|
|
موضوع مطلب : حل پیغام " شما باید متن را با دقت وارد کنید " |
|
|
انجمن های تخصصی ماهی و آکواریوم صفحه اول انجمن » آموزش های انجمن | صفحه 1 از 1 | |
|
|
| نويسنده | پيغام | ||
|---|---|---|---|
| aqua-quest
|
|
|
|
|
مدیر کل آکواریوم
![]() وضعيت:
![]() نام: رسول گل محمّدی
تعداد ارسالها: 2816
میانگین ارسالها در روز: 0.18
امتياز: 13143
تشکر کرده: 6453
تشکر شده 3843 بار در 1857 پست
محل سكونت: یه آکواریوم دریایی
حالت شخصی من:
![]() |
|||
|
سلام
ادیتور جدید ، علاوه بر کدهای BBCode ، کدهای HTML را هم قبول می کند که نسبت به ادیتور قبلی خیلی بهتر شده و دوستانی که از اول با سایت بودند ، می دانند که استفاده از BBCode ها چه سختی هایی دارد . اما ادیتور جدید به طور کامل با همه ی فرمت ها سازگار نیست و گاهی اوقات هنگام ارسال مطلب با پیغام " شما باید متن مطلب مورد نظر را با دقت وارد کنید " مواجه می شوید که این پیغام در حالت های زیر ممکن است پیش بیاید : 1- متن را از برنامه ای مثل MS Word یا MS Frontpage در ادیتور کپی کرده اید . 2- متن Bold شده را یکبار دیگر Bold کردید . 3- متن را از یک سایت اینترنتی کپی کرده اید . و ... که چون متن ها در این حالات فرمتهای خاصی دارند که ادیتور پشتیبانی نمی کند ، باید متن را بدون فرمت وارد کنید . برای اینکار روی عکس در قسمت بالا و سمت راست ادیتور کلیک کنید ، تا ظاهر ادیتور عوض شده و آماده ی پذیرش BBCode شود ، سپس متن مورد نظر را Paste کنید و دوباره روی کلیک کنید . اکنون می توانید هر فرمتی که مایلید به متن خود بدهید ( مثلاً متن ها را Bold کرده ، رنگی کنید و ... )
ضمن اینکه در حالت BBCode امکان کپی و پیست عکس در ادیتور وجود ندارد ولی در حالت معمولی این امکان وجود دارد . توجه : در صورتی که مایلید کل یک متن را که چند کلمه از آن قبلاً Bold شده است ، به طور کامل Bold کنید ، روی کلیک کرده و این کار را با انتخاب کل متن مورد نظر در و کلیک روی انجام دهید و دوباره روی کلیک کنید تا پیش نمایشی از کار خود را ببینید .
اگر سوال یا مشکلی هم در این مورد بود در همین تاپیک بیان کنید . _________________ زندگی تفسیر سه کلمه است خندیدن بخشیدن و فراموش کردن پس بخند ببخش و فراموش کن |
|||
|
کاربرانی که برای این ارسال از aqua-quest تشکر کرده اند ROZabi, abolfazl22, omid-mohebbi, lord73, farid-1376, lastblog, teruy, tetra2008, kingcity |
|||
| acvaacva2010
|
|
|
|
|
در ابتدای فعالیت
![]() وضعيت:
![]() نام: Amir hossein
تعداد ارسالها: 43
میانگین ارسالها در روز: 0
امتياز: 341
تشکر کرده: 16
تشکر شده 3 بار در 2 پست
محل سكونت: بیرجند
حالت شخصی من:
![]() |
|||
|
سلام
ممنون من این مشکل وقتی داشتم که می خواستم نوشته هم رو که تو word 2007 بود رو کپی کنم.برای صرفه جویی در اینترنت که کمتر کانکت باشم. _________________ Only God |
|||
| lastblog
|
|
|
|
|
کاربر حرفه ای
![]() وضعيت:
![]() نام: farhad
تعداد ارسالها: 403
میانگین ارسالها در روز: 0.03
امتياز: 2745
تشکر کرده: 168
تشکر شده 170 بار در 121 پست
محل سكونت: kermanshah
حالت شخصی من:
![]() |
|||
|
آقا رسول خدایی دمت گرم خیلی سایتت عالیه _________________ |
|||
| jojaba
|
|
|
|
|
کاربر جدید
![]() وضعيت:
![]() نام: آرش
16 ارديبهشت ماه ، 1390
تعداد ارسالها: 13
میانگین ارسالها در روز: 0
امتياز: 126
تشکر کرده: 4
تشکر شده 1 بار در 1 پست
|
|||
| سلام نمیدونم کجا باید این سوالمو مطرح میکردم اینجا میگم ج منو بدید خواهش میکنم من یه سوال درباره سازگاری ماهی داشتم ولی میرم قسمتش جایی برای تایپ کردن نیست صحفه را عوض میکنم اون درست میشه ولی سوالا که مینویسم میپرسم میفرستم میزنه با موفقیت ثبت شد ولی وارد لیست نمیشه و جوابی هم نمیگیرم مشکل چیه؟ | |||
| amooemad
|
|
|
|
|
کاربر نمونه آبان ماه
![]() وضعيت:
![]() نام: عماد
24 فروردين ماه ، 1390
تعداد ارسالها: 826
میانگین ارسالها در روز: 0.05
امتياز: 5955
تشکر کرده: 295
تشکر شده 711 بار در 466 پست
محل سكونت: بندرگز
|
|||
|
سلام
بخش سازگاری ماهیها برای من هم باز نمیشه فکر کنم مشکل داره. من تو پیغام کوتاه هم پرسیدم اما کسی جواب نداد. مدیران عزیز لطف کنن درستش کنن. ممنون _________________ گر بر سر نفس خود امیری مردی گر بر دگران خورده نگیری مردی مردی نبود فتاده را پای زدن گر دست فتاده ای بگیری مردی یادداشتهایی پیرامون موسیقی ایرانی
|
|||
|
کاربرانی که برای این ارسال از amooemad تشکر کرده اند jojaba |
|||
| shab_tab2001
|
|
|
|
|
مدير انجمن بيماري
![]() وضعيت:
![]() نام: حميدرضاعباس زاده
13 مرداد ماه ، 1387
تعداد ارسالها: 1267
میانگین ارسالها در روز: 0.08
امتياز: 10094
تشکر کرده: 582
تشکر شده 1109 بار در 692 پست
محل سكونت: كرمان
حالت شخصی من:
![]() |
|||
|
سلام.
منم این مشکل رو دارم. با دوستان مطرحش می کنم. _________________ پروردگارا ؛ آنان كه همه چيز دارند مگر تورا ؛ به سخره ميگيرند آنان كه هيچ چيز ندارند مگر تورا
|
|||
| teruy
|
|
|
|
|
ناظم نمونه آبان ماه
![]() وضعيت:
![]() نام: محسن بهزادي
تعداد ارسالها: 1771
میانگین ارسالها در روز: 0.12
امتياز: 18401
تشکر کرده: 538
تشکر شده 2375 بار در 1202 پست
محل سكونت: همه جای ایران سرای من است
حالت شخصی من:
![]() |
|||
|
سلام
مشکل بخش سازگاری ها حل شد. دلیل آن استفاده از کد های نامناسب توسط برخی کاربران می باشد که در امضاهای خود قرار می دهند و امیدواریم تکرار نشود. _________________ تا آسمان راهی نمانده .... انتقاد از مدیران |
|||
|
کاربرانی که برای این ارسال از teruy تشکر کرده اند mahi_nabati, shab_tab2001, jojaba |
|||
|
|
|||
|
|
انجمن های تخصصی ماهی و آکواریوم صفحه اول انجمن » آموزش های انجمن | صفحه 1 از 1 | |
~ يا ~ عضويت در سايت شرایط ارسال سوالات ( در صورت عدم رعایت شرایط به سوالات شما پاسخ داده نخواهدشد )
|
| شما نمي توانيد براي اين انجمن مطلب ارسال كنيد . شما نمي توانيد براي مطالب اين انجمن جوابيه بفرستيد شما نمي توانيد مطالب ارسالي خود به اين انجمن را ويرايش كنيد . شما نمي توانيد مطلب ارسالي خود به اين انجمن را حذف نمائيد . شما نمي توانيد به نظرسنجي هاي اين انجمن راي دهيد . شما نيمتوانيد فايل هاي خود را به تالار اضافه نمائيد شما نيمتوانيد فايل هاي موجود در تالارها را دريافت نمائيد |