مدیریت بخش مورد نظرشان را از طریق ارسال پیغام خصوصی به اطلاع من برسانند .
پس از پایان مهلت تعیین شده ، از کاربران واجد شرایط آزمونی با محتوای بخش مورد نظرشان گرفته می شود و کاربرانی که امتیاز مورد نظر را دریافت نمایند به عنوان مدیر آزمایشی آن بخش برگزیده می شوند .

کاربرانی که برای این ارسال از aqua-quest تشکر کرده اند mahirak, ariamohsen, 0121, reptal

0121

ارسال شده در: سه شنبه، 2 شهريور ماه ، 1389 18:50:37 | موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

نام: 0121
4 خرداد ماه ، 1389
تعداد ارسالها: 841
میانگین ارسالها در روز: 0.05
امتياز: 6793
تشکر کرده: 458
تشکر شده 671 بار در 435 پست
محل سكونت: جهنم محله شیاطین

سلام ببخشید ولی 1سوالی برام پیش اومده مزایای مدیر شدن چیه؟ جسارتان ببخشید 1تیکه جواب رو خودم میدم!!!!!!!!!!! فقط این امکان روداری که پست بچه هاروحذف کنی(جنبه داشته باش شوخی کردم به کسی برنخوره 1وقت)
1پیشنهاد هم دارم میشه کسانی که درخواست مدیر شدن رو میدن درهمین تاپیک پست بدن خیلی باحالتر میشه وخدایی امار بازدید این تاپیک سربه اسمون میزاره
چون اگه مدیرعزیز اینکارروانجام بده عملان خودش 1حال دادن اساسی به بچه های سایته دیگه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اگه جواب اره باشه و لطف کنید وجواب رو درهمین تاپیک بزارید که دیگه ترکوندید
ممنون موفق وشادباشید

lord73

ارسال شده در: سه شنبه، 2 شهريور ماه ، 1389 22:56:25 | موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

نام: کوروش
21 فروردين ماه ، 1389
تعداد ارسالها: 295
میانگین ارسالها در روز: 0.02
امتياز: 2025
تشکر کرده: 53
تشکر شده 65 بار در 49 پست
محل سكونت: mashhad
 حالت شخصی من:

اعلام :

سلام ببخشید ولی 1سوالی برام پیش اومده مزایای مدیر شدن چیه؟ جسارتان ببخشید 1تیکه جواب رو خودم میدم!!!!!!!!!!! فقط این امکان روداری که پست بچه هاروحذف کنی(جنبه داشته باش شوخی کردم به کسی برنخوره 1وقت)
1پیشنهاد هم دارم میشه کسانی که درخواست مدیر شدن رو میدن درهمین تاپیک پست بدن خیلی باحالتر میشه وخدایی امار بازدید این تاپیک سربه اسمون میزاره
چون اگه مدیرعزیز اینکارروانجام بده عملان خودش 1حال دادن اساسی به بچه های سایته دیگه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ممنون موفق وشادباشید

بابا مدیر که گفتن
اگر اینجا تاپیک بدن کسایی که میخوان یه سری مشکلا ت پیش میاد
بعدشم جواب دادن به این اسونی ها نیست که باید گوزینش بدی
مثلا به ماهی ها با دست راست غذا میدن یا دست چپ
یا اینکه انگیزت از نگهداری ماهی چیه؟
اینا همه مهمه
تنها کاربران عضو سايت قادر به مشاهده لينک ها هستند.
عضويت در سايت<
بازگشت به بالا رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي ارسال ايميل بازديد از سايت ارسال كننده مطلب شناسه Yahoo شناسه MSN

کاربرانی که برای این ارسال از lord73 تشکر کرده اند mahirak

aqua-quest

ارسال شده در: چهارشنبه، 3 شهريور ماه ، 1389 01:18:02 | موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

مدیر کل آکواریوم
مدیر کل آکواریوم

4 بهمن ماه ، 1386
 حالت شخصی من:

0121 مي نويسد :
ممنون موفق وشادباشید

سلام
بله ، مدیران علاوه بر دسترسی به انجمن مخصوص مدیران ، توانایی حذف ، انتقال ، ویرایش ، ادغام و یا تقسیم کردن پست ها و تاپیک ها را دارند که برای مدیران بخش ها این امکانات فقط مربوط به بخش مدیریتیشان می شود .
در مورد دوم هم تو یاهو براتون آف گذاشتم و گفتم چون چندین هفته در مورد نحوه ی انتخاب مدیران جدید بحث شده و تصمیم گیری شد که آزمون آنلاین بگیریم ، بهتره کاربران داوطلب بخش مورد نظرشان برای مدیریت را از طریق پیغام خصوصی به من اطلاع دهند و این تاپیک فقط جهت اطلاعیه ها و یا سوالات کاربران در این مورد باشد .

کاربرانی که برای این ارسال از aqua-quest تشکر کرده اند 0121

0121

ارسال شده در: چهارشنبه، 3 شهريور ماه ، 1389 02:51:01 | موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

نام: 0121
4 خرداد ماه ، 1389
تعداد ارسالها: 841
میانگین ارسالها در روز: 0.05
امتياز: 6793
تشکر کرده: 458
تشکر شده 671 بار در 435 پست
محل سكونت: جهنم محله شیاطین

aqua-quest مي نويسد :

0121 مي نويسد :
ممنون موفق وشادباشید

سلام
بله ، مدیران علاوه بر دسترسی به انجمن مخصوص مدیران ، توانایی حذف ، انتقال ، ویرایش ، ادغام و یا تقسیم کردن پست ها و تاپیک ها را دارند که برای مدیران بخش ها این امکانات فقط مربوط به بخش مدیریتیشان می شود .
در مورد دوم هم تو یاهو براتون آف گذاشتم و گفتم چون چندین هفته در مورد نحوه ی انتخاب مدیران جدید بحث شده و تصمیم گیری شد که آزمون آنلاین بگیریم ، بهتره کاربران داوطلب بخش مورد نظرشان برای مدیریت را از طریق پیغام خصوصی به من اطلاع دهند و این تاپیک فقط جهت اطلاعیه ها و یا سوالات کاربران در این مورد باشد .

سلام ممنونم ازپاسخگویی ولی فک کنم 2رست متوجه منظورمن نشدید منظورمن از طرح سوال ازکسانی که میخوان مدیربشن دراین تاپیک نیست منظورم این بودکه 2ستانی که میخوان کاندیدای مدیریت بشن به جای ارسال پیام خصوصی به شما دراین تاپیک درخواست مدیریت بدن خیلی باحال میشه البته اگه عملی بشه     موفق باشید

mnikzad

ارسال شده در: چهارشنبه، 3 شهريور ماه ، 1389 12:52:59 | موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

مدیر بازنشسته
مدیر بازنشسته

نام: mohammad nikzadeh
2 مرداد ماه ، 1387
تعداد ارسالها: 236
میانگین ارسالها در روز: 0.02
امتياز: 641
تشکر کرده: 110
تشکر شده 147 بار در 98 پست
محل سكونت: مشهد
 حالت شخصی من:

دوست خوبم 0121 عزیز
این تاپیک بعد از مدتی حذف خواهد شد و اگر در این تاپیک پستی زده بشه خوب بیهوده خواهد بود . در ضمن دوست من این گونه صحبت کردن شما توهین به مدیران سخت کوش این سایت که تمام وقت خودشون رو صرف اطلاع رسانی به هموطنان خودشون میکنن به حساب میاد.
کسی اسم مدیریت رو برای مدیریت و به قول شما مزیت ها و برتری اون یدک نمیکشه بلکه برای این گزینش انجام میگیره که کسانی که دلسوز هستند و اطلاع کافی در مورد این مقوله دارند بتوانند به دیگر دوستانشان کمک نمایند . وقتی کسی با درجه مدیر یک بخش پاسخی به سوال یکی از دوستان می دهد مطمعنن باید ایو پاسخ درست بوده وبرای آبرو و موقعیت این سایت مشکلی ایجاد نگردد.
لطفا دوستان کمی جدی تر با این مقوله برخورد کنند تا بتوانیم همکار و یار یکدیگر باشیم.

سپاس
تاپیک جهت اطلاع رسانی می باشد
قفل شد

بازگشت به بالا رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي ارسال ايميل بازديد از سايت ارسال كننده مطلب شناسه Yahoo

کاربرانی که برای این ارسال از mnikzad تشکر کرده اند ariamohsen, lord73, aqua-quest, E90, fishali, reptal, teruy

aqua-quest

ارسال شده در: پنجشنبه، 11 شهريور ماه ، 1389 02:56:46 | موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

مدیر کل آکواریوم
مدیر کل آکواریوم

4 بهمن ماه ، 1386
 حالت شخصی من:

سلام
مهلت ثبت نام برای کاندیداهای مدیریت به پایان رسیده است و آزمون ورودی ، 16 شهریور ( سه شنبه هفته آینده ) برگزار خواهد شد . اطلاعات بیش تر در مورد نحوه ی برگزاری آزمون روز دوشنبه برای کاندیداها ارسال می گردد .

کاربرانی که برای این ارسال از aqua-quest تشکر کرده اند masood00, abolfazl22, reptal, mnikzad, fishali

تمامي مطالب ارسال شده:   

صفحه 1 از 1 |

پاسخ سريع در دسترس نميباشد

شرایط ارسال سوالات ( در صورت عدم رعایت شرایط به سوالات شما پاسخ داده نخواهدشد )

آموزش کار با ادیتور و قرار دادن عکس و لینک در مطالب 

شما نمي توانيد براي اين انجمن مطلب ارسال كنيد .
شما نمي توانيد براي مطالب اين انجمن جوابيه بفرستيد
شما نمي توانيد مطالب ارسالي خود به اين انجمن را ويرايش كنيد .
شما نمي توانيد مطلب ارسالي خود به اين انجمن را حذف نمائيد .
شما نمي توانيد به نظرسنجي هاي اين انجمن راي دهيد .
شما نيمتوانيد فايل هاي خود را به تالار اضافه نمائيد
شما نيمتوانيد فايل هاي موجود در تالارها را دريافت نمائيد