|
|
موضوع مطلب : سایت رازبقا - raazebaghaa.ir |
|
|
انجمن های تخصصی ماهی و آکواریوم صفحه اول انجمن » سایت ها و انجمن ها | صفحه 1 از 1 | |
|
|
| نويسنده | پيغام | |||
|---|---|---|---|---|
| aqua-quest
|
|
|
||
|
مدیر کل آکواریوم
![]() وضعيت:
![]() نام: رسول گل محمّدی
تعداد ارسالها: 2816
میانگین ارسالها در روز: 0.18
امتياز: 13137
تشکر کرده: 6451
تشکر شده 3841 بار در 1856 پست
محل سكونت: یه آکواریوم دریایی
حالت شخصی من:
![]() |
||||
|
مطلب " تشخیص نژاد و جنسیت فلاور " که توسط خود من نوشته شده بود ، در سایت رازبقا کپی برداری شده و علاوه بر اینکه سایت تخصصی ماهیان آکواریومی به عنوان منبع ذکر نشده ، در پایان این مطلب آمده :
" *این مطلب در یک فایل pdf بوده که توسط یکی از دوستانم ترجمه شده. " در صورتی که من این مطلب را از یک سایت اینترنتی ترجمه کرده بودم ( منبع مطالبم هم در بخش منابع سایت موجود است ) و در مقالاتم از نگارش خاصی استفاده می کنم که به محض دیدن مطلب ، متوجه می شوم آن مطلب را من نوشته ام ، برای نمونه هم می توانید گزارش همایش ماهیان زینتی من را بخوانید که مقالاتی که از من در این همایش کپی برداری شده بود را ذکر کرده ام . آدرس مقاله ی تشخیص نژاد و جنسیت فلاور که در دی ماه سال گذشته توسط خود من نگارش شده :
آدرس مقاله ی کپی شده در سایت رازبقا : http://raazebaghaa.ir/showthread.php?p=15419 نمایش پست مربوطه به صورت تنها : http://raazebaghaa.ir/showpost.php?p=16013&postcount=9 عکس هایی از مطلب مذکور در سایت رازبقا عکس اول - عکس دوم _________________ زندگی تفسیر سه کلمه است خندیدن بخشیدن و فراموش کردن پس بخند ببخش و فراموش کن |
||||
|
کاربرانی که برای این ارسال از aqua-quest تشکر کرده اند 0121, teruy, reptal, masood00, E90, lastblog, lord73, abolfazl22, ariamohsen, nicebluesky, CHERKOOLAK, fishali, fascist |
||||
|
|
||||
|
|
انجمن های تخصصی ماهی و آکواریوم صفحه اول انجمن » سایت ها و انجمن ها | صفحه 1 از 1 | |
پاسخ سريع در دسترس نميباشد شرایط ارسال سوالات ( در صورت عدم رعایت شرایط به سوالات شما پاسخ داده نخواهدشد )
|
| شما نمي توانيد براي اين انجمن مطلب ارسال كنيد . شما نمي توانيد براي مطالب اين انجمن جوابيه بفرستيد شما نمي توانيد مطالب ارسالي خود به اين انجمن را ويرايش كنيد . شما نمي توانيد مطلب ارسالي خود به اين انجمن را حذف نمائيد . شما نمي توانيد به نظرسنجي هاي اين انجمن راي دهيد . شما نيمتوانيد فايل هاي خود را به تالار اضافه نمائيد شما نيمتوانيد فايل هاي موجود در تالارها را دريافت نمائيد |