|
|
موضوع مطلب : گوپي |
|
|
انجمن های تخصصی ماهی و آکواریوم صفحه اول انجمن » زنده زاها | صفحه 37 از 67 | رفتن به صفحه قبلي 1, 2, 3 ... 36, 37, 38 ... 65, 66, 67 بعدي |
|
|
| نويسنده | پيغام | ||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|
| hossein_h1370
|
|
|
|||||
|
کاربر جدید
![]() وضعيت:
![]() نام: حسين
20 تير ماه ، 1389
تعداد ارسالها: 6
میانگین ارسالها در روز: 0
امتياز: 39
تشکر کرده: 0
تشکر شده 0 بار در 0 پست
محل سكونت: سورشجان
|
|||||||
|
ya hoo |
|||||||
| mahi_nabati
|
|
|
|||||
|
مدیر انجمن ساخت آکواریوم
![]() ![]() وضعيت:
![]() نام: داداش علي
تعداد ارسالها: 1596
میانگین ارسالها در روز: 0.1
امتياز: 12293
تشکر کرده: 2228
تشکر شده 1180 بار در 722 پست
محل سكونت: زاهدان
حالت شخصی من:
![]() |
|||||||
سلام داداش. اين سوالو كاش تو بخش تغذيه مطرح ميكردي. منم يه چند وقتيه تو كلم هست كه سويا بدم به ماهيا. البته اين گوپي هرچي بدي ميخوره به نظرم بايد بخوره فقط ريز باشه اندازه دهنش. ولي به نظرم آب اكواريومتو كثيف كنه. سوال ديگه اي داشتي بيا بخش تغذيه با بچه ها در موردش بحث كنيم. موفق باشي _________________ تازه كار ها حتما بخونن :::: سيكل ازت |
|||||||
|
کاربرانی که برای این ارسال از mahi_nabati تشکر کرده اند aqua-quest |
|||||||
| rgps2012
|
|
|
|||||
|
کاربر جدید
![]() وضعيت:
![]() نام: Reza
تعداد ارسالها: 13
امتياز: 77
تشکر کرده: 3
تشکر شده 1 بار در 1 پست
محل سكونت: تهران
حالت شخصی من:
![]() |
|||||||
| سلام میخواستم بدونم بچه گوپی رو بعد از چند وقت میتونم تو ی تانکی که آنجل مولی ودم شمیی هم هست رها کنم؟ | |||||||
| ariamohsen
|
|
|
|||||
|
مدیر بازنشسته
![]() وضعيت:
![]() نام: محسن
2 مرداد ماه ، 1387
تعداد ارسالها: 663
میانگین ارسالها در روز: 0.04
امتياز: 3081
تشکر کرده: 176
تشکر شده 561 بار در 337 پست
محل سكونت: کره زمین
حالت شخصی من:
![]() |
|||||||
درود زمان مهم نیست به سایز بستگی داره سایزی که نتونن ماهی دیگه اونا رو بخورن . موفق باشی _________________ حقیقت گفت مرا برهنه بگذارید و پیرایه بر من مبندید زیرا من هیچگاه از برهنگی خود شرمسار نیستم.... |
|||||||
| lastblog
|
|
|
|||||
|
کاربر حرفه ای
![]() وضعيت:
![]() نام: farhad
تعداد ارسالها: 403
میانگین ارسالها در روز: 0.03
امتياز: 2745
تشکر کرده: 168
تشکر شده 170 بار در 121 پست
محل سكونت: kermanshah
حالت شخصی من:
![]() |
|||||||
وقتی شدن حدود 1 سانت من خودم وقتی یه ماهیم میخواد بزاد جداش نمیکنم توی همون تانکاصلیم میمونن و هیچکدوم از بچه ها هم خورد نمیشن _________________ |
|||||||
| ABASS11
|
|
|
|||||
|
کاربر نیمه فعال
![]() وضعيت:
![]() نام: HOSSEIN
تعداد ارسالها: 121
میانگین ارسالها در روز: 0.01
امتياز: 751
تشکر کرده: 82
تشکر شده 92 بار در 51 پست
محل سكونت: نصف جهان
حالت شخصی من:
![]() |
|||||||
دوست من مطمئن باشین اگه بچه گوپی ها اندازه دهن ماهیاتون باشن همشون خورده خواهند شد به خصوص توسط آنجلاتون که یه سیکلید هست وسیکلیده ها هم بلاخره شکار کردن رو دوست دترن البته دم شمشیر ومولهاتون هم اینکار رو خواهند کرد . پس یه کم صبر کنید تا احساس کنید کوچکترین ماهی از دهن بزرگترین ماهیتون رد نمیشه بعد میتونین بریزینشون توی تانک اصلی موفق باشین . |
|||||||
|
کاربرانی که برای این ارسال از ABASS11 تشکر کرده اند 0121, mahi_nabati, rgps2012 |
|||||||
| hossein_h1370
|
|
|
|||||
|
کاربر جدید
![]() وضعيت:
![]() نام: حسين
20 تير ماه ، 1389
تعداد ارسالها: 6
امتياز: 39
تشکر کرده: 0
تشکر شده 0 بار در 0 پست
محل سكونت: سورشجان
|
|||||||
سلام من 1 ماه است گوپی خریدم ولی هنوز نزایده و یکی یکی میمیرن و به نظر من اسکار بزرگ کنم خیلی بهتر
![]() _________________ ya hoo |
|||||||
| CHERKOOLAK
|
|
|
|||||
|
کاربر فوق حرفه ای
![]() وضعيت:
![]() نام: فرهود مفتونی
6 شهريور ماه ، 1389
تعداد ارسالها: 697
میانگین ارسالها در روز: 0.05
امتياز: 5683
تشکر کرده: 576
تشکر شده 357 بار در 225 پست
محل سكونت: تهران شرق
|
|||||||
|
سلام دوست من.
ماهی گوپی , ماهی مقاومیه و با هر شرایطی خودش رو تطبیق میده. شاید مشکل از تغذیه هست . من خودم کرم خشک میدم. شاید دمای آبت درست نیست. دمای مناسب برای گوپی 25 - 26 درجه خوبه. شاد اب تانکت از نظر سختی مشکل داره. بین 6 تا نزدیک 8 سختی مناسبه.(البته بهترین سختی 7 هست) شاید لقاحی صورت نگرفته! شاید هم ماهیای سالم نمیخری. خود من هم اوایل گوپی مریض میخریدم , اما این مشکل حل شده و یه جورایی سالن تکثیر دارم!!! زمان خرید , به دم ماهی دقت کن که قشنگ از هم باز باشه و ماهی در شنا مشکلی نداشته باشه. موفق باشید _________________ |
|||||||
| youtoo
|
|
|
|||||
|
کاربر نیمه فعال
![]() وضعيت:
![]() نام: saman
تعداد ارسالها: 111
میانگین ارسالها در روز: 0.01
امتياز: 711
تشکر کرده: 13
تشکر شده 17 بار در 14 پست
محل سكونت: شیراز
حالت شخصی من:
![]() |
|||||||
سلام. میگم اگه توی تانک تکثیر گوپیها از گیاه مصنوعی زیاد و انبوه استفاده کنم بازم احتمال خورده شدن بچه ها هست؟خوب حتی اگه بچههارو هم نخورن من باید چجوری به بچه ها در حالتی که قایم شدن غذا بدم؟چون اگه بچهها برای غذا خوردن بیان بیرون که خورده میشن نه؟ اگر هم که باید جدا از مولدها نگهداری شن باید تا چند وقت جدا بمونن؟اگه ممکنه زمانشو بگید نه اندازشو.بعد هر بار چندتا بچه میزایه؟و میتونم بعداز زایدن توی زایشگاه ماهی مولد رو بردارم و توری زایشگاه رو بردارم تا جا برای لاروها بیشتر شه و تا موقعی که بزرگتراز دهن مولد ها شن توی زایشگاه نگهشون دارم؟یعنی از نظر کمبود جا براشون تا اون موقع مشکلی پیش نمیاد؟_________________ ملامت گوچه دریابد میان عاشق و معشوق نبیند چشم نابینا خصوص اسرار پنهانی |
|||||||
| aqua-quest
|
|
|
|||||
|
مدیر کل آکواریوم
![]() وضعيت:
![]() نام: رسول گل محمّدی
تعداد ارسالها: 2816
میانگین ارسالها در روز: 0.18
امتياز: 13137
تشکر کرده: 6451
تشکر شده 3841 بار در 1856 پست
محل سكونت: یه آکواریوم دریایی
حالت شخصی من:
![]() |
|||||||
|
سلام احتمالش هست ولی خیلی کم میشه ، مثلاً ممکنه نیمی از اونا زنده بمونند . غذا هم معمولاً مقداری از غذا به کف میره که می خورند ، البته اگه غذایی استفاده کنید که پایین بره ، یا می توانید گیاه طبیعی بکارید که از چربی های روی اون استفاده کنند . در مورد جدا بودنشون هم گوپی ها پس از یک ماه به اندازه ای می رسند که مولدین نتونند بخورنشون . تو مقالات سایت گفتم که دفعه ی اول تخم ریزی ( اگه خودتون گوپی را بزرگ کرده باشید ) 8 تا ، دفعه ی بعد هم ممکنه همینطور و دفعات بعد بیش تر میشه ، 15 ، تا 20 تا و ... و زمانی که کامل بزرگ شد تا 70 یا 80 بچه هم زایمان می کنند ولی اگه از مغازه بخری معمولا دفعات آخر زایمانه و بیش تر از 50 بچه می زایند . آره ، می تونی تو زایشگاه نگهشون داری . نه ، مشکلی پیش نمیاد ولی هرچی فضا بیش تر باشه رشدشون هم بیش تره . _________________ زندگی تفسیر سه کلمه است خندیدن بخشیدن و فراموش کردن پس بخند ببخش و فراموش کن |
|||||||
|
|
|||||||
|
|
انجمن های تخصصی ماهی و آکواریوم صفحه اول انجمن » زنده زاها | صفحه 37 از 67 | رفتن به صفحه قبلي 1, 2, 3 ... 36, 37, 38 ... 65, 66, 67 بعدي |
~ يا ~ عضويت در سايت شرایط ارسال سوالات ( در صورت عدم رعایت شرایط به سوالات شما پاسخ داده نخواهدشد )
|
| شما نمي توانيد براي اين انجمن مطلب ارسال كنيد . شما نمي توانيد براي مطالب اين انجمن جوابيه بفرستيد شما نمي توانيد مطالب ارسالي خود به اين انجمن را ويرايش كنيد . شما نمي توانيد مطلب ارسالي خود به اين انجمن را حذف نمائيد . شما نمي توانيد به نظرسنجي هاي اين انجمن راي دهيد . شما نيمتوانيد فايل هاي خود را به تالار اضافه نمائيد شما نيمتوانيد فايل هاي موجود در تالارها را دريافت نمائيد |