|
|
موضوع مطلب : انتخاب زیباترین آکواریوم 4 |
|
|
انجمن های تخصصی ماهی و آکواریوم صفحه اول انجمن » مسابقات دوره ای | صفحه 1 از 1 | |
|
|
| نويسنده | پيغام | ||
|---|---|---|---|
| lastblog
|
|
|
|
|
کاربر حرفه ای
![]() وضعيت:
![]() نام: farhad
تعداد ارسالها: 403
میانگین ارسالها در روز: 0.03
امتياز: 2745
تشکر کرده: 168
تشکر شده 170 بار در 121 پست
محل سكونت: kermanshah
حالت شخصی من:
![]() |
|||
|
میدونم که این کار رو باید آقا رسول انجام بدن منم نمیخوام بی ادبی کرده باشم اما مدتیه که این مسابقات انجام نمیشه .منم با این تایپیک خواستم به آقا رسول بگم که لطفا دور 4 این مسابقات رو هم اجرا کنین چون آخرین دور 4 ماه پیش بود.حالا آقا رسول اگه موافقید لطفا شریاطو اعلام کنید و مققرات دیگرو هم بگید با تشکر _________________ |
|||
| abolfazl22
|
|
|
|
|
معاون انجمن
![]() وضعيت:
![]() نام: ابوالفضل عسکری
تعداد ارسالها: 5575
میانگین ارسالها در روز: 0.36
امتياز: 38625
تشکر کرده: 2907
تشکر شده 5372 بار در 3368 پست
محل سكونت: زاهدان
حالت شخصی من:
![]() |
|||
|
سلام دوست من ما هنوز تصمیمی برای برگزاری مسابقه ای نگرفتیم که شما پیشاپیش تایپیکشو ایجاد کردید و قراره این مسابقه سالی یک بار یا 2بار برگذار بشه نه هر 4ماه یا....
شما باید به رسول پیغام خصوصی ارسال میکردید این کار پسندیده تر بود موفق باشید قفل شد _________________ ورود به آکواریومیست |
|||
|
کاربرانی که برای این ارسال از abolfazl22 تشکر کرده اند lastblog |
|||
|
|
|||
|
|
انجمن های تخصصی ماهی و آکواریوم صفحه اول انجمن » مسابقات دوره ای | صفحه 1 از 1 | |
پاسخ سريع در دسترس نميباشد شرایط ارسال سوالات ( در صورت عدم رعایت شرایط به سوالات شما پاسخ داده نخواهدشد )
|
| شما نمي توانيد براي اين انجمن مطلب ارسال كنيد . شما نمي توانيد براي مطالب اين انجمن جوابيه بفرستيد شما نمي توانيد مطالب ارسالي خود به اين انجمن را ويرايش كنيد . شما نمي توانيد مطلب ارسالي خود به اين انجمن را حذف نمائيد . شما نمي توانيد به نظرسنجي هاي اين انجمن راي دهيد . شما نيمتوانيد فايل هاي خود را به تالار اضافه نمائيد شما نيمتوانيد فايل هاي موجود در تالارها را دريافت نمائيد |