|
|
موضوع مطلب : انواع گياهان اكواريومي |
|
|
انجمن های تخصصی ماهی و آکواریوم صفحه اول انجمن » گياهان آکواريومي | صفحه 2 از 3 | رفتن به صفحه قبلي 1, 2, 3 بعدي |
|
|
| نويسنده | پيغام | |||
|---|---|---|---|---|
| ROZabi
|
|
|
||
|
مدیر انجمن ساخت آکواریوم
![]() وضعيت:
![]() نام: amir
23 بهمن ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 1004
میانگین ارسالها در روز: 0.07
امتياز: 7675
تشکر کرده: 791
تشکر شده 924 بار در 541 پست
|
||||
سلام نه ضرر نداره ريشه نداره-شايد واس اينه كه از فضولات ماهي ها به عنوان كود بهره ببره. هر جا بذاري رشد ميكنه. موفق باشي _________________ به جمع يكساله هاي سايت پيوستم
آکواریوم rozabi (آكوام كامل شد) صفحه ي 12 |
||||
|
کاربرانی که برای این ارسال از ROZabi تشکر کرده اند sony, abolfazl22 |
||||
| abolfazl22
|
|
|
||
|
معاون انجمن
![]() وضعيت:
![]() نام: ابوالفضل عسکری
تعداد ارسالها: 5575
میانگین ارسالها در روز: 0.36
امتياز: 38625
تشکر کرده: 2907
تشکر شده 5372 بار در 3368 پست
محل سكونت: زاهدان
حالت شخصی من:
![]() |
||||
|
سلام
زمانی که کل تانک پر گیاه کنی زیرشنی لازم نیست دما خیلی هم مناسبه موفق باشی _________________ ورود به آکواریومیست |
||||
|
کاربرانی که برای این ارسال از abolfazl22 تشکر کرده اند sony, ROZabi |
||||
| saroman_2ta
|
|
|
||
|
کاربر جدید
![]() وضعيت:
![]() نام: arash
10 مرداد ماه ، 1389
تعداد ارسالها: 23
میانگین ارسالها در روز: 0
امتياز: 150
تشکر کرده: 7
تشکر شده 9 بار در 5 پست
محل سكونت: رشت
|
||||
|
با سلام و خسته نباشید
من یه سوال داشتم که نمی دونم اینجا جاش هست یا نه گیاه بامبو ( که گیاه اکواریومی نیست ولی تا جایی که من می دونم کالا تو آب می مونه) رو می شه داخل آکواریوم قرار داد؟ فکر می کنم قشنگ بشه ممنون می شم ز دوستان که راهنماییم کنن |
||||
| masood00
|
|
|
||
|
کاربر فوق حرفه ای
![]() وضعيت:
![]() نام: masood
تعداد ارسالها: 506
میانگین ارسالها در روز: 0.03
امتياز: 3469
تشکر کرده: 114
تشکر شده 265 بار در 188 پست
محل سكونت: اراك
حالت شخصی من:
![]() |
||||
|
سلام ارش این گیاه نباید کامل توی اب باشه بلکه فقط 2 تا 3 بند انگشت در اب قرار میگیره اگه کامل قرار بدی ریشه ها تمام ساقه هاشو می پوشنن و زشت می شه در ضمن هر 20 روزی یکبار ابشو باید تعویض کرد چون املاح ابو جذب کرده وا یک اب بدون کل ر جایگزین اب قبلی بشه
اینارو من توی یک سایت خوندم از درست بودن مطالب مطمئن نیستم شاید بشه کامل در اب نگهداری کرد _________________ 19\9 میرم سربازی کرمانشاه محل خدمتم هستش |
||||
| mbz
|
|
|
||
|
کاربر فوق حرفه ای
![]() وضعيت:
![]() نام: ایلیا
تعداد ارسالها: 960
میانگین ارسالها در روز: 0.06
امتياز: 6818
تشکر کرده: 322
تشکر شده 847 بار در 510 پست
محل سكونت: بیرجند
حالت شخصی من:
![]() |
||||
|
سلام
بچه ها من 2 تا کریپتون بزرگ دارم با یک 10-20 تایی گیاه نخودی ولی نمی دونم چرا کریپتونم برگاش زرد میشه و می پوسه و جونه های کوچکی می کنه که اصلا قوی نیست گیاه های نخودی هم فقط دراز میشن بطوری که از بالا برگ در می آرن و از پایین برگاشون می پوسه مثلا تصور کنید یک گیاه 50 سانتی سرش فقط برگ داره وبقیش همگی ساقه نمی دونم چی کار کنم 5 سانت کف آکواریم شن ریز ریز ریز که از موزایک فروشی گرفتم و خوب شستم و ضد عفونی کردم و جوش هم دادمش که خوب تمیز بشه آکواریم هم پشت پنجره ولی جلوش پرده تا نور آفتاب مستقیم بهش نخوره و سبز نشه و نور شدید نباشه یک موضوع دیگه هم هست وقتی صبح میرم جلو آکواریم از آکواریم یک بویی مثل گاز می آد که از گیاه و بوی بد ماهی نیست دمای آب هم بین 28 تا 30 درجه همیشه پمپ و تصوبه تو آبی هم همیشه روشن میگم تصفیه کمی گیاه هامو تویه آب در حرکت داره برگاشو به خاطر اون که نیست ولی زورش کمه زیاد نیست بعدش باید چی کار کنم؟ این قرصایی که می گن اسمش چیه و باید از کجا تهیه کنم؟ لطفا اسم دقیقشو بگین هم خارجی هم تلفش فارسی و هم بگین قیمش چنده و چقدر باید استفاده کنم ماهی هام هم ماهی های بی آزار مثل روح و سیلور شارک هستن مشکل چیه؟ چرا گیاه هام زر میشن ![]() _________________ من خیلی وقتا ساکتم، سردم…
وقتی که میرم تو خودم شاید پاییز سال بعد برگردم! |
||||
| mbz
|
|
|
||
|
کاربر فوق حرفه ای
![]() وضعيت:
حالت شخصی من:
![]() |
||||
|
به خاطر 2 تا پست پشت سر هم ببخشید
ولی خواهشا بگین باید چی کار کنم؟ برگ های کریپتون دارن زرد میشن منظورم هم از قرص قرص هایی که میگن تقویت گیاه و مثل کود لطفا بگین باید چجوری استفاده کنم و چقدر بذارم و قیمتش چند و از کجا گیر بیارم؟ دارو خونه هم داره اگه تو شهرمون نبوداز کجا بیارم؟ زود چون گیاهام دارن خراب میشن _________________ من خیلی وقتا ساکتم، سردم…
||||
| funeral
|
|
|
||
|
کاربر حرفه ای
![]() وضعيت:
![]() نام: morteza
2 بهمن ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 262
میانگین ارسالها در روز: 0.02
امتياز: 1705
تشکر کرده: 126
تشکر شده 317 بار در 168 پست
محل سكونت: زابل
|
||||
با سلام شرایط تانک به چه صورته ؟ از Co2 استفاده می کنید ؟ از مکمل های آهن چطور ؟ نور به چه شکلی هست ؟ در هر صورت کندی رشد گیاه معمولا به کمبود co2 مربوط میشه . . و زرد شدن به کمبود آهن . .. در مورد گیاه نخودی من نمیدونم چی هست اگر یکی از انواع باکوپا هست bacopa معمولا به نور متوسط تا زیاد نیازمند هست و ریختن برگهای زیرین دلیلش می تونه نرسیدن نور کافی باشه متشکرم |
||||
|
کاربرانی که برای این ارسال از funeral تشکر کرده اند aqua-quest |
||||
| nicebluesky
|
|
|
||
|
کاربر فوق حرفه ای
![]() وضعيت:
![]() نام: بهنام
تعداد ارسالها: 832
میانگین ارسالها در روز: 0.05
امتياز: 5189
تشکر کرده: 567
تشکر شده 661 بار در 401 پست
محل سكونت: دزفول
|
||||
|
سلام همونطور که دوستمون گفت زردی از بابت کمبود آهن و رشد و برگهای کم به علت کمبود co2 و نور نامناسب هست برای تامین آهن و دیگر عناصر میتونی از tetra plantaMin استفاده کنی.مایع هست و کوچیکش 6000تومن شما که پرده جلوی نور رو میگیره،باید یه لامپ برای آکوا بزاری.ابعاد آکواریوم چنده؟اگر کوچیکه یه لامپ 20 وات کم مصرف سفید و اگر بزرگه میتونی با مهتابی زرد و سفید نور مناسب ایجاد کنی چنتا ماهی داری؟فقدان نیترات کافی هم خیلی در سلامت گیاهان موثره _________________ پدر مومن من...مادر مقدس من...نماز تو یک ورزش تکراریست بدون هیچ اثر اخلاقی و اصلاح عملی و حتی نتیجه بهداشتی!که صبح و ظهر و شب انجام می دهی اما نه معانی الفاظ و ارکانش را میدانی و نه فلسفه حقیقی و هدف اساسیش را میفهمی.تمام نتیجه کار تو و آثار نماز تو این است که پشت تو قوز درآورد و پیشانی صافت پینه بست و فرق من بی نماز با تو نمازگزار فقط این است که من این دو علامت تقوا را ندارم..! |
||||
|
کاربرانی که برای این ارسال از nicebluesky تشکر کرده اند aqua-quest |
||||
| mbz
|
|
|
||
|
کاربر فوق حرفه ای
![]() وضعيت:
حالت شخصی من:
![]() |
||||
|
سلام دوستان
ممنون به خاطر راهنمایی هاتون نور آکواریم کافی به نظر من پرده گذاشتم چونکه نور مستقیم وگرنه نور کافی پرده زیاد کلفت نیست و نور خورشید بهش می تابه من Co2 از کجا بیارم آخه؟ نگید باید 100 تومن بدی و یک کپسول co2 بخری اخه من چنین پولی رو از کجا بیارم؟ برای 4 تا گیاه؟ ولی در مورد آهن حق با شمایه خودم هم احساس می کنم یک چیزی کم دارن حتما این چیزی که گفتید رو می خرم امروز ولی فکر نمی کنم ماهی فروشی های تویه بیرجند داشته باشن و بشناسن چنین چیزی اگر نداشتن چی کار کنم؟ بعدش هم همشو بریزم تو آب؟ (کوچک یا بزرگ؟) اندازه تانک هم 1 متر در 30 در 50 مشکلی برای ماهی هام ایجاد نمی کنه؟ من ماهی های حساسی دارم تویه این تانک 2 تا روح سیاه کوچک 2 تا چاقو ماهی 2 تا گوارامی نقره ای 2 تا سیلور شارک 2 تا شارک دم قرمز و 2 تا کت فیش و یک دونه ردتیل کوچولو کوچولو البته بگم این تانک هنوز یک هفته هم نشده راه اندازی شده
میشه به خاطر این باشه؟ دوبار هم میگم اون دارویی که گفتین رو باید چجوری استفاده کنم یعنی چقدر بریزم و کجا بریزم؟ برای ماهی ها مشکلی ایجاد نمی کنه؟ و نگفتین دارو خونه داره یا ماهی فروشی؟ _________________ من خیلی وقتا ساکتم، سردم…
||||
| funeral
|
|
|
||
|
کاربر حرفه ای
![]() وضعيت:
![]() نام: morteza
2 بهمن ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 262
میانگین ارسالها در روز: 0.02
امتياز: 1705
تشکر کرده: 126
تشکر شده 317 بار در 168 پست
محل سكونت: زابل
|
||||
|
سلام در مورد نور .. خوب شما نور رو تا یه ساعتی خاصی از روز دارید و بعد از اون چی ؟ در مورد co2 اگر گیاه کم دارید نیاز نیست بازدم ماهی ها کافیه . . .. البته ماهی های شما چندان سازگاری با هم ندارن . . کود هم بصورت مایع هست . . . می تونید بصورت آنلاین خرید کنید . . . و طبق دستور مصرف کنید متشکرم. |
||||
|
|
||||
|
|
انجمن های تخصصی ماهی و آکواریوم صفحه اول انجمن » گياهان آکواريومي | صفحه 2 از 3 | رفتن به صفحه قبلي 1, 2, 3 بعدي |
~ يا ~ عضويت در سايت شرایط ارسال سوالات ( در صورت عدم رعایت شرایط به سوالات شما پاسخ داده نخواهدشد )
|
| شما نمي توانيد براي اين انجمن مطلب ارسال كنيد . شما نمي توانيد براي مطالب اين انجمن جوابيه بفرستيد شما نمي توانيد مطالب ارسالي خود به اين انجمن را ويرايش كنيد . شما نمي توانيد مطلب ارسالي خود به اين انجمن را حذف نمائيد . شما نمي توانيد به نظرسنجي هاي اين انجمن راي دهيد . شما نيمتوانيد فايل هاي خود را به تالار اضافه نمائيد شما نيمتوانيد فايل هاي موجود در تالارها را دريافت نمائيد |